Ben her gittiğimde renkli gösteriyor doktorum. Ayrıntılıyı da öyle. Önce siyah beyaz organlarını inceliyor, sonra yüzünü gösteriyor renkli. Ben babasına benzettim ilk gördüğümde ama kilo aldıkça değişiyor yüzü. Geçen sefer yanakları tombullaşmış yüzü yuvarlaklaşmıştı. Her gittiğimizde biraz daha değişiyor. Tam göstermedi yüzünü geçen sefer, yandan görebildik ancak. Cumartesi tekrar göreceğiz inşallahbu kez yüzünü görebilsek bari, çok heyecanlıyım 4 haftadır görmedim. Tekmeliyor da rahatlıyorum:))
Amiiin inşallah canımoyy bal kuzu:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? inşallah benim bebiş de yarın yüzünü gösterir. ben de 1 aydır görmüyorum çok özledim kuzumu. tekmeleri sorma, o hayat belirtisi dokunuşlarda hayatın gizemi, mutluluğu gizli.
bayanlar merhaba,
ben yarın detaylı ultrason (ikinci düzey) yaptıracam aranızda yaptıranlar vardır, bu ultrason renkli mi oluyor? bebeğin yüz şeklini filan görebilir miyiz? çok heyecanlıyım ya:) keşke bendeki heyecanın 10 da biri kocamda da olsaydı
Amiiin inşallah canımözlenmezler mi hiç canlarımız onlar bizim özel bir muayenehaneye gidiyorum kontrollere canım. Doğumu devlet hastanesinde yapacağım. Onun dokunuşuna can kurban yavrum benim... çok hareket edince de korkuyorum biliyo musun, kordona mı dolaştı kurtulmaya mı çalışıyor diye yazmaya başlıyorum:)) canım bizim uykumuz geldi sabah görüşürüz yine fırsat bulursam
hepinize bebeklerinizle mutlu geceler:))))))
Canim heralde sende bezmialemde girceksin.bende gecen persembe orda girdim 10 dk.surdu ama herseyine tek tek bakti organlarina bakarken goruntu siyah ti ama burnunu.agzini.dil cikarmasi herseyini gordum sonra birden yuzunu gosterirken doktor renkliyi acti bak bebeğine dedi.ama ciktisini siyah verdi.yuzu net bi şekilde belli oluyo.insallah sende guzel haberlerle gelirsin
evet cnm bezmialem e gidecem. 10 dk çok az ya nasıl 10 dakikada baktı her şeye. oraya gitmesem mi acaba ya.renkli foto niye vermedi? cd verdi mi?
Canim cd ve renkli foto vermedi.onlar artik bu isin uzmanı olmus 10 dk.herseyine bakti.zaten sana dosyayi vericek orda herseyi yaziyo.bitane onden fotosunu cekti.bi yandan.bi tepeden.bide cozemedigim bi goruntu var elimde.bende doyamadim ama cok sukur hersey yolunda cikti oyle söylüyorum.artik.insallah sende nemnun kalirsin.zaten docent dr yapiyo cekimi banu hanim.
neyse artık gidecem yarın görürüz, ben cd götürsem verir mi acaba?dosyayı hemen veriyor mu sonraki günlerde mi alıyorsun?
neyse artık gidecem yarın görürüz, ben cd götürsem verir mi acaba?dosyayı hemen veriyor mu sonraki günlerde mi alıyorsun?
Canım ben de zeynep kâmilde doğum yapmayı düşünüyorum. Sana sormak istediğim sorum var. Şimdi orada odalar 6lı falan mı oluyor? Eşlerimiz odaya giremiyor mu? Odaya giremiyorsa bebeği ne zaman görüyorlar? Doğumdan çıktıktan sonra mı görüyorlar sadece? Bi de normal doğumla sezeryana doğumda kaç gün kalıyoruz hastanede?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm demek dogumu orda dusunuyosun benim hic aklimda yokken orada yapmak zoru da kalmistim inan beni hicbir hastane kabul etmedi bi orasi sahip cikti hicbiseyine kotu diyemem ama sartlari biraz agir sezeryan oldugun zaman bi refakatcin oluyo toplamda bir odada 5-6 kisi ve onlarin rahat fakatcileri oluyo ama refakatcilere ne oturacak ne yatacak yer var anacimin beli tutulmustu herkes ayni tuvaleti kullaniyo anacim ben her gidisimde domestos elinde once bi dezenfekte ederdi (cesit cesit insan var herkes temiz ve titiz olmuyo malesef) odadakiler anlayissizsa gece onlarin yuzunden uyuyamiyosun esin ve diger ziyaretciler sadece gunde 1saat seni ve bebegi gorebiliyolar onun disinda yok hastanede kac gun yatacagin inan hic belli olmuyo bir kte ufacik bi sarilik bile olsa gondemiyolar... neysesezeryan sonrasi yine yaninda biri oluyo her yonden rahatsin amma velakin not mal dogum yaptiysan bebisinle basbasasin kesinlikle refakatcin olmuyo kendi caninin acisiyla mi ugrascan bebeginle mi bide acemiysen inan cok zor durumda kalmis insanlar gordum pijamalari kan icinde koridorda gezinenler mi ararsin bebegi daha tutamayan mi esin ailen herkes seni sadece o bir saatlik dilimde gorebiliyo yine hersey normelse bi gecede cikiyosun ama ufacik bisey olsa sende veya belgeler bisde nekadar kalacagin belli olmuyo ... ha doktorlar in bilgisi her msirelerin ilgisi inan herkes için elinden geleni yapiyo yogunbakim bolumude cok itinali calisiyo bizim bebisin gece yarisi durumu agirlasinca bebk doktorunu sacbas daginik hastanye gldigini biliyorum 505 gr lik bi bebek bile olsa onu yasatabilmk icin Ellerinden geleni yaptiklarina ben sahit oldum ... ama dedigim gibi diger sartlari biraz zor ha bide dogumhane var oraya hic girmemeyim acayip biyer alttan muaynye herkes belinde carsaf dolali siraya girriyo catala yatiyon bi kadin bakip olcuyo masada doktor yaziyo ve bunu bisuru erken kadin karisik stajer izliyo cok sukur ben bunlara maruz kalmadim ama gozlerimle godum insan kendini cok kotu hissediyo koyun gibi... sonra sanci cekerken karsilikli yataklar var tam ortada kocaman bi masa doktorlar hmsireler asistanlar hpsi ortada oturuyo onlar kakara kikiri kadinlar bagirip cagiriyo orada 6 saat kadar yattim gozleimi kapatip Allah im biran onc buradan cikayim diy dua ettim insanin pisikolojisi bozuluyo etrafindakileri gorunce canim ne diyebilirim hem iyi hem kotu yanlari var ha bana sorsan dogumunu orda yapmak istermisin diye yok istemem hersey normal gittigi surece ama Allah korusun riskli bi durum olursa kesinlikle gidecegim yer de orasi yani karmasik bi durum inan orada toplam 3 haftam gecti hikayem ne anlatmakla ne yazmakla bitmez
Kizlar bisi sorcam.bebeginizi daha cok ne tarafta hissediyorsunuz?
Gecen hafta gobek deligimin hizasinda sag tarafta hissederken simdi daha asagida hissediom. Bi tuhaflik mi var bende acaba?
Herkese günaydın arkadaşlar
Sanada gunaydinn tatlimm:)
Herkese günaydın arkadaşlar
Canim bende sbamed dusunuyorum eczacim arkadasim ona danistim oda sebamed i onerdi onumuzdeki ay almayi dusunuyorum kismetse ben deterjan ve yumusatici konusunda bi fikir sahibi degilim ... ha canim bide bu sampuanlari ilk kucuk boy almak lazim cunku nekadar iyi olsada hep bebegin teni farkli oluyo belki degistirmek gerekebilir
hayırlı haftalar:) amin canım:) benim detaylı ultrasonum da yarın, çok heyacanlıyım:) bebişin kime benziyor?:)
Hemen veriyo canim bence cd goturme yapcani zannetmiyorum cunku bekleyenlerde oluyo zaten bebegin yuzunu gosterirse hemen yakalayip cekiyo o goruntu siyah oluyo ama hetseyi anlasiliyo.az kaldi canim surda son trimester a girmeye ne kaldi ilk cocugun ya daha cok heyecan tavan yapmis belli.benim 3.oldigu icin hem heyecanli.hem sakin degisik bi duygular var.bende daha cok kime benzivek sorusu var aklimda
Rendavun kactaydi.bizide habersiz birakma mutlaka yaz.
inşallah seninde herşey normaldir canım bana benziyor babası öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?