2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar dün üzücü bi olayla is yerimden ayrıldım.patronumun israrlarina rağmen donmek istemiyorun.gece sabaha kadar uyumadim ona mesaj attım. israr etmeyin gelmiyecegim diye. bugün bi ev hanımı olarak uyandim artık beni burda sık sık göreceksiniz.ggünümü nasıl gecirecegim napicamm bilmiyorum.sitede kimseyi pek tanımıyorum size saricam kesin.artik beni idare edin canlar :)

Kızlar bunlarda benim oğluma aldıklarımiz kışlık kıyafet bulmakta zorlanıyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403338863720.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 58
Haklisin cnm :))))) rabbim hepimuze saglikli hayirli evlat versin ....bir avazda kurtulalim :)
Kızlar bunlarda benim oğluma aldıklarımiz kışlık kıyafet bulmakta zorlanıyorum. ..

Coook guzelmis saglikla eskitsin insalhhhh :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende öğretmenim tatile girdim yaxın ne yapıcam nasıl zaman geçitçrecem diye kara kara düşünüyorum artık birbirimize sararız :)

Çok güzel şeyler almışsın güzel günlerde giyer inşallah bende bir kaç şey aldım eve gidince paylaşıcam sizinle

Bende tekne kazıntısıyın ve evin en çok sevileni ve şımartılanı oldum şimdiden çok şanslı bir bebek olduğu belli allah hayırlısıyla doğup büyümeyi nasip etsin

Amin ya kiz isim onerilerine acigiz bu arada :)

Bizim bebegimiz kiz. Kiz bebek isimleri konusunda yardimci olurmusunuz :)

hayırlı olsun. biz adını Doğa koyacağız. isim konusu kişiye göre değişiyor. mesela bir isim birilerine çok güzel geliyor kimisine de sıradan geliyor. içine sinen bir isim olunca zaten bu olsun diyorsun. ben doğuma kadar koymam diyordum. ama içime çok sindi. hem değişik hem anlamlı geliyor.böyle bir şey arıyordum.
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız...

canım keşke bu kadar kesin konuşmadan biraz düşünsen. elbette en iyisini en uygun olanı sen bileceksin ona göre de yaparsın. ama ben iş konusunda maalesef pek şanslı değildim. çıkışlarımda yorgunluk,kırgınlık hatta adaletsizlik olduğunu düşündüm ama yine de çıktığım için pişman olduğum işlerim oldu. şimdi belli ki senin durumunda benzer..

doğum iznine az kaldı. o zamana kadar idare edebilirsin.hamileliğin de etkileriyle çok yorulmuş olabilirsin.
ondan sonra daha iyi karar vereceğini düşünüyorum. en azından yaşadığın durumun etkisinden uzak ama bebeğin için kendin için bir karar vereceksin.

nasıl üzücü olay oldu bilmiyorum ama birşeyler yoluna girmiş ki patronun çağırıyor. veya hataları anlamışlar. ama şunu söyleyim patronun yine fırsattan istifade etmek istememiş seni çıkarmak için can atmamış..

ayrıca durumunuz nasıl bilmiyorum ama iyi de olsa o kadar emeğin var geleceğin için de doğuma kadar çalışabilirsin..

tabiki karar senin hayırlısı olsun canım.

Birkaç tablet alabilirim belki aslında evet, bi doktoruma sorayım bakalım. Teşekkür ederiz canım:)

Bizim bebegimiz kiz. Kiz bebek isimleri konusunda yardimci olurmusunuz :)

Aaa maşallah barekallah annene İlk yıllar çok zor olmuştur eminim özellikle bu nesilde o kadar erken evlilik yok ama şimdi çocuklarıyla arkadaşlık ederek ve doyasıya gezerek acısını çıkartıyordur umarım:) Senin gibi cimcime bi kızı da varmış oh ne güzel, inşallah bu da sağlıklı ve tatlı bi kızçe olur.
Benim bebeğim de kız ve ilk öğrendiğim anda gözümde kızımla kahve içmelere gideceğim, alışveriş yapıp dertleşeceğim günlerin hyali belirdi:) Sizi böyle görünce haksız olmadığımı anladım şimdi:) hoşgeldiniz analı-kızlı:)

Canim bende bi ev hanimi olaraktan sana hosgeldin diyorum...inanki buraya girince vakit geciyor gerci beni evde iki cocuk baya peşinden kosturup vaktimi aliyor

Iki isim de çok güzel:) benim de oğlum olacak:) ilk bebeğim ama annen de çok heyecanlıdır şimdi:) uzun zaman sonra bu duyguyu tekrar yaşıyor çünkü:) benim de küçük kardeşimle aramda 15 yaş var. Onu ben büyüttüm. Küçük annesi oldum onun:) sen de öyle olacaksın:) ama dikkat et ben bi kere mamayı çok verdim kabız olmuştu minik:))) annene sormadan bir şey yapma ilk zamanlar:) sonra alışırsın zaten:))

Son düzenleme:

Neden ayrıldın? Umarım küçük bi şey için ayrılmamışsındır. Zaten doğum iznimize çok da uzun zaman kalmadı. Biraz daha sabretseydin. Benim de bazen şartellerim atıyor ama ayrılmayı düşünmüyorum. Böyle işi zor bulurum:)))))) patronun tarafından sevilen birisin belli ki. Bi kere daha düşünseydin.. Hakkında hayırlısı olsun...

Çok sağol canım :) İstekli katıldım eğitime ama sebebim var. Eğitimi bitirince evime yakın yere tayinimi aldıracağım kısmetse. Ben katlanırım herşeye ama bebeğimi de yoruyorum diye üzülüyorum. Cuma günü pestilimiz çıkmıştı, oğlum da çok az kıpırdadı. Bugün de şeker yüklemesi sarstı bizi iyice, ne beter birşeymiş o içirdikleri aromalı glikoz. Amway hiç aklıma gelmemişti, araştırayım onu da bir Teşekkür ederim canım.

Teşekkür ederiz teyzesi. Kursa yastıkla gittim cuma günü, biraz konforlu oldu. Beslenmemi de götürüyorum yanımda ama devamlı oturmak çok yoruyor. Artık hocalardan izin isteyip saatte bir yürüyüşe çıkcam derslerden. Çünkü dersler 1buçuk saat sürüyor. Bugün de şeker yüklememizi yaptırdık, çok sarstı bünyemi. Uyku hali yaptı. Zaten tadı da iğrenç. Ben aromalı hiçbirşey içemem. Elma aromalıydı glikoz, yaktı içimi çok fena. Sonuçlarımı pazartesi göstereceğim doktoruma. Netten araştırdığıma göre bir değerim sınırda çıktı gibi, umarım herşey yolundadır hepimiz için.

Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş ( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam

Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş ( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam

Moralini hemen bozma diğeri iyi çıkar inşallah. Normal değer kaç olmalıymış peki ?

Acaba yediklerinlemi alakalı böyle çıktı belki ikincisi normal çıkar bozma moralini bu arada şekerli gıdalardan uzak dur bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…