kızlar hepinize günaydın,yarın doktora gidicem görücem inşallah bebeğimi.çook sabırsızlanıyorum.Allahım inşallah olumsuz haberler almaz artık hiç bir arkadasım,hergün dua ediyorum hepimiz için.
Hayırlı sabahlar..
Canim hersey yolunda dimi?yine 1-2 gundur goremiyorum seni merak ettim
Arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
Burda sizin yazdıklarınızı görünce acaba bende mi anormallik var diyorum herkes çok mutlu heyecanlı .bende be eğimi çok istedim hatta eşimin sperm problemi vardı tüp bebek doktoru araştırmaya başladığımızda allah bebeğimi bana nasip etti bir düşük bir dış gebelik geçirdim 11. Haftaya kadar herşey normaldi sonra herşey tepe taklak oldu nefes darlığım oldu ve tamamen psikolojik olarak çöktüm ve hala o deprosyon halini üzerimden atamadım zaman hiç geçmiyor gibisanki hamileliğim ilerleyince yine aynı sıkıntıları yaşayacam diye çok korkuyorum çok ağırlaşıcam sıcaklayacam nefesdarlığı çekicem diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum bir türlü bu endişeleri üzerimden atamıyorum çok endişeliyim sıkıntılıyım mutsuzum hiçbir şeyde hevesim yok ama bu arada bebeğime birşey olmasınıda istemiyorum sağlıkla kucağıma almak istiyorum diğer yandan ys doğıncada ben aynı sıkıntıları çekersem diye kokuyorum ya bebeğimi sevemezsem size bakıyorum şimdiden konuşuyorsunuz karnınızda seviyorsunuz hazırlık yapıyorsunuz hevesle bir şeyler alıyorsunuz benim hiçbir şeyde hevesim yok
bende merak ettim first inşallah yolundadır herşey ...
Herkese günaydın,
inşallah sağlıklı güzel bir gün olur...
gvn1907 tanımıyorum ama günlerdir bebeği için dua ediyordum, sonucu duyunca çok üzüldüm, Rabbim yardımcısı olsun inşallah
MerhabalarSıcaklar gedi artık canlar yaa çok bunalıyoruz birde iş yerinde hergün kıyafet derdi ne giyiniyorsunuz sizler nerelerden alıyorsunuz. Hamile giyim pahalı ve azla da olmuyor.
canım ben işyerinde su anda 1 hamile pantolonu bide beli lastikli bi pantalon aldım,üstümede incecik keten gömlekler aldım.onlarla idare ediyorum .ama dün lcw 2 tane elbise aldım birisi kot elbise diğeride keten çok tatlılar.ama elbiseleri hamile reyonundan almadım biraz büyük beden aldım ama çok tatlılar.tavsiye ederim.
Canım demir hapının etkisini bilmiyorum ama doktorum bana kabızlığın gittikçe artacağını söyledi. Erik, hoşaf filan verdi. Bir de laktoz şurubu verdi. Çok sıkışırsam kullanıyorum. Kabızlık normalmiş, bebeğe daha iyi besin gitsin diye sindirimimiz yavaşlıyormuş. Anlayacağın bu da aslında bir nimet.
.
Şeftali kabız yapar, sakın sakın. Muz da öyle. Benim kabızlığım çok şükür yaz meyvelerine geçince kayboldu. Süt de dokunuyordu, kabızlık geçtiğinden beri süt de içebiliyorum. Demir hapı kabızlık yapabiliyor. Doktorum bana bir şurup verdi ama içmedim. Her sabah aç karnına zeytinyağı içtim onun yerine, maşallah şimdi iyiyim.
Kızlar Marks&Spencerda indirim var, oğluma uzun kollu 3 aylığa kadar body setinden aldım. 5 parça 60 tl falandı sanırım. Hastane çıkışlarında da çok indirim yapmışlar, haberiniz olsun.
Civilde indirim varmış. Babası oğluşuma bunları almış:))))
Eki Görüntüle 1161419
canım yukarıda bahsettim ama dr bana magnezyum verelim kasılmalara kramplara karşı demişti. eczaneden aldım. dr unla görüş geçmezse belki o da söyler.. çünkü ihmal ettiğim de benim de kramp girmeye başladı. iki gündür tekrar başladım birşey yok. ara verince oldu.Benim de ayak bileklerim şişmeye başladı bu hafta. Gece huzursuz bacak sendromu oluyorum. Kramp da girdi, eşim ayak başparmağımı çimdirdi hemen geçti. Muz yemeye başladım her gün iki şişe soda içiyorum. Biraz daha iyiyim.
Burda sizin yazdıklarınızı görünce acaba bende mi anormallik var diyorum herkes çok mutlu heyecanlı .bende be eğimi çok istedim hatta eşimin sperm problemi vardı tüp bebek doktoru araştırmaya başladığımızda allah bebeğimi bana nasip etti bir düşük bir dış gebelik geçirdim 11. Haftaya kadar herşey normaldi sonra herşey tepe taklak oldu nefes darlığım oldu ve tamamen psikolojik olarak çöktüm ve hala o deprosyon halini üzerimden atamadım zaman hiç geçmiyor gibisanki hamileliğim ilerleyince yine aynı sıkıntıları yaşayacam diye çok korkuyorum çok ağırlaşıcam sıcaklayacam nefesdarlığı çekicem diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum bir türlü bu endişeleri üzerimden atamıyorum çok endişeliyim sıkıntılıyım mutsuzum hiçbir şeyde hevesim yok ama bu arada bebeğime birşey olmasınıda istemiyorum sağlıkla kucağıma almak istiyorum diğer yandan ys doğıncada ben aynı sıkıntıları çekersem diye kokuyorum ya bebeğimi sevemezsem size bakıyorum şimdiden konuşuyorsunuz karnınızda seviyorsunuz hazırlık yapıyorsunuz hevesle bir şeyler alıyorsunuz benim hiçbir şeyde hevesim yok
Arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
Merhaba arkadaslar bugun detayli sonuclarimi tup doktoruma mail attim ve sonrasinda tel de konustuk doktorum bi perinatolog a gorunmemi tavsiye etti ilaclara ona gore devam edilir dedi.sonra kendi doktorumu aradim tup doktorum boyle boyle dedi dedim oda beni prf.doktor Recep has a yonlendirdi telefon num verdi aradim ve sagolsunlar aksam 8 e randevu ayarladilar ve dustuk annemle yollara once tum hikayemi anlattiktan sonra muayne oldum oda tum sorunlari siraladi plasentadaki kanama durmus devam etmiyomus ama bi ihtimal erken dogumu tetikleyebilir dedi damarlarin biri iyi digerinde akim biraz artmis dedi alttan muaynede etti rahim agzini cok sukur kapaliymis sonuc olarak prf.endise edilecek buyuk bi problem yok dedi ve icimizi epey rahatlatti yavrumuzun heryeri ne bakti yuzunu 4 boyutlu gosterdi tum muayneyi cd ye cekip verdiler.bobreklerde ki ufak kalinlasmadan oda soz etti ama hic problem degil dedi.bebek genel olarak iyi gelisimi guzel dedi ilaclar konusunda benden bi test istedi kanla alakali onu yaptirip bana faxla ben sana ona gore ilaclari kesipkesmeyecegini soyleyecegim dedi ... sonuc olarak icim biraz rahatladi arkadaslar insallah yavrumuzun gelisiminde bi sikinti cikmaz boyle guzel devam eder kanamada tekrar olmaz Rabbim korusun onlari bugun annemle saatlerce bekledik cok sitrese girdik kotu biseyler soyleyecek diye cok korktum ama cok sukur guzel ayrildik oradan ... yarinda istedigi test icin burada bi hastaneye gidecegiz gelismelerden haberdar ederim herkese hayirli geceler...
Canim hersey yolunda dimi?yine 1-2 gundur goremiyorum seni merak ettim
bende merak ettim first inşallah yolundadır herşey ...
yavrularınıza hayırlı olsun. allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.. ben de eşim de maalesef bir çorap bile almadık.. ama artık birşeyler almayı istiyorum. hatta bir şey almak istiyorum.
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum,Allah sana sabır yavrularına sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah...HEr acı gibi bu da geçecek,zor olacak biliyorum ama geçecek,daha beterini düşünüp şükret canım.Dualarım seninle...
Canım çok sevindim,Recep Has çok değerli bir hocadır.Böyle bir doktordan iyi haberleri almak çok daha sevindirici.inşallah herşey yolunda gidecek.erken doğum riski bende de oluştu maalesef ama düşünmemeye çalışalım canım,inşallah herşey yolunda gidecek...
Canım arkadaşlarım daha iyiyim çok teşekkür ederim.FOruma giremedim çünkü eşim evdeydi bana bakmak için o da yat dinlen deyip, ipadi vermiyordu.çok şükür artık tek başıma lavaboya vs. Gidebiliyorum,eşim de 1 hafta aradan sonra işine döndü...
Bebeğimin hareketlerinde vs. Bir sıkıntı yok çok şükür, şu an sadece dikiş yerlerindeki ağrı sorun ama ona da şükür,bebek iyi olsun da...bu ay içerisinde bebek odası, arabası vs. Alırız diyorduk ama erken doğum riski hevesimi kaçırdı,nbiraz ona canım sıkılıyor...zatenzar zor korkularımı yenip birşeyler almaya başlamıştım,şimdi elim yine gitmiyor...neyse bunlar çok önemli değil...
Beni merak etmeyin arkadaşlarım,çok şükür iyiyim....
Teşekkür ederiz :)
Ben dün temmuz annelerine sordum. Şuanda nefes alamıyoruz diyorlar. İyiki önceden her şeyini almışız diyorlar. Hele seninki tam yaz sıcağına denk geliyor şimdi her şeyini al tamamla dediler hepsi bir ağızdan. Benim her şeyini almam lazım artık. Siz de...
Canim tecrubeli bir anne olarak benimde tavsiyem en gec ramazandan sonra hazir olmasi lazim. Cunku son bir ay cantamizin bile hazir olmasi gerek.ben suan da 3 tulum...1 alt ust takim...1 ic zibin..agiz mendili...pelus battaniye...citcitli badi...ve cantasini aldim ama daha cok eksik var.bende ramazanda yada ramazandan sonra halletmeye calisicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?