2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Neden gıcık oluyorsun ? onlar cihangire hazırlanıyorlar

Canım ben artık işe gelirken çok zorlanıyorum ya giyecek bir şey bulamıyorum :/
Hiçbir şey olmuyor bana. Gömleklerin düğmeleri gelmiyor. Hamilelik tişörtlerimin de önünde resimler var onlarla işe gelemiyorum :) Benim resimsiz geniş bir şeyler almam lazım :/
Eşim bu göğüslerde ne kadar süt olur kimbilir diyor

Canım sen ne südyeni aldın? Hamilelik südyeni mi? Yoksa emzirme südyeni mi? Benim göğüslerim büyüdü ya gömleklerimin üst düğmesi gelmiyorrrr gıcık oluyorummmmmmmmmmmmm

Canım sen dün yoktun ya, fotoğraf koymuştum dün aldım bugün geldi. Hamilelik olarak geçiyor ama emzirme döneminde de kullanabilirsiniz diyor. Benim de 2 beden falan attı göğüsler ben gömleklerin içine tshirt giyiyorum artık :) ama haftasonları. Haftaiçi için de bluz aldım bikaç tane onları giyiyorum. Benim de kıyafetlerim olmuyor artık. Allahtan indirim başladı biçok yerde. Düz tshitlerden alıcam ben de büyük beden olarak hamile değil de. Onları giyicem

Ben kendime hamiş pantolonu aldım bir tane daha :) üzerine askılı giyinip , gömleğin düğmelerini bırakıyorum :)
Resimli tişörtler çok belli ettiği için ben giyemiyorum annemin güzel tişörtleri var geniş onları giyiyorum
Eşin bende içicem diyor mu

Hahahahah :) resimli tshitleri ben de giyemiyorum canım ya utanıyorum yakında eşimin dolaba sarıcam gerçi nerdeyse benimle aynı bedeni ama

canım ya hep sorucam unutuyorum gögüs uçları belli oluomu giydiğimizde ?? acaba ince yazlık elbiselerin, tşörtlerin altına giyebilirmiyiz??yoksa evde kullanılcak tarz mı??

Haklısın birkaç beden büyük almak lazım hatta esneyen tişörtlerden almak lazım. Bi de şu püfür püfür pantolonlardan alıcam ben.Geçen keten gördüm eşim alacaktı aldırmadım. İki hamile pantolonuyla geçer diyorum ama yazın çok fena olcam ben. Ben hiç terlemezdim. Şimdi çok terliyorum :/ Sıcak basıyor beni.

Hiç içicem demedi:)
O zaman gömlek düğmelerini kapatmıcaz anlaşılan...

canım ya hep sorucam unutuyorum gögüs uçları belli oluomu giydiğimizde ?? acaba ince yazlık elbiselerin, tşörtlerin altına giyebilirmiyiz??yoksa evde kullanılcak tarz mı??

Canım daha denemedim ama belli etmez gibi, kalın baya çünkü. Sadece askılı olduğu için askılı şeylerle yazın giyilmez. Ama zaten hamile sütyenlerinin askısızı yok maalesef o yüzden bi tane pentiden büyük askısız alıcam sanırım. Evde kullanılacak tarz değil canım, çok rahat giyilir dışarı

saol canım bende bi tane sipariş veriyim. gercekten artık daralıorum bu sütyenlerle.

Canım ben lcw den aldım o tarz bi pantolon inanılmaz rahat, sürekli giyebilirim yani. Beni de sıcak basıyor sorma ya benim de iki tane iş için pantolonum var, bir kot aldım bir de o dediğim pantolonu aldım.

Canım ben lcw den aldım o tarz bi pantolon inanılmaz rahat, sürekli giyebilirim yani. Beni de sıcak basıyor sorma ya benim de iki tane iş için pantolonum var, bir kot aldım bir de o dediğim pantolonu aldım.

Lcw'den mavili kremli olanı mı aldın yoksa?:)
İşyerinde de sürekli iki pantolon giymek garip mi oluyor kızlar ya. Ama ben rahatıma bakmak zorundayım. Diğerleri sıkıyor sonuçta.

Lcw'den mavili kremli olanı mı aldın yoksa?:)
İşyerinde de sürekli iki pantolon giymek garip mi oluyor kızlar ya. Ama ben rahatıma bakmak zorundayım. Diğerleri sıkıyor sonuçta.

Eveeeet :) sen de mi beğenmiştin :) ay napalım canım ya ben de hep aynı iki pantolonu giyiyorum. Hamileyken o kadar alışveriş yapacak kadar zengin değilim yani. Hepi topu 4 ay giyiceğim şeyleri alamam

Ayy canim yaa yok daha hala isim bulamadikk ama doga guzelmiss aklimda :))

Evet surekli degistiriyorum canim ama artik bnde kullanmadam daha iyi olcak heralde

Masallahh guzell kizina :)) boyu posu kilosuu herseyii cok iyii:) Allah nazarlardan korusun sizi tatlimm...

Kızlar benim sütyen geldi bence gayet güzel, rahat da görünüyor, akşam deniycem bakalım :)

Aaa hadi gule gule kullan canim benimki de dun kargoya verilmis ama hala gelmedi bnde disari ciktimm insallah evde yokken gelmezz:)

Eveeeet :) sen de mi beğenmiştin :) ay napalım canım ya ben de hep aynı iki pantolonu giyiyorum. Hamileyken o kadar alışveriş yapacak kadar zengin değilim yani. Hepi topu 4 ay giyiceğim şeyleri alamam

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Zaten doğuma da para vericez. Tatile de gidicez bi sürü para lazım. Alacağım şeyleri düşününce strese giriyorum zaten. Loğusa pijamasından, bebek şekerine, bebek kıyafetlerine her şey para. Parasını bırak bunları hangi ara alıcaz. Zaman çok çabuk geçiyor ve biz çok yoğun çalışıyoruz. Hani ev kadını da değilim ki eşimden parayı alayım da gidip orayı burayı dolaşayım alayım. Bebişime bir şeyler de örmek istiyorum. Daha ip de alınacak. Ben 3 buçuk aya bitirir miyim acaba :))) Allahım yardım etsin bize. Yazın çok yoğun geçecek.
O pantolonu ben de çok beğendim :) Çok rahat duruyor ama belli. Onu ben de istiyorum. Bi de lcw'de hamile reyonu dışında bi yerde beli lastikli olan keten pantolonlar da var açık kahverengi. Onlara da bakabilirsin. Yazın serin tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…