Canım doktora sinir oldum , hepimiz ayrıntılıya girdik hiç birimiz buraya gelip, doktorun yok çişin var mı , bebek küçük dediğini duymadık .
Para veriyorsun karşılığında hizmet yok , gitme ona dicem ama ödeme yapmışsınız mecbur gideceksin galiba , umarım güzel haberlerle gelirsin
Bu durumu bir ara bende çok kafama taktım ama, anladım ki bu bebişler bir önde bir geride olabiliyorlar
Biz tedbirimiz alıp yememize dikkat edelim gerisini Rabbim bilir...
Hayırlı olsun canım , ne tatlı telaş bunlar ....
Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsunerkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.
canim eger suanda oluyosa sikmiyosa dogumdan sonrada olur buyuk ihtimal benimkide S beden zaten lohusa oldugu icin beli hamile pantolonu gibi ayarlamali ustu ve sabahligida genis oldukcasen bi giy bak az cok belli olur.
Teşekkür ederim canım bunlarda kapida ödeme şansı var mı
Günaydın hanımlar hepimimize mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum
Bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz var öğleden sonra ona gidicez kızımla birlikte dua edin inşaAllah herşey yolundadır miniğim iyidir... Birazdan sağlık ocağına gidicem hem kontrol hem aşı için geçen haftadan çağırdılar aşımı olup hastaneye geçicem
Arkadaşlar internetten bebiş için alışveriş yapıyor musunuz çok beğendiğim şeyler oluyo ama sorun yaşarım diye alamıyorum
Selam kızlar doktordan geldik kızımla ayrıtılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış çookk büyümüş gibi geldi kızım çok tatlıydı kocaman bi bebek gibi görünüyordu çok hareketliydi elini indirip kaldırıyodu sürekli arada yüzüne götürüyordu kraker gibi parmaklarıylagenel olarak siyah beyaz baktı bi ara sarı ışığını açıp yüzünü vücudunu bana gösterdi doktor verdiği resimde siyah beyaz babamız gelemediği için video çekemedik hastanede öyle bi uygulamaları olmadığı için elimizde bir tane siyah beyaz resmi var onuda yüklemeye çalıştım ama hata veriyor site olmadı bi türlü
bu arada kilosu boyuda 410 gr 27 cm olmuş
Belli bir alışverişin üzerine var diye biliyorum, ben butikbebeden bankamatik kartıyla alıyorum. Jokerden kredi kartıyla. Ama genelde tercihim butik bebe oluyor. Günlük kampanyalar yapıyorlar. Bide eşim bankamatik kartıyla alınca anlamıyor hergün alışveriş yapıyorum bende :))
Herkese günaydın, iyi haftalar dileriz kızımla
Haftasonu baya bir gezdik, tozduk kızıma oda baktık, park yatağı baktık.
Önce Modoko'ya gittik. Tüm mağazaları gezdikten sonra en sonunda bi yerde çok içimize sinen bir takım buldukhenüz almadık ama sanırım onu alacağız, hem sadece takımı değil, avize, lambader, halı, uyku seti, duvar kağıdı hepsini oradan alacağız fiyatlar ve modeller genelde aynı, 3.500-7.500 arası değişiyor.
Sonra da bostancıda açılan hello baby ye gittik, ama bir türlü park yatağına karar veremedikçok büyük bir mağaza ve her şey var, tavsiye ederim. Birçok üründe de indirim vardı.
Oda takımını haftaya alacağız sanırım çünkü 45 gün teslimat süresi veriyorlar ve 2 ay falan da havalandırmak gerekiyormuşancak yetecek zaman. Ben gündüz uykusunu odasında, gece uykusunu yanımda yatırmayı düşünüyorum, odasına yatağına da alışsın diye. Bakalım.
Bizden haberler böyle kızlar, 2 gün giremediğim için geçmişi okuyamadım. Şimdi okuycam umarım herkes iidir
Belli bir alışverişin üzerine var diye biliyorum, ben butikbebeden bankamatik kartıyla alıyorum. Jokerden kredi kartıyla. Ama genelde tercihim butik bebe oluyor. Günlük kampanyalar yapıyorlar. Bide eşim bankamatik kartıyla alınca anlamıyor hergün alışveriş yapıyorum bende :))
Canım ben çok alıyorum internetten. Alışveriş sitelerinden alıyorum özellikle. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
Selam arkadaşım... Dediğin gibi bizde 2 hafta önce modokoya gittik... Aslında bu kadar yüksek fiyatlar beklemiyordum... Bizde bir takım beğendik.. Teslim tarihi 2 ay sonra diyince bizde havalandırma payını düşündük ve almaya karar verdik... Ama üstümüzden bir yük kalktı... Hello baby deki park yataklara bende baktım. Ama internette daha uyguna buldum... Al al bitmiyor zaten... Baya masraflı oldu bizim kız şimdiden
ben de abur cubur asla yemem ama kocaman oldum:) 2 beden büyük giymeye başladım:)göbeğimi gören doğum yakın mı diye soruyor. ben çok şişiyorum, ödem topluyorum
Hahaha alemsin canım ya, o taktiği ben de uyguluyorumnolucak bizim bu halimiz bilmiyorum
Selam kızlar doktordan geldik kızımla ayrıtılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış çookk büyümüş gibi geldi kızım çok tatlıydı kocaman bi bebek gibi görünüyordu çok hareketliydi elini indirip kaldırıyodu sürekli arada yüzüne götürüyordu kraker gibi parmaklarıylagenel olarak siyah beyaz baktı bi ara sarı ışığını açıp yüzünü vücudunu bana gösterdi doktor verdiği resimde siyah beyaz babamız gelemediği için video çekemedik hastanede öyle bi uygulamaları olmadığı için elimizde bir tane siyah beyaz resmi var onuda yüklemeye çalıştım ama hata veriyor site olmadı bi türlü
bu arada kilosu boyuda 410 gr 27 cm olmuş
canım ya benimle ilgili olmana sevindim.
biraz okudum da fmf yi denildiği gibi uyuyor. ama birçok şeyde aynı belirtiler yok. o belirtileri çok sordular ve iki hastanede takip ettiler. öyle belirtiler vermedi. sanırım onlarda ondan şüphelendiler. şimdi daha iyi anlıyorum.
onun dışında bugün biraz daha iyiyim. ama maalesef ankarada havalar bozuk,rüzgarlı, yağmurlu.. dolayısıyla akşam üstü başlayan hafif bir ağrı ates var umarım ilerlemez. hani böyle nezle gibiyim.
bu havalar beni mahvetti..
Oh oh maşallah ne kadar uzamış tütütüyerim ben onu yaa çok tatlı canım benim
Canim asi icin daha erken degil mi bana 23 mu 24 ne demisler di ben sonra hatirlayamadim gittim tekrar sordum tum ebelerin basi olan bi kadin vardi ona denk geldim kadin dogumcular 23.haftada yaptiriyolar ama en dogrusu 25.hafta dedi sen 24 u doldur 25.hafta icindeyken gel dedi...
Ben de abur cubur yemiyorum canım ama gece yatana kadar götürüyoruz meyveleri karı koca. Bir de demir hapını günde ikiye çıkardığımda çok kilo aldım ben. Sen vitamin ve demir kullanıyor musun?
Hergün bugün kendime kıyafet alacağım diye giriyorum nete ama bi bakıyorum yine butikbebedeyim alışveriş yapıyorum, hergün çeşit çeşit kampanyalar koyuyorlar deliriyorum. Kartta bankamatik olunca tutamıyorum kendimi :)) gerçekten ne olacak bilmiyorum. Hena büyüyünce de babasına yollayacağım dicem kızım babaya git limiti cok olan kartı iste gel :)) eşim hayatta dayanamaz Hena'ya. Sonra kızımla çıkar çatır çatır alışveriş yaparız
Arkadaşım aynı sorun bendede var.. Bende kıyafet bulamıyorum... 1,5 kilo aldım senin gibi abur cuburum yok .demir ve multivitaminde kullanıyorum... Sanırım bünye ile alakalı..
kullanıyorum canım demir hapını düzenli içiyorum ama vitamin keyfe tabii. ben de çok meyve yiyorum ama gece değil:) bakalım ne olacak kilo almak istiyorum ama sağlıksız da beslenmek istemiyorum kilo için.
Valla salon takımı gibi fiyatlar canımBen de park yatağı ebebekten alıcam canım. Siz nerden beğendiniz? Ne kadardı fiyatı? Ay sorma ya valla başka bi harcama yapmaz olduk biz de
benden birini buldum oley:) kaç kilosun canım sen, boyun kaç? ben de ilaçları kulllanıyorum ama kilo yok. bünyeden dolayı evet inşallah problem yaratmaz bebeklerimiz sağlıkla büyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?