2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Damla çok hoşsun güldürdün beni :)))
ben fikrimi söyleyim , biraz 3-6 al, birazda 6-9 al
çok çabuk büyüdükleri için eskimez bile
Ya ben çoğunu 3-6 ay arası için alıyordum ama demin bir kargo geldi okadar kücük geldi ki takımı gözüme acaba yalnış mı yapıyorum dedim 2 hafta kullanıp bem tüm eşyalarını rafa kaldırcaksam olmaz yani içimde kalır valla hepsi :s

Kızlar kahverengi lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum bebeğim hareket etmişti sabah niye böyle oldu şimdi ayaklarımı dikip yattım hemen
Canım o panık yapma lütfen. Bence doktorunu ara sabahtan beri hissetmediğini şimdide lekelenmenin başladığını soyle. Bebeğini gor ve içini rahatlat. Boyle durursan sürekli içini kemireceksin cunku

Çok alma lütfen israf olmasın , gerekenleri al . Hatta 03 ve 3-6 yı çok alma , kış bebekleri olacakları için kadife tulumlar dan bir kaç tane alsak yeter
ama hep aynı beden alma yinede , aralıklı al ki hevesin kalmasın hepsini Rabbimin izniyle giydir , hepimiz giydirelim İnşALLAH Aminn

çok fazla alma cnm günler çabuk geçer dediğin gibi çoğu giyilmeden kalır bu kez birde bazı bebekler daha çabuk büyüyor..

Kızlar kahverengi lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum bebeğim hareket etmişti sabah niye böyle oldu şimdi ayaklarımı dikip yattım hemen

Bugün tam 20 haftalık olduk çok büyüdü bebeğim artık korkuyorum.hemen kesilsin lütfen dua edin bana.dün tetanoz aşısı oldum ilgisi yoktur di mi?

canım korkma sakın zaman zaman olabilir böle şeyler.dualarımız seninle doktorunu ara canım hemen.

Canım o panık yapma lütfen. Bence doktorunu ara sabahtan beri hissetmediğini şimdide lekelenmenin başladığını soyle. Bebeğini gor ve içini rahatlat. Boyle durursan sürekli içini kemireceksin cunku

Sabah hareket etmişti bebeğim canım. Süt içince hissetmiştim. Şimdi yattım hemen. Allahtan aşı oldum diye rapor almıştım evdeyim.en iyisi doktorumu arayayım inş bir şey yoktur dua edin

Sabah hareket etmişti bebeğim canım. Süt içince hissetmiştim. Şimdi yattım hemen. Allahtan aşı oldum diye rapor almıştım evdeyim.en iyisi doktorumu arayayım inş bir şey yoktur dua edin

korkma canım bak sabahta hissetmissin ,yoruldunmu acaba dün veya bugun .Allahın izniyle bişey yoktur.ama içini rahatlatmak için bi doktoruna görün.

Ya ben çeşit çeşit herseyi olsun giysin istedim ama dediğin gibi olmayacak sanırım. Neyse ozaman biraz da 6-9 ay arası için alıyım sonra da bitireyim. Evet canım sonra bide israf olcak amin canım herseyi giydirelim inşallah teşekkür ederim önerin için

Canım işlerim o kadar yoğun ki ancak yazabiliyorum..
Yazdıklarını kelimesi kelimesine okudum. Aslında beni şaşırtmaması gerekirdi. Çok iyi bi hastane ama devlet olduğu için yanımda kimsenin kalmayacak olması beni şaşırttı işte. Bunu beklemiyordum. Ben ilk defa bebek sahibi olucam. Kendi kendime nasıl yetebilirim? O doğumhane de beni dehşete düşürdü. Bi an gözümde canlandı..

Arkadaşlar ben bunları göze alamıcam sanırım..
Glprenses ve lale siz ne diyorsunuz kızlar bu duruma??

Canim inan bu lar sadeece beynimizin oyunu sürekli kli aklimiz bebislerde onlarla yatip onlarla kalkiyoruz ister istemez cok susunuyoruz kendini negatif dusuncelerden kurtar Allah in izniyle yavrucuklarimiz saglikla gununde gelecekler basa gelecek bisey varsada herseyi Rabbim bilir hangimizin yarini gorecegi garanti ki o yuzden bol bol dualara sarilmak Rabbim e siginmak elimizden gelen tek sey boyl daraldigin zamanlarda bol bol nas, felak , ihlas surelerini oku ayetek kursu fatiha oku Rabbim butun serlerden vesveselerden sana siginirim diye dua et inan icin oyle ferahlayacak ki...

Allah korusun canım, birşey yoktur inşallah,doktorunla konuştuktan sonra haber ver,aklımız sende...

Evet canim gercekten cok zor bi durum bende cok sasirmistim ama gercekler boyle bilmiyorum belki 3 yilda degisen bisey olmusmudur ama 3yil once oyleydi ben riskli gebelik bolumunde yatiyodum yan odamiza normal dogum yapmislar geliyodu bi gece yarisi yan odadan ciglik geldi hepimiz koridora kostuk ogun dogum yapmis bi kizcagiz vardi bebegin sut bogazina durmus sanirim bebek morarmis kiz oyle bi korkmus ki bebegi almis odadan firlamis neyse hemsireler hemen mudahale ettiler bebis kendine geldi ama kizin korkusu yetmistir yaninda kimse olmamasi cok agir bisey ya ama sen yinede bi arastir telefon numaralari var zeynep kamilin danisma hatti arayip istedigini sorabilirsin belki suanda farklidir yalnis yonlendirmekte istemem

28. hafta erken bence , dediğin gibi 1. 1.5 ay önce ideal olabilir , bendeki kitaba bakarım :)
Aşı ben oldum ikisinide canım . Doktoruma özellikle sorduk , önerdi :)

Sende sorun oldu mu peki ateş vb. gibi.. Bende yaptırıcam ya içim rahat etmez ki öyle topraktan da geçiyormuş bazen saksılarla uğraşıyorum Allah korusun yani.. bebişlere bir zararı da yokmuş olalım aklımız karışmasın:)

Haklısın o plastikte neymiş Allah'ım öyle güzel bir düzen kurmuş ki bizde bunu hiç bozmayalım benim bir arkadaşım önermişti netten baktım ve direk olmaz dedim :) Seninde zor olmuş bu bebek Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doya doya büyüt inşallah.

Canim bazi gebeliklerde ara ara olabiliyo boyle seyler hemen endiseye kapilma doktorunu ara icin rahat eder bazen kilcal damarlardan gelirmis insallah bisey yoktur

Caım ben genelde 3-6 ay arası için sipariş veriyorum. Şimdi birtane kargo geldi sanki biraz küçük olacak gibi geldi. Acaba 6-9 ay arasımı sipariş versem artık bilemedim. Sen hangi bedende alıyorsun?

Canım ben hep yenidoğan ve 0-3 alıyorum. Mothercare in 0-3 ayları mesela 6,5 kiloya kadar diyor, baya büyük aslında. bebek 4 kilo bile doğsa büyük olabilir. Yenidoğanlar genelde 4,5 kiloya kadar. Ama sen kundak yapacağın için bence 0-3 ay al. Bir de markaya göre de değişiyo bedenler. Ama 6-9 çok çok büyük olur be tatlım

Dimi ben de anlamadım Heralde bu markanın ürünleri biraz kücük cunku aldığım 3-6 ay arası bebek takımıydı. Ama bir görsen yenimdoğan tulumunun kalıbı gibi duruyor o yüzden şarşırıdm. Ben şuan 3 aydan sonra yiyebileceğiniz şeyleri almak istiyorum ki oyle yapıyordum. Ama dediğim gibi 1 ay giysin bitti rafa kaldırıyoruz deme istemiyorum yani en az 2 ay giysin istedim ama sanırım bunu kızım doğmadan bilemeyeceğim. Buun trendyol da mothercare indirimi vardı 0-3 ay Arası da vardı baya seçenek bi bak istersen ama ben öğlen bile yetişemedim birsey alamadım herseyi bitirmişler

Canım benim , ben de göze alamıcam sanırım . Arkadaş sağolsun anlattı da gözüm açıldı .
Ben daha acemi anne olacağım hayırlısıyla , nasıl bakayım bir başıma . Yanımda bir destekçi isterim.
Doğumhanede herkez sıraya dizilmiş diyor baksana , ben gerilirim doğuramam .
En önemli günlerimiz bunlar , evladımı iyi bir ortamda gelmesini isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…