Eki Görüntüle 1150173 merhaba guzel annisler insallah herkes icin bizimki gibi güzel bi pazar olmustur biz bugun eminonune gittik neredeyse tum gecelik satan dukkanlari gezdik ve sonunda lohusa picama takimimizi aldik cok tatli giymek icin sabirsizlaniyorum ozellikle icerden gizli emzirme bolumleri var bide sazeryan sonrasi surekli koridora yuruyuse cikmak gerekiyo ustte sabahlik olmasi cok iyi oluyo
amin canım çooooook sağol:) benim kide inşallah bana benziyordur:)
Hmm canim beli ayarlamali degilse buyuk ihtimal olmayabilir cunku normal dogumda yapsan sezeryanda yapsan gobek ole hemencecik inmiyo kanama oldukca gaz ciktikca iniyo zaten tek takimla olmaz terliycez kanamamiz olcak yeri gelicek picwmamiza bulasacak yattigimiz yerden boyle konusunca bi tuhaf olsada bunlar basimiza gelecek seyler ben daha once dogum yaptim ve dogum onceside hastanede uzun bi sure yatisim olmustu zeynep kamilde orada normal dogum yapanda sezeryan yapanda bi cok kisiyle uzun vakit gecirdim ayni odalari paylastim hic unutmam yanimda yatan bi kizcagiz vardi annesi ustunu degistirip biseyler getirmeye eve gitmisti kizcagizin cok kanamasi oldu ustu basi batti yaninda yedek biseyi yoktu annem hemen gitti ona disardan biseyler aldi getirdi oyuzden yanimizda en az 3 -4pijama takimi ic camasiri olmali yedek bebis kusacak ustumuze sutumuz akacak bol bol degistirmek gerekecek sen lohusa takim olarak almasanda normal pijama takimlarindan buyuk beden al bikactane koy kenara
Canım Zeynep Kamildeki ortamı biliyorsun demek ki , odalar çok mu kalabalık ? Eşler yanımızda duramıyor mu? ben özel hastaneye gitmek istemiyorum
Çünkü hemen sezeryana alıyorlar , birde bir sürü ücret ödüyorsun . Göztepe ssk yada Zaynep Kamil tercihler arasında , tabi doktorum da izin verirse
Ablam doğuma girdiğinde kocaman bir göbekle girdi doğumdan bir çıktı , manken gibi :) az bir göbek kalmıştı . Benim pijamalarım olursa çok mutlu olurum
Tabi bir iki takım daha alır koyarım kenarahastanedeki bayan hasta bezlerinden kullanmadı mı acaba , çok mu kanama oluyor , ayyy korktum şimdi
Hemen veriyo canim bence cd goturme yapcani zannetmiyorum cunku bekleyenlerde oluyo zaten bebegin yuzunu gosterirse hemen yakalayip cekiyo o goruntu siyah oluyo ama hetseyi anlasiliyo.az kaldi canim surda son trimester a girmeye ne kaldi ilk cocugun ya daha cok heyecan tavan yapmis belli.benim 3.oldigu icin hem heyecanli.hem sakin degisik bi duygular var.bende daha cok kime benzivek sorusu var aklimda
Keske hic is guc olmasada butun gun burda sizlerle sohpet etsek ben evdeyim ama evde disaiya is yapiyorum butun gun onlarla ugrasmaktan arada girip okusamda cok yazamiyorum ama burda biseyler paylasmak cok guzel
inşallah canım yada şöyle ortaya karışık bişeyler olsun annenin güzel yerlerini babanın güzel yerlerini alsın
Hmm demek dogumu orda dusunuyosun benim hic aklimda yokken orada yapmak zoru da kalmistim inan beni hicbir hastane kabul etmedi bi orasi sahip cikti hicbiseyine kotu diyemem ama sartlari biraz agir sezeryan oldugun zaman bi refakatcin oluyo toplamda bir odada 5-6 kisi ve onlarin rahat fakatcileri oluyo ama refakatcilere ne oturacak ne yatacak yer var anacimin beli tutulmustu herkes ayni tuvaleti kullaniyo anacim ben her gidisimde domestos elinde once bi dezenfekte ederdi (cesit cesit insan var herkes temiz ve titiz olmuyo malesef) odadakiler anlayissizsa gece onlarin yuzunden uyuyamiyosun esin ve diger ziyaretciler sadece gunde 1saat seni ve bebegi gorebiliyolar onun disinda yok hastanede kac gun yatacagin inan hic belli olmuyo bir kte ufacik bi sarilik bile olsa gondemiyolar... neysesezeryan sonrasi yine yaninda biri oluyo her yonden rahatsin amma velakin not mal dogum yaptiysan bebisinle basbasasin kesinlikle refakatcin olmuyo kendi caninin acisiyla mi ugrascan bebeginle mi bide acemiysen inan cok zor durumda kalmis insanlar gordum pijamalari kan icinde koridorda gezinenler mi ararsin bebegi daha tutamayan mi esin ailen herkes seni sadece o bir saatlik dilimde gorebiliyo yine hersey normelse bi gecede cikiyosun ama ufacik bisey olsa sende veya belgeler bisde nekadar kalacagin belli olmuyo ... ha doktorlar in bilgisi her msirelerin ilgisi inan herkes için elinden geleni yapiyo yogunbakim bolumude cok itinali calisiyo bizim bebisin gece yarisi durumu agirlasinca bebk doktorunu sacbas daginik hastanye gldigini biliyorum 505 gr lik bi bebek bile olsa onu yasatabilmk icin Ellerinden geleni yaptiklarina ben sahit oldum ... ama dedigim gibi diger sartlari biraz zor ha bide dogumhane var oraya hic girmemeyim acayip biyer alttan muaynye herkes belinde carsaf dolali siraya girriyo catala yatiyon bi kadin bakip olcuyo masada doktor yaziyo ve bunu bisuru erken kadin karisik stajer izliyo cok sukur ben bunlara maruz kalmadim ama gozlerimle godum insan kendini cok kotu hissediyo koyun gibi... sonra sanci cekerken karsilikli yataklar var tam ortada kocaman bi masa doktorlar hmsireler asistanlar hpsi ortada oturuyo onlar kakara kikiri kadinlar bagirip cagiriyo orada 6 saat kadar yattim gozleimi kapatip Allah im biran onc buradan cikayim diy dua ettim insanin pisikolojisi bozuluyo etrafindakileri gorunce canim ne diyebilirim hem iyi hem kotu yanlari var ha bana sorsan dogumunu orda yapmak istermisin diye yok istemem hersey normal gittigi surece ama Allah korusun riskli bi durum olursa kesinlikle gidecegim yer de orasi yani karmasik bi durum inan orada toplam 3 haftam gecti hikayem ne anlatmakla ne yazmakla bitmez
Ay canım nasıl bir hastaneymiş orası meğersem. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben üde riskli bir durum haricinde oraya gitmeyi düşünmüyorum. Yaptıkları davranışlar gercekten cok kötüymüş. Eşim zaten doğuma girmemeyecekse ben direk hastanemi değiştiririm. Bırak doğumu bunlar odaya bile almıyorlarmıs. Valla bir kere doğum yapıyorum onda da rahat edebileceğim yer ilk tercihim. Sende via damı yapacaktın canım yoksa yalnış mı hatırlıyorum?
ben esmerim eşim sarışın. ortaya nasıl bir şey çıkacak çooook merak ediyorum:)))hayatta hiçbir heyecan buna benzemiyor. ne güzel bir duyguymuş annelik. doğunca çıldıracam herhalde:))
Peki hangi sitelerden alıyorsun canım
Hmm demek dogumu orda dusunuyosun benim hic aklimda yokken orada yapmak zoru da kalmistim inan beni hicbir hastane kabul etmedi bi orasi sahip cikti hicbiseyine kotu diyemem ama sartlari biraz agir sezeryan oldugun zaman bi refakatcin oluyo toplamda bir odada 5-6 kisi ve onlarin rahat fakatcileri oluyo ama refakatcilere ne oturacak ne yatacak yer var anacimin beli tutulmustu herkes ayni tuvaleti kullaniyo anacim ben her gidisimde domestos elinde once bi dezenfekte ederdi (cesit cesit insan var herkes temiz ve titiz olmuyo malesef) odadakiler anlayissizsa gece onlarin yuzunden uyuyamiyosun esin ve diger ziyaretciler sadece gunde 1saat seni ve bebegi gorebiliyolar onun disinda yok hastanede kac gun yatacagin inan hic belli olmuyo bir kte ufacik bi sarilik bile olsa gondemiyolar... neysesezeryan sonrasi yine yaninda biri oluyo her yonden rahatsin amma velakin not mal dogum yaptiysan bebisinle basbasasin kesinlikle refakatcin olmuyo kendi caninin acisiyla mi ugrascan bebeginle mi bide acemiysen inan cok zor durumda kalmis insanlar gordum pijamalari kan icinde koridorda gezinenler mi ararsin bebegi daha tutamayan mi esin ailen herkes seni sadece o bir saatlik dilimde gorebiliyo yine hersey normelse bi gecede cikiyosun ama ufacik bisey olsa sende veya belgeler bisde nekadar kalacagin belli olmuyo ... ha doktorlar in bilgisi her msirelerin ilgisi inan herkes için elinden geleni yapiyo yogunbakim bolumude cok itinali calisiyo bizim bebisin gece yarisi durumu agirlasinca bebk doktorunu sacbas daginik hastanye gldigini biliyorum 505 gr lik bi bebek bile olsa onu yasatabilmk icin Ellerinden geleni yaptiklarina ben sahit oldum ... ama dedigim gibi diger sartlari biraz zor ha bide dogumhane var oraya hic girmemeyim acayip biyer alttan muaynye herkes belinde carsaf dolali siraya girriyo catala yatiyon bi kadin bakip olcuyo masada doktor yaziyo ve bunu bisuru erken kadin karisik stajer izliyo cok sukur ben bunlara maruz kalmadim ama gozlerimle godum insan kendini cok kotu hissediyo koyun gibi... sonra sanci cekerken karsilikli yataklar var tam ortada kocaman bi masa doktorlar hmsireler asistanlar hpsi ortada oturuyo onlar kakara kikiri kadinlar bagirip cagiriyo orada 6 saat kadar yattim gozleimi kapatip Allah im biran onc buradan cikayim diy dua ettim insanin pisikolojisi bozuluyo etrafindakileri gorunce canim ne diyebilirim hem iyi hem kotu yanlari var ha bana sorsan dogumunu orda yapmak istermisin diye yok istemem hersey normal gittigi surece ama Allah korusun riskli bi durum olursa kesinlikle gidecegim yer de orasi yani karmasik bi durum inan orada toplam 3 haftam gecti hikayem ne anlatmakla ne yazmakla bitmez
Canım çok geçmiş olsun . Rabbim bebişini bağışlasın Amin. Galiba bebeğe ilgililerde annelerine pek itinalı değiller , öyle bir durumda ailemin yanımda olmalarını isterim . Günde 1 saat bana yetmez ki , hemen eve gideyim diye bende olsam dua ederim
Günaydın,ablam birde mustelayı önerdi.Onu da bir araştırayım dedim bende 1 ay kala alırım sanırım evde boşuna durmasın bozulmaz ama olsun:)
Birde dediğin gibi küçük boy almak lazım bebeklerimizin cildi nasıl tepki verir bilinmez ..Emzirmeden sonra göğüs ucuna sürmek için de Lansinoh çok iyi diye duydum aklımızda olsun
Bugün randevun varmış güzel güzel haberlerle gel olur mu bide fotograf paylaş bizimle :))
Benim doktor da kiloya takıntılı bana kilo ile gelme diyip duruyor kızlar benim durum daha garip ilk 3 ay hiç kilo almadim sonra 2 sy içinde 5 kg aldım nasıl oldu hiç anlamıyorum :44::44oktor kesinlikle 12 kg dan fazla kilo almayacaksin diyip duruyor kaldı 7 kg hakkım
Demir ilacı düzenli ama vitamini her gün değil arada alıyorum. Porsiyonlarım az evet çünkü karnım patlıcakmış gibi geriliyor hemen çok dolduramıyorum mideyi
evet 2 saat sonra randevum:) çoook teşekkür ederim, dua edin lütfen. elbette hem sonuçlar hakkında haber vereceğim hem de fotoğraf paylaşacağım:)
Güzel haberlerle gelen anneler gözünüzaydın. Ciciler alan arkadaşlara Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Ayrıntılıya girecek arkadaşlar da hayırlı haberlerle gelirler umarım.
Bugün oğlumun teyzelerinden biri göğüs pedi, süt saklama poşetleri, kanguru, uyku tulumu ve çeşitli ciciler hediye etti bize. Başka bir teyzesi de sepet beşik, ana kucağı ve bebek arabası sözü verdi, sağolsunlar.
Beşik şöyle:
https://www.google.com.tr/search?q=...%2F2010%2F02%2Ftatataammmm-odamz.html;600;450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?