Canım sen ne südyeni aldın? Hamilelik südyeni mi? Yoksa emzirme südyeni mi? Benim göğüslerim büyüdü ya gömleklerimin üst düğmesi gelmiyorrrr gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm
Neden gıcık oluyorsun ? onlar cihangire hazırlanıyorlar
Canım sen ne südyeni aldın? Hamilelik südyeni mi? Yoksa emzirme südyeni mi? Benim göğüslerim büyüdü ya gömleklerimin üst düğmesi gelmiyorrrr gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm
Canım ben artık işe gelirken çok zorlanıyorum ya giyecek bir şey bulamıyorum :/
Hiçbir şey olmuyor bana. Gömleklerin düğmeleri gelmiyor. Hamilelik tişörtlerimin de önünde resimler var onlarla işe gelemiyorum :) Benim resimsiz geniş bir şeyler almam lazım :/
Eşim bu göğüslerde ne kadar süt olur kimbilir diyor
Ben kendime hamiş pantolonu aldım bir tane daha :) üzerine askılı giyinip , gömleğin düğmelerini bırakıyorum :)
Resimli tişörtler çok belli ettiği için ben giyemiyorumannemin güzel tişörtleri var geniş onları giyiyorum
Eşin bende içicem diyor mu
Canım sen dün yoktun ya, fotoğraf koymuştum dün aldım bugün geldi. Hamilelik olarak geçiyor ama emzirme döneminde de kullanabilirsiniz diyor. Benim de 2 beden falan attı göğüslerben gömleklerin içine tshirt giyiyorum artık :) ama haftasonları. Haftaiçi için de bluz aldım bikaç tane onları giyiyorum. Benim de kıyafetlerim olmuyor artık. Allahtan indirim başladı biçok yerde. Düz tshitlerden alıcam ben de büyük beden olarak hamile değil de. Onları giyicem
Canım sen dün yoktun ya, fotoğraf koymuştum dün aldım bugün geldi. Hamilelik olarak geçiyor ama emzirme döneminde de kullanabilirsiniz diyor. Benim de 2 beden falan attı göğüslerben gömleklerin içine tshirt giyiyorum artık :) ama haftasonları. Haftaiçi için de bluz aldım bikaç tane onları giyiyorum. Benim de kıyafetlerim olmuyor artık. Allahtan indirim başladı biçok yerde. Düz tshitlerden alıcam ben de büyük beden olarak hamile değil de. Onları giyicem
Ben kendime hamiş pantolonu aldım bir tane daha :) üzerine askılı giyinip , gömleğin düğmelerini bırakıyorum :)
Resimli tişörtler çok belli ettiği için ben giyemiyorumannemin güzel tişörtleri var geniş onları giyiyorum
Eşin bende içicem diyor mu
Hahahahah :) resimli tshitleri ben de giyemiyorum canım ya utanıyorumyakında eşimin dolaba sarıcam gerçi nerdeyse benimle aynı bedeni ama
canım ya hep sorucam unutuyorum gögüs uçları belli oluomu giydiğimizde ?? acaba ince yazlık elbiselerin, tşörtlerin altına giyebilirmiyiz??yoksa evde kullanılcak tarz mı??
Canım daha denemedim ama belli etmez gibi, kalın baya çünkü. Sadece askılı olduğu için askılı şeylerle yazın giyilmez. Ama zaten hamile sütyenlerinin askısızı yok maalesef o yüzden bi tane pentiden büyük askısız alıcam sanırım. Evde kullanılacak tarz değil canım, çok rahat giyilir dışarı
Haklısın birkaç beden büyük almak lazım hatta esneyen tişörtlerden almak lazım. Bi de şu püfür püfür pantolonlardan alıcam ben.Geçen keten gördüm eşim alacaktı aldırmadım. İki hamile pantolonuyla geçer diyorum ama yazın çok fena olcam ben. Ben hiç terlemezdim. Şimdi çok terliyorum :/ Sıcak basıyor beni.
Ben de anneme sardımçokta güzel oluyorlar , tavsiye edilir :)
Sen bir anda zayıflamadan kızına yakalandın desene :)
Canım ben lcw den aldım o tarz bi pantolon inanılmaz rahat, sürekli giyebilirim yani. Beni de sıcak basıyor sorma yabenim de iki tane iş için pantolonum var, bir kot aldım bir de o dediğim pantolonu aldım.
saol canım bende bi tane sipariş veriyim. gercekten artık daralıorum bu sütyenlerle.
Lcw'den mavili kremli olanı mı aldın yoksa?:)
İşyerinde de sürekli iki pantolon giymek garip mi oluyor kızlar ya. Ama ben rahatıma bakmak zorundayım. Diğerleri sıkıyor sonuçta.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, az çok karar verdim gibi. Yatak odasına çekmeceli bir karyola beşik alacam, asansörlü oldukları için kolay kolay çıkamazlar, hemde bakım malzemeleri alt açma takımları falan elimin altında olur. Park yataklara bir türlü ısınamadım, açıkçası oyun çağına gelen bir çocuğun da onun içinde durucağını düşünmüyorum, emeklemeye başlayınca bile evin içinde dolaşmak istiyorlar ki hareket alanlarının geniş olması fiziksel gelişimi için de önemli.
Sepet beşiği 6 ay sonra katlar kaldırırım, karyolası da ilerde tekrar lazım olur inşallah.
Bulunduğum odada yanımda tutmak için de dün İleryanın paylaştığı gibi bi sepet beşik alacam, gözümün önünde olur, döner veya rahatsız olursa hemen duyarım diye, tedbir bizden hıfz Allahtan tabi.
Düşündüğüm modeller tip olarak şöyle:
Eki Görüntüle 1153538 Eki Görüntüle 1153539 Eki Görüntüle 1153540
Hayatçım bu arada kızının ismine bayıldım, gerçekten çok hoş ve sıcak bir isim, mübarek olsun inşallah:) Ama biliyor musun ismi görünce ilkin First karar verdi sandım, yani Firstfb e de duyurulur, size de çok yakışırdım ben Doğa ismini:)
Sor canım bize de haber ver. Ben ped kullanınca kendimi adet görüyormuş gibi hissedip kötü oluyorum, o nedenle her tuvalet sonrası tuvalet kağıdı koyuyorum. Çamaşırımı da her gün değiştiriyorum. Normal olsa gerek
İnşallah canım, pedi kullanıyorsan da sık sık değiştir. Tuvalet kağıdı ya da peçete de koyabilirsin. Ped beni rahatsız ediyor. Hepimizde olduğuna göre normal
evet yürürken daha çok oluyor. Tuvaletim geldiğinde de oluyor, öncesinde. Temizliğine çok dikkat etmeliyiz sık sık çamaşır değiştirelim, inşallah enfeksiyondan kurtulmuş oluruz böylece. benimde idrar tetkikim temiz çıktı çok şükür, bende şüphelenmiştim enfeksiyon mu var yoksa diye ama yokmuş çok şükür. Normal demek ki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz
Biz geldik teyzeleri :)) maşallah herseyi cok güzel ve yerinde kızımın. Boyu 33cm kilosu 790 gram olmuş. Herşeyi cok güzel suyu yerinde dedi doktorumuz. Dediğim gibi yürüyüş sonrası akıntıdan bahsettim. Alttan muane etti dedi eger suyun geliyorsa hemen almamız gerekebil mantar enfeksiyonu varsa da erken doğum gerekebilir dedi. Cok şükür suyun değilmiş normal akıntılarmış yürüyüş esnasında çoğalıyor olabilir dedi. Onun dışında kızım ya baya baya Nazlı çıktı aşağıda fotoğrafını paylaşacağım. Bakın nasıl suratını kapattı benim nazlı kızım. Herkese selam söyledi arkadaşlarına da bol bol sağlık diledi hepimizi öpüyoruz
Eki Görüntüle 1153615
Kızlar benim sütyen geldibence gayet güzel, rahat da görünüyor, akşam deniycem bakalım :)
Eveeeet :) sen de mi beğenmiştin :) ay napalım canım ya ben de hep aynı iki pantolonu giyiyorum. Hamileyken o kadar alışveriş yapacak kadar zengin değilim yani. Hepi topu 4 ay giyiceğim şeyleri alamam
Aaa hadi gule gule kullan canim benimki de dun kargoya verilmis ama hala gelmedi bnde disari ciktimm insallah evde yokken gelmezz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?