2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar 15 gündür kabızlık çekiyorum. tuv. doğum yapar gibi ıkınıyorum korkuyorum bişey olcak diye...
kuru kayısı,ceviz, bol su,kayısı suyu, yok işe yaramıyor... lavman erken doğum yapıyormuş ben de erken doğum riskinden ötürü sürekli yatıyorum.
böyle durum yaşayan var mı? duphalak şurup ta işe yaramadı

Son düzenleme:

sagol canim, ilkinde sezeryan oldum, dedigin gibi tuzu azaltmaya calisiyorum, Sabah yuruyus yaptim, ve ozel kan dolastirici coraplardan giydim bugun, aslinda hic beklemiyodum boyle varisler olmasini, resmen sekil bozuklugu var morelim bozuldu, neyse kilolarida verecez insallah, bi an once 3 ay gecsin istiyorum, dedigin gibi yemek yiyecek zamanda bulamicaz hehe :)) hayirli saglikli dogsunlarda herseye katlanicaz artik

aynısı bende 1 aydır var doktorum varis var ödem oluşmuş tuzu azalt erken doğum yapmaz dedi...
sen ne ilacı kullanıyorsun?

Dediğin siteye bakıcam muhakkak büyüklerde hep aynı şeyi söylüyor bol bol emzirmek gerekliymiş.. benim dediğim alternatif umarım gerek kalmaz:)

aynısı bende 1 aydır var doktorum varis var ödem oluşmuş tuzu azalt erken doğum yapmaz dedi...
sen ne ilacı kullanıyorsun?

demek sendede var, bana daflon diye bi ilac yazdi hamilelere yan etkisi yokmus sirf varis olusumu icin yazdi, gerci ben yurtdisindayim Tr de bu ilactan varmi bilmiyorum....

Bugün hastaneye gittim. Çok şükür bebişimin her şeyi normal. Kilosunu ölçemiyormuş çünkü ultrason ölçemiyormuş. Boyu 33 cm oğlumun. Şeker yüklmesine randevu alıcam pazartesi günü. İdrar tahlilimi de o gün vericem. Bir de bugün oğluma bunları aldık:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekürler canım , yasakladılar sanırım her yere giriş yapıyorum k.k giremiyorum . Bütün gün çok merak ediyorum sizi

Cevizlideki civil bana da yakın biraz, oraya gidiyorum bazen :) Ben yine havuzlu hana gitmek istiyorum. Fiyatlar uygun hemde her şey var orada , ama çok yoruyor sen civilden alırsın , dediğin gibi carrefourada bakar halledersin , hiç problem değil . Çok şükür moralimiz iyi olsun her şey halledilir ,

gule gule giyinsin oglun insallah, diger aldiklarinizida gordum...:) bende pazartesi seker yuklemesi ve diger tahlilleri yaptiracam insallah...

Maşallah Cihangir e , demekki şeker yüklemesi için ayrı bir randevu alınıyor . Ben merak ediyordum , hemen gittiğimiz gibi şeker yüklemesi yaptırcağım mı diyoruz diye :) Aldıkların çok güzeller, iyi günlerde kullanın :)

Geçmiş olsun canım , 25. haftandasın 5 kilo iyi bence :) ilk ebeliğinde son aylarda mı kilo almıştın acaba merak ettim de , bende 1 ay önce 5,5 kilo almıştım

Teşekkür ederim canım inşallah şanslıdır ona iyi bir anne olurum benimde bel ağrım var hamilelik önceside vardı şimdi arttı hatta benim kalçamın içi ağrıyor

Bende de iki gündür sırt ağrısı var. Olabiliyor bunlar. Fazla yorulmamaya çalışalım. Anne olmak kolay mı :)

Havuzluhan karşıda herhalde. Oraya gidemem canım civilden hallederim:) elbette yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun. Eşimiz sevdiklerimiz iyi olsun yeter ki her şey halledilir.

gule gule giyinsin oglun insallah, diger aldiklarinizida gordum...:) bende pazartesi seker yuklemesi ve diger tahlilleri yaptiracam insallah...

Âmin inşallah canım:) sen de güzel sonuçlar alırsın inşallah.

Devlet hastanesinde böyle demek ki canım. Pazartesi biyokimyaya gidicem bana randevu verecek. Hayırlısı olsun. Ama idrar tahlilimi Pazartesi yaptırıcam. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.sen de aldıklarını paylaş arada bir:) ben merak ediyorum :))

Kızlar çok yorucu bir kursa katılıyorum bir haftadır ve 3 haftam daha var. Günde 8 ders, ayaklarım davul gibi şişiyor, her yanım ağrıyor oturmaktan. O nedenle fazla giremiyorum foruma. Geçmişi de çok okuyamıyorum. gvn in haberine üzüldüm. cool ameliyat olmuş, çok geçmiş olsun. Kamuran ve diğer arkadaşlar, aldıklarınız hayırlı olsun. kalinkam iyi haberler vermiş, ne güzel. Doktorundan güzel haberlerle gelenlere gözünaydın, doktora gideceklere de hayırlı haberler diliyorum. Bizden haberler de şöyle: Perşembe doktora gittik, gelişimimiz önden gittiği için doğum tarihimizi biraz öne aldı doktorumuz. Herşey yolunda maşallah Bugün ayaklarım davul gibi olunca tansiyonumu ölçtürdüm, 11 e 7 çıktı, normalmiş. Yarın şeker yüklemem var ve tereddütteyim. Kalın sağlıcakla.

Geçmiş olsun canım , 25. haftandasın 5 kilo iyi bence :) ilk ebeliğinde son aylarda mı kilo almıştın acaba merak ettim de , bende 1 ay önce 5,5 kilo almıştım

sagol canim, ilk gebeligimde son 2 ay 8 kilo almistim ama boyle yaza denk gelmisti, kilolarin bir kismi odem olabiliyo..dogumdan sonra 18 kilodan 13 gitmisti geri kalanini da dikkat ederek, sporla verdim tabi azim sart

Anlıyorum seni, ben bayılacak gibi olmuştum bir seferinde. Eşim korktu, nolur bayılma diye. Demir hapını değiştir doktoruna danışarak istersen. Bana en iyi gelen ve bağırsaklarımı düzene sokan sabah aç karnına içtiğim zeytinyağı oldu. Gece de yatmadan içtim bazen. Sabahları da iki bardak ılık su. Ananası da deneyebilirsin. 3-4 dilim yersen iyi gelir. Dut da çok fayda etti. Kiraz da rahatlattı.

Bir ara bende de kabızlık vardı , doktorum ıkınma zorlama dedi . Akşamları akive yoğurt önerdi

Arkdaslar cok uzuldum ben buraya nezaman yazssam cvp veren olmuyor...caniniz saolsun birdaha yazmm herkese hayirli saglikli dogumlar....

Canım örmemişler yada unutmuşlardır arkadaşlar , alınma lütfen . Gitme bir yere :)))

Geçmiş olsun canım , iyi ki gitmiş sormuşsun doktoruna . Dikkat et kendine

27 haftalık doğum mu Rabbim yardım etsin inşAllah

Afiyet olsun canım , fakat ikisini bir arada yeme . Kalsiyum ve demir bir arada alınmaz diye biliyorum

ya ben hiç süt ürünleri tüketemiyorum. süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum. sabahları kaşar,beyaz peynir, tel peynir yiyorum. yeter mi acaba bebişime

Yiyebilsen çok iyi olur canım , bunlar bebeklerimiz ve bizler için çok önemli . Özellikle bu aylar da , bol yemek gerekiyor .

Maşallah kızına , dahada büyüsün :) testlerde iyi çıkar umarım , sen alışverişe başladın dimi artık :)

sagol canim, ilk gebeligimde son 2 ay 8 kilo almistim ama boyle yaza denk gelmisti, kilolarin bir kismi odem olabiliyo..dogumdan sonra 18 kilodan 13 gitmisti geri kalanini da dikkat ederek, sporla verdim tabi azim sart

Demek ki son aylarda kilo alınıyor , çok dikkat etmemiz lazım . Sürekli yürümeli . Doğum sonrası güzel vermişsin maşallah , benim hedefim 14 kilo bakalım,
şimdi 7 kilo aldım ise son üç ayda ne olur acaba

Sağlıkla büyür umarım minik Poyraz. Lütfen annesini uyarır mısın mutlaka küvözde göz bantı devamlı takılı olsun, asla ihmal edilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…