Oy oy maasallah subhanallah yerim ben onu boyumuz kilomuzda maasallah cok guzel sanirim hala onden gidiyo haftasi darisi basima artik benim gitmeme daha cok var haftaya kismetse insallah bizde guzel haberler getiririz oglusumla
Canım daha ne istiyorsun işte ne güzel kilo almamaksağlıklı beslendiğin sürece kilo almasan da olur, zaten 7.aydan sonra çok kilo alacaksın merak etme
Hergün bugün kendime kıyafet alacağım diye giriyorum nete ama bi bakıyorum yine butikbebedeyim alışveriş yapıyorum, hergün çeşit çeşit kampanyalar koyuyorlar deliriyorum. Kartta bankamatik olunca tutamıyorum kendimi :)) gerçekten ne olacak bilmiyorum. Hena büyüyünce de babasına yollayacağım dicem kızım babaya git limiti cok olan kartı iste gel :)) eşim hayatta dayanamaz Hena'ya. Sonra kızımla çıkar çatır çatır alışveriş yaparız
1.63 boyundayım 55 ile hamile kaldım arkadaşım... Peki sen ?
Hahahahaha, aynen aynı şeyleri yaşıyoruz resmenBen de şimdiden eşime diyorum kredi kartlarını hazırla yandın sen diye feda olsun kızıma diyor, tabi ben de anne olarak nasiplenicem :))) hergün iş yerime bi kargo geliyor, artık işyerinde bırakıp toplu götürüyorum
sağol teyzesiii
canım beni geçen hafta aradı bizim sağlık ocağındaki ebe 20 haftada yapıyoruz artık gel diye doktorumada geçen ay sormuştu şu zaman bu zaman yaptır demedi yaptırabilirsin demişti sadece. her sağlık ocağında farklı zamanlarda yapılıyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam damla 18. haftadayken yaptırmıştı. bugün yaptırdım ben ikinci doz içinde temmuz 9da gel dedi
Hadi gozunaydin canim ozaman kurtuldun ilk dozdan dedigin gibi aile hekimlikleri hepsi farkli calisiyo bn ilk gebeligimde 1doz vurulmustum oyuzden sadece tek doz vurulacakmisim bu gebeligimde oyuzden ben biraz gec yaptirsam daha iyi
1.70 boy 48 kilo hamile kaldım, ideal kilo hesabında çok zayıfa giriyorum o yüzden kilo almak istiyorum. sen normalsin canım bence.
evet teyzesi hala önde gidiyoruz maşaAllahiyi ya az kalmış sizinde bir hafta hemencecik geçer görürsün oğluşunu sağlıklı güzel haberlerini getirirsin bizede :) bizim kızda kesinleşti son kontrollerde nazlanıyordu göstermiyodu ama bugün nazlansada yine gördük kesin kız dedi doktor :)
Canım doktora sinir oldum , hepimiz ayrıntılıya girdik hiç birimiz buraya gelip, doktorun yok çişin var mı , bebek küçük dediğini duymadık .
Para veriyorsun karşılığında hizmet yok , gitme ona dicem ama ödeme yapmışsınız mecbur gideceksin galiba , umarım güzel haberlerle gelirsin
Bu durumu bir ara bende çok kafama taktım ama, anladım ki bu bebişler bir önde bir geride olabiliyorlar
Biz tedbirimiz alıp yememize dikkat edelim gerisini Rabbim bilir...
Hayırlı olsun canım , ne tatlı telaş bunlar ....
Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsunerkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.
canim eger suanda oluyosa sikmiyosa dogumdan sonrada olur buyuk ihtimal benimkide S beden zaten lohusa oldugu icin beli hamile pantolonu gibi ayarlamali ustu ve sabahligida genis oldukcasen bi giy bak az cok belli olur.
Olur mu diyorsun , hamileliğimin başlangıcında giydim olmuştu :) beli ayarlamalı değil benimkinin , normal pijama beli
normal doğum olursa karnım iner ve giyerim ama sezaryan olursa biraz zor olabilir ,
Haftama göre az kilo aldım ama bakalım ilerde ne olacak... Kilo almak bebeğin yada senin sağlıklı olduğun anlamına gelmiyor ama.. Hatta çok kilo almanın bebeğe ve anneye zararı varmış diye söylüyorlar.. Kilo almak için çabalama bence... Benim arkadaşım 27 kilo aldı bebeği 2,700 gr doğdu..
kızlar bugün sağlık ocağına gittim. tetanoz aşımızı olduk. ben sağlık ocağına çok gitmezdim ama acayip memnun kaldım, tavsiye ediyorum içiniz rahat etmeyince, huzursuzlanınca gidiverin.ebe hemşire kalp atışlarını dinletti bebeğimin çok mutlu oldum, arada gel dinletirim dedi. idrar a baktı enfeksiyon var mı diye. aile hekimim de kramplar için magnezyum yazdı.
Insallah canim benim seninle bebislerimiz test gunlerimizden beri bizi hep mutlu ettiler insallah hep boyle gider eskiden kontrol zamanini beklemek cok zordu acaba iyi mi diye ama simdi tekmeleriyle kipirtilariyle ben burdayim iyiyim diyolar sanki icim daha rahat bekliyorum benim oglusum kipir kipir maasallah oyle guzel tekmeler atiyoki Allah in izniyle bi dogsun onun o tekme atan ayaklarini opucem bol bol insallah
Biz kukla diye bir mağaza var oradan aldık .. İndirimle 6000 tl ye aldık.. Ahşap el yapımıymış... Valla eşimi tutamadım alıcam diye tutturdu... Çok pahalı geldi bana 3 gün uyku uyuyamadım... Ama aldık bikere ... Diyorum gelinlik çağına kadar kullanması lazım
ben hep kilo almak istedim bu yaşıma kadar ama en fazla 50 kilo olabildim yani alamıyorum. sağlıklı besleniyorum diye düşünüyorum ama bazen uzun süre aç kalıyorum gibi geliyor enteresan şekilde aç olsam da yemek istemiyorum özellikle de hamile kaldıktan sonra sebze yemeklerini yemek istemiyorum pek
inşallah sağlıkla 7. aydan sonra alırım dediğin gibi.
Eşimde aynısını söylüyor kızıma feda olsun herseyim diyor bende görcez bakalım alışverişler başlayınca da aynı tutumu takınacakmısın diyorum gülüyor :)) bizimde eve geliyor bende direk kızımın sandığının içine koyuyorum görmüyor :) son haftalar çıkartcam mevcut yıkarken görür Heralde ozamanda kadar farketmezse kartın hesap hareketlerinden :) aman farketse de birsey diyemez ki kızı :)) ama dediğin gibi kesinlikle faydalanmak lazım bu durumdan. Iyiki kızımız oluyor valla en iyi arkadasım gelecek dünyaya 3 ay sonra
Canım uzun süre aç kalma, kendini zorla. Hergün mutlaka yumurta ye, süt iç, her öğün bakliyat, et ya da sebze ye. Yoğurt ye, meyve ye. Bak bunların hepsini ye nasıl kilo alıyorsunben 5 kilo aldım bile doktorum ayda 1 kilo alıcaksın dedi
Olur mu diyorsun , hamileliğimin başlangıcında giydim olmuştu :) beli ayarlamalı değil benimkinin , normal pijama beli
normal doğum olursa karnım iner ve giyerim ama sezaryan olursa biraz zor olabilir ,
Hmm canim beli ayarlamali degilse buyuk ihtimal olmayabilir cunku normal dogumda yapsan sezeryanda yapsan gobek ole hemencecik inmiyo kanama oldukca gaz ciktikca iniyo zaten tek takimla olmaz terliycez kanamamiz olcak yeri gelicek picwmamiza bulasacak yattigimiz yerden boyle konusunca bi tuhaf olsada bunlar basimiza gelecek seyler ben daha once dogum yaptim ve dogum onceside hastanede uzun bi sure yatisim olmustu zeynep kamilde orada normal dogum yapanda sezeryan yapanda bi cok kisiyle uzun vakit gecirdim ayni odalari paylastim hic unutmam yanimda yatan bi kizcagiz vardi annesi ustunu degistirip biseyler getirmeye eve gitmisti kizcagizin cok kanamasi oldu ustu basi batti yaninda yedek biseyi yoktu annem hemen gitti ona disardan biseyler aldi getirdi oyuzden yanimizda en az 3 -4pijama takimi ic camasiri olmali yedek bebis kusacak ustumuze sutumuz akacak bol bol degistirmek gerekecek sen lohusa takim olarak almasanda normal pijama takimlarindan buyuk beden al bikactane koy kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?