2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl tekmeler geliyomu .benim bebiş iki gündür çok hareketli maşallah bu haftaya özel bişeymi acaba
Günaydın canikolaarrr nasılsınız bakalım bugün? Kendime hamile kıyafeti bulamıyorum yok mu bana yardımcı olabilecek biri
netten almayı düşünürsen faceden sana birini önerebilirim canım ablamda hamile hamilelik ve pelerin tarzı şeyler yaptırdı bayan tasarımcıya kadın internetten satıyor eger istersen baglantı kurarız

ben biyerde okumustum 6. aydan sonra o südyenleri kullanmamız gerekiyormus ama ne kadar doğru bilmiyorum arastırma yapmamız lazım. bide hangi markayı almak lazım iyi bir marka istiyorum ama ne alsam bilemiyorum. sarkmasından cok korkuyorum

Bende mustella alırım , iyi yorumlar okudum onla ilgili . Göğüs kremini doğumdan birkaç hafta önce kullanırsak daha etki olabilir

Bende göğüs kreminin daha önce kullanılması gerektiğini duydum bazıları 28. haftadan sonra sürmeye başlamış.Bir ay öncesinde başlasak yeter herhalde:)

Birde ben aşıyla ilgili birşey sormak istiyorum yarın olucam ama bazıları olmaya gerek yok diyor ne yapmalıyım kaşam çok karışık

Kimse birşey yazmayınca dedim br tek ben mi sorun yaşıyorum :) Aynı korkuyu ben de yaşıyorum o nedenle aslında artık değiştirmek istiyorum.Acaba emzirme sütyeni alsak, kıyafetlerden falan uçları belli olur mu,sanki onlar penye olduğu için belli eder gibi geldi.Kararsız kaldım.Kullandığım markanın büyüğünü alsam bu sefer de 3-4 ay için gereksiz ve çok da rahat olmayacak,balenleri falan acıtıyor sonuçta :44:

O ismi bende nette arastirma yaparken okudum fransizlar hep onu kullanirmis ama hicbiyerde de gormedim ben yine sebamed alicam sanirim lansinoh u komsumda soylemisti hatta bir lindeki kutuyu verdiki adini unutma diye birde ablam da siddetle yalnis anlamadiysqm e vitamini miydi d vitamini miydi tam emin degilim eczanede kapsul oluyomus benim ablamda gogus ucundan cok cekmisti o krem fayda etmemis sonra arkadasindan o vitamini duymuskapsulu acip icindekini gogus ucuna suruyomusun ablama cok iyi glmis hatta ikinci gebeliginde daha fazla mzirmeye baslamadan bu vitamine baslamis hic sorun yasamamis bunda bana kesinlikle simdiden al kenara koy dedi cokta ucuz biseymis ama tam olarak ne vitqminiydi ben ogreneyim yazarim buraya

Canım ben de değiştirmek istiyorum, benim de küçük geliyor baya bi, ama ben de bilemiyorum emzirme mi alsam, normal penye mi alsam, destekli mi alsam :44: doğumdan sonra evde bile takın diyorlar sarkmaması için, ben de çok korkuyorum sarkmaktan :18: tecrübeli annelerden destek bekleyelim

Olur canım bakarım yaptıklarına ben de, beğenirsem neden olmasın çok teşekkürler

Günaydın güzel annişler ve bal bebişler... Yarın doktor randevum var akşam 20:30 da 2 hafta oldu görmeyeli çok özlüyorum kurbağamı yaaa

çok güzelmiş maşallah güle güle giy canım valla çok beğendim benimde almam lazım daha hiçbirşey almadım

Tesekkurler canim bende aradan cikarayim dedim simdi bi miktarda iccamasiri alip koyucam kenara buyuk bedenlerden

çok tatlıymış bayıldım bu beşiğe sen baya bir yükten kurtuluyosun desene canım

Sağolasın teyzesiii, ben de beğendim. Birkaç ay yanımda yatırmak için kullanabilirim. Arkadaşlarımız yıllardır o kadar ısrar ettiler ki doğurmam için şimdi olsun o kadar. Diyorum zaten 1 haftasonu birinize, diğer haftasonu öbürünüze bırakıp bırakıp gezeceğiz. Onlar da diyor ki "Doğsun bakalım bırakabiliyor musun?"

Ben şimdilik büyük beden sütyen aldım ama bu da sıkmaya başladı kapları oturuyor ama askı kısımları bol kalıyor.Bir ara hamile sütyenlerine bakıcam daha rahatsa onlardan alırım sende dene.. Gebe mağazasından bir arkadaşım almış memnundu bende bakıcam oraya bir ara:)

Demekki fazla yara falan olunca faydalı olmaya bilir o yüzden sen bize ablanın kullandığını da yazda aklımızda olsun lazım olursa hemen alırız.Aslında göğüs uçları için anne meme ucuymuş gibi kauçuktan yapılmış uçlar oluyormuş meme hiç acımıyormuş ama bebekle anne arasındaki o bağ bence kayboluyor ben o yüzden hiç dikkate almadım o tarz birşeyi..Bebişim direk benden emsin istiyorum inşallahta bol bol sütümüz olur yavrularımıza rahat rahat veririz.

Ben Pentinin içi kulplu yarım atletlerini kullanıyorum, çok rahat. Ama sutyenler gibi dik göstermiyor. Zaten kocaman oldular, çok dikkat çekiyor sutyenle

Bende 2 gündür düşünmeye başladım südyenlerim henüz sıkmaya baslamadı ama süt üretimi için südyenin rahat olması gerekiyormuş ama işte iyi bir marka istiyorum ama ne istiyorum bende bilmiyorum iyi bir arastırmaya gecelim ozaman seninle :) marks and spencer da iyi südyenler varmış emzirme özellikli oyle duydum ama yine dediğim gibi nedir ne değildir bilmiyorum

Olsun canım , evden de çalışıyorsun demek ki maşallah :) ne iş yapıyorsun dışarı , el örgü falan mı ?

Makina orgusu sapkalar var kislik onlarin tepesine iplerden pon pon yapiyorum bide yanak kisimlarinin sac orgusu var bide armasini dikiyorum bn severim bole seyleri butun kisda bebek orgusu ordum sattim bi ara orneklerimi paylasirim :)

Ohhh desene çok şanslı senin minnoş ben de halasına bırakmayı planlıyorum daha doğmadan bırakmayı düşünmeye başladık :26:

Günaydın güzel annişler ve bal bebişler... Yarın doktor randevum var akşam 20:30 da 2 hafta oldu görmeyeli çok özlüyorum kurbağamı yaaa

yarın beenimde randevum var cok ozledim bende kızımı :)) iki hafta oldu gitmeyeli bizimde randevumuz 13.20 de doğum odalarını falan gezcez hastanenin fotoğrafcısıyla konuscaz beğenmezsek fotoğraflarını doktorddan izin alcaz kendi fotoğrafcımız için falan filan ay cok heyecanlandım :))

Canim oncelikle Günaydın ben 16 haftalikken bezmi alemden rendavu aldim onlar 1 ay sonrasina rendavu verdi yani muayeneye gittigin gun ayrintiliyada gurermusin hic fikrim yok.onlar yonlendiriyor.ayrica o bolume erkek girmesi yasak.

Ben de iş yerimdeki arkadaşlarıma soracağım ne yapmak lazım diye, marks and spencer ı ben de duydum canım bir de debenhams da varmış güzel. Bir sorayım bakalım da yazıcam size

28. hafta erken bence , dediğin gibi 1. 1.5 ay önce ideal olabilir , bendeki kitaba bakarım :)
Aşı ben oldum ikisinide canım . Doktoruma özellikle sorduk , önerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…