2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

benim anormal çıktı yatıyorumya kalkınca göbek deliğim nerdeyse yırtılcak sanıyorum inşallah önemsiz bişeydir

Çok şükür o dönemi atlattım şimdi heryere gidiyorum arkadaşlarımla buluşuyorum yani sıkıntım kalmadı tek sıkıntım tekrar aynı şeylerin olması inşallah en az hasarla hamileliğim biter

Bebeğe aoışmak için bir kaç şey alıyım diyorum ama tam olarak ne alacağıma karar veremiyorum zıbın tulum falan bakıyorum kimisi çok pahalı geliyor üç beş kere giyecek bir şeye bu kadar para verilirmi diyorum kimisi çok ucuz geliyor o zamanda acaba kalitesizmi ya bebeğe zarar verirsediyorum o nedenle birşeyler alanlar yardımcı olabilirmi nekadar paraya hangi mağazalardan neler aldınız

benimde bugün göbeğim ağrıyor. bi tuhaflık var diyordumki iyiki burayı okumuşum.
demekki bikaçımızda olduğuna göre normal bi durum. valla annelerimiz bizi nasıl doğurmuş hayret ediyorum.
ne kadar evhamlıyız be :)

canım ben daha hiç bir şey almadım diyebilirim bir tane zıbın aldım 5 liraya bir de yelek ördüm. Zıbının pamuklu olmasına, plastik baskısının olmamasına dikkat et çok da pahalı olmasın bence, çünkü çok giymeyecek. Lcw de var canım zıbınlar ordan alabilirsin. 3'lü takım şeklinde satılıyor. Çok pahalı değildi sanırım, 15 lira civarındaydı 3 lüsü. Bende tek zıbını 5 liraya bir bebek mağazasından aldım. Marka falan değil

canım doktoruna hemen sor bence. Kalkamıyorsan ... Önemlidir belki. Bebeğin oraya yaslandı mı yoksa ne zamandır böyle?

yok canım tam tersine benim eşim aşağıda rahim ağzına çok yakın doktorlar ileriki haftada yukarı çıkar dediler, onunda ayrı bir zorluğu var tüm yük aşağı doğru çıktı çıkıcak hissi var

Arkadaşlar gecen haftalarda İYE yüzünden epey yüksek dozajlı bir antibiyotik kullanmaya başladım tam ilaçlar bitti derken şimdide antibiyotik yüzünden mantar oldum :2: aranızda vajinit yüzünden GYNOLOMEXSIN kullanan oldu mu? cok tedirginim napsam bilmiyorum:18:

Aman dikkat et canım, kontrolden gelince bize de haber ver, merak ettim doktorun ne diyecek bakalım... Allah kolaylık versin hepimize Aminnn...

merhaba kızlar doktordan geldim şeker 95 çıktı bi sorun yok şükür yalnız ayrıntılı ultrasondaki doktor bebeğin başı aşagıda dedi takip edelim erken dogum riski olabilir çok erken bu duruş için dedi kadın dogumcuda abartılacak bişey yok pozisyon değiştirebiliyor şimdi öyle diye böyle devam eder diyemem dedi kafam karıştı böyle bi durum yaşayan var mı aranızda :44:

çok üzüldüm hikayeni bilmiyorum ama çok zor bir anne için RABBİM SABIR VERSİN

iyi bir ugraş olmuş sana
örgü insanı rahatlatır bi ara bizimlede paylaşırmısın yaptıklarını

Ramazan bayramında alışverişe çıkarız belki :)) Ya o tulumların başlıklı ve ayaklı mı? Bi de kalınlığı nasıl?

Canim 3 tane tulum aldim iki tanesi penye gaye bebenin ayakli...oburude kadife lcw den aldım aslinda sicaga alıştırmak istemiyorum evkler dogalgazli sicak oluyo kadifeyide ilk zamanlar saglik ocağına ve hasteneye giderken giydiririm diye aldim

ya canımm bu peluş battaniyeler bebeğe elektrik vermesin? sence sağlıklı mı tecrübene dayanarak soruyorum.

Canim elektirik olayini duymadim..ben zaten pelus battaniyeyi gece kullanmiyorum belki agzina alir tuyleri gelir diye...aksam uyurken annemin yaptigi yun yorgan var bebek icin onu guzelce nevresime geciriyorum ohh mis gibi oluyo.ayrica tacin bebek icin uyku seti var onuda kullanirim..ben pelus battaniyeyi disari cikarken kullanıyorum bebek arabasinda yatarken uzerine ortuyorum yani disari ciktigimda kullaniyorum

Kafana takma canım için rahat olsun, benim doktorumda söyledi daha çok pozisyon değiştirirler bu haftalarda diye, benimkinin kafası yukardaydı. 27. haftadan sonra netleşiyor merak etme. Şekerin gayet iyi çıkmış maşallah
Oohhh var mı annenin yün yorganı gibi miss sağlıklı da ne varsa eskilerde var:)) bende bu hafta sonu hastane çıkışı alacağım. Kaçlısını almalıyım?

Canim cok sukur seker iyi cikmis bebegin pozisyonunada cok takilma o daha cok degisir biz gecen gun ultrasonda takla atisina sahit olduk onlar keyfine gore pozisyon degistiriyorlar sen kontrollerini aksatma yeter gebelik boyle bisey demekki en ufacik bi sey bile bizi tedirgin etmeye yetiyo hp diken ustundeyiz Allah a emanet yavrularimiz Rabbim hepsini korusun hepsi vakti zamaninda saglikla gelsin insallah.

Canim ben hastane cikisini 10 lusundan alicam herseyi oluyo hemde takim oluyo ben gaye bebeninkini cok begendim fiyatida 60 lira civarinda

sağolun kızlar doktor korkma daha değişir dedi rahatladım zaten de yinede sıpam korkuttu
kızlar bu arada aç gittim şeker yüklendi bizimki nasıl kımıldıyo anlatamam yazık fırıldaga çevirdi bi anda o şekerli su eşimle baya güldük

https://www.facebook.com/AmigurumiMelegi bu benim ördüğüm oyuncakları paylaştığım adresim bakabilirsin evet kesinlikle bu uğraşım olmasa delirirdim

Canim ben hastane cikisini 10 lusundan alicam herseyi oluyo hemde takim oluyo ben gaye bebeninkini cok begendim fiyatida 60 lira civarinda
Uygunmuş fiyatı canım, Ben de 10 lu alıyım o zama, yeter diye düşünüyorum. İki tane alıyım diyorum.

Maşallah minik kuşa tatlıyı seviyor demekki annesi enerji patlaması oldu demek içerde:))

Uygunmuş fiyatı canım, Ben de 10 lu alıyım o zama, yeter diye düşünüyorum. İki tane alıyım diyorum.

Maşallah minik kuşa tatlıyı seviyor demekki annesi enerji patlaması oldu demek içerde:))

Canim ben 10 lusundan bir takim alcam ikili den bi kac tane ve yine bi kac tane besli oluyo ondan alcam zaten cok cabuk buyudukleri icinfazlasina gerek yok inanki eskimefen kuculuyorlar az olsun oz olsun istiyorum kirlenince biriktirmeden yikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…