2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ya canım sorma valla dediğin gibi zaman çabuk geçiyor ve yapılacak çok şey var. Bak ipi internetten de alabilirsin, ben öyle yaptım. Kartopu ile Nakonun sitelerinde satış var ve hemen gönderiyorlar canım :) akşamları örersin biter..
Kesinlikle çok çok rahat bi pantolon canım, cumartesi günü giydim altına da converse giydim eşim gülüyor bana postmodern hamile diye napıyım çok rahat :) aaa tamam bakarım onlara da canım. Biz de haftaya tatile çıkıyoruz inşallah.. Eminönüne gidilecek daha ohhooooo

Canım iyiki yazdın dünden beri kime yazacaktım diyorum şimdi görünce seni hatırladım.bence Enes Bekir daha güzel daha modern duruyor. Teşekkür ederiz bu arada :)

Canim cok sagolda bende düşünüyorum kayinpederimin adini koyucaz ya babam alinirsa diye aklima geliyo.Ali Bekir kulaga nasil geliyo sence ikisini ayni ands soyleyebiliriz cocuk iki ismefe asina olur diye dusunuyorum ama uyuyomu acaba

Maasallah sunhanallah bizim hena miza nasilda buyumus koca kiz olmus Allah bagislasin benim oglusumu gormeme bir hafta var onu cok ozledim insallah ayrintilimiz guzel gecer hareketlerimizin maasalah i var oyle tekmeler atiyo ki benim yakisiklim bugun pazarda geziyoduk ayakta yururken bile oyle bir vurduki bi anda ayyy dedim haftaya sali kismetse bulusucaz oglumla hastaneyi aradim fiyat sordum solemediler ultrasonlarin 3-4boyut ozelligi varmi dedim var dediler yani bende ilk defa renkli ve 3 boyutlu gorucem kismetse oglusumu cok sabirsizlaniyorum

Allah yardımıcın olsun canım. Ne olur başka uzmanlara da göster. İnşallah bir yanlışlık vardır. Yani daha bebeğin hareket ediyormuş. Bunu bile bile... Düzelir belki... Her şey rabbimin elnde. Üzgünüm... Allah'ım seninle ve bebeğinle olsun.

Canım ben lcw den aldım o tarz bi pantolon inanılmaz rahat, sürekli giyebilirim yani. Beni de sıcak basıyor sorma ya benim de iki tane iş için pantolonum var, bir kot aldım bir de o dediğim pantolonu aldım.

Ben de aldım o desenli lacivertli kremliden, okulda çocuklar öğretmenim pijamanız güzelmiş dedi. Çok rahat, giymemişim gibi. Ben çok aldım ya hamile kıyafeti. Kot aldım, birkaç tayt aldım, elbise, tişört falan. Sonrasında arkadaşlarıma veririm ziyan olmaz. kamuranın dediği beli lastikli normal bayan pantolonlarından lacivert ve kahve almıştım ama olmuyo artık, lastiği kalın zaten. Sıcaklarda çekilmez.

Ben de aldım canım etek, bluz, elbise, şort falan ama pantolon bunları aldım demiştim ama yine de hep aynı şeyleri giyiyomuşum gibi geliyor :26: bir de çalıştığım yer itibariyle dikkat etmem gerekiyor giyimime

tüm gün aklımdaydın, hem ağladım hem dua ettim. müminin mümine duası makbuldür, Rabbim sana bağışladın kuzunu. Bizi haberdar et mutlaka. Allah'a emanet olun ikiniz de

Maşallah fıstığımıza Allah nazarlardan saklasın Henamızı. Abla olmuş artık

Benim de sabah uyandigimda baya geliyor..su gibi sanki..ben de bunu merak ediyordum..yalniz degilmisim.

Kızlar belki hatırlarsınız ben de 3 hafta kadar önce bu sıvı akıntı nedeniyle çok korkmuştum, acile gitmiştik. Normal bir durummuş, su olsaydı bacaklarından aşağı akardı dedi doktorum. Rahmin arkasında çanak gibi biryerde birikiyormuş ve özellikle ayağa kalkınca, yürürken falan boşalıyormuş bu akıntı. Ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Suyun miktarını ölçen test varmış, bana yapmadılar gözlem altındayken su gelmediğinden çok şükür.

Bir de kayınvalidem ebe. Eşim ona anlatmış, korkmayın özellikle regl dönemine denk gelen zamanında çoğalır o sıvı demiş. Gerçekten de o zamanlara gelmişti.

Son düzenleme:

oyy maşallah nazlı,utangaç kızına:) çok tatlı Maşallah. Boyu,kilosu da çok iyi:)

Canim cok sagolda bende düşünüyorum kayinpederimin adini koyucaz ya babam alinirsa diye aklima geliyo.Ali Bekir kulaga nasil geliyo sence ikisini ayni ands soyleyebiliriz cocuk iki ismefe asina olur diye dusunuyorum ama uyuyomu acaba

Ali Bekir sanırım kendi baban içinde daha iyi olur. Ama inşallah kuzucugun babalarınızın saygısıyla hoş davranışlarıyla davranır da isimlerini taşıyabilir canım ya ben bundan cok korkarım çünkü

İyi yapmışsın canım. Mayo, tankini falan alcam bu ara. Bir daha kolay kolay böyle tombik olup da bedenime göre kıyafet zor bulurum. 34 bedenler bile bol geliyordu bana, şimdi deneyip almak güzel geliyor. L beden body aldım , yihuuuuu

Herkese hepinize cok cok teşekkür ederiz teyzeleri Rabbim hepimizi sağlıkla kavuşturur inşallah yavrucuklarımıza

:) ben de bikini aldim canim, istemedim mayo falan almak. Cunku haftaya gidiyoruz tatile mayoluk olmadik daha :) bi de mayoyu hemen degistirmek lazim karnimiz islak kalmasin bikinin altini degistrsek yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kardeşim az önce okudum yaşadıklarını. Dua ediyorum, inşallah doktordan hayırlı haberlerle dönmüşsündür. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

merhaba

Allah kısmet ederse bende 2014 Ekim annesi olucam, hamileliğe zor bir başlangıç yaptım ama inşallah sonu iyi olur, herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim..

Güle güle kullan annesi, iyi tatiller şimdiden. Ben hiç ıslak bikiniyle kalamam, üstünü de değiştiririm hemen. Bana da bir arkadaşım çok baskı yapıyor bikini al diye ama rahat edemem gibi geliyor. Çünkü çok aşağıda kalacak karnım büyüyünce, düşer gider, farketmem :18: Tankiniyi de değişmesi kolay diye düşünüyorum zaten. Bir de son aylarda da karnım çatlayabilir diye korkuyorum. Koca göbekle de hoş olmaz gibi bikini, göze gelir yavrum Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…