Aynen ben de böyle düşünüyorum. Zaten doğuma da para vericez. Tatile de gidicez bi sürü para lazım. Alacağım şeyleri düşününce strese giriyorum zaten. Loğusa pijamasından, bebek şekerine, bebek kıyafetlerine her şey para. Parasını bırak bunları hangi ara alıcaz. Zaman çok çabuk geçiyor ve biz çok yoğun çalışıyoruz. Hani ev kadını da değilim ki eşimden parayı alayım da gidip orayı burayı dolaşayım alayım. Bebişime bir şeyler de örmek istiyorum. Daha ip de alınacak. Ben 3 buçuk aya bitirir miyim acaba :))) Allahım yardım etsin bize. Yazın çok yoğun geçecek.
O pantolonu ben de çok beğendim :) Çok rahat duruyor ama belli. Onu ben de istiyorum. Bi de lcw'de hamile reyonu dışında bi yerde beli lastikli olan keten pantolonlar da var açık kahverengi. Onlara da bakabilirsin. Yazın serin tutar.
Canım iyiki yazdın dünden beri kime yazacaktım diyorum şimdi görünce seni hatırladım.bence Enes Bekir daha güzel daha modern duruyor. Teşekkür ederiz bu arada :)
Biz geldik teyzeleri :)) maşallah herseyi cok güzel ve yerinde kızımın. Boyu 33cm kilosu 790 gram olmuş. Herşeyi cok güzel suyu yerinde dedi doktorumuz. Dediğim gibi yürüyüş sonrası akıntıdan bahsettim. Alttan muane etti dedi eger suyun geliyorsa hemen almamız gerekebil mantar enfeksiyonu varsa da erken doğum gerekebilir dedi. Cok şükür suyun değilmiş normal akıntılarmış yürüyüş esnasında çoğalıyor olabilir dedi. Onun dışında kızım ya baya baya Nazlı çıktı aşağıda fotoğrafını paylaşacağım. Bakın nasıl suratını kapattı benim nazlı kızım. Herkese selam söyledi arkadaşlarına da bol bol sağlık diledi hepimizi öpüyoruz
Eki Görüntüle 1153615
Bgn detaylım vardı ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü bebeğimin 2bobrepide büyümüş kalbi su toplamış ve suyum bitme derecesine gelmiş yrn alacaklar çok kotuyum arkadaşlar rabbim evlat acısı vermesin onunla don kez uyuycam bu gece sizlere sağlıklı doğumlar dilerim rabbime emanet olun ihmal etmeyin Bi bacı tavsiyesi
Allah yardımıcın olsun canım. Ne olur başka uzmanlara da göster. İnşallah bir yanlışlık vardır. Yani daha bebeğin hareket ediyormuş. Bunu bile bile... Düzelir belki... Her şey rabbimin elnde. Üzgünüm... Allah'ım seninle ve bebeğinle olsun.Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Canım ben lcw den aldım o tarz bi pantolon inanılmaz rahat, sürekli giyebilirim yani. Beni de sıcak basıyor sorma yabenim de iki tane iş için pantolonum var, bir kot aldım bir de o dediğim pantolonu aldım.
Ben de aldım o desenli lacivertli kremliden, okulda çocuklar öğretmenim pijamanız güzelmiş dedi.Çok rahat, giymemişim gibi. Ben çok aldım ya hamile kıyafeti. Kot aldım, birkaç tayt aldım, elbise, tişört falan. Sonrasında arkadaşlarıma veririm ziyan olmaz. kamuranın dediği beli lastikli normal bayan pantolonlarından lacivert ve kahve almıştım ama olmuyo artık, lastiği kalın zaten. Sıcaklarda çekilmez.
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
Biz geldik teyzeleri :)) maşallah herseyi cok güzel ve yerinde kızımın. Boyu 33cm kilosu 790 gram olmuş. Herşeyi cok güzel suyu yerinde dedi doktorumuz. Dediğim gibi yürüyüş sonrası akıntıdan bahsettim. Alttan muane etti dedi eger suyun geliyorsa hemen almamız gerekebil mantar enfeksiyonu varsa da erken doğum gerekebilir dedi. Cok şükür suyun değilmiş normal akıntılarmış yürüyüş esnasında çoğalıyor olabilir dedi. Onun dışında kızım ya baya baya Nazlı çıktı aşağıda fotoğrafını paylaşacağım. Bakın nasıl suratını kapattı benim nazlı kızım. Herkese selam söyledi arkadaşlarına da bol bol sağlık diledi hepimizi öpüyoruz
Eki Görüntüle 1153615
kızlar ben bazen yürürken akıntımın geldiğini hissediyorum. Rengi çok açık sarı ve biraz akışkan koyu değil. Bazen su gibi geldiğini hissediyorum çok az. Ama sürekli olmuyor. Günde 1-2 kere. Bugünlerde akıntım arttı, sizinde oluyor mu?
Bende bugun bunu sorcam gecen gğn yürüyüş sonrası günlük pedim (biliyorum sağlıklı olmadıgını ama cok akıntım oluyor kullanmaya mecburum) komple ıslanmıştı hiç akıntım bunlardan cok olmazdı bugünler de daha da arttı demin kitap almak için avm ye gittim yine dolmuş pedim. Muhtemelen suyumuz geliyor
Benim de sabah uyandigimda baya geliyor..su gibi sanki..ben de bunu merak ediyordum..yalniz degilmisim.
Canım bende de ara ara oluyor, açık sarı ve birden çok geliyor bazen. sağlık ocağına sormuştum ben, normal dedi. idrar yolu enfeksiyonuna belki sebep olabilir dedi hemen tahlil yaptı çok şükür bir şey yok az kanama çıktı. çamaşırını sık sık değiştir dedi canım. yürürken, ayakta kalınca daha çok oluyor bende de.
Eki Görüntüle 1153615
Canim cok sagolda bende düşünüyorum kayinpederimin adini koyucaz ya babam alinirsa diye aklima geliyo.Ali Bekir kulaga nasil geliyo sence ikisini ayni ands soyleyebiliriz cocuk iki ismefe asina olur diye dusunuyorum ama uyuyomu acaba
Ben de aldım canım etek, bluz, elbise, şort falan ama pantolon bunları aldım demiştim ama yine de hep aynı şeyleri giyiyomuşum gibi geliyor :26: bir de çalıştığım yer itibariyle dikkat etmem gerekiyor giyimime
İyi yapmışsın canım. Mayo, tankini falan alcam bu ara. Bir daha kolay kolay böyle tombik olup da bedenime göre kıyafet zor bulurum. 34 bedenler bile bol geliyordu bana, şimdi deneyip almak güzel geliyor. L beden body aldım , yihuuuuu
Herkese hepinize cok cok teşekkür ederiz teyzeleri Rabbim hepimizi sağlıkla kavuşturur inşallah yavrucuklarımıza
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun bebeğim canlı hala oynuyor şuan çapaya gidicez birde tüp bebek uzmanı Bi doktora sabaha kadar uyuyamadım oğlumda anlamış gibi bana bakıp bakıp ağladı bebeğimin suyu bianda bitti eşimde bende çok gözyaşı doktuk hasta düştüm bide kızım dun gece hissetmiş gibi hiç,durmadı karnında psikolojim çok kotu naoocam bilmiyorum Allah yardımcım olsun ben ve benim gibilerin hastanelerde heyet karar vercek duruma ama umıt yok ufacık ümit olsa gözüm,kapalı doğururum siz siz olun ihmal etmeyin gidin yaptırmayan arkadaşlar detaylı yaptırın rabbim esirgesin sizleri çok seviyorum gene haber edicem tekrar tekrar sağ olun dua edin bana hala Bi ümit olsun ben hala tüketmedim onu böyle hissederken kıymak canilik gibi geliyor rabbim büyük yavrularımıza dikkat edin yemeğinizi ihmal etmeyin günde 2 lt en az su için diyceklerim bunlar şimdi gidiyorum inş Allah Bi kapı açar mis kokulu mu elimden almazlar😢😢😢
:) ben de bikini aldim canim, istemedim mayo falan almak. Cunku haftaya gidiyoruz tatile mayoluk olmadik daha :) bi de mayoyu hemen degistirmek lazim karnimiz islak kalmasin bikinin altini degistrsek yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?