2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize günaydın,yarın doktora gidicem görücem inşallah bebeğimi.çook sabırsızlanıyorum.Allahım inşallah olumsuz haberler almaz artık hiç bir arkadasım,hergün dua ediyorum hepimiz için.

Guzel haberlerle gel insallah canim dualarim seninle...

Hayırlı sabahlar..

Gunaydinn cnmm sanada hayirli sabahlar

Çok zor bir durum Allah sabır versin. Cennette bir şefaatçin bir meleğin olacak. Rabbim diğer evladına hayırlı ömür versin İnşallah.

Merhabalar Sıcaklar gedi artık canlar yaa çok bunalıyoruz birde iş yerinde hergün kıyafet derdi ne giyiniyorsunuz sizler nerelerden alıyorsunuz. Hamile giyim pahalı ve azla da olmuyor.

günaydın,

meak etme bu konuda tek değilsin, bende çok hastalık atlattım, kan kustuğum günler oldu, hala yatıyorum, ilk 3 ayı şimdi hatırlamak bile istemiyorum, hatta arkadaşlarım bol bol fotoğraf çektir hatıra kalsın diyorlardı, ben hatıra felan istemiyorum bugünleri hafızamdan silicem diyordum, sanırım daha çok bebişe bir şey olursa diye korkuyoruz ama merak etme hastalıklar geçince ,bebiş tekmelemeye başlayınca dünyalar senin oluyor, hamileliğimiz biraz sıcak günler geliyor ama çok şükür bunlar geçici şeyler, bebeğini sevmemen gibi bir ihtimali aklından çıkart zaten bundan korkman bile bebeğini ne kadar sevdiğini gösteriyor, Allah bu sevgiyi tüm annelerin içine vermiş sonuçta :)

Herkese günaydın,

inşallah sağlıklı güzel bir gün olur...

gvn1907 tanımıyorum ama günlerdir bebeği için dua ediyordum, sonucu duyunca çok üzüldüm, Rabbim yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleme:
bende merak ettim first inşallah yolundadır herşey ...

İnsallah canim ya valla cok merak ettim 15 gun izinliyim girerim diyodu ama dun hic gormedim ben mi kacirdim acaba

Herkese günaydın,

inşallah sağlıklı güzel bir gün olur...

gvn1907 tanımıyorum ama günlerdir bebeği için dua ediyordum, sonucu duyunca çok üzüldüm, Rabbim yardımcısı olsun inşallah

Aminn canim

Merhabalar Sıcaklar gedi artık canlar yaa çok bunalıyoruz birde iş yerinde hergün kıyafet derdi ne giyiniyorsunuz sizler nerelerden alıyorsunuz. Hamile giyim pahalı ve azla da olmuyor.

canım ben işyerinde su anda 1 hamile pantolonu bide beli lastikli bi pantalon aldım,üstümede incecik keten gömlekler aldım.onlarla idare ediyorum .ama dün lcw 2 tane elbise aldım birisi kot elbise diğeride keten çok tatlılar.ama elbiseleri hamile reyonundan almadım biraz büyük beden aldım ama çok tatlılar.tavsiye ederim.

tamam canım tşk ler

kızlar teşekkürler.. sanırım ilacın yeni kullanmaya başladığımdan olsa gerek ikincisinde daha rahattım. tabi kayısı erik gibi meyvelerle ve bol su içmenin de etkisi olmuş olabilir.

ayrıca sanki magnezyumun da faydası olacağını bir yerde okumuştum onu da içtim. yani dr un bana kasılmalar kramplar için verdiği toz karışımın da ona da faydası olduğu için ihmal ediyordum içmeye başladım.

zeytinyağı bliyorum faydası var ama maalesef yapamadım. ne biliyim hiç öyle almadığım için cesaret edemedim. en azından başında bulantı falan yapar diye.

Kızlar Marks&Spencerda indirim var, oğluma uzun kollu 3 aylığa kadar body setinden aldım. 5 parça 60 tl falandı sanırım. Hastane çıkışlarında da çok indirim yapmışlar, haberiniz olsun.

Civilde indirim varmış. Babası oğluşuma bunları almış:))))
Eki Görüntüle 1161419

yavrularınıza hayırlı olsun. allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.. ben de eşim de maalesef bir çorap bile almadık.. ama artık birşeyler almayı istiyorum. hatta bir şey almak istiyorum.

canım yukarıda bahsettim ama dr bana magnezyum verelim kasılmalara kramplara karşı demişti. eczaneden aldım. dr unla görüş geçmezse belki o da söyler.. çünkü ihmal ettiğim de benim de kramp girmeye başladı. iki gündür tekrar başladım birşey yok. ara verince oldu.

canım seninle benzer duygu ve sıkıntıları yaşayan o kada çok kişi var ki.. hatta belki daha fazlası. ama bunlardan bahsedersem sanki sen de daha kötü etki yapar gibi. yazdıklarından onu anlıyorum. o yüzden detaya inmeyecem sadece şunu düşün.. senin yaşadıklarını yaşayıp bebeğine kavuşanlar da var.
ve kavuşmayı bekleyenler de..

yukarıda kızlara bahsettim belki bende o yüzden bebeğime bir çorap dahi almadım. hayal kırıklıkları bizi geri çekmiş olabilir ama bebeğe haksızlık etmek de olmaz.. ben kızımı seviyorum. arkadaşların dediği gibi bazen duyuyor tekmelemeye başlıyor. o kadar tatlı oluyor ki.. bence sen de konuş..
çikolata ye sol tarafına yat ve konuş. hayırlısıyla hissetmen yakındır..

--

kalinkam güzel habere sevindim. allah sağlık versin..

Son düzenleme:
Selam kızlarrr nasılsınız? gvn1907'den haber varmı ya pek giremiyorum şimdide bakındım göremedim merak ettim dün gidecekti doktora inşaAllah bi mucize olur küçük meleği annesinden ayrılmak zorunda kalmaz

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum,Allah sana sabır yavrularına sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah...HEr acı gibi bu da geçecek,zor olacak biliyorum ama geçecek,daha beterini düşünüp şükret canım.Dualarım seninle...

Canım çok sevindim,Recep Has çok değerli bir hocadır.Böyle bir doktordan iyi haberleri almak çok daha sevindirici.inşallah herşey yolunda gidecek.erken doğum riski bende de oluştu maalesef ama düşünmemeye çalışalım canım,inşallah herşey yolunda gidecek...

Canim hersey yolunda dimi?yine 1-2 gundur goremiyorum seni merak ettim

bende merak ettim first inşallah yolundadır herşey ...

Canım arkadaşlarım daha iyiyim çok teşekkür ederim.FOruma giremedim çünkü eşim evdeydi bana bakmak için o da yat dinlen deyip, ipadi vermiyordu.çok şükür artık tek başıma lavaboya vs. Gidebiliyorum,eşim de 1 hafta aradan sonra işine döndü...

Bebeğimin hareketlerinde vs. Bir sıkıntı yok çok şükür, şu an sadece dikiş yerlerindeki ağrı sorun ama ona da şükür,bebek iyi olsun da...bu ay içerisinde bebek odası, arabası vs. Alırız diyorduk ama erken doğum riski hevesimi kaçırdı,nbiraz ona canım sıkılıyor...zatenzar zor korkularımı yenip birşeyler almaya başlamıştım,şimdi elim yine gitmiyor...neyse bunlar çok önemli değil...

Beni merak etmeyin arkadaşlarım,çok şükür iyiyim....

yavrularınıza hayırlı olsun. allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.. ben de eşim de maalesef bir çorap bile almadık.. ama artık birşeyler almayı istiyorum. hatta bir şey almak istiyorum.

Teşekkür ederiz :)

Ben dün temmuz annelerine sordum. Şuanda nefes alamıyoruz diyorlar. İyiki önceden her şeyini almışız diyorlar. Hele seninki tam yaz sıcağına denk geliyor şimdi her şeyini al tamamla dediler hepsi bir ağızdan. Benim her şeyini almam lazım artık. Siz de...

Bseylul

Tatlım doktordan iyi haberlerini dört gözle bekliyorum,hadi gidip gel de mutlu et bizi :)

Canim arkadasim cok tesekkur ederim senin durumunu da okudum ama yazma firsati bulamadim cok cok gecmis olsun Allah korumus cok sukur ki vaktinde mudahale edilmis sende icini farah tut canim Allah in izniyle vaktinde gelir insallah yavrucuklarimiz.

Canim tecrubeli bir anne olarak benimde tavsiyem en gec ramazandan sonra hazir olmasi lazim. Cunku son bir ay cantamizin bile hazir olmasi gerek.ben suan da 3 tulum...1 alt ust takim...1 ic zibin..agiz mendili...pelus battaniye...citcitli badi...ve cantasini aldim ama daha cok eksik var.bende ramazanda yada ramazandan sonra halletmeye calisicam.

Ramazan bayramında alışverişe çıkarız belki :)) Ya o tulumların başlıklı ve ayaklı mı? Bi de kalınlığı nasıl?

Kızlar sıcaklar fena bastırdı öğlen işten yemeğe çıkmak zor gelmeye başladı artık..İş yerinde yiyebileceğimiz soğuk yemek tavsiyesi olan var mı acaba?
Birde güneş kremini ne yapacağız alamadım daha öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…