2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Zayıf hamile kalmanın tadını çıkarıyorum diyosun ben de kilo verip hamile kalıcaktım ama kızımız bize sürpriz yaptı dimi ya, abartmış bence de korktu heralde çok kilo almamdan :))

Canim bende sbamed dusunuyorum eczacim arkadasim ona danistim oda sebamed i onerdi onumuzdeki ay almayi dusunuyorum kismetse ben deterjan ve yumusatici konusunda bi fikir sahibi degilim ... ha canim bide bu sampuanlari ilk kucuk boy almak lazim cunku nekadar iyi olsada hep bebegin teni farkli oluyo belki degistirmek gerekebilir

sebze ve yumurtanın beyazı(çocukluğumdan beri beyazını yiyemem) dışında hepsinden yiyorum aslında. günde 2 bardak süt, meyve, yoğurt yerine daha çok ayran. meyve çeşitleri. et dışındaki yemekleri az az yiyebiliyorum nedense sebzeyi midem almıyor ama yeşillik, salata yiyebiliyorum. Bakalım inşallah sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaşamam.

Gulegule kullan canım bence de güzel bir seçim yapmışsın, bu nunada tekerlek var mı? Odadan odaya rahatca taşıyabilir miyiz

Son düzenleme:
süper şeyler bunlar canım güle güle kullan:) eminönün de nerden aldın fiyatları nasıl?

Canim buyuk bi cami varya meydanda otaraf tan yukari dogru carsiya girince zaten o kisim hep iccamassiri pijama magazasi ikinci magazaydi sanirim alt kati var orada lohusaliklar hemen heme tum magazalara girdik amaa en guzel ve kaliteli cesitler buradaydi donduk dolastik oraya geri geldik fiyati 140 ti pazarlikla 110 a aldikayni boyle takim 80-90 a da var ama bu kumas kalitesi yok bide bunun emzirme kismi cok kullanisli Rabbim kullanmayi nasip eder insallah benim ilk hamileligimden bi boydan elbise bide alt ust normal takimim vardi saklamistim bitane daha ucuzlardan alt ust takim alicam surekli degistirmek gerekebiliyo kanama cok olursa

Et ve sebze yemen lazım canım, özellikle et. Sebze yiyemiyorsan ızgara et yanında salata yiyebilirsin. Senin porsiyonları da arttırman gerek anladığım kadarı ile az yiyosun. Sakın abur cubur yeme kilo alıcam diye, sadece porsiyonlarını arttır ve et ye. Tahlillerini aksatma canım, vitamin kullanıyor musun? Demir ilacı falan?

Benim doktor da kiloya takıntılı bana kilo ile gelme diyip duruyor kızlar benim durum daha garip ilk 3 ay hiç kilo almadim sonra 2 sy içinde 5 kg aldım nasıl oldu hiç anlamıyorum :44::44oktor kesinlikle 12 kg dan fazla kilo almayacaksin diyip duruyor kaldı 7 kg hakkım

Son düzenleme:

Hastaneler yorar insanı canım. Neyse ki şekerin normal çıkmış:) bebişinin de kilosu iyi çok şükür. Ama sağ tarafa da yatmak gerek demek ki. Bunu da öğrenmiş olduk:) ben sağ sol sırt üstü yatıyorum. Yüzüstü hariç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla benim doktorum, haftada yarım kilo alabilirsin demişti son gidişimde. Önce aldıklarımla hiç ilgilenmedi bile. Önemli olan şimdiden sonrası bizim için, ama 500 gr üstüne çıkmamaya çalış dedi. Doktorların bu kadar katı olmasına ciddi anlamda karşıyım ben zaten. Düşünmemiz gereken o kadar şey varken kiloyla strese sokmaları en kötüsü. Sonuçta bilinçli insanlarız ve zararlı birşey yememeye de özen gösteriyoruz

Son düzenleme:

yarın detaylı ultrason yapılacak çok heyecanlıyım:) bence magnezyum almayı da kendi doktoruna sor. ben aile hekimlerine pek güvenmiyorum ilaç konusunda sonuçta prastisyen hekimler.

uygun fiyata almışsın canım, ben de 1-2 hafta sonra bakacam inşallah. daha ne bebeğe ne kendime hiç bişe almadım güle güle giy aldıklarını canım

Kizlar bisi sorcam.bebeginizi daha cok ne tarafta hissediyorsunuz?
Gecen hafta gobek deligimin hizasinda sag tarafta hissederken simdi daha asagida hissediom. Bi tuhaflik mi var bende acaba?

bayanlar merhaba,
ben yarın detaylı ultrason (ikinci düzey) yaptıracam aranızda yaptıranlar vardır, bu ultrason renkli mi oluyor? bebeğin yüz şeklini filan görebilir miyiz? çok heyecanlıyım ya:) keşke bendeki heyecanın 10 da biri kocamda da olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…