2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allah yardımcın olsun, sana ve ailene sabır ve kolaylık versin.

ya canımm bu peluş battaniyeler bebeğe elektrik vermesin? sence sağlıklı mı tecrübene dayanarak soruyorum.

doğru olanda o canım zaten sen hiç bekleme kayınvalideni falan dediğim gibi pahalı olanları onlara ayır gerisini sen hallet. bizim cok şükür giyim tamamen bitti. şimdi bakıma geçtik. bgun mesela burun aspiratörü falan aldım netten bide tırnak seti aldım :) benim yavas yavas tamamlanıyor cok şükür. ya birde birsey sorcam dün arastırma yaparken ilk sene bebek için yorgan kullanmanın boğulma tehlikesi yapabileceğini soylemiş biyer ne derece doğru sence ben bu yüzden uyku tulumu aldım bugun ama yorganda almalımıyım sence?

soğuk yoğurtla çorba yapabilirsin. Pirinci haşlayıp hafif sulandırılmış yoğurda dökersin üzerinde de nane güzel olur evde kalan yemeklerde olabiliyor. YEşil fasülye faln iyi gider. yeşillikler domates salatalık bunlarda güzel. Güneş kremi ben hamilton kullandım coppertone ikiside iyi memnun kaldım sebamed kullanma tavsiye tmiyorlar

Canimm bizi habersiz birakma ya merak ediyoruz walla

Canim ben solante pregna kullaniyorum memnun musun dersen bilmiyorumm walla heralde koruyodur hos butun gun golgede oturup yine de yanmaya basarmisim nasil olmussa:)

Bseylul

Tatlım doktordan iyi haberlerini dört gözle bekliyorum,hadi gidip gel de mutlu et bizi :)

inşalalh canım yarın sabah randevum bugunü bi bitirsem çok da özledim bebeğimi görmek istiyorum artık :)senin sağlığının iyi olmasına cok sevindim dikkat et kendine .düşünme artık böle şeyleri dicem ama ben senden daha fenayım :) kayınvalidem kayınpederim bebek odasını sen seç biz alıcaz dediler ben hala korkuyorum tabi daha erken almayalım dedim.7.ayın sonunda allah kısmet ederse oda yapıcam.

Sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim bakalım en azından haftada 2 defa evden getirsem o sıcakta çıkmasam yeter.Güneş kremlerini duymuştum bende bugün doktora gidicem sorayım bir ona da ..

Canimm bizi habersiz birakma ya merak ediyoruz walla

Canim ben solante pregna kullaniyorum memnun musun dersen bilmiyorumm walla heralde koruyodur hos butun gun golgede oturup yine de yanmaya basarmisim nasil olmussa:)

Bu krem çok yağlıymış sivilye yapıyormuş sende yaptı mı ?

Sivilce gibi bi sorun yasamadim canim beni tek rahatsiz eden beyaz beyaz kaliyo vucudumda ne kadar dagitsam da ama artik ona da yapcak bisey yok idare ediyorum:)

Allah razı olsun tek olmadığımı bilmek bile bana yetiyor bende hiç fotoğrafçektirmek istemiyorum hatts bir ara bana bebeği sormalarını bile istemiyordum evden hiç çıkmıyordum kimseyle konuşmak istemiyordum şimdi daha iyiyim çok şükür ama her akşam afakanlar basıyor ama hafif atlatıyprum şu korkuları bir atlatsam rahat edicem daha karnım küçük ondanmı bilmem ama sıcaktan bunalmıyorum geceleride çok rahat uyuyorum inşallahen kısa zamanda bebeğide hissederim

merhaba arkadaşlar benim göbek deliğim anormal fırladı içim bi hoş oluyor görünce birde göbek deliğimde sızı acı gerginlik hissediyorum bu normal mi acaba ? Sizdede varmı önceki gebeliğimdede vardı fırlama ama ben acı falan hatırlamıyorum (yada insan oğlu unutuyor) haftaya kontrole gitcem ama bikaç gündür göbek deliğim rahatsız ediyor beni. Aynı sorunu yaşayan arkadaşım varmı ve bunu doktoruyla paylaştımı?

Merhaba canım kaç gündür buraya girememiştim 2 yaşında kızım var onunla uğraş ev işi bende pek iyi değilim çok yorgun hissediyorum o yüzden bakamadım. Ama şimdi okudum o kadar üzüldüm ki anlatamam senin yaşadığının belkide 10 da1 ini hissettik inan okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım. Rabbimin sana çok zor bir sınavı. Allah yardımcın olsun bukadar hafta sonra bunu yaşaman çok zor ama güçlü olmaya çalış şuan kelimeler anlamsız kalıyor ne desem boş

Sizin ki biraz panik atağa benziyor, tabi bunu söyleyecek eğitimimin olmadığını baştan belirteyim , sadece daha önce yaşadıklarımı düşünerek söylüyorum ( hamilelikten daha önce ) bir süre doktora gittim konuşmak çok rahatlatmıştı, aynı söylediğiniz gibi nefes alamıyordum, kimseyle konuşmak içimden gelmiyordu, arkadaşlarımla görüşmek istemiyordum, sonra hopp dedim kendime, baktım gidişat iyi değil önce yürüyüş yapmaya başladım, her akşam iş çıkışı 1 saate yakın yürüdüm, insan yürürken 1-2 mağazada görüyor birkaç şey alıyorsun, sonra istemesem de kendimi zorlayıp arkadaşlarımı aradım, birden olmadı tabi ama zamanla normale döndüm çok şükür, öncelikle bu duygularınız için kendinizi sakın suçlamayın, çok normal özellikle hamileyken, hormonlar tepetaklak oldu :) bol bol dua ile bu günleri atlatıcaz inşallah, içimizde büyüyen mucize bunun en büyük ispatı, zor şeyler atlatmışsınız ve eminim tüm bu korkularınızın sebebi bebeğinizi çok sevmeniz :)

Sor bakalım canım doktora her doktor farklı diyor tabi bnm cildim çok hassas benim alın kısmımda çillenme oluyor güneş kremi kullanmadan bir kaç gün öylece güneşte gezmiştim hemen yanmış o yüzden ne kullanırsam kullanıyım günde iki kere sürmek gerekli 6 saatte bir ama ben bir kere kullandığım ve gün içinde yüzümü yıkadığım için oluyor.

benim karnım normale göre epey byüdü ama göbek deliğim o kdar çıkmadı cnm fıtık falan olabilir bence doktoruna sor derim

Benim gobek deligim firlamadi ama baya gerilmeye basladi canim gerildigi icinde cevresi zaman zaman agri ve aci yapiyo ama sendekiyle ayni durummu tam emin olamadim:)

şimdi gördüm canım yazını çok üzüldüm rabbim sabır versin çok kötü oldum hepimiz umutluyduk vardır bunda da allahımın bi bildiği. şimdi bebeği görme dicem ama kendimi koyuyorum yerine bende görmek isterim ama hep o anıyla kalıcak hafızanda daha çok üzülüceksin. Inşallah ilerde tekrar hamile kalır sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına canım.

Kızlar bugün hiç yazamadım çok yoğun bu aralar işler ama fırsat buldukça takip ettim. Her şeyden haberim var az çok bseylül doktora gidecekmişsin inşallah güzel haberlerle dönersin cool iyi olmana sevindim, ara sıra yaz ki merak etmeyelim
first butterflygöbek deliğim benimde biraz dışarı çıktı, dokununca hafif bir acı oluyor ama rahatsız edecek derecede değil.
kalinkam güzel haberlerine çok sevindim Rabbim hepimizi korusun inşallah

Son düzenleme:
bence almalısın canım, eskiden annelerimiz bizde ne kullandı Allah aşkına hiç etrafında duydun mu yorgandan boğulanı, çok az bir ihtimal. Yorganı güzelce güvenli bir şekilde örtersen bir şey olmaz Allah'ın izniyle... burun aspiratörü burun damarlarında kanamaya sebep oluyormuş canım, doktor bir arkadaşım söyledi, kendi çocuğuna almamış o, damla gibi bir şeyle yumuşatıp yumuşak bir çubukla uca gelenleri çekiyor. Öyle yapamazsan aspiratör kullanabilirim dersen ağızla çekilenlerinden al demişti canım. Seninki pompalı olandan mı?

karnım büyüdü büyüdükçe göbek fırladı 1 haftadır da göbeğim ağırıyor valla bende bir gariplik var diyorum ama hayırlısı. Haftaya sorucam ama sizdede varsa sorun yok deyip biraz rahatlarım dedim :)

Benim gobek deligim firlamadi ama baya gerilmeye basladi canim gerildigi icinde cevresi zaman zaman agri ve aci yapiyo ama sendekiyle ayni durummu tam emin olamadim:)

nasıl bir fırlama anlatamam inan görenin canı kaçıyor:) kıyafetlerden emzik gibi çıkıyor göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…