Merhaba Kızlar, doğumdan önce alkolsüz bira içilmesi süt olmasına çok faydalıymış bunu duyan var mı acaba?Bugün işyerinde biriyle konuştum doğumdan iki ay önce başlanması iyi diyor birde ablamın komşusu vardı kocası arada bira içerken o da eşlik etmek adına alkolsüz bira içiyormuş ve daha doğumdan önce başlamış sütü gelmeye doğduktan sonra da maşallahı varmış.Bizde içsek mi arada bilemedim
Canim Allah izin verirse 3.cocugumu kucagima alicam hic boyle bisey duymadim.zaten olmasinada aklim ermiyo etrafimda okadar cocuklu insanlar varki ilk defa duydum.Merhaba Kızlar, doğumdan önce alkolsüz bira içilmesi süt olmasına çok faydalıymış bunu duyan var mı acaba?Bugün işyerinde biriyle konuştum doğumdan iki ay önce başlanması iyi diyor birde ablamın komşusu vardı kocası arada bira içerken o da eşlik etmek adına alkolsüz bira içiyormuş ve daha doğumdan önce başlamış sütü gelmeye doğduktan sonra da maşallahı varmış.Bizde içsek mi arada bilemedim
Merhaba Kızlar, doğumdan önce alkolsüz bira içilmesi süt olmasına çok faydalıymış bunu duyan var mı acaba?Bugün işyerinde biriyle konuştum doğumdan iki ay önce başlanması iyi diyor birde ablamın komşusu vardı kocası arada bira içerken o da eşlik etmek adına alkolsüz bira içiyormuş ve daha doğumdan önce başlamış sütü gelmeye doğduktan sonra da maşallahı varmış.Bizde içsek mi arada bilemedim
geçmiş olsun canım... İyi ki gitmişsin doktora kendine çok dikkat etmerhaba arkadaşlar dün göbeğimin çok fırladığını ve ağırdığını söylemiştim hastaneye gittim fıtıkmış. Aman siz dikkat edin ben ev ev işi çok yaptım kızımı kucağımda taşıdım hiç sakınmadım ve fıtık çıktı sakın benim yaptıklarımı yapmayın.
merhaba arkadaşlar dün göbeğimin çok fırladığını ve ağırdığını söylemiştim hastaneye gittim fıtıkmış. Aman siz dikkat edin ben ev ev işi çok yaptım kızımı kucağımda taşıdım hiç sakınmadım ve fıtık çıktı sakın benim yaptıklarımı yapmayın.
napayım 2 yaşında kız sürekli ilgi istiyor parka gidiyoruz söz dinlemiyor kucağıma alıyorum evin işi hep bende kadın tutacak para yok anne yanımda değil kimsem yok destek olacak eşim desen o benden yorgun bitkin psikolojik olarak :) ama yinede daha kötüye gitmemesi için dikkat edeceğim kendim ve bebeğimin sağlığı için
alkolsüz malt içecekler mi ki ??
Canim Allah izin verirse 3.cocugumu kucagima alicam hic boyle bisey duymadim.zaten olmasinada aklim ermiyo etrafimda okadar cocuklu insanlar varki ilk defa duydum.
Benim size tavsiyem sutunuz olmasi icin dogal şeyler tuketin
Mesela ben kuru kayısı ve kuru üzümü kaynatip komposto yapiyorum.bulgur pilavi.dere otu.biskuvu ve kayısı suyu.kuru sogan.bol su.tavuk suyundan corba daha sklima gelmeyen ler var boyle guzel seylerle bedlenip sütumuzu arttırmak varken kesinlikle birayi ne ağzıma surerim nede evime sokarim bj brnim tercihim herkesin düşüncesine sonsuz saygim var...
Malt içecek ve alkolsüz bira aynı şey sanırım katkı maddesi var mı bilmiyorum ama dediğim gibi ablama gittiği doktorlar hep önermiş hapları da satılıyormuş..arpa suyu sonukça bilemediğim için bende sizlerden fikir almak istedim.alkolsüz bira da olsa katkı maddeli bişey olabilir onun yerine boza iç tabi içebilirsen yaz günü nasıl içilir bilmiyorum ama ben kızımı emzirirken boza içmiştim sütüm çok artmıştı. Birde malt içecek diye bişey var oda süt arttırıcı olarak satılıyor onuda deneyebilirsin. Burda süt yapan arpa birada arpa fermantasyonundan oluyor
Bende duydum daha erken gerçi içmek için bende sizlere sorayım dedim bakalım benden başka duyan var mı diye??Canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz....bundan sonra dikkat et kendine lütfen...
Alkolsüz biranın sütü arttırdığını ben de duymuştum,sonuçta malt içecek...
ben olsam içmem, doğal pek çok yol var, alkolsüzde olsa bebiş kokusuna tadına alışmasın bence
Yeni üye oldum. Benim de (ilk) doğumum Ekim'de olacak. Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar :)
alkolsüz bira da olsa katkı maddeli bişey olabilir onun yerine boza iç tabi içebilirsen yaz günü nasıl içilir bilmiyorum ama ben kızımı emzirirken boza içmiştim sütüm çok artmıştı. Birde malt içecek diye bişey var oda süt arttırıcı olarak satılıyor onuda deneyebilirsin. Burda süt yapan arpa birada arpa fermantasyonundan oluyor
Hoşgeldin canım
Yeni üye oldum. Benim de (ilk) doğumum Ekim'de olacak. Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar :)
hoş geldin, bende yeni üyeyim :)
Hoşbuldum :) burada ilk hoşgeldinim bu, mutlu oldum :))
arkadaşlar yoğurdu evde yapıyoruz ve haftada 1 gün silivriden süt geliyor, malum süt çok beklemediği içinde hemen yoğurt yapıyoruz,hergün süt içen arkadaşlar hangi sütü tercih ediyor? süt hakkında da bir sürü karmaşa olduğu için hangisinden alsak bilemedim
Ben Migros'tan Moova'nın sütünü alıyorum. Piyasadaki tek serbest gezinen inek sütü çiftliği olduğu için. Ancak eşim söyledi onlar da Türkiye piyasasından çekiliyorlarmış. Onun için Lera Fresca'nın günlük sütlerine geçiş yapmayı planlıyorum. Evde yoğurdu kendim yapıyorum ve en son onların sütüyle yaptığım gerçekten çok lezzetli oldu.
Yani yapılabilir belki ama ben sütü en çok arttıran iki şeyin sebze ağırlıklı beslenme ve bol su tüketimi olduğunu duydum. Bu yüzden ekstra birşey düşünmek için erken geliyor. Belki de sütümüz inanılmaz bol olacak. Bir de bir blog var Tomris'in Emzirme Günlüğü diye. Okumanızı tavsiye ederim. Bebeğimizi nasıl emzirmemiz gerektiğinden, neleri yanlış yaptığımıza kadar pek çok şeyi anlatıyor, yabancı kaynaklardan da yaptığı çevirileri de paylaşıyor. Onun da yegane tavsiyesi "bebeğinizi sürekli emzirin ki sütünüz artsın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?