- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
netten almayı düşünürsen faceden sana birini önerebilirim canım ablamda hamile hamilelik ve pelerin tarzı şeyler yaptırdı bayan tasarımcıya kadın internetten satıyor eger istersen baglantı kurarızGünaydın canikolaarrrnasılsınız bakalım bugün? Kendime hamile kıyafeti bulamıyorum yok mu bana yardımcı olabilecek biri
Arkadaşlar birşey soracağım.Benim sütyenlerim artık küçük gelmeye başladı, acaba her zaman kullandığım markanın büyük bedenini mi almalıyım yoksa emzirme sütyeni alıp doğumdan sonra da mı onu kullanmalıyım ?Sizler ne yaptınız?
Bende mustella alırım , iyi yorumlar okudum onla ilgili . Göğüs kremini doğumdan birkaç hafta önce kullanırsak daha etki olabilir
ben biyerde okumustum 6. aydan sonra o südyenleri kullanmamız gerekiyormus ama ne kadar doğru bilmiyorum arastırma yapmamız lazım. bide hangi markayı almak lazım iyi bir marka istiyorum ama ne alsam bilemiyorum. sarkmasından cok korkuyorum
Günaydın,ablam birde mustelayı önerdi.Onu da bir araştırayım dedim bende 1 ay kala alırım sanırım evde boşuna durmasın bozulmaz ama olsun:)
Birde dediğin gibi küçük boy almak lazım bebeklerimizin cildi nasıl tepki verir bilinmez ..Emzirmeden sonra göğüs ucuna sürmek için de Lansinoh çok iyi diye duydum aklımızda olsun
Kimse birşey yazmayınca dedim br tek ben mi sorun yaşıyorum :) Aynı korkuyu ben de yaşıyorum o nedenle aslında artık değiştirmek istiyorum.Acaba emzirme sütyeni alsak, kıyafetlerden falan uçları belli olur mu,sanki onlar penye olduğu için belli eder gibi geldi.Kararsız kaldım.Kullandığım markanın büyüğünü alsam bu sefer de 3-4 ay için gereksiz ve çok da rahat olmayacak,balenleri falan acıtıyor sonuçta :44:
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl tekmeler geliyomu.benim bebiş iki gündür çok hareketli maşallah bu haftaya özel bişeymi acaba
netten almayı düşünürsen faceden sana birini önerebilirim canım ablamda hamile hamilelik ve pelerin tarzı şeyler yaptırdı bayan tasarımcıya kadın internetten satıyor eger istersen baglantı kurarız
çok güzelmiş maşallah güle güle giy canım valla çok beğendim benimde almam lazım daha hiçbirşey almadım
çok tatlıymış bayıldım bu beşiğesen baya bir yükten kurtuluyosun desene canım
Arkadaşlar birşey soracağım.Benim sütyenlerim artık küçük gelmeye başladı, acaba her zaman kullandığım markanın büyük bedenini mi almalıyım yoksa emzirme sütyeni alıp doğumdan sonra da mı onu kullanmalıyım ?Sizler ne yaptınız?
O ismi bende nette arastirma yaparken okudum fransizlar hep onu kullanirmis ama hicbiyerde de gormedim ben yine sebamed alicam sanirim lansinoh u komsumda soylemisti hatta bir lindeki kutuyu verdiki adini unutma diye birde ablam da siddetle yalnis anlamadiysqm e vitamini miydi d vitamini miydi tam emin degilim eczanede kapsul oluyomus benim ablamda gogus ucundan cok cekmisti o krem fayda etmemis sonra arkadasindan o vitamini duymuskapsulu acip icindekini gogus ucuna suruyomusun ablama cok iyi glmis hatta ikinci gebeliginde daha fazla mzirmeye baslamadan bu vitamine baslamis hic sorun yasamamis bunda bana kesinlikle simdiden al kenara koy dedi cokta ucuz biseymis ama tam olarak ne vitqminiydi ben ogreneyim yazarim buraya
Kimse birşey yazmayınca dedim br tek ben mi sorun yaşıyorum :) Aynı korkuyu ben de yaşıyorum o nedenle aslında artık değiştirmek istiyorum.Acaba emzirme sütyeni alsak, kıyafetlerden falan uçları belli olur mu,sanki onlar penye olduğu için belli eder gibi geldi.Kararsız kaldım.Kullandığım markanın büyüğünü alsam bu sefer de 3-4 ay için gereksiz ve çok da rahat olmayacak,balenleri falan acıtıyor sonuçta :44:
Canım Zeynep Kamildeki ortamı biliyorsun demek ki , odalar çok mu kalabalık ? Eşler yanımızda duramıyor mu? ben özel hastaneye gitmek istemiyorum
Çünkü hemen sezeryana alıyorlar , birde bir sürü ücret ödüyorsun . Göztepe ssk yada Zaynep Kamil tercihler arasında , tabi doktorum da izin verirse
Ablam doğuma girdiğinde kocaman bir göbekle girdi doğumdan bir çıktı , manken gibi :) az bir göbek kalmıştı . Benim pijamalarım olursa çok mutlu olurum
Tabi bir iki takım daha alır koyarım kenarahastanedeki bayan hasta bezlerinden kullanmadı mı acaba , çok mu kanama oluyor , ayyy korktum şimdi
Canim bi odada 5-6 kisi kaliyo normal dogumsa yaninda kimse olmuyo sadece ziyaretci saatinde gorebiliyolar seni ve bebegi ama sezeryansa bi kisi kalabiliyo yani odada 10-12kisi oluyosun esinde sadece ziyareci saatinde gelebiliyo yani yatan hasta bolumlerine ziyaret saati disinda kimse giremiyo gobek herkeste farkli oluyo kimisinin ablanin gibi bi anda iniveriyo ama cogunlukla sanki dogum yapmamis gibi oluyo yavas yavas iniyo kanamada herkeste cok farkli mesela benim hic ole kanamam olmadi adet gorur gibiydim sadece ama cokkanamasi olanlarda gordum sadece her konuda tedbirli olmak gardi almak lazimben devlet hastanesinin zorluklarini gordugum icin hersey yolunda gittigi surece dusunmuyorum ama soylede bisey var bebekte veya sendebi problem olustugu zamanda en dogru yerler devlet hastaneleri o yonden icin rahat olsun doktorlarin ve hemsirelerin davranislari falan güzel l oyle eskisi gibi degil eskiden azarliyolarmis falan ya artik oyle degil gayet ilgililer ben esimin yanimda olmasini cok istiyorum bide herkesle ayni lavoboyu kullanmak cok zor oluyo ozelde kendine ait herseyin herkes yaninda en onemlisi esin yaninda mis gibi ortam oyuzden ben parayi gozden cikardim gerci bizim hastane masraflarini annem ustlendi birazda ondan rahatim bebislerimiz saglikli olsunlarda herseyin kolayi bulunur
Olsun canım , evden de çalışıyorsun demek ki maşallah :) ne iş yapıyorsun dışarı , el örgü falan mı ?
Sağolasın teyzesiii, ben de beğendim. Birkaç ay yanımda yatırmak için kullanabilirim. Arkadaşlarımız yıllardır o kadar ısrar ettiler ki doğurmam için şimdi olsun o kadar. Diyorum zaten 1 haftasonu birinize, diğer haftasonu öbürünüze bırakıp bırakıp gezeceğiz. Onlar da diyor ki "Doğsun bakalım bırakabiliyor musun?"
Günaydın güzel annişler ve bal bebişler... Yarın doktor randevum var akşam 20:30 da 2 hafta oldu görmeyeli çok özlüyorum kurbağamı yaaa
Canım bende bezmialeme gitmeyi düşünüyorum gebe polikliniğine aldım randevu sanırım onlar yönlendirecek banu hanıma acaba aynı gün hemen bakarlar mı yoksa tekrar randevu mu verecekler ayrıntılı için? Bir de eşleri alıyorlar mı canım?
Bende 2 gündür düşünmeye başladım südyenlerim henüz sıkmaya baslamadı ama süt üretimi için südyenin rahat olması gerekiyormuş ama işte iyi bir marka istiyorum ama ne istiyorum bende bilmiyorum iyi bir arastırmaya gecelim ozaman seninle :) marks and spencer da iyi südyenler varmış emzirme özellikli oyle duydum ama yine dediğim gibi nedir ne değildir bilmiyorum
Bende göğüs kreminin daha önce kullanılması gerektiğini duydum bazıları 28. haftadan sonra sürmeye başlamış.Bir ay öncesinde başlasak yeter herhalde:)
Birde ben aşıyla ilgili birşey sormak istiyorum yarın olucam ama bazıları olmaya gerek yok diyor ne yapmalıyım kaşam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?