Anladım canım ben olsam o kadar dayanamam:) her hafta görmek istiyorum aslında ama hareketlerini hissedince rahatlıyorum. 4 haftada bir görüyorum. Çokta rahatsız etmeyim oğluşumu diyorumama güven arkadaşımızdan sonra 2 haftada bir gitsem mi başka doktora arada diye düşünmüyor değilim. Allah kimseye vermesin.
Fotoğrafını bekliyorum canım, çok merak ediyorum yüzü nasıl oldu:))) geçen sefer gittiğimizde yüzünün hatları baya belliydi, tam dönmediği için poz yakalayamadık inşallah bu kez güzel bir poz verir de sizinle de paylaşırım
ikiz farklı biraz tabi bizimkinden ama endişelenme canımmerhaba arkadaşlar.
benim 2 oğluşum olacak Allah izin verirse.Biri sağ üstte diğeri de sola alta doğru konumlanmış. Sağdaki çok hareketli ama soldaki belli belirsiz. Geçen doktora gittik eşimle çok korktuk oynamıyo diye. Ama iyiydi durumu. Bide doktor günde 10 defa tekme hissetmen lazım kendini dinle dedi. Ama benim soldaki cüvcüvüm günde en fazla 2 defa oynuyo :44: çok tedirginim. Bugün hele daha hiç hissetmedim onu. naapsam bilemiyorum. sizce bi sıkıntı olur mu?:44: :44: :44:
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
Sepet beşiği 6 ay sonra katlar kaldırırım, karyolası da ilerde tekrar lazım olur inşallah.
Bulunduğum odada yanımda tutmak için de dün İleryanın paylaştığı gibi bi sepet beşik alacam, gözümün önünde olur, döner veya rahatsız olursa hemen duyarım diye, tedbir bizden hıfz Allahtan tabi.
Düşündüğüm modeller tip olarak şöyle:
Eki Görüntüle 1153538 Eki Görüntüle 1153539 Eki Görüntüle 1153540
canım ya şu sepet beşiklerde kaç yaşına kadar yatabiliyolar bliyor musun? ben de çok seviyorum çok tatlılar
merhaba arkadaşlar.
benim 2 oğluşum olacak Allah izin verirse.Biri sağ üstte diğeri de sola alta doğru konumlanmış. Sağdaki çok hareketli ama soldaki belli belirsiz. Geçen doktora gittik eşimle çok korktuk oynamıyo diye. Ama iyiydi durumu. Bide doktor günde 10 defa tekme hissetmen lazım kendini dinle dedi. Ama benim soldaki cüvcüvüm günde en fazla 2 defa oynuyo :44: çok tedirginim. Bugün hele daha hiç hissetmedim onu. naapsam bilemiyorum. sizce bi sıkıntı olur mu?:44: :44: :44:
ikiz farklı biraz tabi bizimkinden ama endişelenme canıminşallah bir şeyi yoktur bebeğinin. Doktorun öyle sayı vermesi de ilginç geldi. Doktorun normal dediyse korkma Bir dahaki randevunda da sor doktora, ya da telefonla şimdi bile sorabilirsin eğer çok endişeleniyorsan maşallah bebeklerine
ürün açıklamasında 0-1 yaş diyordu ama o kadar kalacaklarını sanmıyorum canım, bebeğin gelişimine göre 6-8 ay en fazla kalır diye düşünüyorum, tutunmaya başlayınca durmazlar...Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
Sepet beşiği 6 ay sonra katlar kaldırırım, karyolası da ilerde tekrar lazım olur inşallah.
Bulunduğum odada yanımda tutmak için de dün İleryanın paylaştığı gibi bi sepet beşik alacam, gözümün önünde olur, döner veya rahatsız olursa hemen duyarım diye, tedbir bizden hıfz Allahtan tabi.
canım ya şu sepet beşiklerde kaç yaşına kadar yatabiliyolar bliyor musun? ben de çok seviyorum çok tatlılar
Enjoyable nerelerdesin, merak ediyordum sizi ama galiba ikiz annelerine yazıyorsunuz, haklı olarak tabi:) bence çoğul gebeliklerde normal canım, bebeklerin yeri daha dar, tek gebelik gibi olamaz. arada sağa uzanıp soldakinin de hareket imkanını arttırabişirsin belki ama aslında belki de karakterleri farklıdır, kimi bebek daha sakin kimi daha hareketli çünkü, daha erken bence canım hissedersin yine bugün...
İnşallah canımİnşallah güzel pozlar yakalarız canım. Pozisyonları uygun olsun yeter ki :)
bebeğin ağırlığı biraz da bebekle ilgili canım. Ben çok iyi beslenip düşük ağırlıkta doğan bebeklerde biliyorum. Diğer bebeklerle kıyaslamamak gerekiyormuş. Her bebek farklı ağırlıkta olabilirmiş bu haftalarda 150 gr a kadar fark olabilirmiş diğerleriyle arasında. Dr kağan kocatepenin videolarını izledim orda anlatıyor, sende izleyebilirsin. İçin rahat eder. Sen kalsiyumu kendin için alıyorsun boşalan depoları doldurmak için, bebek depolardan alıyor aslında. Sen öğünlerine dikkat et canının istediğini ye ,sütünü yoğurdunu meyveni ye ekstradan fazla bir şey yapmana gerek yok bence. İlk 3 ay zaten kandan besleniyordu, onun içinde üzülme yiyemedim diyekızlar geçen hafta 510 gr geldi kızımın ağırlığı.ayrıntılı ultrasonda şükür bi terslik çıkmadı ama faydalı beslenemiyorum diye çok üzülüyorum.sanki zayıf bi bebek olacak gibi hissediyorumgece bacaklarımda acayif kasılmalar oluyo bazen dayanamıyorum ca mg verdi onun için ama faydasını göremiyorum.balık hiç yemedim yiyemiyorum sütüde günde bir bardak içmeye çalışıyorum ama ilk 4 ay hiç içmedim ( etrafımdaki hamilelere bakıyorm onlar gayet dengeli besleniyolar ben bi türlü düzene oturtamadım..inşallah sağlıklı olur gerisi önemli değil..bide normal doğum olsun istiyorum onun için özellikle ne yapmamız gerekiyo?
ürün açıklamasında 0-1 yaş diyordu ama o kadar kalacaklarını sanmıyorum canım, bebeğin gelişimine göre 6-8 ay en fazla kalır diye düşünüyorum, tutunmaya başlayınca durmazlar...
haklısın ewt :) ama çok tatlılar ben de almak istiyorum ama benim herşey çift çift alınacağı için bayağı masraf olcak kısa süre için. o yüzden 2 tane sağlam yataklarını alayım da ihtiyaca göre alırım diyorum artık.
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
burdayımm.. yok kızzz ikiz annelerine değil de giremedim epeydir düğün felan işlerimiz vardı. öyle walla işte ne biliyim korkuyorum ya. sağdaki zayıf ve hareketli soldaki şişko ve sabit :)))) sen nasılsın bakayımm
Çok teşekkür ederim canım. Ya o az hareket eden zaten daha kilolu yapısı mı öyle acaba yiyip içip yatar pozisyonda mıanlamadım ya. biraz daha dinleyeyim olmadı ararım doktorumu.
iyiyiz biz de çok şükür, okulların kapanmasını ve evde dinlenmeyi gözlüyorum bu aralar. Ayakta kalınca akşamları çok ağırıyor bacaklarımGebelik de stresli bir dönemmiş aslında, ilk olunca birde iyice acemilik oluyor ama dualarla bekliyoruz işte. Gvn1907e çok dua ediyoruz bugün, inşallah iyidir bebeği.
Senin fındıkların da farklıymış zaten annesi, şimdiden belli ediyorlar kendilerini, bu arada tekler mi çiftler mi?
kızlar ben bazen yürürken akıntımın geldiğini hissediyorum. Rengi çok açık sarı ve biraz akışkan koyu değil. Bazen su gibi geldiğini hissediyorum çok az. Ama sürekli olmuyor. Günde 1-2 kere. Bugünlerde akıntım arttı, sizinde oluyor mu?
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
Hayatçım bu arada kızının ismine bayıldım, gerçekten çok hoş ve sıcak bir isim, mübarek olsun inşallah:) Ama biliyor musun ismi görünce ilkin First karar verdi sandım, yani Firstfb e de duyurulur, size de çok yakışırdım ben Doğa ismini:)
Bayılıyorum sepet beşiklere ne kadar güzellerhepside çok güzel modeller, pembe olması da ayrı bir güzellik katıyor park yatakta oynamaları mümkün değil canım, dururlar mı onun içinde cimcimeler, bende şahsen evde özgürce dilediği gibi oynaması taraftarıyım
bende park yataktan vazgectim kızlar.onun yerine çekmeceli bi karyola alıcam meleğime bide spet beşik onuda yanıma koyucam.gündüzleri odasında akşamlarıda yanıma alırım.cok güzeller ayrıca canım cok begendim.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
ayy ben de okudum Gvn1907 İ çok duygulandım ya gözyaşlarımı tutamadım. gerçekten zor iş bu annelik gebelik falan. inşallah iyi olur bebeği yaa. seninki kız di mi? ayy daha minicik ya hele içinde kıpırdaadıkça insan bi tuhaf oluyo mutlu oluyo nasıl birşey bu ya. rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kız ewt benim farklı olcaklar belli zaten çift yumurtalar
canım benim ikizlere karşı ayrı bi zaafım var.çünkü benimde ikiz kardeşim var ve bizde çift yumurta ikizleriyiz.tip olarak çokk farklıyız kardeş bile demiyorlar yani o derece.küçüklükten büyüyüne kadar cok şanslı hissedicekler kendilerini eminim ,ne olursa olsun yanında seninle aynı şeyleri hisseden birisi olucak,birlikte oynucaklar,birlikte büyücekler,maşalalh diyim meleklerine.
Sağol canım demek ki normalBenim başından beri akıntım oluyor canım.
Doktor hamilelikte vajinal akıntı çok olur demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?