2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim canım bunlarda kapida ödeme şansı var mı

Belli bir alışverişin üzerine var diye biliyorum, ben butikbebeden bankamatik kartıyla alıyorum. Jokerden kredi kartıyla. Ama genelde tercihim butik bebe oluyor. Günlük kampanyalar yapıyorlar. Bide eşim bankamatik kartıyla alınca anlamıyor hergün alışveriş yapıyorum bende :))

Canim asi icin daha erken degil mi bana 23 mu 24 ne demisler di ben sonra hatirlayamadim gittim tekrar sordum tum ebelerin basi olan bi kadin vardi ona denk geldim kadin dogumcular 23.haftada yaptiriyolar ama en dogrusu 25.hafta dedi sen 24 u doldur 25.hafta icindeyken gel dedi...

Arkadaşlar internetten bebiş için alışveriş yapıyor musunuz çok beğendiğim şeyler oluyo ama sorun yaşarım diye alamıyorum

Canım ben çok alıyorum internetten. Alışveriş sitelerinden alıyorum özellikle. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.

Oh oh maşallah ne kadar uzamış tütütü yerim ben onu yaa çok tatlı canım benim

Tamam canım çok sağol bi araştırayim

Selam arkadaşım... Dediğin gibi bizde 2 hafta önce modokoya gittik... Aslında bu kadar yüksek fiyatlar beklemiyordum... Bizde bir takım beğendik.. Teslim tarihi 2 ay sonra diyince bizde havalandırma payını düşündük ve almaya karar verdik... Ama üstümüzden bir yük kalktı... Hello baby deki park yataklara bende baktım. Ama internette daha uyguna buldum... Al al bitmiyor zaten... Baya masraflı oldu bizim kız şimdiden

Hahaha alemsin canım ya, o taktiği ben de uyguluyorum nolucak bizim bu halimiz bilmiyorum

Valla salon takımı gibi fiyatlar canım Ben de park yatağı ebebekten alıcam canım. Siz nerden beğendiniz? Ne kadardı fiyatı? Ay sorma ya valla başka bi harcama yapmaz olduk biz de

ben de abur cubur asla yemem ama kocaman oldum:) 2 beden büyük giymeye başladım:)göbeğimi gören doğum yakın mı diye soruyor. ben çok şişiyorum, ödem topluyorum

bana da herkes anaaa minicik bir şey yok diyor aman sağlıklı olsun da bebişlerimiz gerisi mühim değil:)
aile hekimine sordum bugün canım krampları magnezyum yazdı. Suda çözülen bir ilaç ama içmedim henüz.

Hahaha alemsin canım ya, o taktiği ben de uyguluyorum nolucak bizim bu halimiz bilmiyorum

Hergün bugün kendime kıyafet alacağım diye giriyorum nete ama bi bakıyorum yine butikbebedeyim alışveriş yapıyorum, hergün çeşit çeşit kampanyalar koyuyorlar deliriyorum. Kartta bankamatik olunca tutamıyorum kendimi :)) gerçekten ne olacak bilmiyorum. Hena büyüyünce de babasına yollayacağım dicem kızım babaya git limiti cok olan kartı iste gel :)) eşim hayatta dayanamaz Hena'ya. Sonra kızımla çıkar çatır çatır alışveriş yaparız

Oy oy maasallah subhanallah yerim ben onu boyumuz kilomuzda maasallah cok guzel sanirim hala onden gidiyo haftasi darisi basima artik benim gitmeme daha cok var haftaya kismetse insallah bizde guzel haberler getiririz oglusumla

Arkadaşım fmf genetik bi hastalık aslında ... Eğer ailede yoksa çok kaygılanma... Benimde bu ara ateş ile başım dertte ama rüzgarda kaldım bu aralar ondan sanırım.. Hatta uçuk bile çıktı ateşten...

Oh oh maşallah ne kadar uzamış tütütü yerim ben onu yaa çok tatlı canım benim

sağol teyzesiii

canım beni geçen hafta aradı bizim sağlık ocağındaki ebe 20 haftada yapıyoruz artık gel diye doktorumada geçen ay sormuştu şu zaman bu zaman yaptır demedi yaptırabilirsin demişti sadece. her sağlık ocağında farklı zamanlarda yapılıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam damla 18. haftadayken yaptırmıştı. bugün yaptırdım ben ikinci doz içinde temmuz 9da gel dedi

Ben de abur cubur yemiyorum canım ama gece yatana kadar götürüyoruz meyveleri karı koca. Bir de demir hapını günde ikiye çıkardığımda çok kilo aldım ben. Sen vitamin ve demir kullanıyor musun?

kullanıyorum canım demir hapını düzenli içiyorum ama vitamin keyfe tabii. ben de çok meyve yiyorum ama gece değil:) bakalım ne olacak kilo almak istiyorum ama sağlıksız da beslenmek istemiyorum kilo için.

Hahahahaha, aynen aynı şeyleri yaşıyoruz resmen Ben de şimdiden eşime diyorum kredi kartlarını hazırla yandın sen diye feda olsun kızıma diyor, tabi ben de anne olarak nasiplenicem :))) hergün iş yerime bi kargo geliyor, artık işyerinde bırakıp toplu götürüyorum

Arkadaşım aynı sorun bendede var.. Bende kıyafet bulamıyorum... 1,5 kilo aldım senin gibi abur cuburum yok .demir ve multivitaminde kullanıyorum... Sanırım bünye ile alakalı..

benden birini buldum oley:) kaç kilosun canım sen, boyun kaç? ben de ilaçları kulllanıyorum ama kilo yok. bünyeden dolayı evet inşallah problem yaratmaz bebeklerimiz sağlıkla büyür.

kullanıyorum canım demir hapını düzenli içiyorum ama vitamin keyfe tabii. ben de çok meyve yiyorum ama gece değil:) bakalım ne olacak kilo almak istiyorum ama sağlıksız da beslenmek istemiyorum kilo için.

Canım daha ne istiyorsun işte ne güzel kilo almamak sağlıklı beslendiğin sürece kilo almasan da olur, zaten 7.aydan sonra çok kilo alacaksın merak etme

Valla salon takımı gibi fiyatlar canım Ben de park yatağı ebebekten alıcam canım. Siz nerden beğendiniz? Ne kadardı fiyatı? Ay sorma ya valla başka bi harcama yapmaz olduk biz de

Biz kukla diye bir mağaza var oradan aldık .. İndirimle 6000 tl ye aldık.. Ahşap el yapımıymış... Valla eşimi tutamadım alıcam diye tutturdu... Çok pahalı geldi bana 3 gün uyku uyuyamadım... Ama aldık bikere ... Diyorum gelinlik çağına kadar kullanması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…