geçmiş olsun cnm evet o kısımdada varis olabiliyo ama geçiyo normal doğumda olabiliyomuş galiba ilki normalmiydi bendede şişlikler hafif var hareket kan dolaşımını hızlandırıyo cnm bide ödem oluşunca kan dolaşımı azalıyo tuzu azalt yada hiç yeme cnm ödem oluşmasın oluşsa bile az olur hayırlısıyla doğsunda verilir kilolar ben kızımda 27 kilo almıştım diyet yapmadan gitti ama bunda öyle olurmu bilemiyorum sanki kalacakmış gibi geliyo gerçi onların peşinden koşuşturmaktan yemek yiyemicez
merhaba hanimlar su siralar pek yazmiyorum ama takipteyim :),
sikintili donem geciren arkadaslarimiza gecmis olsun diyorum...
bende 2 aydir malum bolgede agrilarim vardi, batma seklinde agrilar yogunlasinca aynadan baktim bi de ne gorimmm koskocaman olmus sismis, sonra acile gittim ve vulvar varisler oldugunu soyledi ebe, kan akimi iyi olmayip ve damarlarda genisleme oldugundan varisler olusurmus,
daha ne gorecez bacaklarda varis yada hemoroid turlerini biliyordum ama boyle genital bolgede varis hic duymamistim, sizide bilgilendirmis oliyim arkadaslar... ilac verdi onu kullaniyorum hala sis olan yerlerim inmedi, bide 2. gebeliklerde ve 6. aydan sonra baslarmis, neyse artik kaldi 3 ay nasil gecicek bilmiyorummm b :26:, el ayak sismesindan sonra bide varislerle ugrasicaz... kan dolasimina iyi gelen bisey varsa bilen yazsin arkadaslarbide ben 5 kilo almisim nerdeyse, aldi basini gidiyo sofradan doymadan kalkiyorum bazen, doyasiya yemis olsam 10 kilo almistim heral, ilkinde 18 le tamamlamistim yarisindan cogu kendiliginden eridi kalanlarida ben diyet ve sporla eritmistim, neyse rabbim hayirlisiyla bitirmeyi nasip ederde bizde kavusuruz bebislerimize
Ben Migros'tan Moova'nın sütünü alıyorum. Piyasadaki tek serbest gezinen inek sütü çiftliği olduğu için. Ancak eşim söyledi onlar da Türkiye piyasasından çekiliyorlarmış. Onun için Lera Fresca'nın günlük sütlerine geçiş yapmayı planlıyorum. Evde yoğurdu kendim yapıyorum ve en son onların sütüyle yaptığım gerçekten çok lezzetli oldu.
Yani yapılabilir belki ama ben sütü en çok arttıran iki şeyin sebze ağırlıklı beslenme ve bol su tüketimi olduğunu duydum. Bu yüzden ekstra birşey düşünmek için erken geliyor. Belki de sütümüz inanılmaz bol olacak. Bir de bir blog var Tomris'in Emzirme Günlüğü diye. Okumanızı tavsiye ederim. Bebeğimizi nasıl emzirmemiz gerektiğinden, neleri yanlış yaptığımıza kadar pek çok şeyi anlatıyor, yabancı kaynaklardan da yaptığı çevirileri de paylaşıyor. Onun da yegane tavsiyesi "bebeğinizi sürekli emzirin ki sütünüz artsın"
aynısı bende 1 aydır var doktorum varis var ödem oluşmuş tuzu azalt erken doğum yapmaz dedi...
sen ne ilacı kullanıyorsun?
Teşekürler canım , yasakladılar sanırım her yere giriş yapıyorum k.k giremiyorum . Bütün gün çok merak ediyorum siziFırsatım ve vaktim olsa bende çok isterim yapmayı ama ne yazık ki yokbir de öğretmesi gerekiyor tabi birisinin. Çok sağlıklı tabi canım bol bol ör kuzucuğa, nasıl sevinir kim bilir oynadıkça onlarla
Bir şey olmaz canım yolculuktan nerelere gidiyorlar. Nagehan alçı yurdışına bile kaç defa gitmiş üstelik ikizdi onunki...
Bizde sizi öpüyoruz kendinize iyi bakıngeçmiş olsun bu arada. İş yerine de aşk oşsun yasak da neymiş...
Biz her şeyi civilden alıcaz o da zaten evimize 5 dakika yürüme mesafede :) Aslında bu yüzden biraz daha rahatız. Orada bulamadığım bir şey olsa bile maltepe carrefour çok yakınımda. Oradan da eksikleri tamamlarız zaten alışveriş merkezleri serin olur. Halledicem her şeyi ya sıkıntı yapmıyorum :) Yeter ki elimdeki listenin hepsine alındı yazayım :))))
Kramp çok zor bir durum biliyorsun bende erken başlamıştı. Ama muz yiyerek biraz hafifletmiştim. Şuanda hergün muz yiyorum artık fayda etmiyor gibi.. Bugün doktora bu kramp olayını da sorucam. İlaç mı verir bilmem artık...
Bugün hastaneye gittim. Çok şükür bebişimin her şeyi normal. Kilosunu ölçemiyormuş çünkü ultrason ölçemiyormuş. Boyu 33 cm oğlumun. Şeker yüklmesine randevu alıcam pazartesi günü. İdrar tahlilimi de o gün vericem. Bir de bugün oğluma bunları aldık:)
Eki Görüntüle 1163651
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün hastaneye gittim. Çok şükür bebişimin her şeyi normal. Kilosunu ölçemiyormuş çünkü ultrason ölçemiyormuş. Boyu 33 cm oğlumun. Şeker yüklmesine randevu alıcam pazartesi günü. İdrar tahlilimi de o gün vericem. Bir de bugün oğluma bunları aldık:)
Eki Görüntüle 1163651
merhaba hanimlar su siralar pek yazmiyorum ama takipteyim :),
sikintili donem geciren arkadaslarimiza gecmis olsun diyorum...
bende 2 aydir malum bolgede agrilarim vardi, batma seklinde agrilar yogunlasinca aynadan baktim bi de ne gorimmm koskocaman olmus sismis, sonra acile gittim ve vulvar varisler oldugunu soyledi ebe, kan akimi iyi olmayip ve damarlarda genisleme oldugundan varisler olusurmus,
daha ne gorecez bacaklarda varis yada hemoroid turlerini biliyordum ama boyle genital bolgede varis hic duymamistim, sizide bilgilendirmis oliyim arkadaslar... ilac verdi onu kullaniyorum hala sis olan yerlerim inmedi, bide 2. gebeliklerde ve 6. aydan sonra baslarmis, neyse artik kaldi 3 ay nasil gecicek bilmiyorummm b :26:, el ayak sismesindan sonra bide varislerle ugrasicaz... kan dolasimina iyi gelen bisey varsa bilen yazsin arkadaslarbide ben 5 kilo almisim nerdeyse, aldi basini gidiyo sofradan doymadan kalkiyorum bazen, doyasiya yemis olsam 10 kilo almistim heral, ilkinde 18 le tamamlamistim yarisindan cogu kendiliginden eridi kalanlarida ben diyet ve sporla eritmistim, neyse rabbim hayirlisiyla bitirmeyi nasip ederde bizde kavusuruz bebislerimize
Teşekkür ederim canım inşallah şanslıdır ona iyi bir anne olurum benimde bel ağrım var hamilelik önceside vardı şimdi arttı hatta benim kalçamın içi ağrıyor
Teşekürler canım , yasakladılar sanırım her yere giriş yapıyorum k.k giremiyorum . Bütün gün çok merak ediyorum sizi
Cevizlideki civil bana da yakın biraz, oraya gidiyorum bazen :) Ben yine havuzlu hana gitmek istiyorum. Fiyatlar uygun hemde her şey var orada , ama çok yoruyor sen civilden alırsın , dediğin gibi carrefourada bakar halledersin , hiç problem değil . Çok şükür moralimiz iyi olsun her şey halledilir ,
gule gule giyinsin oglun insallah, diger aldiklarinizida gordum...:) bende pazartesi seker yuklemesi ve diger tahlilleri yaptiracam insallah...
Maşallah Cihangir e , demekki şeker yüklemesi için ayrı bir randevu alınıyor . Ben merak ediyordum , hemen gittiğimiz gibi şeker yüklemesi yaptırcağım mı diyoruz diye :) Aldıkların çok güzeller, iyi günlerde kullanın :)
Geçmiş olsun canım , 25. haftandasın 5 kilo iyi bence :) ilk ebeliğinde son aylarda mı kilo almıştın acaba merak ettim de , bende 1 ay önce 5,5 kilo almıştım
kızlar 15 gündür kabızlık çekiyorum. tuv. doğum yapar gibi ıkınıyorum korkuyorum bişey olcak diye...
kuru kayısı,ceviz, bol su,kayısı suyu, yok işe yaramıyor... lavman erken doğum yapıyormuş ben de erken doğum riskinden ötürü sürekli yatıyorum.
böyle durum yaşayan var mı? duphalak şurup ta işe yaramadı
Bir ara bende de kabızlık vardı , doktorum ıkınma zorlama dedi . Akşamları akive yoğurt önerdikızlar 15 gündür kabızlık çekiyorum. tuv. doğum yapar gibi ıkınıyorum korkuyorum bişey olcak diye...
kuru kayısı,ceviz, bol su,kayısı suyu, yok işe yaramıyor... lavman erken doğum yapıyormuş ben de erken doğum riskinden ötürü sürekli yatıyorum.
böyle durum yaşayan var mı? duphalak şurup ta işe yaramadı
Arkdaslar cok uzuldum ben buraya nezaman yazssam cvp veren olmuyor...caniniz saolsun birdaha yazmm herkese hayirli saglikli dogumlar....
Geçmiş olsun canım , iyi ki gitmiş sormuşsun doktoruna . Dikkat et kendinemerhaba arkadaşlar dün göbeğimin çok fırladığını ve ağırdığını söylemiştim hastaneye gittim fıtıkmış. Aman siz dikkat edin ben ev ev işi çok yaptım kızımı kucağımda taşıdım hiç sakınmadım ve fıtık çıktı sakın benim yaptıklarımı yapmayın.
Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
Oh ne güzel afiyet olsun. Bebeğinede maşallah cnm bnm...
:)) öyle gerçekte Allah öyle yaratmışki içimizede koruma duygusunu katmış en korunaklı ve rahat yer..
Kolay gelsin cnm sterese girmeden yavaş yavaş çöz işlerini... İşler yapılır önemli olan sağlığımız...
Yoğurt da tabi olur bende sabahları yiyorum üzerine biraz pekmez gezdiriyoum bir çay kaşığı
ya ben hiç süt ürünleri tüketemiyorum. süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum. sabahları kaşar,beyaz peynir, tel peynir yiyorum. yeter mi acaba bebişime
Kızlar günaydın ben şimdi ilk kanımı verdim şekerli suyumu içtim tekrar kan vermek için bekliorm .bebeğim çok tatlı kızlar maşallah herşey yolunda bi de şeker çıkmaZsa cok mutlu olucam:)) kilosu 710 gr boyuda 30cm olmus meleğim doktor cd verdi videosu da var artık
sagol canim, ilk gebeligimde son 2 ay 8 kilo almistim ama boyle yaza denk gelmisti, kilolarin bir kismi odem olabiliyo..dogumdan sonra 18 kilodan 13 gitmisti geri kalanini da dikkat ederek, sporla verdim tabi azim sart
Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?