2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...

Korkma canım, o kötü hikayeleri kendine rehber edinme. Herkes bu dönemi farklı farklı yaşayabilir. Bak ne güzel yolun yarısı bitmiş bile erken dönemde yaşadığın nefes darlığı hamilelik kaynaklı mıydı bakalım. Bebeğin senin sesini duydukça sana tepki vermeye bir başlasında gör, korku kalıyor mu hamilelik her annenin yaşadığı çok özel güzel bir dönem böyle düşün. Tekme attı atacak diye bebeğine odaklan inşallah korkuların geçer. Hiç bişeycik olmayacak sen merak etme endişelerle kendini de bebeğini de üzme tatlım ona özel bir şeyler yap aldığın bir elbiseyi gözünün önüne görebileceğin bir yere koy sana bebeğini hatırlatsın, endişelerin gidecek inşallah bak gör

Çok üzüldüm canım. Her şerde bir hayır vardır. O melek senin şefaatçin olur ötelerde inşallah... Allah sabır ve dayanma gücü versin....

Canım senden hep iyi haber bekledim. Ama Allah'ın istediği olur. Elimizden bir şey gelmiyor. Rabbim sabır versin sana da babasına da. Allahım minik kızının yaşayamadığı ömrü tatlı oğluna versin. Allahım başka evlat acısı göstermesin. Inşallah biz doğum yapmadan sen hamile olduğun haberini verirsin bize. Ve inşallah sağlıklı bir kız evladın olur canım. Allah'a emanet ol..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gvn gerçekten soluyorum kızkardeşim olsa bu kadar üzülürdüm....ama şu var ki sana sefaatci bi melegin var artık...Rabbim yar ve yardımcınız olsun....ins en.kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihhatli bi evlat nasip etsin.....

canım şöyle düşün.. senle beraber aylarca beklerken nasıl dualar ettik Rabbim bizede evlat sevgisini tattırsın diye.. kayıplarımızda dünyalar yıkıldı başımıza.. şimdi bu stres çok gereksiz şükürler olsun sıkıntı yaşamışsın ama tedavisi var.. başka türlü birşeyde olabilirdi.. Allah korusun.. şuan onun karnında degil kucagında oldugunu düşün..internetten haftanı yaz ve o haftalardaki ultrasyon görüntülerine bak.. şuan kocaman oldu prensesin minyatür bir insan artık.. yat kalk şükret bu mucizeyi bize nasip etti Rabbim.. bizim senle tanıştıgımız topikte hala bekleyenler var biliyor musun bi hamile kalsam ayaga kalkmadan yatmaya razıyım diyenler var.. bence kızına ufak tefek hediyeler al.. bebek şekerleri var nette onlara bak beşik modellerine bak içinde hayal et...nefesini daraltırsa şeker hafiften uyar onu yavrucum yazıktır anneye yapma akıllı kızım başka yere dön cigerlerime baskı yapma falan de.. emin ol geçiektir :) neyse çok uzattım Allaha emanetsiniz :)

Keşke elden bir şey gelseydi canım. Senin hissettiklerini sadece tahmin edebiliriz biz. Allah yardımcın olsun.

İnşallah canım. Kızının kıymetini bil. Bak arkadaşımızın kızını alacaklar 4 gün sonra. Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Yavrularımız sağlıklı. Kıymetini bilelim. Hele ki kızın olacakmış ne güzel süsler pisler gezersiniz. Senin yoldaşın arkadaşın olacak o biliyor musun. Resimlerde net çıkmasa ne olur. Sağlıklı olsun yeter ki. Bak ben ayrıntılı ultrason çektirdim ama renkli değildi. Arkadaşlarda renkli resimler var bende yok çünkü devlette çektirdim. Ama hiç üzülmüyorum çünkü oğlum sağlıklı. Rabb'ime şükürler olsun. Sen de artık bu açıdan bak canım. Şükür açısından, anne açısından bak. Hissedince eminim ki çok farklı hisler dolacak içine... BiZimle kal, birbirimize iyi geliyoruz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ne dersem diyim seni teselli etmeyecek biliyorum Allahim yardimcin olsun en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin insallah hep dualarimda olacaksin arkadasim...

Merhaba arkadaslar bugun detayli sonuclarimi tup doktoruma mail attim ve sonrasinda tel de konustuk doktorum bi perinatolog a gorunmemi tavsiye etti ilaclara ona gore devam edilir dedi.sonra kendi doktorumu aradim tup doktorum boyle boyle dedi dedim oda beni prf.doktor Recep has a yonlendirdi telefon num verdi aradim ve sagolsunlar aksam 8 e randevu ayarladilar ve dustuk annemle yollara once tum hikayemi anlattiktan sonra muayne oldum oda tum sorunlari siraladi plasentadaki kanama durmus devam etmiyomus ama bi ihtimal erken dogumu tetikleyebilir dedi damarlarin biri iyi digerinde akim biraz artmis dedi alttan muaynede etti rahim agzini cok sukur kapaliymis sonuc olarak prf.endise edilecek buyuk bi problem yok dedi ve icimizi epey rahatlatti yavrumuzun heryeri ne bakti yuzunu 4 boyutlu gosterdi tum muayneyi cd ye cekip verdiler.bobreklerde ki ufak kalinlasmadan oda soz etti ama hic problem degil dedi.bebek genel olarak iyi gelisimi guzel dedi ilaclar konusunda benden bi test istedi kanla alakali onu yaptirip bana faxla ben sana ona gore ilaclari kesipkesmeyecegini soyleyecegim dedi ... sonuc olarak icim biraz rahatladi arkadaslar insallah yavrumuzun gelisiminde bi sikinti cikmaz boyle guzel devam eder kanamada tekrar olmaz Rabbim korusun onlari bugun annemle saatlerce bekledik cok sitrese girdik kotu biseyler soyleyecek diye cok korktum ama cok sukur guzel ayrildik oradan ... yarinda istedigi test icin burada bi hastaneye gidecegiz gelismelerden haberdar ederim herkese hayirli geceler...

Ohh cok sukur ne guzel haberler getirmissim canim cok sevindim Allahim hepimizin bebislerini bizlere bagislasin insallah :)

Ne diyeceğimi hiç bilemiyorum (( hayırlısı ne ise o olsun , lütfen kendini çok yıpratma çok zor bir durum Allahım kimseyi evlat acısı ile sınamasın Amin
Meleğin ahirette yanında olacak elinden tutacak , devam edemiyorum kendine çok iyi bak

Çok üzüldüm allah sabır versin çok zor bir durum allah oğluna eşine ve sana sağlıklı ömürler versin inşallah Rabbim güzel bir evlat daha nasip eder

Allahyardımcın olsun çok büyük bir acı çok üzüldüm allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah

Herkese desteği için teşekkür ederim elimden geldiği kadar burada aranızda olmak istiyorum benimle aynı dönemdeki hamileleri görmek bana güç veriyor bu arada ben normlde oyuncak örüyorum o nedenle tüm oyuncaklarını sağlıklı olsun diye kendim ördüm kısmetse bebek şekerlerinide kendim yapıcam

Canım tekrar geçmiş olsun ne kadar zordur tahmin etmemiz çok zor gerçekten.. bizim bir yakınımızda aynı senin gibi oldu 1 sene sonra tekrar hamile kaldı şimdi maşallah aslan gibi bir oğlu var.. Allah'ım sana sabırlar versin oğluna sağlıklı ömürler versin inşallah..

Canım benim de ilk başlarda nefesim daralıyordu durup dururken ağlıyordun nefes alamıyorum diye kendi kendimi yiyip bitiyordum sonra doktor troidden şüphelendi ve test yaptı gerçekten de hamileliğe bağlı olarak yükselmiş belki sende de öyledir şimdi çok şükür düştü ilaç bile almadım ama nedenini bilmek bile biraz rahatlatmıştı..Bundan değilse belki korkuların seni sarıyordur ve heyecanını önlüyordur.. bebeğine kıyafet al bence zorla kendini ben ara ara alıyordum ama dün ilk defa kıyafetlerine bakarken sanki bebeğim kıyafetleri giyerken görmüş gibi oldum bacaklarını kollarını oynatıyormuş gibi geldi.. bazıları derki annelik doğumla değil zamanla yerleşir insana belki sende böyle olacak.. bebeğinin hareketlerini hissetmemen en büyük etken ben ilk hissettiğimde ağlamıştım ki kalp atışını duyunca bile ağlamamıştım düşün.. sende sıkma canını keyif alacağın şeyler yap..

İyi haberlerle gelmene çok sevindim canım.İnşallah kan testi de iyi çıkar da içimiz iyice rahat eder.. Moral çok önemli Allah'a şükür çok ciddi birşey yok oğlun iyi maşallah

okadar üzüldümki ,senin üzünütünü tahmin bile edemeyiz.seni hiçbirşey teselli etmicek biliyorum canım ama rabbim hayırlısı neyse onu verir.allahım cok sağlıklı bir bebeği istediğin zamanda kucagına aldırır inşallah.

kızlar hepinize günaydın,yarın doktora gidicem görücem inşallah bebeğimi.çook sabırsızlanıyorum.Allahım inşallah olumsuz haberler almaz artık hiç bir arkadasım,hergün dua ediyorum hepimiz için.

canım ya çok geçmiş olsun öbür tarafta seni bekleyenbir meleğin olacak allahım en kısa sürede sana tekrar bır evlet verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…