Devlet hastanesinde böyle demek ki canım. Pazartesi biyokimyaya gidicem bana randevu verecek. Hayırlısı olsun. Ama idrar tahlilimi Pazartesi yaptırıcam. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.sen de aldıklarını paylaş arada bir:) ben merak ediyorum :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım tavsiyelerin için deneyeceğim bakalım en azından haftada 2 defa evden getirsem o sıcakta çıkmasam yeter.Güneş kremlerini duymuştum bende bugün doktora gidicem sorayım bir ona da ..
Bu krem çok yağlıymış sivilye yapıyormuş sende yaptı mı ?
Demek ki son aylarda kilo alınıyor , çok dikkat etmemiz lazım . Sürekli yürümeli . Doğum sonrası güzel vermişsin maşallah , benim hedefim 14 kilo bakalım,
şimdi 7 kilo aldım ise son üç ayda ne olur acaba
Kızlar çok yorucu bir kursa katılıyorum bir haftadır ve 3 haftam daha var. Günde 8 ders, ayaklarım davul gibi şişiyor, her yanım ağrıyor oturmaktan. O nedenle fazla giremiyorum foruma. Geçmişi de çok okuyamıyorum. gvn in haberine üzüldüm. cool ameliyat olmuş, çok geçmiş olsun. Kamuran ve diğer arkadaşlar, aldıklarınız hayırlı olsun. kalinkam iyi haberler vermiş, ne güzel. Doktorundan güzel haberlerle gelenlere gözünaydın, doktora gideceklere de hayırlı haberler diliyorum. Bizden haberler de şöyle: Perşembe doktora gittik, gelişimimiz önden gittiği içindoğum tarihimizi biraz öne aldı doktorumuz. Herşey yolunda maşallah Bugün ayaklarım davul gibi olunca tansiyonumu ölçtürdüm, 11 e 7 çıktı, normalmiş. Yarın şeker yüklemem var ve tereddütteyim. Kalın sağlıcakla.
Ben memnun değilim solante pregnadan. 1 aydan uzun zamandır kullanıyorum. Doktorumdan başka bir krem daha önermesini istedim ama bu çok iyi koruyor dedi. Oysa gözenekleri tıkıyor, bembeyaz yapıyor suratımı. Üstelik için de petrol ürünü var. İçim hiç rahat değil kullandığım için.
geçmiş olsun canım... İyi ki gitmişsin doktora kendine çok dikkat et
Canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz....bundan sonra dikkat et kendine lütfen...
Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun
Ayy canim gecmis olsun yaa dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım , iyi ki gitmiş sormuşsun doktoruna . Dikkat et kendine
Kahvaltıda yediğimin haricinde meyvelerin yanında, ara öğünlerde yoğurt, süt, peynir yemeye gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Canım çok tatlı isterse de sade dondurma yiyorum 2 kaşık kadar. O da çok iyi bir kalsiyum kaynağıymışcanım peynir bol yiyor musun peki ? 200 ml süt ürünün hamilelikte az gibi günde 1000 mg diyor doktorlar,araştırmalarım. ben bildiğin sabah koca 2 dilim peynir, 1 bardak süt, öğlen akşam da mutlaka yoğurt yiyorum ben bile dolduramıyorum gibi geliyor hamileler için gerekli miktarı.
Sanal market uygulaması işine yarar mı acaba?uff yaa bize yakın Migros yokbir şekilde bakıcaz artık, web sayfalarını inceledim gerçekten güzele benziyor,hiç içmemektense bir iki gün bari bulmaya çalışayım, teşekkürler
Bende bu hafta 2. dozumu yaptım, yaparken çok acımıyor da sonra iiki gün acıdı tabi, neyseki 3. doz bebeğin 3 aylıkken olacak dedi, tabi ben keşke bir an önce o günler gelse dedim içimden:)
Evet kesinlikle yeşillik ve su çok iyi veliyormuş canım, daha bugün yeni doğum yapan bir arkadaşımız günde 3 lt altına inmemek gerekiyor, suyu azaltınca hemen farkediyor dedi. Bol su ve yeşillik gebelik kilolarından kurtulmak için de çok faysalı olur, Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin o günleri:)
Ayy okurken bende heyecanlandım şimdibende şimdiye kadarki en uzun muayene aramdayım, tekrar gördüğümde 1 ayı geçmiş olacak ama biraz da onun büyüdüğünü görebilmek için sabrediyorum, senin doktorun ne güzel demiş. Peki hangi aralıklarla 2 katına çıkacakmış?
Ben muz yiyorum ama ani kramplarım olutor yine ama çok rahatsız etmediği sürece dayanayım diyorum, zaten vitamin demir alıyorum başka ilaç almayım istiyorum. Benim de 2 temmuzda şeker yuklemem var, 50 gr lık yazdı, bunu da sağlıkla atlatırız inşallah:)
Canım güne yeşil çay içerek başla, bir de zeytinyağı tavsiye ederim. Birkaç gün süt ürünlerini de azalt istersen. Fazlası bazı bünyelerde kabızlık ya da şişkinlik gibi problemler yapabiliyorkızlar 15 gündür kabızlık çekiyorum. tuv. doğum yapar gibi ıkınıyorum korkuyorum bişey olcak diye...
kuru kayısı,ceviz, bol su,kayısı suyu, yok işe yaramıyor... lavman erken doğum yapıyormuş ben de erken doğum riskinden ötürü sürekli yatıyorum.
böyle durum yaşayan var mı? duphalak şurup ta işe yaramadı
Kızlar çok yorucu bir kursa katılıyorum bir haftadır ve 3 haftam daha var. Günde 8 ders, ayaklarım davul gibi şişiyor, her yanım ağrıyor oturmaktan. O nedenle fazla giremiyorum foruma. Geçmişi de çok okuyamıyorum. gvn in haberine üzüldüm. cool ameliyat olmuş, çok geçmiş olsun. Kamuran ve diğer arkadaşlar, aldıklarınız hayırlı olsun. kalinkam iyi haberler vermiş, ne güzel. Doktorundan güzel haberlerle gelenlere gözünaydın, doktora gideceklere de hayırlı haberler diliyorum. Bizden haberler de şöyle: Perşembe doktora gittik, gelişimimiz önden gittiği içindoğum tarihimizi biraz öne aldı doktorumuz. Herşey yolunda maşallah Bugün ayaklarım davul gibi olunca tansiyonumu ölçtürdüm, 11 e 7 çıktı, normalmiş. Yarın şeker yüklemem var ve tereddütteyim. Kalın sağlıcakla.
kızlar 15 gündür kabızlık çekiyorum. tuv. doğum yapar gibi ıkınıyorum korkuyorum bişey olcak diye...
kuru kayısı,ceviz, bol su,kayısı suyu, yok işe yaramıyor... lavman erken doğum yapıyormuş ben de erken doğum riskinden ötürü sürekli yatıyorum.
böyle durum yaşayan var mı? duphalak şurup ta işe yaramadı
merhaba arkadaşlar dün göbeğimin çok fırladığını ve ağırdığını söylemiştim hastaneye gittim fıtıkmış. Aman siz dikkat edin ben ev ev işi çok yaptım kızımı kucağımda taşıdım hiç sakınmadım ve fıtık çıktı sakın benim yaptıklarımı yapmayın.
Merhaba kızlarrr dün 27 haftalık hamile arkadaşımın bebeğini sezeryanla aldılar bebekde annede iyi 3 gün çok önemliymiş 3 günü atlatması lazım 600 gr daha minicik hepiniz dua ederseniz çok sevinirim poyrazımız için sevgiyle sağlıkla kalın...
Merhaba Kızlar, doğumdan önce alkolsüz bira içilmesi süt olmasına çok faydalıymış bunu duyan var mı acaba?Bugün in şyerinde biriyle konuştum doğumdan iki ay önce başlanması iyi diyor birde ablamın komşusu vardı kocası arada bira içerken o da eşlik etmek adına alkolsüz bira içiyormuş ve daha doğumdan önce başlamış sütü gelmeye doğduktan sonra da maşallahı varmış.Bizde içsek mi arada bilemedim
Selam kızlar nasılsınz giremedim bugün şimdi ebebekten vermiş olduğum siparişlerim geldi aventtın göğüs koruma kalkanını aldım yorumlarını okudum yara olan göğüslerin toparlanmasına iyi geliomuş. Ve akan sütü haznesinde tutuyomuş. Ben aldım bakalım inş işe yarar :) şimdi butıkbebe de aventın urunlerinde ındırım var hani almak isteyen olursa bi baksın derim....
hoşgeldin.. inşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız..Yeni üye oldum. Benim de (ilk) doğumum Ekim'de olacak. Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar :)
dr beğendiyse kızımızı maşallah diyelim:) evet ya yaklaştığı o günler konuşunca insan bir tuhaf oluyorhayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.Bu arada bugün sabah doktor randevumuz vardı. Doktorumuz her şeyini çok beğendi kızımızın. Bir problem yok, boyu kilosu yerinde. "Bundan sonra artık sürekli 2 katına çıkacak her kontrolümüzde" dedi. 20 gün sonraya şeker yüklemesi için randevu verdi. Magnezyum için "muz vs yiyorsan gerek yok , ama kas ağrıların krampların olursa ve sıklaşırsa kullanabilirsin takviye olarak" dedi.
"28. haftadan itibaren tansiyonunu kontrol edeceğiz, sonra da 32. haftadan itibaren her hafta muayeneye geleceksin" dedi. İlk defa bu muayenede hem de birkaç kere normal doğuma uygunluktan bahsedince zamanın ne kadar yaklaştığını anladım ve içim bir hoş oldu kızlar:)
aa canım ne sordun? telefondan girince okuyamıyoruz bir de kendi adıma söyleyim şu sıralar çok yorgunum ve sağlık prob.olunca hepsine cevap yazılamıyor. forumda şu sıralar sağlık prob.ve kontrollerle gidenler oluyor dolayısıyla hepsine cevap verilemiyor.Arkdaslar cok uzuldum ben buraya nezaman yazssam cvp veren olmuyor...caniniz saolsun birdaha yazmm herkese hayirli saglikli dogumlar....
geldimm beenn nasılsınız kızlar bebişleriniz nasıl ben anlatayım hemen 22+1 günlük olduk haftaya ayrıntılı ultrasyona gircem görcem oğluşumu geçende tetonoz aşısını oldum ebe kalp atışlarını zor buldu kasıklarımda geziniyo kerata yukarı çıkmadı daha bu arada vitamin ilacı kullanan varmı bana sağlık ocağı decavit verdi
Devlet hastanesinde böyle demek ki canım. Pazartesi biyokimyaya gidicem bana randevu verecek. Hayırlısı olsun. Ama idrar tahlilimi Pazartesi yaptırıcam. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.sen de aldıklarını paylaş arada bir:) ben merak ediyorum :))
canım cok sağol bende hemen aldım e bebekten boylece yatagımızın siparişinide verdim bu arada bide kzımın sesini dinleyebilmek için bir sey aldım boyle kulaklıklı falan indirime girmiş 50 den 10a düşmüş hemn aldım teşekkür ederim canım arkadasım :)
Ginaydin arkadaslar iyi haftasonlari diliorum
Canım ben daha yeni almaya başladım , uyku seti şu http://kidboo.com.tr/resimler/kzG_BS_VALENT__NE_SATEN_VAN__LLA.jpg , katlan küvet , birde tulum aldım hepsi bu
canım kendini yormamaya dikkat et. valla ben hastaneye ya da bir işimiz vardı onun için iki saatlik yola gidiyordum eve gelince pestilim çıkıyor. iki gün kendime gelemiyorum.
Tek Deniz ve sen iyi olun da, ne yapalım bir süre yorumlarını özlemeye razıyız...
o tereddüt bende de var..
canım geçmiş olsun. benimde oldu. gyneferro sanola a başlayınca..ama sonra yavaşladı. ama dediğin gibi ilk seferinde
o ıkınmayı ben de yaşadım.. allah kurtarsın diyorlar ya tam öyle bir durum..
bol su içiyorum demişsin ama günde 3 lt içiyor musun? sonra meyve yiyormuşsun zaten. zeytinyağı tavsiye ederim.çünkü benim geçmeseydi onu deneyecektim.
geçmiş olsun..
aaa çok geçmiş olsun.. fıtık mı! inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım. dikkat etmeye bak.. yalnız olduğun için işin yükü sendeymiş ama yine de dediğin gibi dikkat etmeye çalış. iş neyse de bir de allah bağışlasın kızının ihtiyaçları var.. allah yardımcın olsun..
allah yardımcıları olsun.. erken doğumu ne tetiklemiş.. arkadaşlar da sormuş ama bir de ben soruyum. cevabı yazılmamış sanırım ben mi göremedim bilmiyorum.
canım doğumdan önce içti mi bilmiyorum da abimin eşi doğumdan sonra içiyordu. malt içeçeklerinden meyveli falan da oluyor. sütü de iyi oluyordu. faydası olduğunu düşünüyorum. ama kullanır mıyım bilmiyorum. sanırım kullanırım.. onun yanında elbette tavsiye edilen gidalardan da alacağız ama işte onlarda bir yere kadar etkiliyor. yani takviye için zaten.
hayırlı olsun. inş işe yarar. onu araştırmadım da krem tarzı birşey mi..
hoşgeldin.. inşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız..
dr beğendiyse kızımızı maşallah diyelim:) evet ya yaklaştığı o günler konuşunca insan bir tuhaf oluyorhayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.
aa canım ne sordun? telefondan girince okuyamıyoruz bir de kendi adıma söyleyim şu sıralar çok yorgunum ve sağlık prob.olunca hepsine cevap yazılamıyor. forumda şu sıralar sağlık prob.ve kontrollerle gidenler oluyor dolayısıyla hepsine cevap verilemiyor.
hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. ben onu kullanmıyorum muadilini kullanıyorum ama kullanan çok.. bu dönem kullanıyoruz.
canım biyokimyadan ne için randevu alacaksın..
bir de hayırlı olsun bebeğinin kıyafetleri. çok güzeller..
Merhabalaaaaarrr :)) bizde burayi annemle birlikte takip etmeye basladik bem 19 yasimdayim annem 37 simdi yeni bir kiz kardes geliyor bana. :) bizimkide ekimde dogucak insallah. Son adet tarihi 7 ocak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim sakin oyle dusunme burda hepimiz birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi.bilmediklerimizi. sikintilarimizi sorup cevap buluyoruz gozden kacmistir.sakin baska bisey dusunme bizleri birakma daha dogum hikayelerimizi paylasicaz.
üzülme bazen gözden kaçabiliyor, yoksa size karşı bir tavır olduğunu düşünmüyorum,
üzülme lütfen tertip:) arada kalmıştır yazdıkların, ben hatırlamıyorum mesela, burası hepimizin paylaşım alanı, senin de güzel haberlerini okumaktan memnun oluruz..
tetonoz un ikinci dozu dündü.. unutmuşum. aşı kartı diğer çantada kalmış. pazartesi gitsem olur herhalde..
iltihap olayı ondan sonra da oldu ya korka korka gideceğim... inşallah onunla ilgisi yoktur da ikinciyi olunca rahat ederim.
Sizeeee cokk tesekur ederim...:))) normalde alingan biri degilim..ama ayri gunlerde yazainca cvp alamayinca cok uzuldum istenmiyorum heralde dedim..olabilirya insanlik hali oyuzden cok kirilmistim..ama sizin yazdiklarinizi okunua icim rahatladi..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ..:)))
Ilk defa bi abla geldi buraya :)))) hayırlı olsun kardeşin:) sağ salim doğar inşallah:)
Insallah :) annem kucuk evlenmis ve butun cocuklarini 19 yasina kadar dogurmus. En kucugumuz 18 yasina giricek ben 19 birde abim var 22 yasinda :) buda kazan dibi olucak işte başta cok tuhaf olduk. Alisamadik. Ama kiz olduğunu öğrenince asiri mutlu olduk. Ben hep oiz kardes istiyordum. Adinida suanlik simay doga koyucaz sanirsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?