2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah tanıdık bulursun canım. Allahım yardımcımız olsun.

İşte ben de eşimin hep yanımda olmasını istiyorum. Deliririm ben o yanımızda olmazsa. Yetim gibi tövbe :/

canım ya gecmiş olsun panik yapma yat dınlen bıraz rengını kontrol et ılacını aldınmı ağır kaldırdınmı

Canim benimde dogumda tek kişilik oda yok demislerdi ama esim sert cikti nasil kalmaz dedi ozel hastane okadar para veriyoruz dedi ya ozel oda ayarlarsiniz yada baska hastaneye gideriz dedi ben dogumdan cikana kadar odam hazirdi yani sizede oyle bisey derlerse hemen razi gelmeyin biraz tepki gosterin hepsi uyanik olmus bunlarin

Umut bana yakın olduğu için onu düşündük biz eşimle başta. Ama öyle ilgisiz davranınca da böyleyse özele ne gerek var dedik. Neyse önce eşimle konuşayım sonra doktora randevu alırım.

Canım benim hastanemin de çok yakın olduğu söylenemez. Ataşehirde oturuyorum, hastane Kızıltoprakta. Benim bi arkadaşım Mersinden Adanaya doğuma gitti düşün. Çünkü sancı başladığı anda doğum olmuyor, saatler sürüyor açılma falan. O yüzden çok çok yakın olmasına da gerek yok hastanenin, önemli olan içine sinen bir yer olması

Özelde de mi böyle yapıyorlar :/
Nasıl olmaz ya tabiki olacak. Yok ben bunu da konuşayım. İyiki söyledin canım.

Aslında oranın fiyatı da uygun . Doktorun geçen öyle davrandı diye, hep öyle olacak diye bir şey yok
Konuşur halledersiniz , temiz bir yerde doğumunu da yapar , sonrasında da yalnız kalmazsın

Benim doktoru bugün bana yine tavsiye etti birisi. Dediğin gibi rahat etmek çok önemli. Benim beyin olarak huzurlu gitmem çok önemli.

Aslında oranın fiyatı da uygun . Doktorun geçen öyle davrandı diye, hep öyle olacak diye bir şey yok
Konuşur halledersiniz , temiz bir yerde doğumunu da yapar , sonrasında da yalnız kalmazsın

İlgiden daha önemlisi, doğumda kesin orada olacak mı. Doktorların yıllık iznine falan denk gelince ne oluyor ben de bunu anlamıyorum. Kurban bayramına falan bi yere giderlerse dönecek değiller. Bu yüzden sezeryan istiyorlar. Gününü kendileri belirliyor.

Rica ederim canım ne demek ben az önce aldım bi tane, penye emzirme döneminde de kullanılıyormuş Eki Görüntüle 1152493

bunu aldım ben canım

Hamilelik öncesi bedeninize göre alın yazıyordu canım, ben medium giydiğim için M-L aldım. Olmazsa iade şansı var nasılsa.

Bende emzirme sutyeni mi alsam diyodum ama bi arkadasim daha goguslerijin ne kadar buyuyecegini bilmiyodun suan icin buyuk beden normal sutyen al demisti....senin aldigina bayildim canim hemen alicam:)

Benim doktoru bugün bana yine tavsiye etti birisi. Dediğin gibi rahat etmek çok önemli. Benim beyin olarak huzurlu gitmem çok önemli.

Aynen canım.. Doktorlar bazen stresli olabiliyor, benimki de bazı günler yoğunluktan gergin olabiliyor ama ben çok takılmıyorum açıkçası, önemli olan iyi bir doktor olması, muayenesini iyi yapması, tecrübeli olması. Bir gün ile yargılama bence canım, eğer bunu sürekli yaparsa kötü tabi ki ama bikaç kez olabiliyor

Ayda bi defa eşim görüyor canım onda da adam akıllı görsün istiyorum yani. Bu suç mu? Birkaç kez olması demek doğuma gelmek demek. Zaten şurda göreceği kaç ay kaldı ki..

Bende emzirme sutyeni mi alsam diyodum ama bi arkadasim daha goguslerijin ne kadar buyuyecegini bilmiyodun suan icin buyuk beden normal sutyen al demisti....senin aldigina bayildim canim hemen alicam:)

Çok güzel dimi ben de çok beğendim canım sitede hamilelik süresince 14 kilo alırsanız ürünlerimizi 9 ay giyebilirsiniz yazıyor. Ben bikaç bluz da almıştım burdan çok kaliteli, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim

Ayda bi defa eşim görüyor canım onda da adam akıllı görsün istiyorum yani. Bu suç mu? Birkaç kez olması demek doğuma gelmek demek. Zaten şurda göreceği kaç ay kaldı ki..

olur mu canım tabi ki çok çok haklısın. Herkesin beklentisi farklı oluyor doktordan, o yüzden açık açık doktorla konuşmak önemli, ne beklediğini anlatırsan o da seni anlar canım, inşallah gönlüne göre olur

Heh işte bende bunu düşünüyorum , bana gün vermesin . Sancı gelince ben ona haber vereyim
O da müsait olursa gelir , ki benim randevum bu nedenden ertelendiği olmuştu . Geçen gittiğimizde
Bayrama geliyor dedik , o da şaşırdı ama yorum yapmadı

İnşallah canım amin. Bakalım hayırlısı olsun ya bebişimi sağ salim kucağıma alsam rahat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…