2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

alkolsüz malt içecekler mi ki ??

Canim Allah izin verirse 3.cocugumu kucagima alicam hic boyle bisey duymadim.zaten olmasinada aklim ermiyo etrafimda okadar cocuklu insanlar varki ilk defa duydum.
Benim size tavsiyem sutunuz olmasi icin dogal şeyler tuketin
Mesela ben kuru kayısı ve kuru üzümü kaynatip komposto yapiyorum.bulgur pilavi.dere otu.biskuvu ve kayısı suyu.kuru sogan.bol su.tavuk suyundan corba daha sklima gelmeyen ler var boyle guzel seylerle bedlenip sütumuzu arttırmak varken kesinlikle birayi ne ağzıma surerim nede evime sokarim bj brnim tercihim herkesin düşüncesine sonsuz saygim var...

alkolsüz bira da olsa katkı maddeli bişey olabilir onun yerine boza iç tabi içebilirsen yaz günü nasıl içilir bilmiyorum ama ben kızımı emzirirken boza içmiştim sütüm çok artmıştı. Birde malt içecek diye bişey var oda süt arttırıcı olarak satılıyor onuda deneyebilirsin. Burda süt yapan arpa birada arpa fermantasyonundan oluyor

geçmiş olsun canım... İyi ki gitmişsin doktora kendine çok dikkat et

Canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz....bundan sonra dikkat et kendine lütfen...

Alkolsüz biranın sütü arttırdığını ben de duymuştum,sonuçta malt içecek...

Allah yardımcınız olsun

ben olsam içmem, doğal pek çok yol var, alkolsüzde olsa bebiş kokusuna tadına alışmasın bence

Selam kızlar nasılsınz giremedim bugün şimdi ebebekten vermiş olduğum siparişlerim geldi aventtın göğüs koruma kalkanını aldım yorumlarını okudum yara olan göğüslerin toparlanmasına iyi geliomuş. Ve akan sütü haznesinde tutuyomuş. Ben aldım bakalım inş işe yarar :) şimdi butıkbebe de aventın urunlerinde ındırım var hani almak isteyen olursa bi baksın derim....

alkolsüz malt içecekler mi ki ??

Sanırım onlardan..

Bira ama alkolsüz hatta bunun hapları varmış eczanelerde istersen o şekilde alıyorsun benim ablama 2-3 doktorda tavsiye etti.Alkolsüz olduğu için zararlı olduğunu düşünmüyorum ama içeriğini araştırmadan içmem tabii..komposta ve diğer dediğin şeyler de çok faydalı dediğin gibi doğalda bakalım artık hepsini deneriz inşallah bol bol sütümüz olurda ihtiyaç kalmaz ek şeylere:)

Malt içecek ve alkolsüz bira aynı şey sanırım katkı maddesi var mı bilmiyorum ama dediğim gibi ablama gittiği doktorlar hep önermiş hapları da satılıyormuş..arpa suyu sonukça bilemediğim için bende sizlerden fikir almak istedim.

Canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz....bundan sonra dikkat et kendine lütfen...

Alkolsüz biranın sütü arttırdığını ben de duymuştum,sonuçta malt içecek...
Bende duydum daha erken gerçi içmek için bende sizlere sorayım dedim bakalım benden başka duyan var mı diye??

ben olsam içmem, doğal pek çok yol var, alkolsüzde olsa bebiş kokusuna tadına alışmasın bence

Canım bu arpa suyu olduğu için zararı yok doktorlar bile öneriyor yine de herkesin kendi tercihi tabii.. bende araştırmadan içmem..İnşallah hepimizin bol sütü olur da hiç ihtiyaç olmaz

Esasında bozanın içinde de malt olduğu için süt artırıcı olarak etki ediyor ve o da fermante bir içecek. Kısacası doktor ve kullanıcıların tavsiyesine dayanarak kullanılabilir olduğunu düşünüyorum :) içeriğini inceleyip denemekten zarar gelmez bence.

Ben Migros'tan Moova'nın sütünü alıyorum. Piyasadaki tek serbest gezinen inek sütü çiftliği olduğu için. Ancak eşim söyledi onlar da Türkiye piyasasından çekiliyorlarmış. Onun için Lera Fresca'nın günlük sütlerine geçiş yapmayı planlıyorum. Evde yoğurdu kendim yapıyorum ve en son onların sütüyle yaptığım gerçekten çok lezzetli oldu.

Yani yapılabilir belki ama ben sütü en çok arttıran iki şeyin sebze ağırlıklı beslenme ve bol su tüketimi olduğunu duydum. Bu yüzden ekstra birşey düşünmek için erken geliyor. Belki de sütümüz inanılmaz bol olacak. Bir de bir blog var Tomris'in Emzirme Günlüğü diye. Okumanızı tavsiye ederim. Bebeğimizi nasıl emzirmemiz gerektiğinden, neleri yanlış yaptığımıza kadar pek çok şeyi anlatıyor, yabancı kaynaklardan da yaptığı çevirileri de paylaşıyor. Onun da yegane tavsiyesi "bebeğinizi sürekli emzirin ki sütünüz artsın"

nabocum lera fresca iyi hoş da fiyatı çok yüksek diye biliyorum ben, 5 tl falan değil mi onun 1 lt sütü ? yani bence yoğurt için günlük sütten de mayalanabilir,onunla yoğurtta yapsak para dayanmaz.moovayı bende kullanıyorum ama o da sonuçta pastorize gezinen inek de olsa, günlük sütten daha mı iyidir bilemiyorum ama

Son düzenleme:
Bu arada bugün sabah doktor randevumuz vardı. Doktorumuz her şeyini çok beğendi kızımızın. Bir problem yok, boyu kilosu yerinde. "Bundan sonra artık sürekli 2 katına çıkacak her kontrolümüzde" dedi. 20 gün sonraya şeker yüklemesi için randevu verdi. Magnezyum için "muz vs yiyorsan gerek yok , ama kas ağrıların krampların olursa ve sıklaşırsa kullanabilirsin takviye olarak" dedi.
"28. haftadan itibaren tansiyonunu kontrol edeceğiz, sonra da 32. haftadan itibaren her hafta muayeneye geleceksin" dedi. İlk defa bu muayenede hem de birkaç kere normal doğuma uygunluktan bahsedince zamanın ne kadar yaklaştığını anladım ve içim bir hoş oldu kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…