2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bilgi için sağol, madem bu kadar faydası var bende kendimi biraz zorlayayım bakalım,yudum yudum içmeye çalışırım,doktorunuda tebrik ederim,detaylı bilgilendirmiş

arkadaşlar yoğurdu evde yapıyoruz ve haftada 1 gün silivriden süt geliyor, malum süt çok beklemediği içinde hemen yoğurt yapıyoruz,hergün süt içen arkadaşlar hangi sütü tercih ediyor? süt hakkında da bir sürü karmaşa olduğu için hangisinden alsak bilemedim

Ben içim sütaş gibi bildik markaları tercih ediyorum canım

Herkese merhaba bende ne süt içiyorum ne yoğurt yiyorum ne balık ne tavuk ne et yani faydalı ne varsa yemiyorum hamilelik öncesi yiyordum ama şimdi canım hiç istemiyor direk miğdem bulanıyor amazorlayıp yiyip içmek lazım

ikimiz sanki aynı şeyleri yaşıyoruz :)
ben 2 haftadır her gün 1 avuç ceviz, bir avuç badem, 3 hurma ve içebilirsem 1 kaşık pekmez içmeye çalışıyorum, birde her gün 1 yumurta yemeye çalıyorum, artık bebişler Allaha emanet :)

Lcw'de yenidoğan giyimi var mı. Bilmiyordum bakıcammm :)

kamuran nerelerdesin?? çok göremiyorum seni, damlayı öğrendim ama seni merak ediyorum, yoğun musun bu aralar??

Canım hiç sorma haziran çıkana kadar yoğunuz biz. Bugün hastaneye gidicem 3te çıkıcam izin aldım. Bebeğimin boyunu kilosunu yazarım buraya :) Şeker yüklemesinin istemini yaptırırım pazartesine kalır herhalde. Çünkü kan alanlar çıkar belki yetişmez. Ama idrar tahlilimi bugün vericem :)

Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...

Biz her şeyi civilden alıcaz o da zaten evimize 5 dakika yürüme mesafede :) Aslında bu yüzden biraz daha rahatız. Orada bulamadığım bir şey olsa bile maltepe carrefour çok yakınımda. Oradan da eksikleri tamamlarız zaten alışveriş merkezleri serin olur. Halledicem her şeyi ya sıkıntı yapmıyorum :) Yeter ki elimdeki listenin hepsine alındı yazayım :))))
Kramp çok zor bir durum biliyorsun bende erken başlamıştı. Ama muz yiyerek biraz hafifletmiştim. Şuanda hergün muz yiyorum artık fayda etmiyor gibi.. Bugün doktora bu kramp olayını da sorucam. İlaç mı verir bilmem artık...

27 haftalık mı. Ayyy çok küçük yavru ya. Allahım annesine babasına bağışlasın. Amin.
Nedenmiş bu erken doğum?

Ördüğün oyuncaklara bayıldım :)) Ne kadar becerikli bi anne olacaksın, bebeğin çok şanslı :)

Ben de bi tane yelek örüyorum ama örerken sırtım ağırıyor benim ya neden böyle oluyor bilmiyorum.

güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin kolay gelsin işlerinde de
Allah sağlık sıhhat versin, sağlıklı bir şekilde anneciğiyle evine dönsün yavrucuk inşallah... Neden erken doğmuş acaba :26:

canım dün bana teşhisi koymuştun ve de dediğin oldu tebrik. Dün göbeğim iyice çıkınca korktum gece acile gittik ve göbek fıtığı olmuşum. Doğuma kadar idare edebilirsem böyle olcak sonrasında ameliyat olmalıymışım

Keşke dediğim çıkmasaydı canım yaa. Kendini zorlayacak birşeyler yapma dikkat et.

merhaba arkadaşlar dün göbeğimin çok fırladığını ve ağırdığını söylemiştim hastaneye gittim fıtıkmış. Aman siz dikkat edin ben ev ev işi çok yaptım kızımı kucağımda taşıdım hiç sakınmadım ve fıtık çıktı sakın benim yaptıklarımı yapmayın.

Allah'ım yardım etsin ya ne kadar minik ama bizden daha güçlü o minicik yavrular inşallah hayırlısıyla birşeycik olmaz..Neden erken doğmuş ?

Keşke dediğim çıkmasaydı canım yaa. Kendini zorlayacak birşeyler yapma dikkat et.

napayım 2 yaşında kız sürekli ilgi istiyor parka gidiyoruz söz dinlemiyor kucağıma alıyorum evin işi hep bende kadın tutacak para yok anne yanımda değil kimsem yok destek olacak eşim desen o benden yorgun bitkin psikolojik olarak :) ama yinede daha kötüye gitmemesi için dikkat edeceğim kendim ve bebeğimin sağlığı için

Merhaba Kızlar, doğumdan önce alkolsüz bira içilmesi süt olmasına çok faydalıymış bunu duyan var mı acaba?Bugün işyerinde biriyle konuştum doğumdan iki ay önce başlanması iyi diyor birde ablamın komşusu vardı kocası arada bira içerken o da eşlik etmek adına alkolsüz bira içiyormuş ve daha doğumdan önce başlamış sütü gelmeye doğduktan sonra da maşallahı varmış.Bizde içsek mi arada bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…