2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım ikizimin canı yandıgında benimde yanıo gibi şeyler pek olmuo ama onun yaşadıkları mutluluğu,üzünütüsü benim için ayrı bi yerde.sadece tek bu tarz olan şey ikizimin ağzında genelde strese girdiğinde aft tarzı şeyler,dilinde yaralar çıkar ben onun ağzına bakıyım yarım saat içinde bendede çıkıyo.bu olay cok tuhafıma gidio direk empati kuruyorum.Ablam abimde var ama ikizim bi yana dünya bi yana öle diyim ::))).İnşalalh seninde bebişlerin birbirlerine düşkün olurlar.

Biz geldik teyzeleri :)) maşallah herseyi cok güzel ve yerinde kızımın. Boyu 33cm kilosu 790 gram olmuş. Herşeyi cok güzel suyu yerinde dedi doktorumuz. Dediğim gibi yürüyüş sonrası akıntıdan bahsettim. Alttan muane etti dedi eger suyun geliyorsa hemen almamız gerekebil mantar enfeksiyonu varsa da erken doğum gerekebilir dedi. Cok şükür suyun değilmiş normal akıntılarmış yürüyüş esnasında çoğalıyor olabilir dedi. Onun dışında kızım ya baya baya Nazlı çıktı aşağıda fotoğrafını paylaşacağım. Bakın nasıl suratını kapattı benim nazlı kızım. Herkese selam söyledi arkadaşlarına da bol bol sağlık diledi hepimizi öpüyoruz

Canim masallah kuzuna kocaman olmus iyi haberlerle gelmene sevindim.bende 5 temmuzda gidicem ufffff daha cok var nasil gecicek.bu arada aleykum selam kızının selami icin

Canim masallah kuzuna kocaman olmus iyi haberlerle gelmene sevindim.bende 5 temmuzda gidicem ufffff daha cok var nasil gecicek.bu arada aleykum selam kızının selami icin

Canım iyiki yazdın dünden beri kime yazacaktım diyorum şimdi görünce seni hatırladım.bence Enes Bekir daha güzel daha modern duruyor. Teşekkür ederiz bu arada :)

Masallah telefondan goremiyorum kac haftalik oldun cnm kilosu cok iyi... Bende yarin ogrenicem kismetse cok merak ediyorum her seyini...

maşalalh bebeğine canım kocaman olmuş.1 kiloya yaklaşmış nerdeyse negüzel ya :)))ama fotograftan bişey anlıyamadım ::( kapamış yüzünü bebiş:))

Masallah telefondan goremiyorum kac haftalik oldun cnm kilosu cok iyi... Bende yarin ogrenicem kismetse cok merak ediyorum her seyini...

25+2 yiz canım, 26 haftalık olduk çok şükr teşekkür ederiz :) sende güzel haberlerle gelirsin umarım

maşalalh bebeğine canım kocaman olmuş.1 kiloya yaklaşmış nerdeyse negüzel ya :)))ama fotograftan bişey anlıyamadım ::( kapamış yüzünü bebiş:))

Benje alamadım ki eliyle kapattı resmen tüm ultrason boyunca evet bir daha ki randevuda 1 kilo olmuş oluyor inşallah :))

Kızlar sizin bu dediğiniz akıntımı yoksa idrar kaçırmamı acaba? Hamileliğin 4.ayından sonra hamilelerin &50 si idrar kaçırabiliyormuş.Bu ay ki anne bebek dergisinde yazıyor bir okuyun ve doktora da sorun muhakkak daha doğru bilgi verir.

Benje alamadım ki eliyle kapattı resmen tüm ultrason boyunca evet bir daha ki randevuda 1 kilo olmuş oluyor inşallah :))

Canım maşallah çok büyüdü, uzadı, kilo aldı annesi rahat bırak Hena'yı naz yapıyor annesine minnoş yerim onu ben ya maşallah her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, güzel haberlere ihtiyacımız var..

MaşaAllah canım boyu kilosu ne güzel artmış kocaman kız olmuş küçük hanım fotosuna çok güldüm yüzünü ne güzel kapatmış saklamış sizden :)

ara sıra oda oluyor ama bu biraz farklı canım

maşallah kızına annesi, teyzeleri yesin onu eliyle de kapamış yüzünü:)) bizde sizi öpüyoruz çooook nazlı bir kızın olacak sanırım:)) alttan muayene etti deyince korktum. akıntı olayını doktoruma sormayım bari suyu yeterliyse normaldir, hepimizde oluyor nede olsa

Selam canım, ben daha cinsiyeti belli olmadan başladım alışverişe :) 23.haftadayız bi sürü şey var şimdiden :26:

neler aldınız mesela? ben öyle ufak tefek şeyler ördüm ama beşiktir falan böyle büyük şeylere girişmedim hep içimde kaybedeceğim korkusu var sanki bir şeyler alırsam Allah korusun başına bir şey gelirse ve ben bir şeyler satın alırsam onları görünce daha kötü olurum korkusu var

Canım Allah korusun, kötüyü getirme aklına.. Biz de daha büyük şeylere başlamadık canım, tulumdur body dir onları aldık. Ama odasını beğendik, haftaya falan alıcaz inşallah.

Canım çok şükür yine iyi haberlerle döndün :)
Maşallah henamıza :)))

Maşallah :) a.s bizden de çok selamlar :) az kaldı hadi 1 kilo olacak Hena mız , boyu da iyi . Resmi anlamadım ama :)

canım güzelim benimm allahım nasılda saklamış yüzünü maşallah canım allahım nazarlardan korusun bizde sizi öpüyoruz eymen'imle bende akşama iyi haberlerle gelirim inşallah size böyle mutlu haberler veririm...

Kızlar benim sütyen geldi bence gayet güzel, rahat da görünüyor, akşam deniycem bakalım :)

Canım sen ne südyeni aldın? Hamilelik südyeni mi? Yoksa emzirme südyeni mi? Benim göğüslerim büyüdü ya gömleklerimin üst düğmesi gelmiyorrrr gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…