Bende bir bakıyım da canım haklısın aslında öyle de yapabilirimCanim ben 10 lusundan bir takim alcam ikili den bi kac tane ve yine bi kac tane besli oluyo ondan alcam zaten cok cabuk buyudukleri icinfazlasina gerek yok inanki eskimefen kuculuyorlar az olsun oz olsun istiyorum kirlenince biriktirmeden yikarim
Ohh bir güzel haber daha aldıkKızlar doktordan geldik çok şükür herşey yolunda miniğimin haftaya da şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah bakalım onda da sorun çıkmazsa ohh ne rahat:)
Bu arada göğsümün altında ağrı var demiştim ya doktor ayadan başlamaz daha şimdiden dedi..
Bayıldım valla canım çok beceriklisin maşallah, ne kadar muntazam olmuş, tombul bebekle çilek kıza hayran kaldım. Bebeğin çok şanslı oyuncak konusunda
Fırsatım ve vaktim olsa bende çok isterim yapmayı ama ne yazık ki yokTeşekkür ederim canım geçen sene merak salmıştım o zamandan beri örüyorum oyuncakların hepsi zararlı madde içeriyor en sağlıklısı bu diye düşündüm bol bol örüyorum
Bir şey olmaz canım yolculuktan nerelere gidiyorlar. Nagehan alçı yurdışına bile kaç defa gitmiş üstelik ikizdi onunki...bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası
Bizde sizi öpüyoruz kendinize iyi bakınMerhabalargündür iş yerinde k.k giremiyorum , yasakladılar hainler
Biraz geçmişi okudum, kalinklan dan güzel haberler var çok şükür :) Cool da iyi şükürler olsun , bebeğin zamanını beklesin uslu uslu akua parkında oynasın :)
Kamuran alışveriş için iyi bir zaman seçmişsin , Bseylül yarın güzel haberlerle gelmeni umut ediyorum , Mimoza çiçeği alışverişi tamamladın helal sana
Benim dün gece bacağıma bir ağrı girdi , ağlayacaktım neredeyse . Kramp dedikleri bu olsa gerek , son 3 aya giriyoruz hayırlısıyla . Artık zorlanmaya başlayacağız , birde sıcaklar bir yandan ... Olsun sağlık olsun ... Hepinizi seviyorum Tatlı anneler ve kuzucukları , kızımla çok öpüyoruz ...
bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası
https://www.facebook.com/AmigurumiMelegi bu benim ördüğüm oyuncakları paylaştığım adresim bakabilirsin evet kesinlikle bu uğraşım olmasa delirirdim
bu aya kadar hiç yemedim şeker meyve çok yiyodum bu ay hiç durmadan tatlı ye diyo bana daha akşam 1 saat tatlı aradık aradıgımız çeşidi bulamadık ,Uygunmuş fiyatı canım, Ben de 10 lu alıyım o zama, yeter diye düşünüyorum. İki tane alıyım diyorum.
Maşallah minik kuşatatlıyı seviyor demekki annesi enerji patlaması oldu demek içerde:))
Arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
Bende aşırı düştüm tatlıya canım, doktorum dikkat et kilo alıyosun dediği için dikkat ediyorum ama arada kaçamak yapıyorum:)) meyve desem mevsim meyvelerine bitiyorum hepsi şekerli, ama birer tane yemeye çalışıyorum. Sizin minik kuş baya arattırdı desene annesibu aya kadar hiç yemedim şeker meyve çok yiyodum bu ay hiç durmadan tatlı ye diyo bana daha akşam 1 saat tatlı aradık aradıgımız çeşidi bulamadık ,
4 üncü markette bulduk hazır paket dr outker saolsunmarkette elime iki paket aldım yaşasın diye eşime sarıldım baktım bana bakıyo yanımızda başka bi çift eşim baya güldü neyse bunlarda geçip tatlı bi anı olacak
canım yaptıklarına bayıldım harika yamaşallah sana miniğin çok şanslı annesi bende kpss bitsin denicem paşam için merakım var ama amugurimi denemedim hiç . sayfanı begendim ellerine saglık
Bende bir bakıyım da canım haklısın aslında öyle de yapabilirim
Ohh bir güzel haber daha aldıkmaşallah doktorun göğüs ağrın için ne dedi tam anlamadım canım....
Şimdi anladımAyy heyecandan doğru düzgün yazamamışım bile:)) Tam sol göğsümün altında ağrı vardı bende doktora sordum acaba çatlak falan oluşuyor ondan mı diye doktor çatlak oradan başlamaz dedi ultrasonla bakınca da bebeğin ayakları orada ondan dedi..Oğlum ayaklarını annesinin kaburgalarına yaslamış keyif yapıyorBu arada kızlar 2 haftadır her akşam 2 bardak süt içiyorum ve bebeğimi hem daha net hissediyorum( arada uyusada )hemde sanki daha güzel gelişmiş hem boyu hem kilosu sizde ihmal etmeyin lütfen bir dikişte zorlayıp bitirin ben öyle yapıyorum koca bardağa sütü dolduruyorum bir dikişte içip arkasından da meyve falan yiyince iyice tadı gidiyor ağızdan miğdem bulanmıyor:)
Bu arada herkese günaydın.Hayırlı cumalar.Haftasonu geldi yine
ben meyveyide yine 3 le 5 le doymuyorum çok yiyorum hatta en çok yediğim meyveBende aşırı düştüm tatlıya canım, doktorum dikkat et kilo alıyosun dediği için dikkat ediyorum ama arada kaçamak yapıyorum:)) meyve desem mevsim meyvelerine bitiyorum hepsi şekerli, ama birer tane yemeye çalışıyorum. Sizin minik kuş baya arattırdı desene annesimerak ettim ne tatlısıydı bu kadar aradığınız:)))) bulunca seni bu kadar mutlu eden şey ne yahu valla meraklandırdın:)))
inşallah şu sınavı bi atlatayımTeşekkür ederim canım başladığında bende yardımcı olurum sana
24. haftadan kaburgalara dayandıysa işin zor yeşimAyy heyecandan doğru düzgün yazamamışım bile:)) Tam sol göğsümün altında ağrı vardı bende doktora sordum acaba çatlak falan oluşuyor ondan mı diye doktor çatlak oradan başlamaz dedi ultrasonla bakınca da bebeğin ayakları orada ondan dedi..Oğlum ayaklarını annesinin kaburgalarına yaslamış keyif yapıyorBu arada kızlar 2 haftadır her akşam 2 bardak süt içiyorum ve bebeğimi hem daha net hissediyorum( arada uyusada )hemde sanki daha güzel gelişmiş hem boyu hem kilosu sizde ihmal etmeyin lütfen bir dikişte zorlayıp bitirin ben öyle yapıyorum koca bardağa sütü dolduruyorum bir dikişte içip arkasından da meyve falan yiyince iyice tadı gidiyor ağızdan miğdem bulanmıyor:)
Bu arada herkese günaydın.Hayırlı cumalar.Haftasonu geldi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?