2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar doktordan geldik çok şükür herşey yolunda miniğimin haftaya da şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah bakalım onda da sorun çıkmazsa ohh ne rahat:)
Bu arada göğsümün altında ağrı var demiştim ya doktor ayadan başlamaz daha şimdiden dedi..

Canim ben 10 lusundan bir takim alcam ikili den bi kac tane ve yine bi kac tane besli oluyo ondan alcam zaten cok cabuk buyudukleri icinfazlasina gerek yok inanki eskimefen kuculuyorlar az olsun oz olsun istiyorum kirlenince biriktirmeden yikarim
Bende bir bakıyım da canım haklısın aslında öyle de yapabilirim
Ohh bir güzel haber daha aldık maşallah doktorun göğüs ağrın için ne dedi tam anlamadım canım....

Bayıldım valla canım çok beceriklisin maşallah, ne kadar muntazam olmuş, tombul bebekle çilek kıza hayran kaldım. Bebeğin çok şanslı oyuncak konusunda

Teşekkür ederim canım geçen sene merak salmıştım o zamandan beri örüyorum oyuncakların hepsi zararlı madde içeriyor en sağlıklısı bu diye düşündüm bol bol örüyorum

bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası

Merhabalar gündür iş yerinde k.k giremiyorum , yasakladılar hainler
Biraz geçmişi okudum, kalinklan dan güzel haberler var çok şükür :) Cool da iyi şükürler olsun , bebeğin zamanını beklesin uslu uslu akua parkında oynasın :)
Kamuran alışveriş için iyi bir zaman seçmişsin , Bseylül yarın güzel haberlerle gelmeni umut ediyorum , Mimoza çiçeği alışverişi tamamladın helal sana
Benim dün gece bacağıma bir ağrı girdi , ağlayacaktım neredeyse . Kramp dedikleri bu olsa gerek , son 3 aya giriyoruz hayırlısıyla . Artık zorlanmaya başlayacağız , birde sıcaklar bir yandan ... Olsun sağlık olsun ... Hepinizi seviyorum Tatlı anneler ve kuzucukları , kızımla çok öpüyoruz ...

Teşekkür ederim canım geçen sene merak salmıştım o zamandan beri örüyorum oyuncakların hepsi zararlı madde içeriyor en sağlıklısı bu diye düşündüm bol bol örüyorum
Fırsatım ve vaktim olsa bende çok isterim yapmayı ama ne yazık ki yok bir de öğretmesi gerekiyor tabi birisinin. Çok sağlıklı tabi canım bol bol ör kuzucuğa, nasıl sevinir kim bilir oynadıkça onlarla
bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası
Bir şey olmaz canım yolculuktan nerelere gidiyorlar. Nagehan alçı yurdışına bile kaç defa gitmiş üstelik ikizdi onunki...
Bizde sizi öpüyoruz kendinize iyi bakın geçmiş olsun bu arada. İş yerine de aşk oşsun yasak da neymiş...

Ben doktoruma sormuştum 7 aydan sonra sıkıntı olabileceğini söyleöişti sarsıntı erken dopumu tetikler diye onun öncesinde bir problem olmaz demişti

https://www.facebook.com/AmigurumiMelegi bu benim ördüğüm oyuncakları paylaştığım adresim bakabilirsin evet kesinlikle bu uğraşım olmasa delirirdim

canım yaptıklarına bayıldım harika ya maşallah sana miniğin çok şanslı annesi bende kpss bitsin denicem paşam için merakım var ama amugurimi denemedim hiç . sayfanı begendim ellerine saglık

Uygunmuş fiyatı canım, Ben de 10 lu alıyım o zama, yeter diye düşünüyorum. İki tane alıyım diyorum.

Maşallah minik kuşa tatlıyı seviyor demekki annesi enerji patlaması oldu demek içerde:))
bu aya kadar hiç yemedim şeker meyve çok yiyodum bu ay hiç durmadan tatlı ye diyo bana daha akşam 1 saat tatlı aradık aradıgımız çeşidi bulamadık ,
4 üncü markette bulduk hazır paket dr outker saolsun markette elime iki paket aldım yaşasın diye eşime sarıldım baktım bana bakıyo yanımızda başka bi çift eşim baya güldü neyse bunlarda geçip tatlı bi anı olacak

Son düzenleme:

Canım arkadaşım derdini veren Rabbim sabrını da verir inşallah. Hikmetinden sual olunmaz, sana daha hayırlı biçtiği bir kader var demek ki. Dualarım seninle. Allah kızından aldığı ömrü de oğluna versin, o sağlıklı ve uzun bir ömür yaşasın inşallah.

Gvn1907 canimm ben yiğitimi nasıl verdim toprağa.. 5 aylik bile değildi kuzum tam imeklemeye bAşlamıştı aguluyordu..gülünce gamzeleri beliriyordu..
Rabbime şükret bacım.. Beterin beteri var..
Onlar bize şefaatçi olacak.. Allahım oğlumun şefaatini nasip et diyorum her namazimda her duamda yalvariyorum.. cunku onu cok ozledim..cokk...

Bende aşırı düştüm tatlıya canım, doktorum dikkat et kilo alıyosun dediği için dikkat ediyorum ama arada kaçamak yapıyorum:)) meyve desem mevsim meyvelerine bitiyorum hepsi şekerli, ama birer tane yemeye çalışıyorum. Sizin minik kuş baya arattırdı desene annesi merak ettim ne tatlısıydı bu kadar aradığınız:)))) bulunca seni bu kadar mutlu eden şey ne yahu valla meraklandırdın:)))

Bir haftasonuna daha eriştik çok şükür:))) full time dinlenicem minik kuşlarımız bir hafta daha büyüdüler... Hayırlı cumalar annecikler. Ezanla sela arası yapılan dualar kabul olurmuş. Birbirimize bol bol dua edelim inşallah

canım yaptıklarına bayıldım harika ya maşallah sana miniğin çok şanslı annesi bende kpss bitsin denicem paşam için merakım var ama amugurimi denemedim hiç . sayfanı begendim ellerine saglık

Teşekkür ederim canım başladığında bende yardımcı olurum sana

günaydınlar iyi günler iyi cumalar

öyleydi, şöyleydi, böyleydi derken bebeğimizin gelme vakti gelene kadar büyümeleri gelişimlerini tamamlamaları için en iyi yer karnımız..biz de gururla, fedakarlıkla onları taşımamız gerekiyor.

Bende bir bakıyım da canım haklısın aslında öyle de yapabilirim

Ohh bir güzel haber daha aldık maşallah doktorun göğüs ağrın için ne dedi tam anlamadım canım....

Ayy heyecandan doğru düzgün yazamamışım bile:)) Tam sol göğsümün altında ağrı vardı bende doktora sordum acaba çatlak falan oluşuyor ondan mı diye doktor çatlak oradan başlamaz dedi ultrasonla bakınca da bebeğin ayakları orada ondan dedi..Oğlum ayaklarını annesinin kaburgalarına yaslamış keyif yapıyor Bu arada kızlar 2 haftadır her akşam 2 bardak süt içiyorum ve bebeğimi hem daha net hissediyorum( arada uyusada )hemde sanki daha güzel gelişmiş hem boyu hem kilosu sizde ihmal etmeyin lütfen bir dikişte zorlayıp bitirin ben öyle yapıyorum koca bardağa sütü dolduruyorum bir dikişte içip arkasından da meyve falan yiyince iyice tadı gidiyor ağızdan miğdem bulanmıyor:)

Bu arada herkese günaydın.Hayırlı cumalar.Haftasonu geldi yine

hayırlı sabahlar hayırlı sabahlar annişler ve tatlı bebişleri:) çok zor 2 hafta geçirdim, işyerinde herkes izne çıktı bütün işler bana kaldı. çok yoruldum. stresten bebeğim işyerinde hiç hareket etmedi hatta ama Allahtan bugün son gün herkes pzt günü geliyor:) siz nasılsınız?

Şimdi anladım demek senin ufaklık minik ayaklarını yaslamış annesinin kaburgasına rahatsız ediyormuş öyle miiii çatlamıyor olduğuna da sevinmişsindir bende her akşam bir bardak muhakkak içiyorum. Doktorum dediki sütü biz kalsiyum için ihmal etmeyin diyoruz zannediliyor, halbuki protein içerdiği için özellikle içmeniz gerektiğini söylüyoruz diyor. Bir bebeğin en çok proteine ihtiyacı olurmuş. Bu aşamada beslenme çok önemli diyor. Her gün et tüketmeye özen göstermeliymişiz, et, balık ya da tavuk her çeşit olur dedi. Siz de ihmal etmeyin kızlar

günaydın güzel annişler ve tatlı bebişler

ben meyveyide yine 3 le 5 le doymuyorum çok yiyorum hatta en çok yediğim meyve 1 hafta boyunca günde yarım kilo çilek yediğim oldu eşim manav bana garip garip bakıyor diye gülüyodu zerdeydi canım evde denedik pilav gibi oldu ondan paket aradık buldukta çok şükür
bide bi yerde görmeden bahsi geçmeden ders çalışırken burnuma kokusu geldi
(bu arada dün gece yapamadım zerdemi bugün sabah kahvaltısını zerdeyle yap diyo içerdeki )

Teşekkür ederim canım başladığında bende yardımcı olurum sana
inşallah şu sınavı bi atlatayım

24. haftadan kaburgalara dayandıysa işin zor yeşim ne yaramaz bu minnaklar ya benimkide baş aşagı duruyomuş bi hareket ediyo her yeden el ayak hepsiyle vuruyo sıpa
keşke bende içebilsem sütü hamileliğim boyunca içemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…