Bende elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyoru az az sik sik biseyler yiyorum hergun bi muz iki bardak sut yumurtayi yergun yiyemesemde cok tiksinmistim hala icim almiyo bende normalde zayif oldugum icin biraz kilo almak isteyenlerdenim 47 ile basladim simdi 51.5 kiloyum yani 4.5 kilo almisim zaten ideal i de boyle sanirim senin doktorda abartmis ayda 2kilo almak normal
Herkese Günaydın,Güzel bir hafta olur inşallah.
Çoğu kişi bebeğine kıyafet almış ama ben birşey sormak istiyorum.Şampuan,pişik kremi vb.şeyleri hangi marka almayı düşünüyorsunuz.Sebamed iyi diye duydum ama başka fikri olan var mı?
Liymonatta,Allah korusun öyle ölüm laflarını aklından bile geçirme oğluma duygularımı yazıyorum diye düşün.. bende aslında hazırlamak istiyorum ama erkek benimki de acaba yaa anne bu ya mı derErkek ya kız kadar duygusal olmaz
ay ay aman da aman ne ciciymiş annessiiii Allah giymeyi de nasip etsin
Canım uzun süre aç kalma, kendini zorla. Hergün mutlaka yumurta ye, süt iç, her öğün bakliyat, et ya da sebze ye. Yoğurt ye, meyve ye. Bak bunların hepsini ye nasıl kilo alıyorsunben 5 kilo aldım bile doktorum ayda 1 kilo alıcaksın dedi
Ay cok tatlilar ya maasallah Rabbim saglikla afiyetle giymeyi eskitmeyi nasip etsin insallah
Evet canım ben aldım nuna marka aldım ama ben. Gecen ay indirimdeydi şimdi devam ediyor mu bilmiyorum. Baya sağlam ve kaliteli gözüküyor kullanıcı yorumlarını okumuştum nette herkes güzel güzel şeyler yazmış.
süper şeyler bunlar canım güle güle kullan:) eminönün de nerden aldın fiyatları nasıl?
sebze ve yumurtanın beyazı(çocukluğumdan beri beyazını yiyemem) dışında hepsinden yiyorum aslında. günde 2 bardak süt, meyve, yoğurt yerine daha çok ayran. meyve çeşitleri. et dışındaki yemekleri az az yiyebiliyorum nedense sebzeyi midem almıyor ama yeşillik, salata yiyebiliyorum. Bakalım inşallah sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaşamam.
Canım uzun süre aç kalma, kendini zorla. Hergün mutlaka yumurta ye, süt iç, her öğün bakliyat, et ya da sebze ye. Yoğurt ye, meyve ye. Bak bunların hepsini ye nasıl kilo alıyorsunben 5 kilo aldım bile doktorum ayda 1 kilo alıcaksın dedi
Slm kızlar nasılsınız ben çok yorğunum sabah 9 dr gittim saat 4 geldim çok yoruldumm 4defa kan alındı şeker yüklemesi yapıldı değerler normal çıktı oğluşumun boyu kilosuda çok iyimiş kilomuz 637 gr olmuşuz 3 boyutluyu açtı ama oğlum arkasını döndü yüzünü göstermedi annesine bir dahaki konturolde bakıcaz artık olğluşum nazlı çıktı. Dr sağ tarafına yat dedi neden diyince sağ böbreğimde boşluk oluşmasına sebeb olmuş oğlum ilaç yazdı her konturole geldiğinde böbreklerine baktır dedi düzenli olarak konturole gel dedi en son gittiğimde eşi aşağida idi oda yukarıya çıkmış çok şükür büyük bir sıkıntı yok ben çok yorgunum yaaa
Hmm canim beli ayarlamali degilse buyuk ihtimal olmayabilir cunku normal dogumda yapsan sezeryanda yapsan gobek ole hemencecik inmiyo kanama oldukca gaz ciktikca iniyo zaten tek takimla olmaz terliycez kanamamiz olcak yeri gelicek picwmamiza bulasacak yattigimiz yerden boyle konusunca bi tuhaf olsada bunlar basimiza gelecek seyler ben daha once dogum yaptim ve dogum onceside hastanede uzun bi sure yatisim olmustu zeynep kamilde orada normal dogum yapanda sezeryan yapanda bi cok kisiyle uzun vakit gecirdim ayni odalari paylastim hic unutmam yanimda yatan bi kizcagiz vardi annesi ustunu degistirip biseyler getirmeye eve gitmisti kizcagizin cok kanamasi oldu ustu basi batti yaninda yedek biseyi yoktu annem hemen gitti ona disardan biseyler aldi getirdi oyuzden yanimizda en az 3 -4pijama takimi ic camasiri olmali yedek bebis kusacak ustumuze sutumuz akacak bol bol degistirmek gerekecek sen lohusa takim olarak almasanda normal pijama takimlarindan buyuk beden al bikactane koy kenara
Canım ben de zeynep kâmilde doğum yapmayı düşünüyorum. Sana sormak istediğim sorum var. Şimdi orada odalar 6lı falan mı oluyor? Eşlerimiz odaya giremiyor mu? Odaya giremiyorsa bebeği ne zaman görüyorlar? Doğumdan çıktıktan sonra mı görüyorlar sadece? Bi de normal doğumla sezeryana doğumda kaç gün kalıyoruz hastanede?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim doktor da kiloya takıntılı bana kilo ile gelme diyip duruyor kızlar benim durum daha garip ilk 3 ay hiç kilo almadim sonra 2 sy içinde 5 kg aldım nasıl oldu hiç anlamıyorum :44::44oktor kesinlikle 12 kg dan fazla kilo almayacaksin diyip duruyor kaldı 7 kg hakkım
bana da herkes anaaa minicik bir şey yok diyoraman sağlıklı olsun da bebişlerimiz gerisi mühim değil:)
aile hekimine sordum bugün canım krampları magnezyum yazdı. Suda çözülen bir ilaç ama içmedim henüz.
Canim buyuk bi cami varya meydanda otaraf tan yukari dogru carsiya girince zaten o kisim hep iccamassiri pijama magazasi ikinci magazaydi sanirim alt kati var orada lohusaliklar hemen heme tum magazalara girdik amaa en guzel ve kaliteli cesitler buradaydi donduk dolastik oraya geri geldik fiyati 140 ti pazarlikla 110 a aldikayni boyle takim 80-90 a da var ama bu kumas kalitesi yok bide bunun emzirme kismi cok kullanisli Rabbim kullanmayi nasip eder insallah benim ilk hamileligimden bi boydan elbise bide alt ust normal takimim vardi saklamistim bitane daha ucuzlardan alt ust takim alicam surekli degistirmek gerekebiliyo kanama cok olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?