2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım daha önce randevumu alıyorsun? yani onlar mı sana şeker yüklemesi yapıcaz diyor ,
yoksa bir anda gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum mu diyorsun ?

Ben devlet hastanesine önceki gidişimde sordum bunu. Geldiğimde aynı gün yapacak mısınız dedim. Hani ayrıntılı ultrason gibi önceden mi randevu alınıyor dedim. Yok şeker yüklemesini hemen yapıyoruz dedi. Ama sanırım glukozunu falan eczaneden kendimiz alıyoruz. Gidip gelince sana detayları söylerim.

Hadi bakalim guzel haberlerle gel tatlimm:) Hena hanima da benden ve kizimdan selam soylee opuyoruzz onu:))

Geç bir tarih değil mi, daha erkene neden vermediler ki... Bu arada başka doktora da gitmeyi düşünüyor musun?
Benim randevum da cumartesi saat 13.00 de. İnşallah güzel haberlerle geliriz

Yok canım başka doktor değiştirmicem artık şeyma hanıma gidicem kontrollere. Doğumumu da orada yapıcam olacak bitecek :)
Biraz büyüsün de her şeyini net görelim istiyorum. Bu kez güzel bir fotoğraf isticem doktordan :) O yüzden her şeyi meydanda olsun. O gün gittiğimde 28. haftamda oluyorum :)) Aslında 30. haftada gidiyim diyordum ama tatile gitme ihtimalime karşın temmuzun başına aldım :)

Son düzenleme:
Anladım canım ben olsam o kadar dayanamam:) her hafta görmek istiyorum aslında ama hareketlerini hissedince rahatlıyorum. 4 haftada bir görüyorum. Çokta rahatsız etmeyim oğluşumu diyorum ama güven arkadaşımızdan sonra 2 haftada bir gitsem mi başka doktora arada diye düşünmüyor değilim. Allah kimseye vermesin.
Fotoğrafını bekliyorum canım, çok merak ediyorum yüzü nasıl oldu:))) geçen sefer gittiğimizde yüzünün hatları baya belliydi, tam dönmediği için poz yakalayamadık inşallah bu kez güzel bir poz verir de sizinle de paylaşırım

Güzel haberlerini ve hena nın resimlerini bekliyoruz

kızlar ben bazen yürürken akıntımın geldiğini hissediyorum. Rengi çok açık sarı ve biraz akışkan koyu değil. Bazen su gibi geldiğini hissediyorum çok az. Ama sürekli olmuyor. Günde 1-2 kere. Bugünlerde akıntım arttı, sizinde oluyor mu?

Bende bugun bunu sorcam gecen gğn yürüyüş sonrası günlük pedim (biliyorum sağlıklı olmadıgını ama cok akıntım oluyor kullanmaya mecburum) komple ıslanmıştı hiç akıntım bunlardan cok olmazdı bugünler de daha da arttı demin kitap almak için avm ye gittim yine dolmuş pedim. Muhtemelen suyumuz geliyor

çok kötü oldum şimdi okuyunca ne diyeceğimi bilemiyorum canım peki bu durumdan eminmisiniz başka doktora gitmeyi düşünseydin keşke canım ya çok çok üzüldüm mafoldum rabbim yardımcın olsun canım inş rabbim bebeğini sana bağışlar canım...

Ozellikle yuruyus sonrasinda artan bi akinti bnde de mevcut kizlarr heralde normaldir diye dsunuyorum...damlacim gunluk pedi bnde kullaniyorum mecbur insallah cok zarari yoktur

Canım benim hala bizi düşünüyorsun, bu dualarının hatrına Rabbim doktoru yanıltsın, benim de ümidim var senin için, Allah en hayırlısını bilir ama inşallah yanılmıştır o doktor..

Ozellikle yuruyus sonrasinda artan bi akinti bnde de mevcut kizlarr heralde normaldir diye dsunuyorum...damlacim gunluk pedi bnde kullaniyorum mecbur insallah cok zarari yoktur

Benim de sabah uyandigimda baya geliyor..su gibi sanki..ben de bunu merak ediyordum..yalniz degilmisim.

Cok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bir yanlışlık falan olmuştur. Allah sabır versin yaşatmasın böyle acılar. dualarımız seninle.

lekelenme bitti çok şükür ama hala dinlenmedeyim. gvn arkadaşıma çok üzüldüm şimdi gördüm. Allah korusun bebeklerimizi

Canım bende de ara ara oluyor, açık sarı ve birden çok geliyor bazen. sağlık ocağına sormuştum ben, normal dedi. idrar yolu enfeksiyonuna belki sebep olabilir dedi hemen tahlil yaptı çok şükür bir şey yok az kanama çıktı. çamaşırını sık sık değiştir dedi canım. yürürken, ayakta kalınca daha çok oluyor bende de.

Canım bende şimdi gördüm.Allah yardımcınız olsun çok kötü bir durumdur tahmin etmek bile zor.Bizi habersiz bırakma doktordan gelince yaz Allah'ım oğluna sana eşine sağlık versin inşallah.

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
Sepet beşiği 6 ay sonra katlar kaldırırım, karyolası da ilerde tekrar lazım olur inşallah.
Bulunduğum odada yanımda tutmak için de dün İleryanın paylaştığı gibi bi sepet beşik alacam, gözümün önünde olur, döner veya rahatsız olursa hemen duyarım diye, tedbir bizden hıfz Allahtan tabi.
Düşündüğüm modeller tip olarak şöyle:

Hayatçım bu arada kızının ismine bayıldım, gerçekten çok hoş ve sıcak bir isim, mübarek olsun inşallah:) Ama biliyor musun ismi görünce ilkin First karar verdi sandım, yani Firstfb e de duyurulur, size de çok yakışırdım ben Doğa ismini:)

Son düzenleme:

bende yeni gordum, cok uzuldum allah yardimcin olsun, sabirli ol hersey rabbimden gelir, dualarimiz seninle insallah

Sor canım bize de haber ver. Ben ped kullanınca kendimi adet görüyormuş gibi hissedip kötü oluyorum, o nedenle her tuvalet sonrası tuvalet kağıdı koyuyorum. Çamaşırımı da her gün değiştiriyorum. Normal olsa gerek
İnşallah canım, pedi kullanıyorsan da sık sık değiştir. Tuvalet kağıdı ya da peçete de koyabilirsin. Ped beni rahatsız ediyor. Hepimizde olduğuna göre normal
evet yürürken daha çok oluyor. Tuvaletim geldiğinde de oluyor, öncesinde. Temizliğine çok dikkat etmeliyiz sık sık çamaşır değiştirelim, inşallah enfeksiyondan kurtulmuş oluruz böylece. benimde idrar tetkikim temiz çıktı çok şükür, bende şüphelenmiştim enfeksiyon mu var yoksa diye ama yokmuş çok şükür. Normal demek ki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz

Bayılıyorum sepet beşiklere ne kadar güzeller hepside çok güzel modeller, pembe olması da ayrı bir güzellik katıyor park yatakta oynamaları mümkün değil canım, dururlar mı onun içinde cimcimeler, bende şahsen evde özgürce dilediği gibi oynaması taraftarıyım

merhaba arkadaşlar.
benim 2 oğluşum olacak Allah izin verirse.Biri sağ üstte diğeri de sola alta doğru konumlanmış. Sağdaki çok hareketli ama soldaki belli belirsiz. Geçen doktora gittik eşimle çok korktuk oynamıyo diye. Ama iyiydi durumu. Bide doktor günde 10 defa tekme hissetmen lazım kendini dinle dedi. Ama benim soldaki cüvcüvüm günde en fazla 2 defa oynuyo :44: çok tedirginim. Bugün hele daha hiç hissetmedim onu. naapsam bilemiyorum. sizce bi sıkıntı olur mu?:44: :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…