2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım dr sol tarafa yatmak iyi çünkü bebek için kan akışı daha iyi olur dedi ama bebek sağ böbreğine zarar veriyor o yüzden sağ tarafına dönüp yat dedi bundan sonra öyle yapıcam siz de dr konturolune gittiğinizde böreklerinize baktırın ben şikayetlerimi söyleyince baktı önemliymiş her ay konturole gitmemiz gerek kızlar

Kizlar bisi sorcam.bebeginizi daha cok ne tarafta hissediyorsunuz?
Gecen hafta gobek deligimin hizasinda sag tarafta hissederken simdi daha asagida hissediom. Bi tuhaflik mi var bende acaba?

İlk annelik sanırım canım şöyle soylim ilk zamanlar yani ilk hissettiğin dönemlerde belli yerde olur bebek ama artık bu ayda yukarı çıkacaklar kasıkta olmuycaklar ve artık her yerinde hissedicimn çnku yaramaz artık belli yerde sıkılıcak Bi bakmışın belinde Bi bakmışın kaburgalara baskı yapıyor olacak endişe etme şimdi göbek deliği de yarın solunda oynar korkma yani

Demir ilacı düzenli ama vitamini her gün değil arada alıyorum. Porsiyonlarım az evet çünkü karnım patlıcakmış gibi geriliyor hemen çok dolduramıyorum mideyi

Benimde yarın 14.30 da randevum canım iyi haberler alırız inş evet bu arada renkli gorcen miniğini yüzünü gözünü elini ve btn organlarını rabbim nasıl yaratıyor izlerken herbir zerresini duygulanmamak elde olmuyor aman aldırma benim ki oğlanda halılarda yuvarlanıordu öğrendiğinde bunda da ruhsuzun teki sinir oluyorum ben kıza bişiler alınca o da kıskançlıktan gidip oğluna alıyo düşün artık canım hamileyken sinir oluyo insan yıpratıcı Bi durum

kızlar şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyor? ben yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum, şeker yüklemesi de yaparlar mı?

benim kocam kız- erkek diye değil soğukkanlı bir tip ondan böyle. ben ne kadar heyecanlıysam o o kadar ketum. neyse takmayacam kafama, ben yarınki ultrasonumu düşünüyorum melek kızımı görecem:)

Böbreklerine de mi ultrasonla baktı? Ben 20 haZirand gidicem. Söyleyeyim de baksın. Ama bi şikayetim yok benim çok şükür. Senin ne şikayetlerin vardı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyor? ben yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum, şeker yüklemesi de yaparlar mı?
24. Haftada yapılıyor canım. Ben yaptırdım normal çıktı 23+2 de yapıldı tam olarak. 24ile28. Haftalar arasında yapılması uygunmuş. Yarınki randevundanda musmutlu dönersin inşallah

benmde aklıma takılan 3 seferdir bebeğim hep secde pozisyonunda ayrıntılı da da aynıydı dr a sorduğumda bebek öyle rahat ediyordur dedi ama ben bi sıkıntı olur dıye cok korkuyorum

Kalinkam first ve cennet aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah bugün o kadar yoğundum ki hepinizi takip ettim ama yazamadım...

Son düzenleme:
Cok tak ederimm tatlimm darisi henuz almamis olan tum arkadaslarimin basina:)

canım şimdi bu bebiş arabası bebek kaç aylık/yaş olana kdr kullanılacak? Tipi çok güzelmş ben de bu yüksek olanları çok beğeniyorum..bide ne kdrdı? off biz hangisinden alcaz bakalm:26:

24. Haftada yapılıyor canım. Ben yaptırdım normal çıktı 23+2 de yapıldı tam olarak. 24ile28. Haftalar arasında yapılması uygunmuş. Yarınki randevundanda musmutlu dönersin inşallah

benim de bu ay sonu yapılcak heralde.. Şeker yüklemesi derken tam olarak ne yapılıyor, ne kadar sürüyor?

aa nasıl kalp atışını dinletti? bizimki hiç öyle yapmadı =(

benim de bu ay sonu yapılcak heralde.. Şeker yüklemesi derken tam olarak ne yapılıyor, ne kadar sürüyor?
Eczaneden 50 mg lık glikoz alıp 300 ml kadar suyla karıştırıyorsun. Onu içmeden önce kan alınıp açlık şekerine bakılıyor, sonra karışımı içip 1 saat, fazla hareket etmeden bekliyor ve tekrar kan veriyorsun, tokluk şekeri oluyor oda. Son sonucun 140 dan yüksek çıkmaması gerekiyor. Sana tarif ediyorlar ne şekilde yapılacağını zaten hiç merak etme

Hadi bakalm sağ sağlim atlatrz inşalah bunu da..

çok sağol canım. detaylı ultrason yaptırdın mı? bebeginin yüzünü gördün mü? kime benziyor:) ben yarın yaptırıyorum heyecan tavan bende:)

Gulegule kullan canım bence de güzel bir seçim yapmışsın, bu nunada tekerlek var mı? Odadan odaya rahatca taşıyabilir miyiz

Canım suan kutusunda ama yalnış hatırlamıyorsam tekerlekleri yoktu. Hatta eşime o odadan o odaya nasıl taşıyacağız diye sormuştum. Evet cok pratik. Direk katlanıyor sırtına takıp istediğin yere goturebilşyırsun demirleri falan cok sağlam ama işte o tekerlekleri problem oda sallama özelliği olmasın diye yok sanırım

çok sağol canım. detaylı ultrason yaptırdın mı? bebeginin yüzünü gördün mü? kime benziyor:) ben yarın yaptırıyorum heyecan tavan bende:)
Ben her gittiğimde renkli gösteriyor doktorum. Ayrıntılıyı da öyle. Önce siyah beyaz organlarını inceliyor, sonra yüzünü gösteriyor renkli. Ben babasına benzettim ilk gördüğümde ama kilo aldıkça değişiyor yüzü. Geçen sefer yanakları tombullaşmış yüzü yuvarlaklaşmıştı. Her gittiğimizde biraz daha değişiyor. Tam göstermedi yüzünü geçen sefer, yandan görebildik ancak. Cumartesi tekrar göreceğiz inşallah bu kez yüzünü görebilsek bari, çok heyecanlıyım 4 haftadır görmedim. Tekmeliyor da rahatlıyorum:))

Kalinkam first ve cennet aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah bugün o kadar yoğundum ki hepinizi takip ettim ama yazamadım...

Cok saol tatlim daha guzelleri sizin olsun insallah:)

canım şimdi bu bebiş arabası bebek kaç aylık/yaş olana kdr kullanılacak? Tipi çok güzelmş ben de bu yüksek olanları çok beğeniyorum..bide ne kdrdı? off biz hangisinden alcaz bakalm:26:

Walla canim maksimum 1 sene kullanilir bnce...tasarimi cok hosuma gitti kullanimi flan da guzel 3000 tl ye aldk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…