Dimi ben de anlamadım Heralde bu markanın ürünleri biraz kücük cunku aldığım 3-6 ay arası bebek takımıydı. Ama bir görsen yenimdoğan tulumunun kalıbı gibi duruyor o yüzden şarşırıdm. Ben şuan 3 aydan sonra yiyebileceğiniz şeyleri almak istiyorum ki oyle yapıyordum. Ama dediğim gibi 1 ay giysin bitti rafa kaldırıyoruz deme istemiyorum yani en az 2 ay giysin istedim ama sanırım bunu kızım doğmadan bilemeyeceğim. Buun trendyol da mothercare indirimi vardı 0-3 ay Arası da vardı baya seçenek bi bak istersen ama ben öğlen bile yetişemedim birsey alamadım herseyi bitirmişler
Çok zor günler geçirmişsin canım. Yazdıklarını okurken gözümde canlandı herşey... ama ne mutlu ki Rabbim sana yeniden nasip etti ne güzel, bu bebek sana zorluklara göğüs germenin mükafatı olmuşEvet canim gercekten cok zor bi durum bende cok sasirmistim ama gercekler boyle bilmiyorum belki 3 yilda degisen bisey olmusmudur ama 3yil once oyleydi ben riskli gebelik bolumunde yatiyodum yan odamiza normal dogum yapmislar geliyodu bi gece yarisi yan odadan ciglik geldi hepimiz koridora kostuk ogun dogum yapmis bi kizcagiz vardi bebegin sut bogazina durmus sanirim bebek morarmis kiz oyle bi korkmus ki bebegi almis odadan firlamis neyse hemsireler hemen mudahale ettiler bebis kendine geldi ama kizin korkusu yetmistir yaninda kimse olmamasi cok agir bisey ya ama sen yinede bi arastir telefon numaralari var zeynep kamilin danisma hatti arayip istedigini sorabilirsin belki suanda farklidir yalnis yonlendirmekte istemem
Canım bende okudum. Zekai tahir de devlet hastanesi. Burda özel oda tutma imkanı var, refakatçinde yanında kalıyor. Ama devlette anneye merhamet edilmesini bekleme. Büyük beklentin olmasın. Onlara göre herşey çok normal bir süreç, o nedenle keyiflerine bakıyorlar hemşireler ebeler. Sen bağır umurlarında olmuyormuş, görevlerini ciddiyetle duygusuz yapıyorlar. Ama istisnalarda vardır muhakkak. Umarım vicdan sahibi insanlar denk gelir bize... Sende hastaneyi ara bir sor. Belki değişmiştir. Ya da başka bir devlet hastanesi araştır. Özel oda tutabileceğin bir yer olsun.Canım işlerim o kadar yoğun ki ancak yazabiliyorum..
Yazdıklarını kelimesi kelimesine okudum. Aslında beni şaşırtmaması gerekirdi. Çok iyi bi hastane ama devlet olduğu için yanımda kimsenin kalmayacak olması beni şaşırttı işte. Bunu beklemiyordum. Ben ilk defa bebek sahibi olucam. Kendi kendime nasıl yetebilirim? O doğumhane de beni dehşete düşürdü. Bi an gözümde canlandı..
Arkadaşlar ben bunları göze alamıcam sanırım..
Glprenses ve lale siz ne diyorsunuz kızlar bu duruma??
Sende sorun oldu mu peki ateş vb. gibi.. Bende yaptırıcam ya içim rahat etmez ki öyle topraktan da geçiyormuş bazen saksılarla uğraşıyorum Allah korusun yani.. bebişlere bir zararı da yokmuş olalım aklımız karışmasın:)
Haklısın o plastikte neymiş Allah'ım öyle güzel bir düzen kurmuş ki bizde bunu hiç bozmayalım benim bir arkadaşım önermişti netten baktım ve direk olmaz dedim :) Seninde zor olmuş bu bebek Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doya doya büyüt inşallah.
merhabalar,
bugün daha iyiyim. antibiyotiğimin de son günü. inşallah yarın kontrolümde de iyi çıkar. tsh ım da tabi.
herkese sağlıklı huzurlu mutlu günler...
canim benim su an goguslerim hic buyumediler, uzuluyorum vallahi, kucuk kaldilar, gece yatarken artik bayagi bi rahatsiz oluyorum cikarip atmak istiyoum, ilkinde bazen sutyensiz yatardimama su an icin sen destekli kullanabilirsin sonucta emzirme sutyeninin desteksiz bi sutyenden farki yok bana gore yok denemek istiyorum diyosan yine kendin bilirsin, ilkinde ben hic emzirme kullanmadim hatta desteksiz kullandim hep zaten zirt pîrt emziriyosun emzirme donemi bittikten sonra( 9 ay emzirdim) goguslerim resmen sarkti ve kucucuk kaldilar, pek yapacak bisey yok etrafimda kime sorduysam ya emzireceksin sarkacak yada hic emzirmeyeceksin dediler, bazilari cok yumusak kaldilar bazilari tum catladilar diyolar, bence yine de ara sira krem calmak faydali olabilir
Kızlar sordum arkadaşlarıma,
Normal sütyen al dediler. Emzirme sütyenine gerek yok dediler. Gebe diye bir marka ya orda hamile sütyeni gördüm, sanırım onu alacağım ben. İnternet sitesinde bulabilirsiniz. Penye yaz olduğu için daha rahat olur dediler. Destekli ağrı yapabilirmiş.
Canım benim , ben de göze alamıcam sanırım . Arkadaş sağolsun anlattı da gözüm açıldı .
Ben daha acemi anne olacağım hayırlısıyla , nasıl bakayım bir başıma . Yanımda bir destekçi isterim.
Doğumhanede herkez sıraya dizilmiş diyor baksana , ben gerilirim doğuramam .
En önemli günlerimiz bunlar , evladımı iyi bir ortamda gelmesini isterim :)
Kızlar doktoruma ulaşamadım doğumdaymış galiba. Şu an yatıyorum bir daha gelmedi ama inş gelmez. Bir kaç saat sonra tekrar arıcam doktoru. Eşim panik yapma diyor benim son 3 haftaya kadar hep oluyordu lekelenmem hatırlıyorsunuzdur belki
Karıştırdım ozaman birisinin hareket etmiyordu ama kimin unuttum şimdi. Doktorunu ara canım işstersen devam ediyorsa
Çok zor günler geçirmişsin canım. Yazdıklarını okurken gözümde canlandı herşey... ama ne mutlu ki Rabbim sana yeniden nasip etti ne güzel, bu bebek sana zorluklara göğüs germenin mükafatı olmuşdevlette doğum zor ama bebek için güvenli bir tercih bence.
Canım bende okudum. Zekai tahir de devlet hastanesi. Burda özel oda tutma imkanı var, refakatçinde yanında kalıyor. Ama devlette anneye merhamet edilmesini bekleme. Büyük beklentin olmasın. Onlara göre herşey çok normal bir süreç, o nedenle keyiflerine bakıyorlar hemşireler ebeler. Sen bağır umurlarında olmuyormuş, görevlerini ciddiyetle duygusuz yapıyorlar. Ama istisnalarda vardır muhakkak. Umarım vicdan sahibi insanlar denk gelir bize... Sende hastaneyi ara bir sor. Belki değişmiştir. Ya da başka bir devlet hastanesi araştır. Özel oda tutabileceğin bir yer olsun.
Kızlar doktoruma ulaşamadım doğumdaymış galiba. Şu an yatıyorum bir daha gelmedi ama inş gelmez. Bir kaç saat sonra tekrar arıcam doktoru. Eşim panik yapma diyor benim son 3 haftaya kadar hep oluyordu lekelenmem hatırlıyorsunuzdur belki
Canım şansıma özel oda kalmamışsa ne yapıcam :/
İnşallah iyi birileri denk gelir hepimize. Ama umuta gidip doktorla şu doğum işini konuşucam. Bana kendisi olmazsa o günkü nöbetçi yaptırır doğumu demişti. Ama zaten sancı geldiğinde hemen doğum olmaz falan demişti. Şu işin detaylarına bi giricem.
İnşallah kalır canımCanım şansıma özel oda kalmamışsa ne yapıcam :/
İnşallah iyi birileri denk gelir hepimize. Ama umuta gidip doktorla şu doğum işini konuşucam. Bana kendisi olmazsa o günkü nöbetçi yaptırır doğumu demişti. Ama zaten sancı geldiğinde hemen doğum olmaz falan demişti. Şu işin detaylarına bi giricem.
Canım bence de açık açık her şeyi konuş doktorunla, içine sinmesi, kendini rahat hissetmen çok önemli. Doğum sırasında biz strese girersek bebek giriyormuş ve doğum uzuyormuş. Olmadı başka hastane araştırırsın geç olmadan
Rica ederim canım ne demekben az önce aldım bi tane, penye emzirme döneminde de kullanılıyormuş Eki Görüntüle 1152493
bunu aldım ben canım
En kötü yanları bunlar işte. Yanında kimse kalmayacak. Ben nasıl bakayım oğluma :/
Ben umut hastanesine devam edeyim en iyisi.
Ama doktorla konuşucam. Bana geçen çok ilgisiz davrandınız soğuttunuz dicem. Anlatıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?