2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok güzelmiş maşallah güle güle giy canım valla çok beğendim benimde almam lazım daha hiçbirşey almadım

Canım bende bezmialeme gitmeyi düşünüyorum gebe polikliniğine aldım randevu sanırım onlar yönlendirecek banu hanıma acaba aynı gün hemen bakarlar mı yoksa tekrar randevu mu verecekler ayrıntılı için? Bir de eşleri alıyorlar mı canım?

Keske hic is guc olmasada butun gun burda sizlerle sohpet etsek ben evdeyim ama evde disaiya is yapiyorum butun gun onlarla ugrasmaktan arada girip okusamda cok yazamiyorum ama burda biseyler paylasmak cok guzel

Olsun canım , evden de çalışıyorsun demek ki maşallah :) ne iş yapıyorsun dışarı , el örgü falan mı ?

inşallah canım yada şöyle ortaya karışık bişeyler olsun annenin güzel yerlerini babanın güzel yerlerini alsın

ben esmerim eşim sarışın. ortaya nasıl bir şey çıkacak çooook merak ediyorum:)))hayatta hiçbir heyecan buna benzemiyor. ne güzel bir duyguymuş annelik. doğunca çıldıracam herhalde:))

ben esmerim eşim sarışın. ortaya nasıl bir şey çıkacak çooook merak ediyorum:)))hayatta hiçbir heyecan buna benzemiyor. ne güzel bir duyguymuş annelik. doğunca çıldıracam herhalde:))

Bugün randevun varmış güzel güzel haberlerle gel olur mu bide fotograf paylaş bizimle :))

Peki hangi sitelerden alıyorsun canım

Canım markafoni, butikbebe,morhipo,ebebek,joker'in sitelerinden alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım.Ben sanal kart çıkarttım onunla ödemeleri yapıyorum.Böylece risk de oluşmuyor.

Arkadaşlar birşey soracağım.Benim sütyenlerim artık küçük gelmeye başladı, acaba her zaman kullandığım markanın büyük bedenini mi almalıyım yoksa emzirme sütyeni alıp doğumdan sonra da mı onu kullanmalıyım ?Sizler ne yaptınız?

Bende mustella alırım , iyi yorumlar okudum onla ilgili . Göğüs kremini doğumdan birkaç hafta önce kullanırsak daha etki olabilir

Benim doktorum hiç takıntılı değildi şimdiye kadar, son gittiğimde taktı nedense :) alırsam alırım ya valla çok da umrumda değil artık

Demir ilacı düzenli ama vitamini her gün değil arada alıyorum. Porsiyonlarım az evet çünkü karnım patlıcakmış gibi geriliyor hemen çok dolduramıyorum mideyi

Vitamini de her gün iç canım, miden çok doluyorsa da az ama sık ye o zaman. bir çaresini bulacaksın artık annesii

Günaydın canikolaarrr nasılsınız bakalım bugün? Kendime hamile kıyafeti bulamıyorum yok mu bana yardımcı olabilecek biri

çok tatlıymış bayıldım bu beşiğe sen baya bir yükten kurtuluyosun desene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…