Evet çatlamamak güzel umarım kimse de olmaz ama olursa da ne yapalım bebeklerimiz için artık:)
Sorma bende düşünüyorum şimdiden böyle ağrı yapıyorsa ileri de yandım:) Belki annesine acırda pozisyon değiştirir
Süt zorlamaya çalış ben birde açık süt alıyorum inek sütü nasıl yağlı oluyor ilk zamanlar ağzımda bir tabaka bırakıyor gibiydi alıştım biraz ama yine de miğdem bulanıyor.Bnde 2 hafta oldu içeli geç kalmadın sen de ..
Süt yerine yoğurt olur mu diye bende sordum doktora yanii süt daha iyi ama illa içemiyorsan yoğurt ye dedi hani tam karşılamıyor ama idare eder gibi..
Ayrıca şöyle birşey eklemek istiyorum ben süte ayrıntı ultrasonda bebeği besleyen damarlardan birinin kapalı olmasından dolayı başladım yani doktor başlattı.Süt sadece bebeğe protein bana kalsiyum değil bebeği besleyen damarları açtığı için diğer besinlerin vitamini de daha iyi gitmesini sağladığı için de çok faydalı..Tabii diğer süt ürünleri de çok önemli yiyelim yedirelim bebişlere
Ben içim sütaş gibi bildik markaları tercih ediyorum canımarkadaşlar yoğurdu evde yapıyoruz ve haftada 1 gün silivriden süt geliyor, malum süt çok beklemediği içinde hemen yoğurt yapıyoruz,hergün süt içen arkadaşlar hangi sütü tercih ediyor? süt hakkında da bir sürü karmaşa olduğu için hangisinden alsak bilemedim
Herkese merhaba bende ne süt içiyorum ne yoğurt yiyorum ne balık ne tavuk ne et yani faydalı ne varsa yemiyorumhamilelik öncesi yiyordum ama şimdi canım hiç istemiyor direk miğdem bulanıyor amazorlayıp yiyip içmek lazım
Canim 3 tane tulum aldim iki tanesi penye gaye bebenin ayakli...oburude kadife lcw den aldım aslinda sicaga alıştırmak istemiyorum evkler dogalgazli sicak oluyo kadifeyide ilk zamanlar saglik ocağına ve hasteneye giderken giydiririm diye aldim
kamuran nerelerdesin?? çok göremiyorum seni, damlayı öğrendim ama seni merak ediyorum, yoğun musun bu aralar??
Merhabalargündür iş yerinde k.k giremiyorum , yasakladılar hainler
Biraz geçmişi okudum, kalinklan dan güzel haberler var çok şükür :) Cool da iyi şükürler olsun , bebeğin zamanını beklesin uslu uslu akua parkında oynasın :)
Kamuran alışveriş için iyi bir zaman seçmişsin , Bseylül yarın güzel haberlerle gelmeni umut ediyorum , Mimoza çiçeği alışverişi tamamladın helal sana
Benim dün gece bacağıma bir ağrı girdi , ağlayacaktım neredeyse . Kramp dedikleri bu olsa gerek , son 3 aya giriyoruz hayırlısıyla . Artık zorlanmaya başlayacağız , birde sıcaklar bir yandan ... Olsun sağlık olsun ... Hepinizi seviyorum Tatlı anneler ve kuzucukları , kızımla çok öpüyoruz ...
Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
Bebeğe aoışmak için bir kaç şey alıyım diyorum ama tam olarak ne alacağıma karar veremiyorum zıbın tulum falan bakıyorum kimisi çok pahalı geliyor üç beş kere giyecek bir şeye bu kadar para verilirmi diyorum kimisi çok ucuz geliyor o zamanda acaba kalitesizmi ya bebeğe zarar verirsediyorum o nedenle birşeyler alanlar yardımcı olabilirmi nekadar paraya hangi mağazalardan neler aldınız
güzel haberlerini bekliyorum canımCanım hiç sorma haziran çıkana kadar yoğunuz biz. Bugün hastaneye gidicem 3te çıkıcam izin aldım. Bebeğimin boyunu kilosunu yazarım buraya :) Şeker yüklemesinin istemini yaptırırım pazartesine kalır herhalde. Çünkü kan alanlar çıkar belki yetişmez. Ama idrar tahlilimi bugün vericem :)
Allah sağlık sıhhat versin, sağlıklı bir şekilde anneciğiyle evine dönsün yavrucuk inşallah... Neden erken doğmuş acaba :26:Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
güzel haberlerini bekliyorum canıminşallah güzel sonuçlarla gelirsin kolay gelsin işlerinde de
Sor bakalım canım doktora her doktor farklı diyor tabi bnm cildim çok hassas benim alın kısmımda çillenme oluyor güneş kremi kullanmadan bir kaç gün öylece güneşte gezmiştim hemen yanmış o yüzden ne kullanırsam kullanıyım günde iki kere sürmek gerekli 6 saatte bir ama ben bir kere kullandığım ve gün içinde yüzümü yıkadığım için oluyor.
benim karnım normale göre epey byüdü ama göbek deliğim o kdar çıkmadı cnm fıtık falan olabilir bence doktoruna sor derim
canım dün bana teşhisi koymuştun ve de dediğin oldu tebrik. Dün göbeğim iyice çıkınca korktum gece acile gittik ve göbek fıtığı olmuşum. Doğuma kadar idare edebilirsem böyle olcak sonrasında ameliyat olmalıymışım
Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
Keşke dediğim çıkmasaydı canım yaa. Kendini zorlayacak birşeyler yapma dikkat et.
Lcw'de yenidoğan giyimi var mı. Bilmiyordum bakıcammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?