2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Korkma annesi, bende de durum aynı bu sabah. Birkaç gündür çok yordum kendimi, stres yaptım, geç yattım. Uyuyorlardır, endişe etme. Şimdi biraz çikolata atacağım ağzıma. Sen de öyle yap istersen.

süt içtim şimdi bekliyorum. bir de sabah çok azıcık da olsa kahverengi leke gördüm çamaşırımda o yüzden panik oldum herhalde.

Kızlar günaydın bu sabah bebeğimi hiç hissedemedim daha panikledim. Bugün tam 20 haftalık az da olsa hissediyordum 1 haftadır.Akşam yatmadan önce hissettim ama o andan beri yok bekliyorum sabahtan beri.

Canim bunlar cok normal seyler inan hepimizde oluyo bende ilk baslarda panik oluyodum falan sonra nette de okudum 28.haftaya kadar hareketler cok tutarsiz oluyomus sonrasinda hic takilmadim bazen saatlerce hissetmiyorum bazen kipir kipir hic durmuyo inan hergunleri farkli oluyo bosuna sitres yapma kendne tatli biseyler ye uzan sirtustu sakinles inan sitresten cok etkileniyo yavrular...

süt içtim, bebek bisküvisi falan yedim biraz önce. önce bir sakin olmam lazım evet. ben de okudum biraz önce netten ama işte insan gene de hissetmek istiyor.

merhabalar guzel anne adaylari
bebislwriniz nasil
surekli yazamasam da takip ediyorum arada yazdiklarinizi
herkes bebislerine biseyler almis
ben daha bi corap bile almadim
okulun tatil olmasini bekliyorum rahat rahat yorulmadan gezip dolasip begeneyim diye

merhabalar,
bugün daha iyiyim. antibiyotiğimin de son günü. inşallah yarın kontrolümde de iyi çıkar. tsh ım da tabi.

herkese sağlıklı huzurlu mutlu günler...

Çok saol canım, haberlerinizi bekliyoruz, bu hafta sonu artık birşey almam şart sanırım, baya rahatsız etmeye başladı

kızlar yaa ben bu aralar hep üst üste rüyamda bebeğime bişeyler olduğunu görüyorum Allah korusun ya erken doğuyor ya eksik doğuyor falan çok kötü içim sıkılıyor ( doktora gidince geçer vesvesemi yapıyorum ondan mı görüyorum diyordum dün doktora gittim herşey çok güzel yolunda ama bu gece yine bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok kötü oldum ağlayarak uyandım napıcam ben ya

Canım ara ara hepimizde oluyor bu sıkıcı rüyalar ama sabah kalktığında detayları hatırlamaya çalışma,vesvese bunlar.Bebek alışverişlerine de başladık ya kafamız göbeğimize indi tabi:)
Gece güzelce dualarını okuyup uyu, onun dışında bu aralar biraz iş çıkar kendine bence:) arkadaşlarını ziyarete git veya misafir ağırla kafan dağılır biraz:)

merhabalar,
bugün daha iyiyim. antibiyotiğimin de son günü. inşallah yarın kontrolümde de iyi çıkar. tsh ım da tabi.

herkese sağlıklı huzurlu mutlu günler...

İnsallah canım, bir daha yaşamazsın umarım o sıkıntıları.

Caım ben genelde 3-6 ay arası için sipariş veriyorum. Şimdi birtane kargo geldi sanki biraz küçük olacak gibi geldi. Acaba 6-9 ay arasımı sipariş versem artık bilemedim. Sen hangi bedende alıyorsun?

canim benim su an goguslerim hic buyumediler, uzuluyorum vallahi, kucuk kaldilar, gece yatarken artik bayagi bi rahatsiz oluyorum cikarip atmak istiyoum, ilkinde bazen sutyensiz yatardim ama su an icin sen destekli kullanabilirsin sonucta emzirme sutyeninin desteksiz bi sutyenden farki yok bana gore yok denemek istiyorum diyosan yine kendin bilirsin, ilkinde ben hic emzirme kullanmadim hatta desteksiz kullandim hep zaten zirt pîrt emziriyosun emzirme donemi bittikten sonra( 9 ay emzirdim) goguslerim resmen sarkti ve kucucuk kaldilar, pek yapacak bisey yok etrafimda kime sorduysam ya emzireceksin sarkacak yada hic emzirmeyeceksin dediler, bazilari cok yumusak kaldilar bazilari tum catladilar diyolar, bence yine de ara sira krem calmak faydali olabilir

aslında bu aralar gebelik boyunca olmadığı kadar yoğunum geçtiğimiz hafta sonu sınavlarım vardı hep derslerle meşguldüm 2 hafta sonra kaynımın düğünü var bu hafta alışveriş falan işlerimiz var önceki günlere göre daha meşgulüm ama sanırım yinede ister istemez takılıyorum galiba :) tavsiyelerin için çok sağol canım benim

Canım konuyla alakası yok ama merak ediyorum, ilk cocuğunda hangi boy aldın kıyafetleri?3-6 ay alıyorum ben genelde ama 6-9 ay arasımı almak gerekiyor?

Kızlar kahverengi lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum bebeğim hareket etmişti sabah niye böyle oldu şimdi ayaklarımı dikip yattım hemen

Bugün tam 20 haftalık olduk çok büyüdü bebeğim artık korkuyorum.hemen kesilsin lütfen dua edin bana.dün tetanoz aşısı oldum ilgisi yoktur di mi?

Son düzenleme:
Canım konuyla alakası yok ama merak ediyorum, ilk cocuğunda hangi boy aldın kıyafetleri?3-6 ay alıyorum ben genelde ama 6-9 ay arasımı almak gerekiyor?

Damla çok hoşsun güldürdün beni :)))
ben fikrimi söyleyim , biraz 3-6 al, birazda 6-9 al
çok çabuk büyüdükleri için eskimez bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…