sormayı unuttum ayfer özbek nasıl bir doktor. güler yüzlü mü ilgili mi? bu arada doğumların arasında ne kadar zman bıraktın cnm?
S.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
ay ne güzel. Allahım mutlulukla huzurla sağlıkla çocuklarını büyütmeyi nasip eylesin. bnm yavruşumunda doğum günü geçen aydı bir yaşında oldu. ikinci bebişim zmnında gelirse 17 aylık olacak. pek ara yok. her sene bir çocukCanim valla ben iyi halinede sinirli halinede cok rastladim cok otoriter bi doktor ona cok guveniyorum sanki baska doktorda boyle rahat olmicam gibime geliyo.artik benide tanıdığı icin cok farkli davraniyo yada ben doktorumu sevdigim icin oyle goruyorum.ilk cocugum bes yadindayken ikinci oldu simdi ikinci cocugum iki yasini nisanda doldurdu ucuncu olunca buyugu 7..ikinci 2.5 yasinda olcak Allah izin verirse
S.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
ay ne güzel. Allahım mutlulukla huzurla sağlıkla çocuklarını büyütmeyi nasip eylesin. bnm yavruşumunda doğum günü geçen aydı bir yaşında oldu. ikinci bebişim zmnında gelirse 17 aylık olacak. pek ara yok. her sene bir çocukama hespladım 2015e bebek yetiştiremiyorum sezeryanlar arası tekrar hamiş kalmak için en az 6 ay beklemek gerekiyormuş ondan.:)
Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)evet cnm herkesin acı eşiği farklı oluyormuş. inşallah doğumun rahat geçer. bir avazda meleğin dünyaya gelir. kramplar için muz yemeyi tavsiye etmişti doktorum. yatmadan önce muz ye potasyum içerdiği için iyi geliyor hakikaten. bnm ilk hamileliğimde el uyuşmalarım çok müthiş oluyordu onun için magnezyum verdiydi doktor. ilkimde zaten hamileliğin bütün yan etkilerini yaşamıştım. şuan dikiş yerlerimin ağrıları kasılmaları hariç iyi gidiyrm.
Ay olarak doldurmak için 26. haftayı bitrmek gerekiyor, ben 26ya bugün girdim ama geçen haftadan beri 6 aylık olduk diyorum, haftaya 7ye girecez inşallah, çünkü bizim bebişler 3 aşağı 5 yukarı takvimle aynı gidyorlar, 7. ayda 7ye giriyorlar yani, hemşire yanlış söylemiş bakma sen ona:)
Himmm inslah 9 aya girdigimizide goruruz saglikla aliriz bebisleeimizi kucagimiza :) zaten hemsire de ne bilirmis hihh
Rabbim sana hz.eyup sabrini versin inslah....cokk mutlu olup bugunleri inslah cabuk atlatirsin ..
Benimde artik cocuk dogurmam bitti doktorum artik yeter yipraniyosun dedi ve yadagi koydu bitti artik dedi ama bencede yeter artik Rabbim cocuklarima saglik versin.Allah olmayana isteyene versin
Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)
ilk hamileliğimde doktor bana vitamin olarak elevitde verdiydi. bu ikincide başka bir doktor vermedi. türkiye şartlarında gerekli vitamıini beslenmemizde zaten alıyoruz sen sadece günde iki bardak süt iç yeter dedi. bu vitamin kilo yapar dedi. hakikaten ilkinde çok kilo aldım. ama bu ikincimde 4 ay bitene kadar hiç kilo almadım. sonra doktoru dinlemedim kendi kafama göre tekrar vitamine başladım. birinci çocuğumda kullandım ikinciye haksızlık olmasın diye ve hemen 5.ci ayımda kilo aldım ve doktor bana kızdı bıraktırdı. sizde elevit kullanıyor musunuz?
Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)
Ay olarak doldurmak için 26. haftayı bitrmek gerekiyor, ben 26ya bugün girdim ama geçen haftadan beri 6 aylık olduk diyorum, haftaya 7ye girecez inşallah, çünkü bizim bebişler 3 aşağı 5 yukarı takvimle aynı gidyorlar, 7. ayda 7ye giriyorlar yani, hemşire yanlış söylemiş bakma sen ona:)
Himmm inslah 9 aya girdigimizide goruruz saglikla aliriz bebisleeimizi kucagimiza :) zaten hemsire de ne bilirmis hihh
Rabbim sana hz.eyup sabrini versin inslah....cokk mutlu olup bugunleri inslah cabuk atlatirsin ..
Benimle aydınlatın kızlar nolur :) 28. Haftama giriyorum yarın kac aylık oluyorum? 7 bitiyor sanırım bu hafta peki ben şimdi soranlara ne soyleyeceğim
Dikkat et canım, atlatırsın inşallah...Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. artık daha dikkatli olmaya karar verdim bugün doktoruma gittim genel cerraha yönlendirdi içimide rahatlattı endişe etme dedi eğer dikkat edersem ve genel cerrahi kontrolleri olumlu olursa ameliyatı doğumdan sonraya bırakabiliriz dedi. İnşallah herşey yolunda gider çünkü bebeğim varken ameliyat olmak istemiyorum
Uyku seti çok güzel:) nereden ve ne kadara aldın canım? Ben taça sordum 250 dedi. Bu kadar pahalı olunca kayınvalideme aldırmayı düşündüm:))))))))) aslında biraz da abartmışlar. Sen de fiyat yazarsan kafamda netleşecek. Başka yere de sormadım hiç.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam
Benimle aydınlatın kızlar nolur :) 28. Haftama giriyorum yarın kac aylık oluyorum? 7 bitiyor sanırım bu hafta peki ben şimdi soranlara ne soyleyeceğim
6,5 aylık oluyor . 29 bittiğinde 7 ayı bitiyor . Galiba
doğru demişler. 3.de 2.sinden 6 ay sonra oluyor. sonuncuda bir sene akabinde. ben üç kere aşı oldum. sonuncuda eylülde inşallah. iyi ki yazmışsın buraya tamamen aklımdan çıkmıştı. şimdi aşı kartıma baktım.Kızlar tetanozlarin 1. Ve 2. Sinin arasinda ne kadar sure olucakti 1 ay dediler ama bana??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6,5 aylık oluyor . 29 bittiğinde 7 ayı bitiyor . Galiba
Saol canım bende netten baktığımda 28-29 bittiğinde 7. Ayı doldurmus oluyorsunuz diyordu dediğin gibi yani. Ama şimdi ben ozaman 7 mi dicem 8 mi sanırım doldurduğum ayı söylüyorum dimi?
Bende oyle duydum.kiloi aldiriyormus ...ben ilk bebisimde kullanmadim pek bu hamileligimde de yirgun ve halsiz okdugumda kullaniyorum ..dojtr ekevit verdi ozMn istemedim ..decavit istedim onu atiyorum..Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)
ilk hamileliğimde doktor bana vitamin olarak elevitde verdiydi. bu ikincide başka bir doktor vermedi. türkiye şartlarında gerekli vitamıini beslenmemizde zaten alıyoruz sen sadece günde iki bardak süt iç yeter dedi. bu vitamin kilo yapar dedi. hakikaten ilkinde çok kilo aldım. ama bu ikincimde 4 ay bitene kadar hiç kilo almadım. sonra doktoru dinlemedim kendi kafama göre tekrar vitamine başladım. birinci çocuğumda kullandım ikinciye haksızlık olmasın diye ve hemen 5.ci ayımda kilo aldım ve doktor bana kızdı bıraktırdı. sizde elevit kullanıyor musunuz?
1 ay var sanirim ...21 haftalikti ilk gittigimde cuma gittim 24 haftamdi..Kızlar tetanozlarin 1. Ve 2. Sinin arasinda ne kadar sure olucakti 1 ay dediler ama bana??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence 7.5 dicen :))))
Tatlım 28 hafta 6.5 ay yapıyor,çünkü 4 hafta 1 aydan 2-3 gün eksik oluyor, bu durumda 7 ayı doldurmak için 28 hafta +7*2_14 gün yani 2 hafta daha eklemen gerekiyor. Biraz detaylı oldu ama anlatabilmişimdir umarum:) soranlara öyle diyebilirsin yada 7.ayımdayım dersin:) ben bu ay 6.ayımdayım diyordum, 10 gün sonra falan 7ye girdik derim inşallah:)Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)
canım arkadaslarım benim sağolun ilginiz için bugün mesajı yazdıktan sonra patronumun annesi kız kardesi ( aynı zamanda iş arkasım ) evime geldiler. o yaşta kadın gelmiş benim hayır deme lüksüm kalmadı.beni işe götürdüler tekrar sonra yemek yedik.benim sitenin karşısında harika bir bahce var envai çeşit ağaç sebze meyve çicek yetiştiren biryer patronun eşide bize katıldı. gittik dalından vişne topladık,dut,erik, salatalık.... falan filan sonra benım eve geçtik. velasıl kelam onlarda yeni gitti. ancak size yazabildim.yani ev hanımı hayallerim
ay daha ertelendi yapacak bişey yok.Allah hayırlısını versin hakkımızda. ihtiyaç meselesine gelirse yeni evliyim ev kira arabam yok.eşim polis ben ortak direk maaşlı çalısanım. yani ihtiyacım var desem yalan olur yok desem yalan olur...
Dikkat et canım, atlatırsın inşallah...
Teşekkürler canım , Havuzlu handan 200 e aldık , Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşAllah Amin
Yediklerine dikkat et , hiç bir şey olmaz inşallah . Bir sonraki ni yaptıracağın da tatlı yememeye dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?