2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bi de şöyle bi şey var. Belki de bizim doktorlardan daha iyisi denk gelecek doğum anında. Orasını da bilemeyiz. Umutta 3 kadın bir erkek var. Diğer kadın doktora da iyi diyorlar internette. Erkek de ayrıntılı ultrasonu çeken zaten. Aslında işini iyi yapan güleryüzlü birisi olduktan sonra hepsi yaptırabilir ama beni takip eden birinin yaptırması da daha iyi olur tabi. Gerçi risk grubunda değilim çok şükür. O yüzden fark etmez herhalde. Özel bi durumum yok.
Doktorunun yorum yapmaması gidebilirim burada olmayabilirim anlamına da geliyor olabilir.

Merhaba annişler ve fındık kızımın arkadaşları:) alın işte size elini sürekli yanağına koyup düşünen sokrates kızım:)) müthiş bir duyguydu. detaylı ultrasonumuzun tüm sonuçları normal çıktı Allah'a şükür. Ben ayakta çok kaldığım için bebek biraz aşağı inmiş o nedenle tam suratını görmek çok zor oldu ama gülüyordu ya valla cidden gülüyordu, ben onunla konuştukça gülüyordu:) parmağını emiyordu:)) babası gibi olacak kızım, bol bol düşünen ve bol bol yemek düşkünü olacak:))) tabi yine ağladım ultrason çekiminde. Allah'ım hak eden ve isteyen tüm kadınlara yaşatsın bu duyguyu, seni çoooooook seviyorum akvaryumumda büyüyen cansuyum, kalbimin kalbinde attığı yavrum, sığınağım,cennetim,hayata sıfırdan başladığım,beni temizleyenim,beni büyütenim, olgunlaştıranım, en güzel müziğim, hikayem,huzurum,avucumun içi, dünyamdaki cennetim, ruhuma ilaç olanım,tüm sıfatlarım yok oldu. ben ne üniversite mezunu çalışan bir iş kadınıyım, ne bir sürü eğitimlerden geçen bir insanım ben sadece ve sadece senin annenim ve son nefesime kadar hep yanına kalan ben olacağım söz veriyorum meleğim.

Kendi doktorumuz yaptırmazsa başka doktor yaptırır canım . hayırlısıyla doğumumuzu yapıp temiz odalarımıza pijamalarımızı giyip,
İstirahatimize hemşirelerinde yardımlarıyla bakarız
Benim doktoru biliyorum ben bana 27 eylülde gel diyecek , yani 1 hafta önce
Suni sancı ile açılma olmadı , sezeryan diyecek

Duygulandırdın beni . Maşallah ikinize de , hep iyi olun

Neden bu kadar eminsin :)))
Genelde sezeryan yapan biri mi?

Neden bu kadar eminsin :)))
Genelde sezeryan yapan biri mi?

Evet , tanıdıklarım hep o doktora gittiler . Çok memnun kaldılar , ama hepsi sezeryan ile sonuçlandı :)
Rabbim ne olur benim normal olsunnn Aminnn

Sağol canım bilgi için dediğin gibi herkesde aynı olmaz.. bebeğe zararı olmasında ağrıya katlanırız artık..

Önemli değil canım :) tedbirimizi alalım

Walla gozlerim dolduu cok duygulandirdin beni masallahh ebegine canim Allah mazarlardan korusun sizi:)

Süper :) aynı olucaz desene

Evettt zaten beklenen dogum tarihlerimizde ayni bi ornek sutyenlerimiz de oldu simdi hehhehe:))

Maşallah Sokrates hanıma amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.. Ne güzel yazmışsın, hamileyken bile insan hissediyor biz gerçekten önce anneyiz..

Ne güzel ya çok duygulandım.İnşallah her kontrol böyle sağlıkla geçerde bebeğine kavuşursunAllah nazarlardan saklasın

Walla gozlerim dolduu cok duygulandirdin beni masallahh ebegine canim Allah mazarlardan korusun sizi:)

Evettt zaten beklenen dogum tarihlerimizde ayni bi ornek sutyenlerimiz de oldu simdi hehhehe:))

Aynen bi de ikimizin de kızı oluyor siz isim düşündünüz mü bu arada canım?

maşallah fındığına annesi resimler pek net olmamış, ikinci resimden biraz anlaşılıyor yüzü bende çoook merak ediyorum oğluşumu, yüzü baya şekillendi kuzularımızın maşallah gözlerim doldu yazdıklarını okurken ne kadar güzel anlatmışsın...

Canim cok guzel şeyler yazmışsın. Ayrintilininda iyi geçmesine cok sevindim. Nasil memnun kaldinmi.cekimi banu hanimmi yapti.

Aynen bi de ikimizin de kızı oluyor siz isim düşündünüz mü bu arada canım?

Maalesef henuz karar veremedik tatlim ben derin olsun istiyorum ama galiba esim begenmedi:) o da bi ara Ada mi olsa acaba dedi ama ona da ben pek isinamadim bilemiyorum yani sizin aklinizda var mi biseyler?

Duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin canım...Hepimizi ağlattın sanırım :)

Amin canım, rabbim hepimizin bebeğini korusun:) hepimize maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…