Korkma annesi, bende de durum aynı bu sabah. Birkaç gündür çok yordum kendimi, stres yaptım, geç yattım. Uyuyorlardır, endişe etme. Şimdi biraz çikolata atacağım ağzıma. Sen de öyle yap istersen.
Kızlar günaydın bu sabah bebeğimi hiç hissedemedim daha panikledim. Bugün tam 20 haftalık az da olsa hissediyordum 1 haftadır.Akşam yatmadan önce hissettim ama o andan beri yok bekliyorum sabahtan beri.
Canim bi odada 5-6 kisi kaliyo normal dogumsa yaninda kimse olmuyo sadece ziyaretci saatinde gorebiliyolar seni ve bebegi ama sezeryansa bi kisi kalabiliyo yani odada 10-12kisi oluyosun esinde sadece ziyareci saatinde gelebiliyo yani yatan hasta bolumlerine ziyaret saati disinda kimse giremiyo gobek herkeste farkli oluyo kimisinin ablanin gibi bi anda iniveriyo ama cogunlukla sanki dogum yapmamis gibi oluyo yavas yavas iniyo kanamada herkeste cok farkli mesela benim hic ole kanamam olmadi adet gorur gibiydim sadece ama cokkanamasi olanlarda gordum sadece her konuda tedbirli olmak gardi almak lazimben devlet hastanesinin zorluklarini gordugum icin hersey yolunda gittigi surece dusunmuyorum ama soylede bisey var bebekte veya sendebi problem olustugu zamanda en dogru yerler devlet hastaneleri o yonden icin rahat olsun doktorlarin ve hemsirelerin davranislari falan güzel l oyle eskisi gibi degil eskiden azarliyolarmis falan ya artik oyle degil gayet ilgililer ben esimin yanimda olmasini cok istiyorum bide herkesle ayni lavoboyu kullanmak cok zor oluyo ozelde kendine ait herseyin herkes yaninda en onemlisi esin yaninda mis gibi ortam oyuzden ben parayi gozden cikardim gerci bizim hastane masraflarini annem ustlendi birazda ondan rahatim bebislerimiz saglikli olsunlarda herseyin kolayi bulunur
Canım benim hastane konusunda çok yardımcı oldun sağol :) sanırım bende yapamıcambaksana eşlerimizi bile içeri almıyorlar . Ben tecrübesiz bir
anneyim , ne biliyorum da bebişe kendi başım nasıl bakıcam . Doktoruma dedim normal doğum istiyorum dedim İnşAllah diyor :) Ben normal çok istiyorum . Daha sonra bana kimse bakamaz günlerce . Senin annen sağolsun masrafları üstlenmiş , bizde üstlenemezler iki tarafında durumları belli
Bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsunlar , ben her şeye hazırım :)
Makina orgusu sapkalar var kislik onlarin tepesine iplerden pon pon yapiyorum bide yanak kisimlarinin sac orgusu var bide armasini dikiyorum bn severim bole seyleri butun kisda bebek orgusu ordum sattim bi ara orneklerimi paylasirim :)
Çok güzel maşallah , hamarat bir arkadaşla karşı karşıyayız sanırımbende kızıma bir yelek örmek istiyorum ama becerebilir miyim acaba ?
Örgü örerim ama kesmeleri yapamam her halde
Canim bunlar cok normal seyler inan hepimizde oluyo bende ilk baslarda panik oluyodum falan sonra nette de okudum 28.haftaya kadar hareketler cok tutarsiz oluyomus sonrasinda hic takilmadim bazen saatlerce hissetmiyorum bazen kipir kipir hic durmuyo inan hergunleri farkli oluyo bosuna sitres yapma kendne tatli biseyler ye uzan sirtustu sakinles inan sitresten cok etkileniyo yavrular...
Çikolata hemen işe yaradı, çabuk ye annesi. Bizim oğlan başladı içerde top sektirmeye maşallah.
Canim biz bebisimizi kaybettik malesef cok erken ve cok kucuk gelmek zorunda kaldi dunyaya Rabbim insallah karnimdakini hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder
Evet canım yazılarını takip ediyordum biliyorum , bu bebeğini bağışlasın Rabbim Amin
Evet canım yazılarını takip ediyordum biliyorum , bu bebeğini bağışlasın Rabbim Amin
kalinkam ya merakımı mazur gor ama neden kaybettin bebeğinikaç haftalıktı?
Canım cevahirde YKM gibi bir mağaza. Bir sürü marka var, ama kesin internet sitesi de vardır ki şimdi baktım Türkiye sitesi yok maalesef. Ben bir sorayım bakalım canım da nerden almış onlar, ona göre biz de bakarız
kızlar yaa ben bu aralar hep üst üste rüyamda bebeğime bişeyler olduğunu görüyorum Allah korusunya erken doğuyor ya eksik doğuyor falan çok kötü içim sıkılıyor ( doktora gidince geçer vesvesemi yapıyorum ondan mı görüyorum diyordum dün doktora gittim herşey çok güzel yolunda ama bu gece yine bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok kötü oldum ağlayarak uyandım napıcam ben ya
merhabalar,
bugün daha iyiyim. antibiyotiğimin de son günü. inşallah yarın kontrolümde de iyi çıkar. tsh ım da tabi.
herkese sağlıklı huzurlu mutlu günler...
Canım ben de değiştirmek istiyorum, benim de küçük geliyor baya bi, ama ben de bilemiyorum emzirme mi alsam, normal penye mi alsam, destekli mi alsam :44: doğumdan sonra evde bile takın diyorlar sarkmaması için, ben de çok korkuyorum sarkmaktan :18: tecrübeli annelerden destek bekleyelim
Canım ara ara hepimizde oluyor bu sıkıcı rüyalar ama sabah kalktığında detayları hatırlamaya çalışma,vesvese bunlar.Bebek alışverişlerine de başladık ya kafamız göbeğimize indi tabi:)
Gece güzelce dualarını okuyup uyu, onun dışında bu aralar biraz iş çıkar kendine bence:) arkadaşlarını ziyarete git veya misafir ağırla kafan dağılır biraz:)
Tamam canım teşekkür ederimCanım markafoni, butikbebe,morhipo,ebebek,joker'in sitelerinden alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım.Ben sanal kart çıkarttım onunla ödemeleri yapıyorum.Böylece risk de oluşmuyor.
canim benim su an goguslerim hic buyumediler, uzuluyorum vallahi, kucuk kaldilar, gece yatarken artik bayagi bi rahatsiz oluyorum cikarip atmak istiyoum, ilkinde bazen sutyensiz yatardimama su an icin sen destekli kullanabilirsin sonucta emzirme sutyeninin desteksiz bi sutyenden farki yok bana gore yok denemek istiyorum diyosan yine kendin bilirsin, ilkinde ben hic emzirme kullanmadim hatta desteksiz kullandim hep zaten zirt pîrt emziriyosun emzirme donemi bittikten sonra( 9 ay emzirdim) goguslerim resmen sarkti ve kucucuk kaldilar, pek yapacak bisey yok etrafimda kime sorduysam ya emzireceksin sarkacak yada hic emzirmeyeceksin dediler, bazilari cok yumusak kaldilar bazilari tum catladilar diyolar, bence yine de ara sira krem calmak faydali olabilir
Canım konuyla alakası yok ama merak ediyorum, ilk cocuğunda hangi boy aldın kıyafetleri?3-6 ay alıyorum ben genelde ama 6-9 ay arasımı almak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?