2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben daha yeni almaya başladım , uyku seti şu http://kidboo.com.tr/resimler/kzG_BS_VALENT__NE_SATEN_VAN__LLA.jpg , katlan küvet , birde tulum aldım hepsi bu

Ben memnun değilim solante pregnadan. 1 aydan uzun zamandır kullanıyorum. Doktorumdan başka bir krem daha önermesini istedim ama bu çok iyi koruyor dedi. Oysa gözenekleri tıkıyor, bembeyaz yapıyor suratımı. Üstelik için de petrol ürünü var. İçim hiç rahat değil kullandığım için.

evet canim son aylar daha cok aliniyo, tabi bunye meslesi herkes bir olmuyo.. gecen bi arkadas 10 kilo aldim hala 5 kilom var dedi, digeri 12 kilo aldim dogumdan sonra eksiye dusmus gunden gune eriyorum dedi...

Tam tatil arifesi hiç olmamış bu eğitim Allah kolaylık versin canım bende nerde İlerya diyordum. Tansiyonun sınırda canım, tuzu azalt istersen. Güneş kremi olarak Amwayin 30faktörlüsünü kullanıyorum ben, yüzümü yumuşacık yapıyor ve cilde uyum sağlıyor, bi süre sonra farkedilmiyor yani, tavsiye ederim ama sen araştırmacı bir hamişsin doğru bir ürün bulursun umarım:)

geçmiş olsun canım... İyi ki gitmişsin doktora kendine çok dikkat et

Canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz....bundan sonra dikkat et kendine lütfen...

Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun

Ayy canim gecmis olsun yaa dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım , iyi ki gitmiş sormuşsun doktoruna . Dikkat et kendine

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. artık daha dikkatli olmaya karar verdim bugün doktoruma gittim genel cerraha yönlendirdi içimide rahatlattı endişe etme dedi eğer dikkat edersem ve genel cerrahi kontrolleri olumlu olursa ameliyatı doğumdan sonraya bırakabiliriz dedi. İnşallah herşey yolunda gider çünkü bebeğim varken ameliyat olmak istemiyorum

Kahvaltıda yediğimin haricinde meyvelerin yanında, ara öğünlerde yoğurt, süt, peynir yemeye gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Canım çok tatlı isterse de sade dondurma yiyorum 2 kaşık kadar. O da çok iyi bir kalsiyum kaynağıymış

uff yaa bize yakın Migros yok bir şekilde bakıcaz artık, web sayfalarını inceledim gerçekten güzele benziyor,hiç içmemektense bir iki gün bari bulmaya çalışayım, teşekkürler
Sanal market uygulaması işine yarar mı acaba?

Ortalama her ay iki katı olurmuş. Yani istersen birkaç akşam magnezyum takviyesi yap. Normale dönünce bırakırsın. Bana diğer doktorum 3 hafta önce verdi, sadece 2 kere ihtiyaç duydum kullanmaya

Canım güne yeşil çay içerek başla, bir de zeytinyağı tavsiye ederim. Birkaç gün süt ürünlerini de azalt istersen. Fazlası bazı bünyelerde kabızlık ya da şişkinlik gibi problemler yapabiliyor

canım kendini yormamaya dikkat et. valla ben hastaneye ya da bir işimiz vardı onun için iki saatlik yola gidiyordum eve gelince pestilim çıkıyor. iki gün kendime gelemiyorum.
Tek Deniz ve sen iyi olun da, ne yapalım bir süre yorumlarını özlemeye razıyız...

o tereddüt bende de var..

canım geçmiş olsun. benimde oldu. gyneferro sanola a başlayınca..ama sonra yavaşladı. ama dediğin gibi ilk seferinde
o ıkınmayı ben de yaşadım.. allah kurtarsın diyorlar ya tam öyle bir durum..

bol su içiyorum demişsin ama günde 3 lt içiyor musun? sonra meyve yiyormuşsun zaten. zeytinyağı tavsiye ederim.çünkü benim geçmeseydi onu deneyecektim.

geçmiş olsun..

aaa çok geçmiş olsun.. fıtık mı! inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım. dikkat etmeye bak.. yalnız olduğun için işin yükü sendeymiş ama yine de dediğin gibi dikkat etmeye çalış. iş neyse de bir de allah bağışlasın kızının ihtiyaçları var.. allah yardımcın olsun..

allah yardımcıları olsun.. erken doğumu ne tetiklemiş.. arkadaşlar da sormuş ama bir de ben soruyum. cevabı yazılmamış sanırım ben mi göremedim bilmiyorum.

canım doğumdan önce içti mi bilmiyorum da abimin eşi doğumdan sonra içiyordu. malt içeçeklerinden meyveli falan da oluyor. sütü de iyi oluyordu. faydası olduğunu düşünüyorum. ama kullanır mıyım bilmiyorum. sanırım kullanırım.. onun yanında elbette tavsiye edilen gidalardan da alacağız ama işte onlarda bir yere kadar etkiliyor. yani takviye için zaten.

hayırlı olsun. inş işe yarar. onu araştırmadım da krem tarzı birşey mi..

Yeni üye oldum. Benim de (ilk) doğumum Ekim'de olacak. Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar :)
hoşgeldin.. inşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız..

dr beğendiyse kızımızı maşallah diyelim:) evet ya yaklaştığı o günler konuşunca insan bir tuhaf oluyorhayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.

Arkdaslar cok uzuldum ben buraya nezaman yazssam cvp veren olmuyor...caniniz saolsun birdaha yazmm herkese hayirli saglikli dogumlar....
aa canım ne sordun? telefondan girince okuyamıyoruz bir de kendi adıma söyleyim şu sıralar çok yorgunum ve sağlık prob.olunca hepsine cevap yazılamıyor. forumda şu sıralar sağlık prob.ve kontrollerle gidenler oluyor dolayısıyla hepsine cevap verilemiyor.

hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. ben onu kullanmıyorum muadilini kullanıyorum ama kullanan çok.. bu dönem kullanıyoruz.

canım biyokimyadan ne için randevu alacaksın..

bir de hayırlı olsun bebeğinin kıyafetleri. çok güzeller..

tetonoz un ikinci dozu dündü.. unutmuşum. aşı kartı diğer çantada kalmış. pazartesi gitsem olur herhalde..
iltihap olayı ondan sonra da oldu ya korka korka gideceğim... inşallah onunla ilgisi yoktur da ikinciyi olunca rahat ederim.

Merhabalaaaaarrr :)) bizde burayi annemle birlikte takip etmeye basladik bem 19 yasimdayim annem 37 simdi yeni bir kiz kardes geliyor bana. :) bizimkide ekimde dogucak insallah. Son adet tarihi 7 ocak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim bebegimiz kiz. Kiz bebek isimleri konusunda yardimci olurmusunuz :)

Onu bende aldim ama yakalayamiosun kalp atisini ama hareket ettiginde duyuyosun sesini 1kere yakalayabildim kalp atisini kipirdadi gitti :) yatagini hangisinden aldin canim

Canım ben daha yeni almaya başladım , uyku seti şu http://kidboo.com.tr/resimler/kzG_BS_VALENT__NE_SATEN_VAN__LLA.jpg , katlan küvet , birde tulum aldım hepsi bu

Uyku seti çok güzel:) nereden ve ne kadara aldın canım? Ben taça sordum 250 dedi. Bu kadar pahalı olunca kayınvalideme aldırmayı düşündüm:))))))))) aslında biraz da abartmışlar. Sen de fiyat yazarsan kafamda netleşecek. Başka yere de sormadım hiç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şeker yükleme testinin randevusunu biyokimya veriyormuş :)

Ilk defa bi abla geldi buraya :)))) hayırlı olsun kardeşin:) sağ salim doğar inşallah:)

üzülme bazen gözden kaçabiliyor, yoksa size karşı bir tavır olduğunu düşünmüyorum,

üzülme lütfen tertip:) arada kalmıştır yazdıkların, ben hatırlamıyorum mesela, burası hepimizin paylaşım alanı, senin de güzel haberlerini okumaktan memnun oluruz..

Sizeeee cokk tesekur ederim...:))) normalde alingan biri degilim..ama ayri gunlerde yazainca cvp alamayinca cok uzuldum istenmiyorum heralde dedim..olabilirya insanlik hali oyuzden cok kirilmistim..ama sizin yazdiklarinizi okunua icim rahatladi..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ..:)))

Canım olur mu öyle şey, bazen hepimizin yazdıkları arada kaynıyor...tam biri birşey soruyor,ardından bir arkadaşımızın sağlık sorunu vs. Çıkınca herkes ona yöneliyor...bu aralar ben de dahil hepimiz hastanelerle uğraşıyoruz.kırılma lütfen ve aramızdan ayrılma :)

Ilk defa bi abla geldi buraya :)))) hayırlı olsun kardeşin:) sağ salim doğar inşallah:)

Insallah :) annem kucuk evlenmis ve butun cocuklarini 19 yasina kadar dogurmus. En kucugumuz 18 yasina giricek ben 19 birde abim var 22 yasinda :) buda kazan dibi olucak işte başta cok tuhaf olduk. Alisamadik. Ama kiz olduğunu öğrenince asiri mutlu olduk. Ben hep oiz kardes istiyordum. Adinida suanlik simay doga koyucaz sanirsam

Hayirlinugurlu olsun Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah aramiza hosgeldinizz sen ve annen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…