Arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
Canim tecrubeli bir anne olarak benimde tavsiyem en gec ramazandan sonra hazir olmasi lazim. Cunku son bir ay cantamizin bile hazir olmasi gerek.ben suan da 3 tulum...1 alt ust takim...1 ic zibin..agiz mendili...pelus battaniye...citcitli badi...ve cantasini aldim ama daha cok eksik var.bende ramazanda yada ramazandan sonra halletmeye calisicam.
Teşekkür ederiz :)
Ben dün temmuz annelerine sordum. Şuanda nefes alamıyoruz diyorlar. İyiki önceden her şeyini almışız diyorlar. Hele seninki tam yaz sıcağına denk geliyor şimdi her şeyini al tamamla dediler hepsi bir ağızdan. Benim her şeyini almam lazım artık. Siz de...
Kızlar sıcaklar fena bastırdı öğlen işten yemeğe çıkmak zor gelmeye başladı artık..İş yerinde yiyebileceğimiz soğuk yemek tavsiyesi olan var mı acaba?
Birde güneş kremini ne yapacağız alamadım daha öneriniz var mı?
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum,Allah sana sabır yavrularına sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah...HEr acı gibi bu da geçecek,zor olacak biliyorum ama geçecek,daha beterini düşünüp şükret canım.Dualarım seninle...
Canım çok sevindim,Recep Has çok değerli bir hocadır.Böyle bir doktordan iyi haberleri almak çok daha sevindirici.inşallah herşey yolunda gidecek.erken doğum riski bende de oluştu maalesef ama düşünmemeye çalışalım canım,inşallah herşey yolunda gidecek...
Canım arkadaşlarım daha iyiyim çok teşekkür ederim.FOruma giremedim çünkü eşim evdeydi bana bakmak için o da yat dinlen deyip, ipadi vermiyordu.çok şükür artık tek başıma lavaboya vs. Gidebiliyorum,eşim de 1 hafta aradan sonra işine döndü...
Bebeğimin hareketlerinde vs. Bir sıkıntı yok çok şükür, şu an sadece dikiş yerlerindeki ağrı sorun ama ona da şükür,bebek iyi olsun da...bu ay içerisinde bebek odası, arabası vs. Alırız diyorduk ama erken doğum riski hevesimi kaçırdı,nbiraz ona canım sıkılıyor...zatenzar zor korkularımı yenip birşeyler almaya başlamıştım,şimdi elim yine gitmiyor...neyse bunlar çok önemli değil...
Beni merak etmeyin arkadaşlarım,çok şükür iyiyim....
Kızlar sıcaklar fena bastırdı öğlen işten yemeğe çıkmak zor gelmeye başladı artık..İş yerinde yiyebileceğimiz soğuk yemek tavsiyesi olan var mı acaba?
Birde güneş kremini ne yapacağız alamadım daha öneriniz var mı?
Bseylul
Tatlım doktordan iyi haberlerini dört gözle bekliyorum,hadi gidip gel de mutlu et bizi :)
soğuk yoğurtla çorba yapabilirsin. Pirinci haşlayıp hafif sulandırılmış yoğurda dökersin üzerinde de nane güzel olurevde kalan yemeklerde olabiliyor. YEşil fasülye faln iyi gider. yeşillikler domates salatalık bunlarda güzel. Güneş kremi ben hamilton kullandım coppertone ikiside iyi memnun kaldım sebamed kullanma tavsiye tmiyorlar
Canimm bizi habersiz birakma ya merak ediyoruz walla
Canim ben solante pregna kullaniyorum memnun musun dersen bilmiyorumm walla heralde koruyodur hos butun gun golgede oturup yine de yanmaya basarmisim nasil olmussa:)
Sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim bakalım en azından haftada 2 defa evden getirsem o sıcakta çıkmasam yeter.Güneş kremlerini duymuştum bende bugün doktora gidicem sorayım bir ona da ..
Bu krem çok yağlıymış sivilye yapıyormuş sende yaptı mı ?
Canım benim de ilk başlarda nefesim daralıyordu durup dururken ağlıyordun nefes alamıyorum diye kendi kendimi yiyip bitiyordum sonra doktor troidden şüphelendi ve test yaptı gerçekten de hamileliğe bağlı olarak yükselmiş belki sende de öyledir şimdi çok şükür düştü ilaç bile almadım ama nedenini bilmek bile biraz rahatlatmıştı..Bundan değilse belki korkuların seni sarıyordur ve heyecanını önlüyordur.. bebeğine kıyafet al bence zorla kendini ben ara ara alıyordum ama dün ilk defa kıyafetlerine bakarken sanki bebeğim kıyafetleri giyerken görmüş gibi oldum bacaklarını kollarını oynatıyormuş gibi geldi.. bazıları derki annelik doğumla değil zamanla yerleşir insana belki sende böyle olacak.. bebeğinin hareketlerini hissetmemen en büyük etken ben ilk hissettiğimde ağlamıştım ki kalp atışını duyunca bile ağlamamıştım düşün.. sende sıkma canını keyif alacağın şeyler yap..
Canım bana troid testide yapıldı ama benim tamamen psikolojik sanırım iki kere oldu geçti ama ben yine olacak öorkusunu birtürlü atamıyorum üzerimden inşallah her şey güzel olur biran önce onu hisetmeye başlasam belki her şey düzelir bu arada bende kalp atışlarında falan hiç ağlamadım
günaydın,
meak etme bu konuda tek değilsin, bende çok hastalık atlattım, kan kustuğum günler oldu, hala yatıyorum, ilk 3 ayı şimdi hatırlamak bile istemiyorum, hatta arkadaşlarım bol bol fotoğraf çektir hatıra kalsın diyorlardı, ben hatıra felan istemiyorum bugünleri hafızamdan silicem diyordum, sanırım daha çok bebişe bir şey olursa diye korkuyoruz ama merak etme hastalıklar geçince ,bebiş tekmelemeye başlayınca dünyalar senin oluyor, hamileliğimiz biraz sıcak günler geliyor ama çok şükür bunlar geçici şeyler, bebeğini sevmemen gibi bir ihtimali aklından çıkart zaten bundan korkman bile bebeğini ne kadar sevdiğini gösteriyor, Allah bu sevgiyi tüm annelerin içine vermiş sonuçta :)
Allah razı olsun tek olmadığımı bilmek bile bana yetiyor bende hiç fotoğrafçektirmek istemiyorum hatts bir ara bana bebeği sormalarını bile istemiyordum evden hiç çıkmıyordum kimseyle konuşmak istemiyordum şimdi daha iyiyim çok şükür ama her akşam afakanlar basıyor ama hafif atlatıyprum şu korkuları bir atlatsam rahat edicem daha karnım küçük ondanmı bilmem ama sıcaktan bunalmıyorum geceleride çok rahat uyuyorum inşallahen kısa zamanda bebeğide hissederim
Sor bakalım canım doktora her doktor farklı diyor tabi bnm cildim çok hassas benim alın kısmımda çillenme oluyor güneş kremi kullanmadan bir kaç gün öylece güneşte gezmiştim hemen yanmış o yüzden ne kullanırsam kullanıyım günde iki kere sürmek gerekli 6 saatte bir ama ben bir kere kullandığım ve gün içinde yüzümü yıkadığım için oluyor.Sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim bakalım en azından haftada 2 defa evden getirsem o sıcakta çıkmasam yeter.Güneş kremlerini duymuştum bende bugün doktora gidicem sorayım bir ona da ..
Bu krem çok yağlıymış sivilye yapıyormuş sende yaptı mı ?
merhaba arkadaşlar benim göbek deliğim anormal fırladı içim bi hoş oluyor görünce birde göbek deliğimde sızı acı gerginlik hissediyorum bu normal mi acaba ? Sizdede varmı önceki gebeliğimdede vardı fırlama ama ben acı falan hatırlamıyorum (yada insan oğlu unutuyor) haftaya kontrole gitcem ama bikaç gündür göbek deliğim rahatsız ediyor beni. Aynı sorunu yaşayan arkadaşım varmı ve bunu doktoruyla paylaştımı?
merhaba arkadaşlar benim göbek deliğim anormal fırladı içim bi hoş oluyor görünce birde göbek deliğimde sızı acı gerginlik hissediyorum bu normal mi acaba ? Sizdede varmı önceki gebeliğimdede vardı fırlama ama ben acı falan hatırlamıyorum (yada insan oğlu unutuyor) haftaya kontrole gitcem ama bikaç gündür göbek deliğim rahatsız ediyor beni. Aynı sorunu yaşayan arkadaşım varmı ve bunu doktoruyla paylaştımı?
arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
bence almalısın canım, eskiden annelerimiz bizde ne kullandı Allah aşkınadoğru olanda o canım zaten sen hiç bekleme kayınvalideni falan dediğim gibi pahalı olanları onlara ayır gerisini sen hallet. bizim cok şükür giyim tamamen bitti. şimdi bakıma geçtik. bgun mesela burun aspiratörü falan aldım netten bide tırnak seti aldım :) benim yavas yavas tamamlanıyor cok şükür. ya birde birsey sorcam dün arastırma yaparken ilk sene bebek için yorgan kullanmanın boğulma tehlikesi yapabileceğini soylemiş biyer ne derece doğru sence ben bu yüzden uyku tulumu aldım bugun ama yorganda almalımıyım sence?
Sor bakalım canım doktora her doktor farklı diyor tabi bnm cildim çok hassas benim alın kısmımda çillenme oluyor güneş kremi kullanmadan bir kaç gün öylece güneşte gezmiştim hemen yanmış o yüzden ne kullanırsam kullanıyım günde iki kere sürmek gerekli 6 saatte bir ama ben bir kere kullandığım ve gün içinde yüzümü yıkadığım için oluyor.
benim karnım normale göre epey byüdü ama göbek deliğim o kdar çıkmadı cnm fıtık falan olabilir bence doktoruna sor derim
Benim gobek deligim firlamadi ama baya gerilmeye basladi canim gerildigi icinde cevresi zaman zaman agri ve aci yapiyo ama sendekiyle ayni durummu tam emin olamadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?