2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Damlaa çok heyecanlıııı haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla :) ben de anlaştım fotoğrafçıyla, bakalım bizi neler bekliyor

Son düzenleme:
Ohhh desene çok şanslı senin minnoş ben de halasına bırakmayı planlıyorum daha doğmadan bırakmayı düşünmeye başladık :26:
Şanslı olur inşallah kerata Etraftaki çocuklar da hep erkek. Diyorum zaten İzmir'in adamları rahat Ege insanı, stressiz, tasasız. Çocuklar da babanın rahatlığından hep erkek doğuyor. Arkadaşlarla da konuşuyoruz, ikinciyi kız istiyor herkes. Adamları dağa bayıra idmana yollayalım, yorulup gelsinler de kız olsun diye takılıyoruz
Doğmadan bırakmayı düşünüyoruz ama doğunca bırakamayacağız sanırım annesi. Arkadaşlarımız bebeklerini anneanneye bırakıp, bize gelmişlerdi yazlığa. Kızcağız çok vicdan azabı çekti bir hafta boyunca. Bir daha da bırakmadı.

Ben de iş yerimdeki arkadaşlarıma soracağım ne yapmak lazım diye, marks and spencer ı ben de duydum canım bir de debenhams da varmış güzel. Bir sorayım bakalım da yazıcam size

ayy canım sen bi arastırda soyle bize ya cok korkuyorum göğüslerim pörsüyecek diye. netten yokmu debenhams bu marka? hiç duymadım ben bunu da bi bakıyım demiştim

Bakalim hena miz neler yapiyo bende son aylara girince gorusucem fiyatlari falan makul gelirse dusunuyorum sen bi ogren bakalim ortalama nekadar bizede on bilgi olsun

evet 2 saat sonra randevum:) çoook teşekkür ederim, dua edin lütfen. elbette hem sonuçlar hakkında haber vereceğim hem de fotoğraf paylaşacağım:)

meralg senin de kontrolün vardı sanırım canım. Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar. Hepiniz iyi haberlerle dönersiniz inşallah. Selam söyleyin bizden minnaklara. Öpüyoruz onları ayacıklarından.
Damlaaa, sen iki hafta nasıl durdun

Kızlar günaydın bu sabah bebeğimi hiç hissedemedim daha panikledim. Bugün tam 20 haftalık az da olsa hissediyordum 1 haftadır.Akşam yatmadan önce hissettim ama o andan beri yok bekliyorum sabahtan beri.

Son düzenleme:
Canim oncelikle Günaydın ben 16 haftalikken bezmi alemden rendavu aldim onlar 1 ay sonrasina rendavu verdi yani muayeneye gittigin gun ayrintiliyada gurermusin hic fikrim yok.onlar yonlendiriyor.ayrica o bolume erkek girmesi yasak.

Anladım canım teşekkürler inş yer vardır ya 1 ay sonraya randevu verirlerse benim ayrıntılı vaktim geçiyor bilseydim önceden alırdım..

Yooook bırakamayız zaten kıyamam ben ona zaten en az 2 yaşına kadar ayrı kalmayın diyor pedagoglar.

evet canım böbreklere bebeğe baktığı utrasonla baktı ben wc gittiğimde idrar yaparken kasıklarda ağrı oluyordu belim ağrıyordu dr sordu çok sık idrara çıkıyor musun diye idrarada çok sık çıkıyordum şikayetlerim böyle canım ha daha önceki konturode geçen ay idrarada çok az bi kum çıktı onu söyledim o yüzden mi oluyor diye o da baktır böbrekere ayda bir mutlaka baktır dedi işallah iyi haberlele gelirsin canımm

Son düzenleme:

direndim bu sefer :)) Hena artık kızmaya basladı cunku sanırım ultrasonla bakıldıkca tekmeliyordu beni bende dedim tamm bidaha iki hafta sonra gideceğiz dedim :) sonunda yarın kavusuyorum yavrucagıma :) ben size hayret ediyorum zaten 1 ay nasıl bekliyorsunuz

Kızlar günaydın bu sabah bebeğimi hiç hissedemedim daha panikledim. Bugün tam 20 haftalık az da olsa hissediyordum 1 haftadır.Akşam yatmadan önce hissettim ama o andan beri yok bekliyorum sabahtan beri.

Korkma annesi, bende de durum aynı bu sabah. Birkaç gündür çok yordum kendimi, stres yaptım, geç yattım. Uyuyorlardır, endişe etme. Şimdi biraz çikolata atacağım ağzıma. Sen de öyle yap istersen.

ayy canım sen bi arastırda soyle bize ya cok korkuyorum göğüslerim pörsüyecek diye. netten yokmu debenhams bu marka? hiç duymadım ben bunu da bi bakıyım demiştim

Canım cevahirde YKM gibi bir mağaza. Bir sürü marka var, ama kesin internet sitesi de vardır ki şimdi baktım Türkiye sitesi yok maalesef. Ben bir sorayım bakalım canım da nerden almış onlar, ona göre biz de bakarız

Çikolata hemen işe yaradı, çabuk ye annesi. Bizim oğlan başladı içerde top sektirmeye maşallah.

Canim o uclar dedigin gibi aradaki iletisimi kopariyo bebislerde zaten kabul etmiyolar mis gibi ana kokusu varken o pilastikte neymis bir n ogreneyim yazarim ablam cok cok faydasi oldugunu anlatti bide dogalbisey oldugu icin onu surdukten sonra emzirme icin yikamaya gerek olmuyomus yani bebise hicbi zarari yokmus

Kızlar ben de neler denedim olmadi gittim minimizer (toparlayici) aldim dagiden balenli ancak d cup oldu feci yanii baska olmadi.emzirme atleti aldim ben emzirme sutyenini kis diye istemedim ilk etapta.ama emzirme sutyenleri kotu duruyor, simdiden takmaya gerek yok bence denedim de cunku
.dagi indiriminden 32 liraya aldim toparlayicilari .pahali bisey de degil.tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…