Kızlar bugün hiç yazamadım çok yoğun bu aralar işlerama fırsat buldukça takip ettim. Her şeyden haberim var az çok bseylül doktora gidecekmişsin inşallah güzel haberlerle dönersin cool iyi olmana sevindim, ara sıra yaz ki merak etmeyelim
first butterflygöbek deliğim benimde biraz dışarı çıktı, dokununca hafif bir acı oluyor ama rahatsız edecek derecede değil.
kalinkam güzel haberlerine çok sevindimRabbim hepimizi korusun inşallah
Sizin ki biraz panik atağa benziyor, tabi bunu söyleyecek eğitimimin olmadığını baştan belirteyim , sadece daha önce yaşadıklarımı düşünerek söylüyorum ( hamilelikten daha önce ) bir süre doktora gittim konuşmak çok rahatlatmıştı, aynı söylediğiniz gibi nefes alamıyordum, kimseyle konuşmak içimden gelmiyordu, arkadaşlarımla görüşmek istemiyordum, sonra hopp dedim kendime, baktım gidişat iyi değil önce yürüyüş yapmaya başladım, her akşam iş çıkışı 1 saate yakın yürüdüm, insan yürürken 1-2 mağazada görüyor birkaç şey alıyorsun, sonra istemesem de kendimi zorlayıp arkadaşlarımı aradım, birden olmadı tabi ama zamanla normale döndüm çok şükür, öncelikle bu duygularınız için kendinizi sakın suçlamayın, çok normal özellikle hamileyken, hormonlar tepetaklak oldu :) bol bol dua ile bu günleri atlatıcaz inşallah, içimizde büyüyen mucize bunun en büyük ispatı, zor şeyler atlatmışsınız ve eminim tüm bu korkularınızın sebebi bebeğinizi çok sevmeniz :)
benim anormal çıktı yatıyorumya kalkınca göbek deliğim nerdeyse yırtılcak sanıyorum inşallah önemsiz bişeydir
karnım büyüdü büyüdükçe göbek fırladı 1 haftadır da göbeğim ağırıyor valla bende bir gariplik var diyorum ama hayırlısı. Haftaya sorucam ama sizdede varsa sorun yok deyip biraz rahatlarım dedim :)
canım ben daha hiç bir şey almadım diyebilirimBebeğe aoışmak için bir kaç şey alıyım diyorum ama tam olarak ne alacağıma karar veremiyorum zıbın tulum falan bakıyorum kimisi çok pahalı geliyor üç beş kere giyecek bir şeye bu kadar para verilirmi diyorum kimisi çok ucuz geliyor o zamanda acaba kalitesizmi ya bebeğe zarar verirsediyorum o nedenle birşeyler alanlar yardımcı olabilirmi nekadar paraya hangi mağazalardan neler aldınız
canım doktoruna hemen sor bence. Kalkamıyorsan ... Önemlidir belki. Bebeğin oraya yaslandı mı yoksane zamandır böyle?
Aman dikkat et canım, kontrolden gelince bize de haber ver, merak ettim doktorun ne diyecek bakalım... Allah kolaylık versin hepimize Aminnn...yok canım tam tersine benim eşim aşağıda rahim ağzına çok yakın doktorlar ileriki haftada yukarı çıkar dediler, onunda ayrı bir zorluğu var tüm yük aşağı doğru çıktı çıkıcak hissi var
çok üzüldüm hikayeni bilmiyorum ama çok zor bir anne için RABBİM SABIR VERSİNArkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
iyi bir ugraş olmuş sanaHerkese desteği için teşekkür ederim elimden geldiği kadar burada aranızda olmak istiyorum benimle aynı dönemdeki hamileleri görmek bana güç veriyor bu arada ben normlde oyuncak örüyorum o nedenle tüm oyuncaklarını sağlıklı olsun diye kendim ördüm kısmetse bebek şekerlerinide kendim yapıcam
Ramazan bayramında alışverişe çıkarız belki :)) Ya o tulumların başlıklı ve ayaklı mı? Bi de kalınlığı nasıl?
ya canımm bu peluş battaniyeler bebeğe elektrik vermesin? sence sağlıklı mı tecrübene dayanarak soruyorum.
Kafana takma canım için rahat olsun, benim doktorumda söyledi daha çok pozisyon değiştirirler bu haftalarda diye, benimkinin kafası yukardaydı. 27. haftadan sonra netleşiyor merak etme. Şekerin gayet iyi çıkmış maşallahmerhaba kızlar doktordan geldim şeker 95 çıktı bi sorun yok şüküryalnız ayrıntılı ultrasondaki doktor bebeğin başı aşagıda dedi takip edelim erken dogum riski olabilir çok erken bu duruş için dedi kadın dogumcuda abartılacak bişey yok pozisyon değiştirebiliyor şimdi öyle diye böyle devam eder diyemem dedi kafam karıştı böyle bi durum yaşayan var mı:
Oohhh var mı annenin yün yorganı gibi missCanim elektirik olayini duymadim..ben zaten pelus battaniyeyi gece kullanmiyorum belki agzina alir tuyleri gelir diye...aksam uyurken annemin yaptigi yun yorgan var bebek icin onu guzelce nevresime geciriyorum ohh mis gibi oluyo.ayrica tacin bebek icin uyku seti var onuda kullanirim..ben pelus battaniyeyi disari cikarken kullanıyorum bebek arabasinda yatarken uzerine ortuyorum yani disari ciktigimda kullaniyorum
merhaba kızlar doktordan geldim şeker 95 çıktı bi sorun yok şüküryalnız ayrıntılı ultrasondaki doktor bebeğin başı aşagıda dedi takip edelim erken dogum riski olabilir çok erken bu duruş için dedi kadın dogumcuda abartılacak bişey yok pozisyon değiştirebiliyor şimdi öyle diye böyle devam eder diyemem dedi kafam karıştı böyle bi durum yaşayan var mı aranızda :44:
çok üzüldüm hikayeni bilmiyorum ama çok zor bir anne için RABBİM SABIR VERSİN
iyi bir ugraş olmuş sana
örgü insanı rahatlatır bi ara bizimlede paylaşırmısın yaptıklarını
Kafana takma canım için rahat olsun, benim doktorumda söyledi daha çok pozisyon değiştirirler bu haftalarda diye, benimkinin kafası yukardaydı. 27. haftadan sonra netleşiyor merak etme. Şekerin gayet iyi çıkmış maşallah
Oohhh var mı annenin yün yorganı gibi misssağlıklı da ne varsa eskilerde var:)) bende bu hafta sonu hastane çıkışı alacağım. Kaçlısını almalıyım?
Canim cok sukur seker iyi cikmis bebegin pozisyonunada cok takilma o daha cok degisir biz gecen gun ultrasonda takla atisina sahit olduk onlar keyfine gore pozisyon degistiriyorlar sen kontrollerini aksatma yeter gebelik boyle bisey demekki en ufacik bi sey bile bizi tedirgin etmeye yetiyo hp diken ustundeyiz Allah a emanet yavrularimiz Rabbim hepsini korusun hepsi vakti zamaninda saglikla gelsin insallah.
Kafana takma canım için rahat olsun, benim doktorumda söyledi daha çok pozisyon değiştirirler bu haftalarda diye, benimkinin kafası yukardaydı. 27. haftadan sonra netleşiyor merak etme. Şekerin gayet iyi çıkmış maşallah
Oohhh var mı annenin yün yorganı gibi misssağlıklı da ne varsa eskilerde var:)) bende bu hafta sonu hastane çıkışı alacağım. Kaçlısını almalıyım?
merhaba kızlar doktordan geldim şeker 95 çıktı bi sorun yok şüküryalnız ayrıntılı ultrasondaki doktor bebeğin başı aşagıda dedi takip edelim erken dogum riski olabilir çok erken bu duruş için dedi kadın dogumcuda abartılacak bişey yok pozisyon değiştirebiliyor şimdi öyle diye böyle devam eder diyemem dedi kafam karıştı böyle bi durum yaşayan var mı aranızda :44:
çok üzüldüm hikayeni bilmiyorum ama çok zor bir anne için RABBİM SABIR VERSİN
iyi bir ugraş olmuş sana
örgü insanı rahatlatır bi ara bizimlede paylaşırmısın yaptıklarını
Uygunmuş fiyatı canım, Ben de 10 lu alıyım o zama, yeter diye düşünüyorum. İki tane alıyım diyorum.Canim ben hastane cikisini 10 lusundan alicam herseyi oluyo hemde takim oluyo ben gaye bebeninkini cok begendim fiyatida 60 lira civarinda
sağolun kızlar doktor korkma daha değişir dedi rahatladım zaten de yinede sıpam korkuttu
kızlar bu arada aç gittim şeker yüklendi bizimki nasıl kımıldıyo anlatamam yazık fırıldaga çevirdi bi anda o şekerli su eşimle baya güldük
Bayıldım valla canım çok beceriklisin maşallah, ne kadar muntazam olmuş, tombul bebekle çilek kıza hayran kaldım. Bebeğin çok şanslı oyuncak konusundahttps://www.facebook.com/AmigurumiMelegi bu benim ördüğüm oyuncakları paylaştığım adresim bakabilirsin evet kesinlikle bu uğraşım olmasa delirirdim
Uygunmuş fiyatı canım, Ben de 10 lu alıyım o zama, yeter diye düşünüyorum. İki tane alıyım diyorum.
Maşallah minik kuşatatlıyı seviyor demekki annesi enerji patlaması oldu demek içerde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?