yarın beenimde randevum var cok ozledim bende kızımı :)) iki hafta oldu gitmeyeli bizimde randevumuz 13.20 de doğum odalarını falan gezcez hastanenin fotoğrafcısıyla konuscaz beğenmezsek fotoğraflarını doktorddan izin alcaz kendi fotoğrafcımız için falan filan ay cok heyecanlandım :))
Ay canım nasıl bir hastaneymiş orası meğersem. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben üde riskli bir durum haricinde oraya gitmeyi düşünmüyorum. Yaptıkları davranışlar gercekten cok kötüymüş. Eşim zaten doğuma girmemeyecekse ben direk hastanemi değiştiririm. Bırak doğumu bunlar odaya bile almıyorlarmıs. Valla bir kere doğum yapıyorum onda da rahat edebileceğim yer ilk tercihim. Sende via damı yapacaktın canım yoksa yalnış mı hatırlıyorum?
Gercekten sartlar zor canim ya ozle belki para veriyosun ama hayatinin en guzel anlarini guzel hatirliyosun ben mecbur kaldigim icin orada dogum yaptim ama zor gunlerdi Allah nasip kismet ederse via da yapacagim biz bugunleri 5 yildir bekliyoruz cok zor gunler gecirdik ilk bebegimizi kaybettik bu bebisimizide her ay yollarini gozledik 4.tup bebek tedavisiyle geldi bizim minik hediyemiz Allah a sukurler olsun ablamin iki dogumundada yanindaydim oda cok guzel ozel bi hastanede dogum yapti luleburgazda oturuyo hpimiz hp yanindaydik devlet hastanesi pisikolojisi cok zor okadar insanla ayni yerde olmak oyuzden Allah in izniyle riskli bir durum olmadigi surece via yi dusunuyorum ama eksta bi durum olursa yine mecbur gidecegim yer de zeynep kamil ...sen nereyi dusunuyosun cwnim son kararin neresi
Şanslı olur inşallah kerataOhhh desene çok şanslı senin minnoşben de halasına bırakmayı planlıyorum daha doğmadan bırakmayı düşünmeye başladık :26:
Ben de iş yerimdeki arkadaşlarıma soracağım ne yapmak lazım diye, marks and spencer ı ben de duydum canım bir de debenhams da varmış güzel. Bir sorayım bakalım da yazıcam size
yarın beenimde randevum var cok ozledim bende kızımı :)) iki hafta oldu gitmeyeli bizimde randevumuz 13.20 de doğuml odalarını falan gezcez hastanenin fotoğrafcısıyla konuscaz beğenmezsek fotoğraflarını doktorddan izin alcaz kendi fotoğrafcımız için falan filan ay cok heyecanlandım :))
yarın beenimde randevum var cok ozledim bende kızımı :)) iki hafta oldu gitmeyeli bizimde randevumuz 13.20 de doğum odalarını falan gezcez hastanenin fotoğrafcısıyla konuscaz beğenmezsek fotoğraflarını doktorddan izin alcaz kendi fotoğrafcımız için falan filan ay cok heyecanlandım :))
evet 2 saat sonra randevum:) çoook teşekkür ederim, dua edin lütfen. elbette hem sonuçlar hakkında haber vereceğim hem de fotoğraf paylaşacağım:)
Canim oncelikle Günaydın ben 16 haftalikken bezmi alemden rendavu aldim onlar 1 ay sonrasina rendavu verdi yani muayeneye gittigin gun ayrintiliyada gurermusin hic fikrim yok.onlar yonlendiriyor.ayrica o bolume erkek girmesi yasak.
Gercekten sartlar zor canim ya ozle belki para veriyosun ama hayatinin en guzel anlarini guzel hatirliyosun ben mecbur kaldigim icin orada dogum yaptim ama zor gunlerdi Allah nasip kismet ederse via da yapacagim biz bugunleri 5 yildir bekliyoruz cok zor gunler gecirdik ilk başta begimizi kaybettik bu bebisimizide her ay yollarini gozledik 4.tup bebek tedavisiyle geldi bizim minik hediyemiz Allah a sukurler olsun ablamin iki dogumundada yanindaydim oda cok guzel ozel bi hastanede dogum yapti luleburgazda oturuyo hpimiz hp yanindaydik devlet hastanesi pisikolojisi cok zor okadar insanla ayni yerde olmak oyuzden Allah in izniyle riskli bir durum olmadigi surece via yi dusunuyorum ama eksta bi durum olursa yine mecbur gidecegim yer de zeynep kamil ...sen nereyi dusunuyosun cwnim son kararin neresi
selimiye via da düşünüyorum bende. doktorumdan cok memnumum hastaneden fazla memnun değilim aslında. randevulara giderken cok bekletiyorlar çünkü. işte yarın doğum odalarını falan görcez bakalım nasıllar. bide fotoğrafcı olayını konuscaz son kere. benim içinde oyle Allah kısmet ederse orada yapmayı düşünüyorum doğumumu. kıyamam canım sana eski günleri unut hersey cok güzel olacak inşallah bu doğumunda.
Canım çok geçmiş olsun . Rabbim bebişini bağışlasın Amin. Galiba bebeğe ilgililerde annelerine pek itinalı değiller , öyle bir durumda ailemin yanımda olmalarını isterim . Günde 1 saat bana yetmez ki , hemen eve gideyim diye bende olsam dua ederim
Canim biz bebisimizi kaybettik malesef cok erken ve cok kucuk gelmek zorunda kaldi dunyaya Rabbim insallah karnimdakini hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder
Şanslı olur inşallah kerataEtraftaki çocuklar da hep erkek. Diyorum zaten İzmir'in adamları rahat Ege insanı, stressiz, tasasız. Çocuklar da babanın rahatlığından hep erkek doğuyor. Arkadaşlarla da konuşuyoruz, ikinciyi kız istiyor herkes. Adamları dağa bayıra idmana yollayalım, yorulup gelsinler de kız olsun diye takılıyoruz
Doğmadan bırakmayı düşünüyoruz ama doğunca bırakamayacağız sanırım annesi. Arkadaşlarımız bebeklerini anneanneye bırakıp, bize gelmişlerdi yazlığa. Kızcağız çok vicdan azabı çekti bir hafta boyunca. Bir daha da bırakmadı.
Böbreklerine de mi ultrasonla baktı? Ben 20 haZirand gidicem. Söyleyeyim de baksın. Ama bi şikayetim yok benim çok şükür. Senin ne şikayetlerin vardı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meralg senin de kontrolün vardı sanırım canım. Atladığım varsa kusura bakmayın kızlar. Hepiniz iyi haberlerle dönersiniz inşallah. Selam söyleyin bizden minnaklara. Öpüyoruz onları ayacıklarından.
Damlaaa, sen iki hafta nasıl durdun
selimiye via da düşünüyorum bende. doktorumdan cok memnumum hastaneden fazla memnun değilim aslında. randevulara giderken cok bekletiyorlar çünkü. işte yarın doğum odalarını falan görcez bakalım nasıllar. bide fotoğrafcı olayını konuscaz son kere. benim içinde oyle Allah kısmet ederse orada yapmayı düşünüyorum doğumumu. kıyamam canım sana eski günleri unut hersey cok güzel olacak inşallah bu doğumunda.
Amin canim insallah hepimiz icin hersey cok guzel olsun hepimiz hayirli saglikli yavrularimiza kavusalim bende inaniyorum Rabbim bizi bi sinavdan gecirdi insallah sabrini gosterebilmisizdir ve bu sefer hersey Allah in izniyle cok guzel olucak...
Kızlar günaydın bu sabah bebeğimi hiç hissedemedim daha panikledim. Bugün tam 20 haftalık az da olsa hissediyordum 1 haftadır.Akşam yatmadan önce hissettim ama o andan beri yok bekliyorum sabahtan beri.
ayy canım sen bi arastırda soyle bize ya cok korkuyorum göğüslerim pörsüyecek diye. netten yokmu debenhams bu marka? hiç duymadım ben bunu da bi bakıyım demiştim
Canim biz bebisimizi kaybettik malesef cok erken ve cok kucuk gelmek zorunda kaldi dunyaya Rabbim insallah karnimdakini hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder
Canım çok üzüldümAllah sana bu bebeğini bağışlasın, bir daha o duyguları yaşatmasın inşallah
Kızlar günaydın bu sabah bebeğimi hiç hissedemedim daha panikledim. Bugün tam 20 haftalık az da olsa hissediyordum 1 haftadır.Akşam yatmadan önce hissettim ama o andan beri yok bekliyorum sabahtan beri.
Ben şimdilik büyük beden sütyen aldım ama bu da sıkmaya başladı kapları oturuyor ama askı kısımları bol kalıyor.Bir ara hamile sütyenlerine bakıcam daha rahatsa onlardan alırım sende dene.. Gebe mağazasından bir arkadaşım almış memnundu bende bakıcam oraya bir ara:)
Demekki fazla yara falan olunca faydalı olmaya bilir o yüzden sen bize ablanın kullandığını da yazda aklımızda olsun lazım olursa hemen alırız.Aslında göğüs uçları için anne meme ucuymuş gibi kauçuktan yapılmış uçlar oluyormuş meme hiç acımıyormuş ama bebekle anne arasındaki o bağ bence kayboluyor ben o yüzden hiç dikkate almadım o tarz birşeyi..Bebişim direk benden emsin istiyorum inşallahta bol bol sütümüz olur yavrularımıza rahat rahat veririz.
Canım ben de değiştirmek istiyorum, benim de küçük geliyor baya bi, ama ben de bilemiyorum emzirme mi alsam, normal penye mi alsam, destekli mi alsam :44: doğumdan sonra evde bile takın diyorlar sarkmaması için, ben de çok korkuyorum sarkmaktan :18: tecrübeli annelerden destek bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?