Canım daha önce randevumu alıyorsun? yani onlar mı sana şeker yüklemesi yapıcaz diyor ,
yoksa bir anda gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum mu diyorsun ?
Ben karar verdim artık en geç iki hafta bekleyeceğim kızımı görmek için. Güvene cok üzüldüm sürekli gözetim altında olmamız gerekiyor bana göre tabi Rabbim bilir nefesi verende alanda Rabbim. Ama beklemeyeceğim artık kızımı görmek için sende bekleme. Güvenden cok etkilendim. Rabbim sabır versin ona. Hemen 1.30 olsunda göreyim kızımı için rahatlasın. Sende akşam gor sende rahatla. Ben de öyleyim kızımı göreceğim gün süslenir püslenirim o randevu benim için cok farklı sanki kızım beni görüyormuş gibi özen gösteririm. Eşimde oyle :)) bende ondan kopya çektim bu olayı zaten. Ne kusuru canım artık hepimiz cok cok müsait değiliz bende oyle eskisi kadar giremiyorum artık
Geç bir tarih değil mi, daha erkene neden vermediler ki... Bu arada başka doktora da gitmeyi düşünüyor musun?
Benim randevum da cumartesi saat 13.00 de. İnşallah güzel haberlerle geliriz
Anladım canım ben olsam o kadar dayanamam:) her hafta görmek istiyorum aslında ama hareketlerini hissedince rahatlıyorum. 4 haftada bir görüyorum. Çokta rahatsız etmeyim oğluşumu diyorumYok canım başka doktor değiştirmicem artık şeyma hanıma gidicem kontrollere. Doğumumu da orada yapıcam olacak bitecek :)
Biraz büyüsün de her şeyini net görelim istiyorum. Bu kez güzel bir fotoğraf isticem doktordan :) O yüzden her şeyi meydanda olsun. O gün gittiğimde 28. haftamda oluyorum :)) Aslında 30. haftada gidiyim diyordum ama tatile gitme ihtimalime karşın temmuzun başına aldım :)
Güzel haberlerini ve hena nın resimlerini bekliyoruzBen karar verdim artık en geç iki hafta bekleyeceğim kızımı görmek için. Güvene cok üzüldüm sürekli gözetim altında olmamız gerekiyor bana göre tabi Rabbim bilir nefesi verende alanda Rabbim. Ama beklemeyeceğim artık kızımı görmek için sende bekleme. Güvenden cok etkilendim. Rabbim sabır versin ona. Hemen 1.30 olsunda göreyim kızımı için rahatlasın. Sende akşam gor sende rahatla. Ben de öyleyim kızımı göreceğim gün süslenir püslenirim o randevu benim için cok farklı sanki kızım beni görüyormuş gibi özen gösteririm. Eşimde oyle :)) bende ondan kopya çektim bu olayı zaten. Ne kusuru canım artık hepimiz cok cok müsait değiliz bende oyle eskisi kadar giremiyorum artık
kızlar ben bazen yürürken akıntımın geldiğini hissediyorum. Rengi çok açık sarı ve biraz akışkan koyu değil. Bazen su gibi geldiğini hissediyorum çok az. Ama sürekli olmuyor. Günde 1-2 kere. Bugünlerde akıntım arttı, sizinde oluyor mu?
bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin bi bacı tavsiyesi
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş allah bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
kızlar ben bazen yürürken akıntımın geldiğini hissediyorum. Rengi çok açık sarı ve biraz akışkan koyu değil. Bazen su gibi geldiğini hissediyorum çok az. Ama sürekli olmuyor. Günde 1-2 kere. Bugünlerde akıntım arttı, sizinde oluyor mu?
Bende bugun bunu sorcam gecen gğn yürüyüş sonrası günlük pedim (biliyorum sağlıklı olmadıgını ama cok akıntım oluyor kullanmaya mecburum) komple ıslanmıştı hiç akıntım bunlardan cok olmazdı bugünler de daha da arttı demin kitap almak için avm ye gittim yine dolmuş pedim. Muhtemelen suyumuz geliyor
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Ozellikle yuruyus sonrasinda artan bi akinti bnde de mevcut kizlarr heralde normaldir diye dsunuyorum...damlacim gunluk pedi bnde kullaniyorum mecbur insallah cok zarari yoktur
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
canım ilk yazını alıntılamıştım ama bunu görünce vazgeçtim. önemli olan iyi olması. bence iyidir. ancak şunu soruyum lekelenme devam etmiyorsa ve çok azsa hiç endişelenme ama yinede dr a da görüşmeyi unutma.
inşallah sağlıklıdır..sorun yoktur.
evet kızlar ben kızımın adına karar verdim. yani :) yüzde %80 onu açıklıyorum. Hatta Damlaya da buradan duyurulur:) Kızımın adı söylüyorum.. söy lü yo rum:))) DOĞA :)) çok sevdim çok alıştım.
canım açıkçası ben pek masraf yapmayı düşünmüyorum. çevremdeki en uygun beşiği alacağım. tabi varsa.. var diyor görümce ama belli de olmaz. arkadaşların dedikleri gibi çok kısa süre için kullanılacak. ancak ne yalan söyleyim maddiyata bakmasam mobilya beşik alırım. bu dönemde bebeğim rahat etsin.. 2 yaşından sonra da çocukların rahat edeceği güzel yatak odaları var. gençlerin de kullanabilir. çift kişilik gibi nerdeyse.. görümce koçtaştan almıştı.
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
pişşttt ben de 27 yaşında evlendim,31 imde anne oluyorum, 31 yaş geç kalmış bir yaş değil, yaşlı değiliz biz :)
Canım ben bebeğe oda yapmayı düşünüyorum ama çok pahalı olmayacak bir takım bakacağım.Çünkü 2 yıl sonra sanırım korsanlı, arabalı yatak odası takımı isteyebilir çocuk.Bir tane de park yatak alacağım, aslında beşik de istiyorum ama biraz gereksiz olacak o nedenle beşiği eledim, park yatak alacağım, hem akşamları yanımda yatırmak için hem de gündüzleri salona gözümün önüne koymak için.Zaten biraz hareketlenince de bizim için kurtarıcı olacak park yataklar,en azından içerisinde güvende olacağını bileceğim.Ama park yatağa ne kadarlık bütçe ayırmalı ona karar veremedim.E-bebekte 129 tl ye var,arkadaşım kullanıyor çok da memnun ama sanki kraft ın 250- 350 tl olanları daha sağlam gibi duruyor.Kararsızım yani o konuda...Ama ana kucağında uyutmak çok sağlıklı olmaz bence...Uygun fiyatlı bir yatak al,ikea dan çok rahat bulabilirsin canım...
Çok şükür canım, çok sevindim.Sen yine de dinlenmeni ihmal etme...
Ne diyeceğimi bilemiyorum,çok üzüldüm canım ama acaba acele karar vermeden bir doktora daha mı görünsen ?Bir umut belki daha olumlu birşeyler söyler ? Allah sabır versin,dualarım seninle canım...
Aynı sorun bende de var canım, karar veremiyorum bir türlü. Park yatakta karar kılmıştım annem beşik daha güzel diyor. Aklım karıştıaslında park yatak daha güvenli geliyordu bana ama beşiklerde daha şirin... bir küçük beşik alıp yatak odasına koysam bir de oda yapsam diyorum. Ama bebek uzun bir süre yanımızda kalmalı öyle olunca yatak odasındaki beşiğinde büyük olması gerekir. İki beşikte fazla olur... yardım edin bize arkadaşlar.....
canım ilk yazını alıntılamıştım ama bunu görünce vazgeçtim. önemli olan iyi olması. bence iyidir. ancak şunu soruyum lekelenme devam etmiyorsa ve çok azsa hiç endişelenme ama yinede dr a da görüşmeyi unutma.
inşallah sağlıklıdır..sorun yoktur.
evet kızlar ben kızımın adına karar verdim. yani :) yüzde %80 onu açıklıyorum. Hatta Damlaya da buradan duyurulur:) Kızımın adı söylüyorum.. söy lü yo rum:))) DOĞA :)) çok sevdim çok alıştım.
canım açıkçası ben pek masraf yapmayı düşünmüyorum. çevremdeki en uygun beşiği alacağım. tabi varsa.. var diyor görümce ama belli de olmaz. arkadaşların dedikleri gibi çok kısa süre için kullanılacak. ancak ne yalan söyleyim maddiyata bakmasam mobilya beşik alırım. bu dönemde bebeğim rahat etsin.. 2 yaşından sonra da çocukların rahat edeceği güzel yatak odaları var. gençlerin de kullanabilir. çift kişilik gibi nerdeyse.. görümce koçtaştan almıştı.
canım ikea dan veya bu tarz yerlerden mobilya yatak alabilirsin pahalı da değil fazla ilk aylar içinde sepetler oluyor ya da daha ufak beşikler mothercare de gördüm mesela o tarz şeyleri onlara bir bak istersen sepet 200 küsür ufak beşikte 300 küsürdü..Bir sene kullanacaksan park yatakta olabilir aslında onlara da bir bak istersen..
1 beşik al canım , birde odasına bebek kameraları var ondan al :)
Gece gündüz yatağında yatsın , uyandığında kameradan görür gidersin hemen . 2. beşik gereksiz masraf benim fikrim bu :)
Ben ahşap beşikleri beğeniyorum , üzerine cibinlikle çok güzel oluyor :) Çevirmeleri oluyor zaten , özel olarak büyükte yaptırabilirsin .
Çok üzgünüm , çok geçmiş olsun . Neden bir anda böyle oldu hiç anlamadım , yaşıyor mu peki .
Ne diyeceğimi hiç bilemiyorum Rabbim sabır versin
Sor canım bize de haber ver. Ben ped kullanınca kendimi adet görüyormuş gibi hissedip kötü oluyorum, o nedenle her tuvalet sonrası tuvalet kağıdı koyuyorum. Çamaşırımı da her gün değiştiriyorum. Normal olsa gerekBende bugun bunu sorcam gecen gğn yürüyüş sonrası günlük pedim (biliyorum sağlıklı olmadıgını ama cok akıntım oluyor kullanmaya mecburum) komple ıslanmıştı hiç akıntım bunlardan cok olmazdı bugünler de daha da arttı demin kitap almak için avm ye gittim yine dolmuş pedim. Muhtemelen suyumuz geliyor
İnşallah canım, pedi kullanıyorsan da sık sık değiştir. Tuvalet kağıdı ya da peçete de koyabilirsin. Ped beni rahatsız ediyor. Hepimizde olduğuna göre normalOzellikle yuruyus sonrasinda artan bi akinti bnde de mevcut kizlarr heralde normaldir diye dsunuyorum...damlacim gunluk pedi bnde kullaniyorum mecbur insallah cok zarari yoktur
evet yürürken daha çok oluyor. Tuvaletim geldiğinde de oluyor, öncesinde. Temizliğine çok dikkat etmeliyiz sık sık çamaşır değiştirelim, inşallah enfeksiyondan kurtulmuş oluruz böylece. benimde idrar tetkikim temiz çıktı çok şükür, bende şüphelenmiştim enfeksiyon mu var yoksa diye ama yokmuş çok şükür. Normal demek ki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruzCanım bende de ara ara oluyor, açık sarı ve birden çok geliyor bazen. sağlık ocağına sormuştum ben, normal dedi. idrar yolu enfeksiyonuna belki sebep olabilir dedi hemen tahlil yaptı çok şükür bir şey yok az kanama çıktı. çamaşırını sık sık değiştir dedi canım. yürürken, ayakta kalınca daha çok oluyor bende de.
Bayılıyorum sepet beşiklere ne kadar güzellerHepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
Sepet beşiği 6 ay sonra katlar kaldırırım, karyolası da ilerde tekrar lazım olur inşallah.
Bulunduğum odada yanımda tutmak için de dün İleryanın paylaştığı gibi bi sepet beşik alacam, gözümün önünde olur, döner veya rahatsız olursa hemen duyarım diye, tedbir bizden hıfz Allahtan tabi.
Düşündüğüm modeller tip olarak şöyle:
Eki Görüntüle 1153538 Eki Görüntüle 1153539 Eki Görüntüle 1153540
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?