- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
Haklisin cnm :))))) rabbim hepimuze saglikli hayirli evlat versin ....bir avazda kurtulalim :)Canım olur mu öyle şey, bazen hepimizin yazdıkları arada kaynıyor...tam biri birşey soruyor,ardından bir arkadaşımızın sağlık sorunu vs. Çıkınca herkes ona yöneliyor...bu aralar ben de dahil hepimiz hastanelerle uğraşıyoruz.kırılma lütfen ve aramızdan ayrılma :)
Kızlar bunlarda benim oğluma aldıklarımiz kışlık kıyafet bulmakta zorlanıyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar dün üzücü bi olayla is yerimden ayrıldım.patronumun israrlarina rağmen donmek istemiyorun.gece sabaha kadar uyumadim ona mesaj attım. israr etmeyin gelmiyecegim diye. bugün bi ev hanımı olarak uyandimartık beni burda sık sık göreceksiniz.ggünümü nasıl gecirecegim napicamm bilmiyorum.sitede kimseyi pek tanımıyorum size saricam kesin.artik beni idare edin canlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bunlarda benim oğluma aldıklarımiz kışlık kıyafet bulmakta zorlanıyorum. ..
Insallah :) annem kucuk evlenmis ve butun cocuklarini 19 yasina kadar dogurmus. En kucugumuz 18 yasina giricek ben 19 birde abim var 22 yasinda :) buda kazan dibi olucak işte başta cok tuhaf olduk. Alisamadik. Ama kiz olduğunu öğrenince asiri mutlu olduk. Ben hep oiz kardes istiyordum. Adinida suanlik simay doga koyucaz sanirsam
Bende tekne kazıntısıyın ve evin en çok sevileni ve şımartılanı oldum şimdiden çok şanslı bir bebek olduğu belli allah hayırlısıyla doğup büyümeyi nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim bebegimiz kiz. Kiz bebek isimleri konusunda yardimci olurmusunuz :)
Günaydın kızlar dün üzücü bi olayla is yerimden ayrıldım.patronumun israrlarina rağmen donmek istemiyorun.gece sabaha kadar uyumadim ona mesaj attım. israr etmeyin gelmiyecegim diye. bugün bi ev hanımı olarak uyandimartık beni burda sık sık göreceksiniz.ggünümü nasıl gecirecegim napicamm bilmiyorum.sitede kimseyi pek tanımıyorum size saricam kesin.artik beni idare edin canlar :)
Kahvaltıda yediğimin haricinde meyvelerin yanında, ara öğünlerde yoğurt, süt, peynir yemeye gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Canım çok tatlı isterse de sade dondurma yiyorum 2 kaşık kadar. O da çok iyi bir kalsiyum kaynağıymış
Sanal market uygulaması işine yarar mı acaba?
Ortalama her ay iki katı olurmuş. Yani istersen birkaç akşam magnezyum takviyesi yap. Normale dönünce bırakırsın. Bana diğer doktorum 3 hafta önce verdi, sadece 2 kere ihtiyaç duydum kullanmaya
Canım güne yeşil çay içerek başla, bir de zeytinyağı tavsiye ederim. Birkaç gün süt ürünlerini de azalt istersen. Fazlası bazı bünyelerde kabızlık ya da şişkinlik gibi problemler yapabiliyor
Merhabalaaaaarrr :)) bizde burayi annemle birlikte takip etmeye basladik bem 19 yasimdayim annem 37 simdi yeni bir kiz kardes geliyor bana. :) bizimkide ekimde dogucak insallah. Son adet tarihi 7 ocak.
Bizim bebegimiz kiz. Kiz bebek isimleri konusunda yardimci olurmusunuz :)
Insallah :) annem kucuk evlenmis ve butun cocuklarini 19 yasina kadar dogurmus. En kucugumuz 18 yasina giricek ben 19 birde abim var 22 yasinda :) buda kazan dibi olucak işte başta cok tuhaf olduk. Alisamadik. Ama kiz olduğunu öğrenince asiri mutlu olduk. Ben hep oiz kardes istiyordum. Adinida suanlik simay doga koyucaz sanirsam
Amin ya kiz isim onerilerine acigiz bu arada :)
Canim bende bi ev hanimi olaraktan sana hosgeldin diyorum...inanki buraya girince vakit geciyor gerci beni evde iki cocuk baya peşinden kosturup vaktimi aliyorGünaydın kızlar dün üzücü bi olayla is yerimden ayrıldım.patronumun israrlarina rağmen donmek istemiyorun.gece sabaha kadar uyumadim ona mesaj attım. israr etmeyin gelmiyecegim diye. bugün bi ev hanımı olarak uyandim artık beni burda sık sık göreceksiniz.ggünümü nasıl gecirecegim napicamm bilmiyorum.sitede kimseyi pek tanımıyorum size saricam kesin.artik beni idare edin canlar :)
Tam tatil arifesi hiç olmamış bu eğitimAllah kolaylık versin canım bende nerde İlerya diyordum. Tansiyonun sınırda canım, tuzu azalt istersen. Güneş kremi olarak Amwayin 30faktörlüsünü kullanıyorum ben, yüzümü yumuşacık yapıyor ve cilde uyum sağlıyor, bi süre sonra farkedilmiyor yani, tavsiye ederim ama sen araştırmacı bir hamişsin doğru bir ürün bulursun umarım:)
canım kendini yormamaya dikkat et. valla ben hastaneye ya da bir işimiz vardı onun için iki saatlik yola gidiyordum eve gelince pestilim çıkıyor. iki gün kendime gelemiyorum.
Tek Deniz ve sen iyi olun da, ne yapalım bir süre yorumlarını özlemeye razıyız...
o tereddüt bende de var..
canım geçmiş olsun. benimde oldu. gyneferro sanola a başlayınca..ama sonra yavaşladı. ama dediğin gibi ilk seferinde
o ıkınmayı ben de yaşadım.. allah kurtarsın diyorlar ya tam öyle bir durum..
bol su içiyorum demişsin ama günde 3 lt içiyor musun? sonra meyve yiyormuşsun zaten. zeytinyağı tavsiye ederim.çünkü benim geçmeseydi onu deneyecektim.
geçmiş olsun..
aaa çok geçmiş olsun.. fıtık mı! inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım. dikkat etmeye bak.. yalnız olduğun için işin yükü sendeymiş ama yine de dediğin gibi dikkat etmeye çalış. iş neyse de bir de allah bağışlasın kızının ihtiyaçları var.. allah yardımcın olsun..
allah yardımcıları olsun.. erken doğumu ne tetiklemiş.. arkadaşlar da sormuş ama bir de ben soruyum. cevabı yazılmamış sanırım ben mi göremedim bilmiyorum.
canım doğumdan önce içti mi bilmiyorum da abimin eşi doğumdan sonra içiyordu. malt içeçeklerinden meyveli falan da oluyor. sütü de iyi oluyordu. faydası olduğunu düşünüyorum. ama kullanır mıyım bilmiyorum. sanırım kullanırım.. onun yanında elbette tavsiye edilen gidalardan da alacağız ama işte onlarda bir yere kadar etkiliyor. yani takviye için zaten.
hayırlı olsun. inş işe yarar. onu araştırmadım da krem tarzı birşey mi..
hoşgeldin.. inşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız..
dr beğendiyse kızımızı maşallah diyelim:) evet ya yaklaştığı o günler konuşunca insan bir tuhaf oluyorhayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.
aa canım ne sordun? telefondan girince okuyamıyoruz bir de kendi adıma söyleyim şu sıralar çok yorgunum ve sağlık prob.olunca hepsine cevap yazılamıyor. forumda şu sıralar sağlık prob.ve kontrollerle gidenler oluyor dolayısıyla hepsine cevap verilemiyor.
hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. ben onu kullanmıyorum muadilini kullanıyorum ama kullanan çok.. bu dönem kullanıyoruz.
canım biyokimyadan ne için randevu alacaksın..
bir de hayırlı olsun bebeğinin kıyafetleri. çok güzeller..
Bir ara bende de kabızlık vardı , doktorum ıkınma zorlama dedi . Akşamları akive yoğurt önerdi
Canım örmemişler yada unutmuşlardır arkadaşlar , alınma lütfen . Gitme bir yere :)))
Geçmiş olsun canım , iyi ki gitmiş sormuşsun doktoruna . Dikkat et kendine
27 haftalık doğum mu Rabbim yardım etsin inşAllah
Afiyet olsun canım , fakat ikisini bir arada yeme . Kalsiyum ve demir bir arada alınmaz diye biliyorum
Yiyebilsen çok iyi olur canım , bunlar bebeklerimiz ve bizler için çok önemli . Özellikle bu aylar da , bol yemek gerekiyor .
Maşallah kızına , dahada büyüsün :) testlerde iyi çıkar umarım , sen alışverişe başladın dimi artık :)
Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam
Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?