2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

acaba süt yerine yoğurt olurmu? ben 2-3 haftadır hergün 1 kase yoğurt yemeye çalışıyorum, et, balık, tavuk 4 aydır hiç yok tavuk zaten 2 yıldır yemiyorum. ufff bebişimi besleyemiyorum diye bazen çok korkuyorum, sonra bu dediğimizi bulamayan hamileliği boyunca doktora bile gidemeyen insanları düşünüyorum, onların çok sağlıklı çocukları olabiliyor, inşallah bizim bebişlerde sağlıklı olur

hemen yap o zaman zerdeyi annesi canı istiyor çocuğun demek ;9 meyveye de dikkat et çok kilo aldırıyor, yok engel olamıyorum diyorsan da akşam geç vakitte yeme bence, sen bilirsin yinede benden söylemesi

yoğurt da olur canım ama iki kaseye çıkar öğlen ve akşam olmak üzere eti de ihmal etme canım, az da olsa yemeye çalış, doktorlarında vardır bir bildiği... Onları yemeyince sağlıksız olacak diye bir şey de yok tabi. Besleniyordur bebeğin ama senin depondan alıyor canım, zayıf düşme sonra Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin. Aminnn...

Haklısın cnm ilk bebeğimiz olduğu için tecrübemiz yok o yüzden ben annemle birlikte alışverişe çıkıyorum. Hastane çıkış setleri var onlardan başlayabilirsin
20 TL den başlıyor içindeki ürüne göre artıyor canım battaniye banyo havlu yelek tulum patik bunları al... ben çarşıya çıkyrm neresi uygunsa ordan bakıyorum

iki kaseye çıkartabilirim :) ama normal yemekler maalesef mideme dokunuyor inşallah bir iki haftaya kadar daha iyi olmayı umuyorum o zaman en azından et yemeye çalışıcam

Oh ne güzel afiyet olsun. Bebeğinede maşallah cnm bnm...
:)) öyle gerçekte Allah öyle yaratmışki içimizede koruma duygusunu katmış en korunaklı ve rahat yer..
Kolay gelsin cnm sterese girmeden yavaş yavaş çöz işlerini... İşler yapılır önemli olan sağlığımız...

Yoğurt da tabi olur bende sabahları yiyorum üzerine biraz pekmez gezdiriyoum bir çay kaşığı

iki kaseye çıkartabilirim :) ama normal yemekler maalesef mideme dokunuyor inşallah bir iki haftaya kadar daha iyi olmayı umuyorum o zaman en azından et yemeye çalışıcam
inşallah canım bebeklerin damak tadı şimdiden gelişmeye başlıyormuş, her şeyden yemeye çalış iyi olunca

ya ben hiç süt ürünleri tüketemiyorum. süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum. sabahları kaşar,beyaz peynir, tel peynir yiyorum. yeter mi acaba bebişime

şifa olsun inşallah ama pekmezle yoğurt birarada yenmez diye biliyorum

Herkese günaydın arkadaşlar, dr randevusu olanların iyi haberlerini bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günaydın ben şimdi ilk kanımı verdim şekerli suyumu içtim tekrar kan vermek için bekliorm .bebeğim çok tatlı kızlar maşallah herşey yolunda bi de şeker çıkmaZsa cok mutlu olucam:)) kilosu 710 gr boyuda 30cm olmus meleğim doktor cd verdi videosu da var artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet çatlamamak güzel umarım kimse de olmaz ama olursa da ne yapalım bebeklerimiz için artık:)

Sorma bende düşünüyorum şimdiden böyle ağrı yapıyorsa ileri de yandım:) Belki annesine acırda pozisyon değiştirir
Süt zorlamaya çalış ben birde açık süt alıyorum inek sütü nasıl yağlı oluyor ilk zamanlar ağzımda bir tabaka bırakıyor gibiydi alıştım biraz ama yine de miğdem bulanıyor.Bnde 2 hafta oldu içeli geç kalmadın sen de ..

Süt yerine yoğurt olur mu diye bende sordum doktora yanii süt daha iyi ama illa içemiyorsan yoğurt ye dedi hani tam karşılamıyor ama idare eder gibi..
Ayrıca şöyle birşey eklemek istiyorum ben süte ayrıntı ultrasonda bebeği besleyen damarlardan birinin kapalı olmasından dolayı başladım yani doktor başlattı.Süt sadece bebeğe protein bana kalsiyum değil bebeği besleyen damarları açtığı için diğer besinlerin vitamini de daha iyi gitmesini sağladığı için de çok faydalı..Tabii diğer süt ürünleri de çok önemli yiyelim yedirelim bebişlere

Çok önemli bir bilgi, sütün bir faydasını daha öğrenmiş oldum sayende teşekkür ederim

Ben de dün anneme yorgan işini sordum. Kullanılıyor dedi.

Çok önemli bir bilgi, sütün bir faydasını daha öğrenmiş oldum sayende teşekkür ederim

Ne demek hepimiz burada hem dertleşiyoruz hem de bilgi paylaşıyoruz.Burada olduğum için çok mutluyum
Ayrıca hem ayrıntılıya bakan hemde normal kadın doğum uzmanı da aynı şeyi söyledi sütün faydasını.Bebişlerimize yarasın inşallah.Bol bol dua edelim Allah'ım hepsini korusun

Bende çok mutluyum, hem bilgileniyor hem moral depoluyoruz, birbirimize çok iyi geliyoruz Amiiinnnn inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…