Hastaneler yorar insanı canım. Neyse ki şekerin normal çıkmış:) bebişinin de kilosu iyi çok şükür. Ama sağ tarafa da yatmak gerek demek ki. Bunu da öğrenmiş olduk:) ben sağ sol sırt üstü yatıyorum. Yüzüstü hariç.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bisi sorcam.bebeginizi daha cok ne tarafta hissediyorsunuz?
Gecen hafta gobek deligimin hizasinda sag tarafta hissederken simdi daha asagida hissediom. Bi tuhaflik mi var bende acaba?
Et ve sebze yemen lazım canım, özellikle et. Sebze yiyemiyorsan ızgara et yanında salata yiyebilirsin. Senin porsiyonları da arttırman gerek anladığım kadarı ile az yiyosun. Sakın abur cubur yeme kilo alıcam diye, sadece porsiyonlarını arttır ve et ye. Tahlillerini aksatma canım, vitamin kullanıyor musun? Demir ilacı falan?
bayanlar merhaba,
ben yarın detaylı ultrason (ikinci düzey) yaptıracam aranızda yaptıranlar vardır, bu ultrason renkli mi oluyor? bebeğin yüz şeklini filan görebilir miyiz? çok heyecanlıyım ya:) keşke bendeki heyecanın 10 da biri kocamda da olsaydı
Benimde yarın 14.30 da randevum canım iyi haberler alırız inş evet bu arada renkli gorcen miniğini yüzünü gözünü elini ve btn organlarını rabbim nasıl yaratıyor izlerken herbir zerresini duygulanmamak elde olmuyor aman aldırma benim ki oğlanda halılarda yuvarlanıordu öğrendiğinde bunda da ruhsuzun teki sinir oluyorum ben kıza bişiler alınca o da kıskançlıktan gidip oğluna alıyo düşün artık canım hamileyken sinir oluyo insan yıpratıcı Bi durum
canım dr sol tarafa yatmak iyi çünkü bebek için kan akışı daha iyi olur dedi ama bebek sağ böbreğine zarar veriyor o yüzden sağ tarafına dönüp yat dedi bundan sonra öyle yapıcam siz de dr konturolune gittiğinizde böreklerinize baktırın ben şikayetlerimi söyleyince baktı önemliymiş her ay konturole gitmemiz gerek kızlar
Sağol canım aminÇok güzel. Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Âmin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
24. Haftada yapılıyor canım. Ben yaptırdım normal çıktıkızlar şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyor? ben yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum, şeker yüklemesi de yaparlar mı?
benmde aklıma takılan 3 seferdir bebeğim hep secde pozisyonunda ayrıntılı da da aynıydı dr a sorduğumda bebek öyle rahat ediyordur dedi ama ben bi sıkıntı olur dıye cok korkuyorumİlk annelik sanırım canım şöyle soylim ilk zamanlar yani ilk hissettiğin dönemlerde belli yerde olur bebek ama artık bu ayda yukarı çıkacaklar kasıkta olmuycaklar ve artık her yerinde hissedicimn çnku yaramaz artık belli yerde sıkılıcak Bi bakmışın belinde Bi bakmışın kaburgalara baskı yapıyor olacak endişe etme şimdi göbek deliği de yarın solunda oynar korkma yani
Cok tak ederimm tatlimm darisi henuz almamis olan tum arkadaslarimin basina:)
24. Haftada yapılıyor canım. Ben yaptırdım normal çıktı23+2 de yapıldı tam olarak. 24ile28. Haftalar arasında yapılması uygunmuş. Yarınki randevundanda musmutlu dönersin inşallah
kızlar bugün sağlık ocağına gittim. tetanoz aşımızı olduk. ben sağlık ocağına çok gitmezdim ama acayip memnun kaldım, tavsiye ediyorum içiniz rahat etmeyince, huzursuzlanınca gidiverin.ebe hemşire kalp atışlarını dinletti bebeğimin çok mutlu oldum, arada gel dinletirim dedi. idrar a baktı enfeksiyon var mı diye. aile hekimim de kramplar için magnezyum yazdı.
Eczaneden 50 mg lık glikoz alıp 300 ml kadar suyla karıştırıyorsun. Onu içmeden önce kan alınıp açlık şekerine bakılıyor, sonra karışımı içip 1 saat, fazla hareket etmeden bekliyor ve tekrar kan veriyorsun, tokluk şekeri oluyor oda. Son sonucun 140 dan yüksek çıkmaması gerekiyor. Sana tarif ediyorlar ne şekilde yapılacağını zaten hiç merak etmebenim de bu ay sonu yapılcak heralde.. Şeker yüklemesi derken tam olarak ne yapılıyor, ne kadar sürüyor?
Eczaneden 50 mg lık glikoz alıp 300 ml kadar suyla karıştırıyorsun. Onu içmeden önce kan alınıp açlık şekerine bakılıyor, sonra karışımı içip 1 saat, fazla hareket etmeden bekliyor ve tekrar kan veriyorsun, tokluk şekeri oluyor oda. Son sonucun 140 dan yüksek çıkmaması gerekiyor. Sana tarif ediyorlar ne şekilde yapılacağını zaten hiç merak etme
24. Haftada yapılıyor canım. Ben yaptırdım normal çıktı23+2 de yapıldı tam olarak. 24ile28. Haftalar arasında yapılması uygunmuş. Yarınki randevundanda musmutlu dönersin inşallah
Gulegule kullan canım bence de güzel bir seçim yapmışsın, bu nunada tekerlek var mı? Odadan odaya rahatca taşıyabilir miyiz
Ben her gittiğimde renkli gösteriyor doktorum. Ayrıntılıyı da öyle. Önce siyah beyaz organlarını inceliyor, sonra yüzünü gösteriyor renkli. Ben babasına benzettim ilk gördüğümde ama kilo aldıkça değişiyor yüzü. Geçen sefer yanakları tombullaşmış yüzü yuvarlaklaşmıştı. Her gittiğimizde biraz daha değişiyor. Tam göstermedi yüzünü geçen sefer, yandan görebildik ancak. Cumartesi tekrar göreceğiz inşallahçok sağol canım. detaylı ultrason yaptırdın mı? bebeginin yüzünü gördün mü? kime benziyor:) ben yarın yaptırıyorum heyecan tavan bende:)
Kalinkam first ve cennet aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallahbugün o kadar yoğundum ki hepinizi takip ettim ama yazamadım...
canım şimdi bu bebiş arabası bebek kaç aylık/yaş olana kdr kullanılacak? Tipi çok güzelmş ben de bu yüksek olanları çok beğeniyorum..bide ne kdrdı? off biz hangisinden alcaz bakalm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?