Bugün tam 20 haftalık olduk çok büyüdü bebeğim artık korkuyorum.hemen kesilsin lütfen dua edin bana.dün tetanoz aşısı oldum ilgisi yoktur di mi?
Ya ben çoğunu 3-6 ay arası için alıyordum ama demin bir kargo geldi okadar kücük geldi ki takımı gözüme acaba yalnış mı yapıyorum dedim 2 hafta kullanıp bem tüm eşyalarını rafa kaldırcaksam olmaz yani içimde kalır valla hepsi :sDamla çok hoşsungüldürdün beni :)))
ben fikrimi söyleyim , biraz 3-6 al, birazda 6-9 al
çok çabuk büyüdükleri için eskimez bile
Canım o panık yapma lütfen. Bence doktorunu ara sabahtan beri hissetmediğini şimdide lekelenmenin başladığını soyle. Bebeğini gor ve içini rahatlat. Boyle durursan sürekli içini kemireceksin cunkuKızlar kahverengi lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum bebeğim hareket etmişti sabah niye böyle oldu şimdi ayaklarımı dikip yattım hemen
Canım o panık yapma lütfen. Bence doktorunu ara sabahtan beri hissetmediğini şimdide lekelenmenin başladığını soyle. Bebeğini gor ve içini rahatlat. Boyle durursan sürekli içini kemireceksin cunku
Ya ben çoğunu 3-6 ay arası için alıyordum ama demin bir kargo geldi okadar kücük geldi ki takımı gözüme acaba yalnış mı yapıyorum dedim 2 hafta kullanıp bem tüm eşyalarını rafa kaldırcaksam olmaz yani içimde kalır valla hepsi :s
Ya ben çoğunu 3-6 ay arası için alıyordum ama demin bir kargo geldi okadar kücük geldi ki takımı gözüme acaba yalnış mı yapıyorum dedim 2 hafta kullanıp bem tüm eşyalarını rafa kaldırcaksam olmaz yani içimde kalır valla hepsi :s
Kızlar kahverengi lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum bebeğim hareket etmişti sabah niye böyle oldu şimdi ayaklarımı dikip yattım hemen
Bugün tam 20 haftalık olduk çok büyüdü bebeğim artık korkuyorum.hemen kesilsin lütfen dua edin bana.dün tetanoz aşısı oldum ilgisi yoktur di mi?
Canım o panık yapma lütfen. Bence doktorunu ara sabahtan beri hissetmediğini şimdide lekelenmenin başladığını soyle. Bebeğini gor ve içini rahatlat. Boyle durursan sürekli içini kemireceksin cunku
Sabah hareket etmişti bebeğim canım. Süt içince hissetmiştim. Şimdi yattım hemen. Allahtan aşı oldum diye rapor almıştım evdeyim.en iyisi doktorumu arayayım inş bir şey yoktur dua edin
Sabah hareket etmişti bebeğim canım
Çok alma lütfen israf olmasın , gerekenleri al . Hatta 03 ve 3-6 yı çok alma , kış bebekleri olacakları için kadife tulumlar dan bir kaç tane alsak yeter
ama hep aynı beden alma yinede , aralıklı al ki hevesin kalmasın hepsini Rabbimin izniyle giydir , hepimiz giydirelim İnşALLAH Aminn
Canım işlerim o kadar yoğun ki ancak yazabiliyorum..Hmm demek dogumu orda dusunuyosun benim hic aklimda yokken orada yapmak zoru da kalmistim inan beni hicbir hastane kabul etmedi bi orasi sahip cikti hicbiseyine kotu diyemem ama sartlari biraz agir sezeryan oldugun zaman bi refakatcin oluyo toplamda bir odada 5-6 kisi ve onlarin rahat fakatcileri oluyo ama refakatcilere ne oturacak ne yatacak yer var anacimin beli tutulmustu herkes ayni tuvaleti kullaniyo anacim ben her gidisimde domestos elinde once bi dezenfekte ederdi (cesit cesit insan var herkes temiz ve titiz olmuyo malesef) odadakiler anlayissizsa gece onlarin yuzunden uyuyamiyosun esin ve diger ziyaretciler sadece gunde 1saat seni ve bebegi gorebiliyolar onun disinda yok hastanede kac gun yatacagin inan hic belli olmuyo bir kte ufacik bi sarilik bile olsa gondemiyolar... neysesezeryan sonrasi yine yaninda biri oluyo her yonden rahatsin amma velakin not mal dogum yaptiysan bebisinle basbasasin kesinlikle refakatcin olmuyo kendi caninin acisiyla mi ugrascan bebeginle mi bide acemiysen inan cok zor durumda kalmis insanlar gordum pijamalari kan icinde koridorda gezinenler mi ararsin bebegi daha tutamayan mi esin ailen herkes seni sadece o bir saatlik dilimde gorebiliyo yine hersey normelse bi gecede cikiyosun ama ufacik bisey olsa sende veya belgeler bisde nekadar kalacagin belli olmuyo ... ha doktorlar in bilgisi her msirelerin ilgisi inan herkes için elinden geleni yapiyo yogunbakim bolumude cok itinali calisiyo bizim bebisin gece yarisi durumu agirlasinca bebk doktorunu sacbas daginik hastanye gldigini biliyorum 505 gr lik bi bebek bile olsa onu yasatabilmk icin Ellerinden geleni yaptiklarina ben sahit oldum ... ama dedigim gibi diger sartlari biraz zor ha bide dogumhane var oraya hic girmemeyim acayip biyer alttan muaynye herkes belinde carsaf dolali siraya girriyo catala yatiyon bi kadin bakip olcuyo masada doktor yaziyo ve bunu bisuru erken kadin karisik stajer izliyo cok sukur ben bunlara maruz kalmadim ama gozlerimle godum insan kendini cok kotu hissediyo koyun gibi... sonra sanci cekerken karsilikli yataklar var tam ortada kocaman bi masa doktorlar hmsireler asistanlar hpsi ortada oturuyo onlar kakara kikiri kadinlar bagirip cagiriyo orada 6 saat kadar yattim gozleimi kapatip Allah im biran onc buradan cikayim diy dua ettim insanin pisikolojisi bozuluyo etrafindakileri gorunce canim ne diyebilirim hem iyi hem kotu yanlari var ha bana sorsan dogumunu orda yapmak istermisin diye yok istemem hersey normal gittigi surece ama Allah korusun riskli bi durum olursa kesinlikle gidecegim yer de orasi yani karmasik bi durum inan orada toplam 3 haftam gecti hikayem ne anlatmakla ne yazmakla bitmez
kızlar yaa ben bu aralar hep üst üste rüyamda bebeğime bişeyler olduğunu görüyorum Allah korusunya erken doğuyor ya eksik doğuyor falan çok kötü içim sıkılıyor ( doktora gidince geçer vesvesemi yapıyorum ondan mı görüyorum diyordum dün doktora gittim herşey çok güzel yolunda ama bu gece yine bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok kötü oldum ağlayarak uyandım napıcam ben ya
Sabah hareket etmişti bebeğim canım. Süt içince hissetmiştim. Şimdi yattım hemen. Allahtan aşı oldum diye rapor almıştım evdeyim.en iyisi doktorumu arayayım inş bir şey yoktur dua edin
Canım işlerim o kadar yoğun ki ancak yazabiliyorum..
Yazdıklarını kelimesi kelimesine okudum. Aslında beni şaşırtmaması gerektirdiği Çok iyi bi hastane ama devlet olduğu için yanımda kimsenin kalmayacak olması beni şaşırttı işte. Bunu beklemiyordum. Ben ilk defa bebek sahibi olucam. Kendi kendime nasıl yetebilirim? O doğumhane de beni dehşete düşürdü. Bi an gözümde canlandı..
Arkadaşlar ben bunları göze alamıcam sanırım..
Glprenses ve lale siz ne diyorsunuz kızlar bu duruma??
28. hafta erken bence , dediğin gibi 1. 1.5 ay önce ideal olabilir , bendeki kitaba bakarım :)
Aşı ben oldum ikisinide canım . Doktoruma özellikle sorduk , önerdi :)
Canim o uclar dedigin gibi aradaki iletisimi kopariyo bebislerde zaten kabul etmiyolar mis gibi ana kokusu varken o pilastikte neymisbir n ogreneyim yazarim ablam cok cok faydasi oldugunu anlatti bide dogalbisey oldugu icin onu surdukten sonra emzirme icin yikamaya gerek olmuyomus yani bebise hicbi zarari yokmus
Caım ben genelde 3-6 ay arası için sipariş veriyorum. Şimdi birtane kargo geldi sanki biraz küçük olacak gibi geldi. Acaba 6-9 ay arasımı sipariş versem artık bilemedim. Sen hangi bedende alıyorsun?
Canım ben hep yenidoğan ve 0-3 alıyorum. Mothercare in 0-3 ayları mesela 6,5 kiloya kadar diyor, baya büyük aslında. bebek 4 kilo bile doğsa büyük olabilir. Yenidoğanlar genelde 4,5 kiloya kadar. Ama sen kundak yapacağın için bence 0-3 ay al. Bir de markaya göre de değişiyo bedenler. Ama 6-9 çok çok büyük olur be tatlım
Canım işlerim o kadar yoğun ki ancak yazabiliyorum..
Yazdıklarını kelimesi kelimesine okudum. Aslında beni şaşırtmaması gerekirdi. Çok iyi bi hastane ama devlet olduğu için yanımda kimsenin kalmayacak olması beni şaşırttı işte. Bunu beklemiyordum. Ben ilk defa bebek sahibi olucam. Kendi kendime nasıl yetebilirim? O doğumhane de beni dehşete düşürdü. Bi an gözümde canlandı..
Arkadaşlar ben bunları göze alamıcam sanırım..
Glprenses ve lale siz ne diyorsunuz kızlar bu duruma??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?