Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam
Uzulme canim benim insallah digeri iyi cikar...Allah korusun ama seker varsa bile en azindan diyetle flan halledebiliriz sali gunu de benim var ne yalan soliyim ben de cok korkuyorum seker cikacak diye cikolatali seylerden vazgecemiyorum
Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam
Moralini hemen bozma diğeri iyi çıkar inşallah. Normal değer kaç olmalıymış peki ?
Acaba yediklerinlemi alakalı böyle çıktı belki ikincisi normal çıkar bozma moralini bu arada şekerli gıdalardan uzak dur bari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzulme canim benim insallah digeri iyi cikar...Allah korusun ama seker varsa bile en azindan diyetle flan halledebiliriz sali gunu de benim var ne yalan soliyim ben de cok korkuyorum seker cikacak diye cikolatali seylerden vazgecemiyorum
Çok güzel şeyler almışsın güzel günlerde giyer inşallah bende bir kaç şey aldım eve gidince paylaşıcam sizinle
Onu bende aldim ama yakalayamiosun kalp atisini ama hareket ettiginde duyuyosun sesini 1kere yakalayabildim kalp atisini kipirdadi gitti :) yatagini hangisinden aldin canim
Uyku seti çok güzel:) nereden ve ne kadara aldın canım? Ben taça sordum 250 dedi. Bu kadar pahalı olunca kayınvalideme aldırmayı düşündüm:))))))))) aslında biraz da abartmışlar. Sen de fiyat yazarsan kafamda netleşecek. Başka yere de sormadım hiç.
Canım bozma moralini. Ben de deminden beri araştırıyorum. İlk yüklemede yüksek çıkıp, 100 lükte düşük çıkan çok insan varmış. Benim 75 lik yükleme yaptılar. Yükleme öncesi açlık 81, 60. dak 167 , 120. dak 153 çıktı.
75 g 2 saat şeker yükleme testi için belirlenen eşik değerler şöyleymiş:
Açlık 92 mg /dl
1.saat 180 mg / dl
2.saat 153 mg /dl
Yani benim 2. saat sınırda çıkmış değerim sanırım. Ama sıkmıyorum canımı. Gece yatmadan çikolata, 3 kayısı ve keçiboynuzu yemiştim. Demek ki boğazımı biraz tutmam gerekiyormuş. Test yaptırmamayı düşünmüştüm, normalde şekerim olmadığından ve tatlı yemediğimden. Ama gebelik başka birşeymiş, tüm değerlerimiz alt üst olabiliyor. Ben de pazartesi doktoruma uğramayı planlıyorum.
Çok şükür ki çekilmeyecek bir derdimiz yok. Bebeklerimiz sağlıklı. Beslenmemize dikkat edersek daha da iyi olacaktır. Mesela bak et yemediğimden hemoglobinim düşmüştü benim. Şimdi her öğlen köfte, et falan götürüyorum yanımda. Değerim 1 ayda düzeldi maşallah. Ne olacak şunun şurasında 3 ayımız kaldı, yemeyiveririz tatlıdır, karbonhidrattır. Yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun, bizim de moralimiz iyi olsun
Kızlar ben hergün çikolata ve dondurmadan vaZgecemiyodum ama artık yememem lazım 140 ın üstü çıkınca 2.yüklemeyi istiyorlar benimki 186 çıkınca doktorum yüksek mutlaka ikinciyi yapıcaz dedi artık dikkat edicem.kızlar tavsiyem aburcuburu bırakın beyaz ekmek, pirinç,makarna yememeye çalışın .daha doğrusu tüm karbonhidratlar ,şeker içeren gıdalar şekeri inanılmaz yükseltio
Inşallah yüksek çıkmaz canım ya bozma moralimi diyet sonrası düzelir hemen
Inşallah canım ya . Dikkat edicem artık canımda o kadar cok tatlı,çikolata istiyoki anlatamam yasaklar cazip gelio işte:))
Ben uyku seti almadım canım tek tek daha iyi oluyor bence kalitesini bilip yada indirimde yakalayıp aldım birtek yastığımız yok onuda almayacağım zaten sende boyle tek tek alabilirsin
Canım ben de 1 saat önce öğrendim'benim de 169 çıktı,dr 100 lük yaptırmamı istedi.pazartesi günü yaptıracağım.benim de moralim çok bozukinşallah ikinci test yüksek çıkmaz...
Bebişini düşün canım emin ol şeker olan hersey zararlı fazla meyvenin şekeri bile hergün 1 kasden fazla meyve yeme bisüre sonra alışacaksın çünkü herşey onlar için canım
Ama öyle takım yapabildin mi? Renk tonları tutmaz ki canım. Bana foto çekebilir misin aldıklarını?
Eki Görüntüle 1164022 bu nevresim takımımız bitane de english home da gordüm fiyatı cok uygundu onu alcaz. Yorgan siparişi verdim henüz gelmedi alezimizde gelmedi onun dışında yatak örtüsü ördürüyorum bi kıza ve yastık almayacağım takım oluşturmadık birsey yok aslında ki canım ve emin ol bunlar suanda 100 ü geçmedi.
Çok uyguna getirmişsin canım. Bu nevresim takımında yorgan geçireceğin yüz var mı? Nevresim takımı neleri kapsıyor onu merak ediyorum.
Çok uyguna getirmişsin canım. Bu nevresim takımında yorgan geçireceğin yüz var mı? Nevresim takımı neleri kapsıyor onu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?