2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben 1 kg sütü 5 gün tüketiyorum hem yoğurtken hem de sütken. Eşim hazır yoğurtçulardan, sütü de ağzına sürmez. O yüzden bana ekonomik olarak çok dokunmuyor. Ama pastörize mi günlük mü dersen ikisine de eş oranda yaklaşıyorum. İkisinde de marka seçiyorum çünkü artık birçok ünlü firmaya güvenim kalmadı.

canım peynir bol yiyor musun peki ? 200 ml süt ürünün hamilelikte az gibi günde 1000 mg diyor doktorlar,araştırmalarım. ben bildiğin sabah koca 2 dilim peynir, 1 bardak süt, öğlen akşam da mutlaka yoğurt yiyorum ben bile dolduramıyorum gibi geliyor hamileler için gerekli miktarı.

Sen yine yiyormuşsun ben o kadarınıda yapnıyorum allahtan bebek haftasıyla uyumlu

Çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım inşallah şanslıdır ona iyi bir anne olurum benimde bel ağrım var hamilelik önceside vardı şimdi arttı hatta benim kalçamın içi ağrıyor

Ayy canim gecmis olsun yaa dikkat et kendine

uff yaa bize yakın Migros yok bir şekilde bakıcaz artık, web sayfalarını inceledim gerçekten güzele benziyor,hiç içmemektense bir iki gün bari bulmaya çalışayım, teşekkürler

Sen yine yiyormuşsun ben o kadarınıda yapnıyorum allahtan bebek haftasıyla uyumlu

20. haftaya kadar hiç yemedim desem yalan olmaz, herkes kilo alır ben 14 kilo verdim, çok şükür bir kaç haftadır yavaş yavaş yemeye başladım, amilelik + mide rahatsızlığı birarada çok zormuş, çok şükür bizim bebişte haftasıyla uyumlu, zaten ilk aylarda anneden besleniyor dedi herkes, artık düşünmemeye çalışıyorum, hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz şifa Allahtan...

Arkdaslar cok uzuldum ben buraya nezaman yazssam cvp veren olmuyor...caniniz saolsun birdaha yazmm herkese hayirli saglikli dogumlar....

Arkdaslar cok uzuldum ben buraya nezaman yazssam cvp veren olmuyor...caniniz saolsun birdaha yazmm herkese hayirli saglikli dogumlar....
Canim sakin oyle dusunme burda hepimiz birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi.bilmediklerimizi. sikintilarimizi sorup cevap buluyoruz gozden kacmistir.sakin baska bisey dusunme bizleri birakma daha dogum hikayelerimizi paylasicaz.

canım cok sağol bende hemen aldım e bebekten boylece yatagımızın siparişinide verdim bu arada bide kzımın sesini dinleyebilmek için bir sey aldım boyle kulaklıklı falan indirime girmiş 50 den 10a düşmüş hemn aldım teşekkür ederim canım arkadasım :)

üzülme lütfen tertip:) arada kalmıştır yazdıkların, ben hatırlamıyorum mesela, burası hepimizin paylaşım alanı, senin de güzel haberlerini okumaktan memnun oluruz..

Slm 2.ci doz asimi oldum ve budefa acidi :)
Bende bu hafta 2. dozumu yaptım, yaparken çok acımıyor da sonra iiki gün acıdı tabi, neyseki 3. doz bebeğin 3 aylıkken olacak dedi, tabi ben keşke bir an önce o günler gelse dedim içimden:)

Evet kesinlikle yeşillik ve su çok iyi veliyormuş canım, daha bugün yeni doğum yapan bir arkadaşımız günde 3 lt altına inmemek gerekiyor, suyu azaltınca hemen farkediyor dedi. Bol su ve yeşillik gebelik kilolarından kurtulmak için de çok faysalı olur, Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin o günleri:)

Ayy okurken bende heyecanlandım şimdi bende şimdiye kadarki en uzun muayene aramdayım, tekrar gördüğümde 1 ayı geçmiş olacak ama biraz da onun büyüdüğünü görebilmek için sabrediyorum, senin doktorun ne güzel demiş. Peki hangi aralıklarla 2 katına çıkacakmış?
Ben muz yiyorum ama ani kramplarım olutor yine ama çok rahatsız etmediği sürece dayanayım diyorum, zaten vitamin demir alıyorum başka ilaç almayım istiyorum. Benim de 2 temmuzda şeker yuklemem var, 50 gr lık yazdı, bunu da sağlıkla atlatırız inşallah:)

merhaba hanimlar su siralar pek yazmiyorum ama takipteyim :),
sikintili donem geciren arkadaslarimiza gecmis olsun diyorum...
bende 2 aydir malum bolgede agrilarim vardi, batma seklinde agrilar yogunlasinca aynadan baktim bi de ne gorimmm koskocaman olmus sismis, sonra acile gittim ve vulvar varisler oldugunu soyledi ebe, kan akimi iyi olmayip ve damarlarda genisleme oldugundan varisler olusurmus,
daha ne gorecez bacaklarda varis yada hemoroid turlerini biliyordum ama boyle genital bolgede varis hic duymamistim, sizide bilgilendirmis oliyim arkadaslar... ilac verdi onu kullaniyorum hala sis olan yerlerim inmedi, bide 2. gebeliklerde ve 6. aydan sonra baslarmis, neyse artik kaldi 3 ay nasil gecicek bilmiyorummm b :26:, el ayak sismesindan sonra bide varislerle ugrasicaz... kan dolasimina iyi gelen bisey varsa bilen yazsin arkadaslar bide ben 5 kilo almisim nerdeyse, aldi basini gidiyo sofradan doymadan kalkiyorum bazen, doyasiya yemis olsam 10 kilo almistim heral, ilkinde 18 le tamamlamistim yarisindan cogu kendiliginden eridi kalanlarida ben diyet ve sporla eritmistim, neyse rabbim hayirlisiyla bitirmeyi nasip ederde bizde kavusuruz bebislerimize

geldimm beenn nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl ben anlatayım hemen 22+1 günlük olduk haftaya ayrıntılı ultrasyona gircem görcem oğluşumu geçende tetonoz aşısını oldum ebe kalp atışlarını zor buldu kasıklarımda geziniyo kerata yukarı çıkmadı daha bu arada vitamin ilacı kullanan varmı bana sağlık ocağı decavit verdi

geçmiş olsun cnm evet o kısımdada varis olabiliyo ama geçiyo normal doğumda olabiliyomuş galiba ilki normalmiydi bendede şişlikler hafif var hareket kan dolaşımını hızlandırıyo cnm bide ödem oluşunca kan dolaşımı azalıyo tuzu azalt yada hiç yeme cnm ödem oluşmasın oluşsa bile az olur hayırlısıyla doğsunda verilir kilolar ben kızımda 27 kilo almıştım diyet yapmadan gitti ama bunda öyle olurmu bilemiyorum sanki kalacakmış gibi geliyo gerçi onların peşinden koşuşturmaktan yemek yiyemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…