2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

oyy bal kuzu:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? inşallah benim bebiş de yarın yüzünü gösterir. ben de 1 aydır görmüyorum çok özledim kuzumu. tekmeleri sorma, o hayat belirtisi dokunuşlarda hayatın gizemi, mutluluğu gizli.

Amiiin inşallah canım özlenmezler mi hiç canlarımız onlar bizim özel bir muayenehaneye gidiyorum kontrollere canım. Doğumu devlet hastanesinde yapacağım. Onun dokunuşuna can kurban yavrum benim... çok hareket edince de korkuyorum biliyo musun, kordona mı dolaştı kurtulmaya mı çalışıyor diye yazmaya başlıyorum:)) canım bizim uykumuz geldi sabah görüşürüz yine fırsat bulursam
hepinize bebeklerinizle mutlu geceler:))))))

Canim heralde sende bezmialemde girceksin.bende gecen persembe orda girdim 10 dk.surdu ama herseyine tek tek bakti organlarina bakarken goruntu siyah ti ama burnunu.agzini.dil cikarmasi herseyini gordum sonra birden yuzunu gosterirken doktor renkliyi acti bak bebeğine dedi.ama ciktisini siyah verdi.yuzu net bi şekilde belli oluyo.insallah sende guzel haberlerle gelirsin

iyi geceler canım:)

evet cnm bezmialem e gidecem. 10 dk çok az ya nasıl 10 dakikada baktı her şeye. oraya gitmesem mi acaba ya.renkli foto niye vermedi? cd verdi mi?

evet cnm bezmialem e gidecem. 10 dk çok az ya nasıl 10 dakikada baktı her şeye. oraya gitmesem mi acaba ya.renkli foto niye vermedi? cd verdi mi?

Canim cd ve renkli foto vermedi.onlar artik bu isin uzmanı olmus 10 dk.herseyine bakti.zaten sana dosyayi vericek orda herseyi yaziyo.bitane onden fotosunu cekti.bi yandan.bi tepeden.bide cozemedigim bi goruntu var elimde.bende doyamadim ama cok sukur hersey yolunda cikti oyle söylüyorum.artik.insallah sende nemnun kalirsin.zaten docent dr yapiyo cekimi banu hanim.

neyse artık gidecem yarın görürüz, ben cd götürsem verir mi acaba?dosyayı hemen veriyor mu sonraki günlerde mi alıyorsun?

neyse artık gidecem yarın görürüz, ben cd götürsem verir mi acaba?dosyayı hemen veriyor mu sonraki günlerde mi alıyorsun?

Hemen veriyo canim bence cd goturme yapcani zannetmiyorum cunku bekleyenlerde oluyo zaten bebegin yuzunu gosterirse hemen yakalayip cekiyo o goruntu siyah oluyo ama hetseyi anlasiliyo.az kaldi canim surda son trimester a girmeye ne kaldi ilk cocugun ya daha cok heyecan tavan yapmis belli.benim 3.oldigu icin hem heyecanli.hem sakin degisik bi duygular var.bende daha cok kime benzivek sorusu var aklimda

Güzel haberlerle gelen anneler gözünüzaydın. Ciciler alan arkadaşlara Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Ayrıntılıya girecek arkadaşlar da hayırlı haberlerle gelirler umarım.

Bugün oğlumun teyzelerinden biri göğüs pedi, süt saklama poşetleri, kanguru, uyku tulumu ve çeşitli ciciler hediye etti bize. Başka bir teyzesi de sepet beşik, ana kucağı ve bebek arabası sözü verdi, sağolsunlar.
Beşik şöyle:

https://www.google.com.tr/search?q=...%2F2010%2F02%2Ftatataammmm-odamz.html;600;450

Son düzenleme:

Kizlar bisi sorcam.bebeginizi daha cok ne tarafta hissediyorsunuz?
Gecen hafta gobek deligimin hizasinda sag tarafta hissederken simdi daha asagida hissediom. Bi tuhaflik mi var bende acaba?

Canim benim ki bugun 20+3oluyo hareketleri okadar degisiyoki ama benimde oldukca asagida en fazla gibi k deligimden 3parmak asagisina vurmustur simdiye kadar gobek deliginden 5 parmak kadar asagisinda bazan sag bazen sol bazen orta bazen asagi vuruyo ki idrara sikisiksam idrar torbasina basinc yaptigini hissediyorum sanirim bizim kilerin bas kisim yukarda ayaklar asagida tam olarak gebelik takvimindeki gibi duruyolar bende bazen cok mu asagida diyorum ama sanirim zamanla cikacaklar yukariya

Günaydın,ablam birde mustelayı önerdi.Onu da bir araştırayım dedim bende 1 ay kala alırım sanırım evde boşuna durmasın bozulmaz ama olsun:)
Birde dediğin gibi küçük boy almak lazım bebeklerimizin cildi nasıl tepki verir bilinmez ..Emzirmeden sonra göğüs ucuna sürmek için de Lansinoh çok iyi diye duydum aklımızda olsun

ya cd hatıra kalır diye istiyorum aslında, renkli fotoğraf da öyle. neyse bakalım bi, az kaldı gitmeye:) çoook teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…