İnşallah kalır canım( Olmazsa 2 kişilik odalar var orda kalırım.... tanıdık bulmaya çalışıcam o zaman yardımcı oluyorlarmış.
Sende iyice araştır canım. İnşallah kolayca atlatırız. Allah' tan bir günlük bir süreç. Ama çok önemli hiç unutamayacağımız bir süreç. O nedenle güzel hatırlamak isterim... Rabbim yardımcımız olsun...
Canim bence ozelde dogum yap derim tek kisilik odaa cok iyi oluyo benim hem annem hemde kaynanam kaldi esim zaten hep yanimdaydi ziyarete gelenler cok rahat etti.ozellikle esin yanindayken daha baska oluyo bebeginin ilk gozlerinin acilmasina bile beraber sahit olursunuz
Kızlar doktoruma ulaşamadım doğumdaymış galiba. Şu an yatıyorum bir daha gelmedi ama inş gelmez. Bir kaç saat sonra tekrar arıcam doktoru. Eşim panik yapma diyor benim son 3 haftaya kadar hep oluyordu lekelenmem hatırlıyorsunuzdur belki
Siteyi inceledim canım, bedenini nasıl tahmin ettin ? Bu model çok rahata benziyor ama hangi bedeni alacağımı bilemedim
Hamilelik öncesi bedeninize göre alın yazıyordu canım, ben medium giydiğim için M-L aldım. Olmazsa iade şansı var nasılsa.
Canım şansıma özel oda kalmamışsa ne yapıcam :/
İnşallah iyi birileri denk gelir hepimize. Ama umuta gidip doktorla şu doğum işini konuşucam. Bana kendisi olmazsa o günkü nöbetçi yaptırır doğumu demişti. Ama zaten sancı geldiğinde hemen doğum olmaz falan demişti. Şu işin detaylarına bi giricem.
Umut bana yakın olduğu için onu düşündük biz eşimle başta. Ama öyle ilgisiz davranınca da böyleyse özele ne gerek var dedik. Neyse önce eşimle konuşayım sonra doktora randevu alırım.
Tamamdır, bir de ölçüm tablosu koymuşlar siteye.Çok teşekkür ederim
Canim benimde dogumda tek kişilik oda yok demislerdi ama esim sert cikti nasil kalmaz dedi ozel hastane okadar para veriyoruz dedi ya ozel oda ayarlarsiniz yada baska hastaneye gideriz dedi ben dogumdan cikana kadar odam hazirdi yani sizede oyle bisey derlerse hemen razi gelmeyin biraz tepki gosterin hepsi uyanik olmus bunlarin
En kötü yanları bunlar işte. Yanında kimse kalmayacak. Ben nasıl bakayım oğluma :/
Ben umut hastanesine devam edeyim en iyisi.
Ama doktorla konuşucam. Bana geçen çok ilgisiz davrandınız soğuttunuz dicem. Anlatıcam.
Canım benim hastanemin de çok yakın olduğu söylenemez. Ataşehirde oturuyorum, hastane Kızıltoprakta. Benim bi arkadaşım Mersinden Adanaya doğuma gitti düşün. Çünkü sancı başladığı anda doğum olmuyor, saatler sürüyor açılma falan. O yüzden çok çok yakın olmasına da gerek yok hastanenin, önemli olan içine sinen bir yer olması
Aslında oranın fiyatı da uygun . Doktorun geçen öyle davrandı diye, hep öyle olacak diye bir şey yok
Konuşur halledersiniz , temiz bir yerde doğumunu da yapar , sonrasında da yalnız kalmazsın
Arkadaşlar birşey soracağım.Benim sütyenlerim artık küçük gelmeye başladı, acaba her zaman kullandığım markanın büyük bedenini mi almalıyım yoksa emzirme sütyeni alıp doğumdan sonra da mı onu kullanmalıyım ?Sizler ne yaptınız?
Rica ederim canım ne demekben az önce aldım bi tane, penye emzirme döneminde de kullanılıyormuş Eki Görüntüle 1152493
bunu aldım ben canım
Hamilelik öncesi bedeninize göre alın yazıyordu canım, ben medium giydiğim için M-L aldım. Olmazsa iade şansı var nasılsa.
Benim doktoru bugün bana yine tavsiye etti birisi. Dediğin gibi rahat etmek çok önemli. Benim beyin olarak huzurlu gitmem çok önemli.
Aynen canım.. Doktorlar bazen stresli olabiliyor, benimki de bazı günler yoğunluktan gergin olabiliyor ama ben çok takılmıyorum açıkçası, önemli olan iyi bir doktor olması, muayenesini iyi yapması, tecrübeli olması. Bir gün ile yargılama bence canım, eğer bunu sürekli yaparsa kötü tabi ki ama bikaç kez olabiliyor
Bende emzirme sutyeni mi alsam diyodum ama bi arkadasim daha goguslerijin ne kadar buyuyecegini bilmiyodun suan icin buyuk beden normal sutyen al demisti....senin aldigina bayildim canim hemen alicam:)
Ayda bi defa eşim görüyor canım onda da adam akıllı görsün istiyorum yani. Bu suç mu? Birkaç kez olması demek doğuma gelmek demek. Zaten şurda göreceği kaç ay kaldı ki..
İlgiden daha önemlisi, doğumda kesin orada olacak mı. Doktorların yıllık iznine falan denk gelince ne oluyor ben de bunu anlamıyorum. Kurban bayramına falan bi yere giderlerse dönecek değiller. Bu yüzden sezeryan istiyorlar. Gününü kendileri belirliyor.
olur mu canım tabi ki çok çok haklısın. Herkesin beklentisi farklı oluyor doktordan, o yüzden açık açık doktorla konuşmak önemli, ne beklediğini anlatırsan o da seni anlar canım, inşallah gönlüne göre olur
Çok güzel dimi ben de çok beğendim canımsitede hamilelik süresince 14 kilo alırsanız ürünlerimizi 9 ay giyebilirsiniz yazıyor. Ben bikaç bluz da almıştım burdan çok kaliteli, çok memnun kaldım. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?