2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oy oy maasallah subhanallah yerim ben onu boyumuz kilomuzda maasallah cok guzel sanirim hala onden gidiyo haftasi darisi basima artik benim gitmeme daha cok var haftaya kismetse insallah bizde guzel haberler getiririz oglusumla

evet teyzesi hala önde gidiyoruz maşaAllah iyi ya az kalmış sizinde bir hafta hemencecik geçer görürsün oğluşunu sağlıklı güzel haberlerini getirirsin bizede :) bizim kızda kesinleşti son kontrollerde nazlanıyordu göstermiyodu ama bugün nazlansada yine gördük kesin kız dedi doktor :)

Canım daha ne istiyorsun işte ne güzel kilo almamak sağlıklı beslendiğin sürece kilo almasan da olur, zaten 7.aydan sonra çok kilo alacaksın merak etme

ben hep kilo almak istedim bu yaşıma kadar ama en fazla 50 kilo olabildim yani alamıyorum. sağlıklı besleniyorum diye düşünüyorum ama bazen uzun süre aç kalıyorum gibi geliyor enteresan şekilde aç olsam da yemek istemiyorum özellikle de hamile kaldıktan sonra sebze yemeklerini yemek istemiyorum pek
inşallah sağlıkla 7. aydan sonra alırım dediğin gibi.

Canim ya ne guzel hayaller bunlar kurmasi bile mutlu ediyo ben bi hamile gomlegi aldim maltepeden daha once bi pantolon almistim iki tanede ablam bermisti onlar beni epey idare eder artikin bebis icinde ilk gebeligimde 3.ayinda erkek demislerdi annemle epey bi citcitli badilerden bikac alt ust takim alt degistirme takimi falan almistik gecenlerdede bikac bisey aldim battaniye cesitlerimizde bol orme battaniyemiz bile var onuda ilk gebeligimde ormustum mavis mavis giydirmek nasip olmamisti artik kiyafet almiycam annem ben eksik esyalari gelip alicam parani harcama dedi canim annem... besigimizi kayip pederim ben alicam dedi bizde bi gardolap bebek arabasi alicaz bize pek alacak bisey birakmadilar sagolsun nenelerimiz dedelerimiz Allah basimizdan eksik etmesin hastane ucretlerinide annem ustlendi bize de yan gelip yatmak kaldi

Eşimde aynısını söylüyor kızıma feda olsun herseyim diyor bende görcez bakalım alışverişler başlayınca da aynı tutumu takınacakmısın diyorum gülüyor :)) bizimde eve geliyor bende direk kızımın sandığının içine koyuyorum görmüyor :) son haftalar çıkartcam mevcut yıkarken görür Heralde ozamanda kadar farketmezse kartın hesap hareketlerinden :) aman farketse de birsey diyemez ki kızı :)) ama dediğin gibi kesinlikle faydalanmak lazım bu durumdan. Iyiki kızımız oluyor valla en iyi arkadasım gelecek dünyaya 3 ay sonra

Hadi gozunaydin canim ozaman kurtuldun ilk dozdan dedigin gibi aile hekimlikleri hepsi farkli calisiyo bn ilk gebeligimde 1doz vurulmustum oyuzden sadece tek doz vurulacakmisim bu gebeligimde oyuzden ben biraz gec yaptirsam daha iyi

Hadi gozunaydin canim ozaman kurtuldun ilk dozdan dedigin gibi aile hekimlikleri hepsi farkli calisiyo bn ilk gebeligimde 1doz vurulmustum oyuzden sadece tek doz vurulacakmisim bu gebeligimde oyuzden ben biraz gec yaptirsam daha iyi

hmmm anladım canım haklısın o zamn daha iyi olur seninki

1.70 boy 48 kilo hamile kaldım, ideal kilo hesabında çok zayıfa giriyorum o yüzden kilo almak istiyorum. sen normalsin canım bence.

Haftama göre az kilo aldım ama bakalım ilerde ne olacak... Kilo almak bebeğin yada senin sağlıklı olduğun anlamına gelmiyor ama.. Hatta çok kilo almanın bebeğe ve anneye zararı varmış diye söylüyorlar.. Kilo almak için çabalama bence... Benim arkadaşım 27 kilo aldı bebeği 2,700 gr doğdu..

kızlar bugün sağlık ocağına gittim. tetanoz aşımızı olduk. ben sağlık ocağına çok gitmezdim ama acayip memnun kaldım, tavsiye ediyorum içiniz rahat etmeyince, huzursuzlanınca gidiverin.ebe hemşire kalp atışlarını dinletti bebeğimin çok mutlu oldum, arada gel dinletirim dedi. idrar a baktı enfeksiyon var mı diye. aile hekimim de kramplar için magnezyum yazdı.

Insallah canim benim seninle bebislerimiz test gunlerimizden beri bizi hep mutlu ettiler insallah hep boyle gider eskiden kontrol zamanini beklemek cok zordu acaba iyi mi diye ama simdi tekmeleriyle kipirtilariyle ben burdayim iyiyim diyolar sanki icim daha rahat bekliyorum benim oglusum kipir kipir maasallah oyle guzel tekmeler atiyoki Allah in izniyle bi dogsun onun o tekme atan ayaklarini opucem bol bol insallah

evet haklısın canım ben aslında memnunum ama çevredeki baskı insanı sinir ediyor bazen. bebeklerimiz sağlıkla büyüsünler de inşallah.

Maasallah canim .evet gercektende artik eskisi gibi degil eskiden gider bi dunya sira beklerdik doktorlar hemsireler yuzumuze bakmazlardi ama simdi her semtte aile hekimlikleri var her doktorun hastasi belirli ben her doktorun yanina girisimde doktor adimi soyleyip hosgeldin diyo taniyo hemsiremde oyle her konuda cok rahatlatiyo yardimci oluyolar hele benim hemsirem okadar tatli ki onunla muhabbete doyamiyorum hepsinden Allah razi olsun

evet canım ya çok şükür hamdolsun minik mucizelerimiz üzmedi bizi dediğin gibi en son bir ay önce görüştüm kuzumu ama tekmelerle daha kolay geçti bu ay :))

aa biliyorum kuklayı baktık biz de güzeldi modelleri. Güle güle kullanın canım, olsun insan heves ediyor işte boşver uyku mu uyuyamadın ilahi bence de dersin 18ine kadar kullanıcaksın diye

Canım uzun süre aç kalma, kendini zorla. Hergün mutlaka yumurta ye, süt iç, her öğün bakliyat, et ya da sebze ye. Yoğurt ye, meyve ye. Bak bunların hepsini ye nasıl kilo alıyorsun ben 5 kilo aldım bile doktorum ayda 1 kilo alıcaksın dedi

aynı şeyi yapıyorum, sonra bi şekilde görünce de nerden çıktı bu diyor aaa almıştım ya diyorum, hatırlamaya çalışıyor falan susuyor sonra aldıktan sonra bişey demezler ya ne dicekler kızları geliyor dediğin gibi. Evet canım ya çok şanslıyız, inşallah hayırlı evlat olurlar, en iyi arkadaşımız olurlar

Bende elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyoru az az sik sik biseyler yiyorum hergun bi muz iki bardak sut yumurtayi yergun yiyemesemde cok tiksinmistim hala icim almiyo bende normalde zayif oldugum icin biraz kilo almak isteyenlerdenim 47 ile basladim simdi 51.5 kiloyum yani 4.5 kilo almisim zaten ideal i de boyle sanirim senin doktorda abartmis ayda 2kilo almak normal

Keske hic is guc olmasada butun gun burda sizlerle sohpet etsek ben evdeyim ama evde disaiya is yapiyorum butun gun onlarla ugrasmaktan arada girip okusamda cok yazamiyorum ama burda biseyler paylasmak cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…