2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben her şeyden 5er tane alıyorum. Kısa kol body, uzun kol body, tulum, atlet body.. Hep arkadaşlarım (özellikle eylül-ekim doğum yapanlar) tulumun çok kullanıldığını, bodylerden 5er tane almam gerektiğini çünkü günde bikaç kez üst değiştirmen gerektiğini söylediler. Yenidoğan çok almadım, son aylardaki duruma göre bakıcam, kaç kilo doğacak önemli. Arkadaşım doğum yaptı mesela 2.800 kg doğdu bebeği, dün 40ı çıktı ve 150 gr almış sadece, hala 0-3 ler büyük geliyor dedi.

Bence bodyden çok uzun süre giysin diyeceğimiz elbise falan olabilir. Bodyler zaten içine giydiriliyor ya canım.

Aaa hadi ya bakayım ben de trendyola ama bitmiştir kesin dediğin gibi.

Çok zor günler geçirmişsin canım. Yazdıklarını okurken gözümde canlandı herşey... ama ne mutlu ki Rabbim sana yeniden nasip etti ne güzel, bu bebek sana zorluklara göğüs germenin mükafatı olmuş devlette doğum zor ama bebek için güvenli bir tercih bence.
Canım bende okudum. Zekai tahir de devlet hastanesi. Burda özel oda tutma imkanı var, refakatçinde yanında kalıyor. Ama devlette anneye merhamet edilmesini bekleme. Büyük beklentin olmasın. Onlara göre herşey çok normal bir süreç, o nedenle keyiflerine bakıyorlar hemşireler ebeler. Sen bağır umurlarında olmuyormuş, görevlerini ciddiyetle duygusuz yapıyorlar. Ama istisnalarda vardır muhakkak. Umarım vicdan sahibi insanlar denk gelir bize... Sende hastaneyi ara bir sor. Belki değişmiştir. Ya da başka bir devlet hastanesi araştır. Özel oda tutabileceğin bir yer olsun.

İlkinde ağrı oldu , ikincide olmadı canım :) Herkezde bir olmaz , bazı arkadaşların hiç olmadı

Kızlar sordum arkadaşlarıma,

Normal sütyen al dediler. Emzirme sütyenine gerek yok dediler. Gebe diye bir marka ya orda hamile sütyeni gördüm, sanırım onu alacağım ben. İnternet sitesinde bulabilirsiniz. Penye yaz olduğu için daha rahat olur dediler. Destekli ağrı yapabilirmiş.

Arkadaşlar hamileliğinin 21.haftasındayim halen içime sinen dogum yaptiracak iyi bir dr ve hastane bulamadım.. önerilerinizi alabilir miyim??

Bazılarının doğumdan sonra büyüyomuş canım ya daha erken bence :) üff sarkmadan kurtulamıycaz desene canım

Çok teşekkürler canım bildilendirdiğin için,hemen araştıracağım.Cidden çok rahatsız etmeye başladı artık çamaşırlarım.

En kötü yanları bunlar işte. Yanında kimse kalmayacak. Ben nasıl bakayım oğluma :/

Ben umut hastanesine devam edeyim en iyisi.
Ama doktorla konuşucam. Bana geçen çok ilgisiz davrandınız soğuttunuz dicem. Anlatıcam.

Kızlar doktoruma ulaşamadım doğumdaymış galiba. Şu an yatıyorum bir daha gelmedi ama inş gelmez. Bir kaç saat sonra tekrar arıcam doktoru. Eşim panik yapma diyor benim son 3 haftaya kadar hep oluyordu lekelenmem hatırlıyorsunuzdur belki

Canım panik yapma bak bi daha olmamış, Allah korusun hiç bir şey olmaz. Senin oluyordu zaten arada. O yüzden korkma hiç. Doktoruna ulaş, bol bol su iç ve dinlen

Karıştırdım ozaman birisinin hareket etmiyordu ama kimin unuttum şimdi. Doktorunu ara canım işstersen devam ediyorsa

Yok canım karıştırmıyorsun sabah hareket etmemişti önce sonra süt falan içince bir iki tepikledi. Devam etmiyor canım kesildi. Doktora da ulaşamadım tekrar arayacağım sonra.

Canım şansıma özel oda kalmamışsa ne yapıcam :/
İnşallah iyi birileri denk gelir hepimize. Ama umuta gidip doktorla şu doğum işini konuşucam. Bana kendisi olmazsa o günkü nöbetçi yaptırır doğumu demişti. Ama zaten sancı geldiğinde hemen doğum olmaz falan demişti. Şu işin detaylarına bi giricem.

Canım panik yapma. Yerinden de kalkma. Doktorunu tekrar ararsın. Bi şey yoktur inşallah.

Canım bence de açık açık her şeyi konuş doktorunla, içine sinmesi, kendini rahat hissetmen çok önemli. Doğum sırasında biz strese girersek bebek giriyormuş ve doğum uzuyormuş. Olmadı başka hastane araştırırsın geç olmadan

İnşallah kalır canım( Olmazsa 2 kişilik odalar var orda kalırım.... tanıdık bulmaya çalışıcam o zaman yardımcı oluyorlarmış.
Sende iyice araştır canım. İnşallah kolayca atlatırız. Allah' tan bir günlük bir süreç. Ama çok önemli hiç unutamayacağımız bir süreç. O nedenle güzel hatırlamak isterim... Rabbim yardımcımız olsun...

Umut bana yakın olduğu için onu düşündük biz eşimle başta. Ama öyle ilgisiz davranınca da böyleyse özele ne gerek var dedik. Neyse önce eşimle konuşayım sonra doktora randevu alırım.

Canim bence ozelde dogum yap derim tek kisilik odaa cok iyi oluyo benim hem annem hemde kaynanam kaldi esim zaten hep yanimdaydi ziyarete gelenler cok rahat etti.ozellikle esin yanindayken daha baska oluyo bebeginin ilk gozlerinin acilmasina bile beraber sahit olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…