2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sormayı unuttum ayfer özbek nasıl bir doktor. güler yüzlü mü ilgili mi? bu arada doğumların arasında ne kadar zman bıraktın cnm?

Canim valla ben iyi halinede sinirli halinede cok rastladim cok otoriter bi doktor ona cok guveniyorum sanki baska doktorda boyle rahat olmicam gibime geliyo.artik benide tanıdığı icin cok farkli davraniyo yada ben doktorumu sevdigim icin oyle goruyorum.ilk cocugum bes yadindayken ikinci oldu simdi ikinci cocugum iki yasini nisanda doldurdu ucuncu olunca buyugu 7..ikinci 2.5 yasinda olcak Allah izin verirse

Canim inanki dicek bisey bulamiyorum.acin bile varken bizi dusunuyorsun seni tanimasamda cok iyi bi kalbin olduğunu bize yansittin.Allah oglunu sana bağışlasin.inssllah bize en kisa zamanda hayirli haber verirsin. Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim.

ay ne güzel. Allahım mutlulukla huzurla sağlıkla çocuklarını büyütmeyi nasip eylesin. bnm yavruşumunda doğum günü geçen aydı bir yaşında oldu. ikinci bebişim zmnında gelirse 17 aylık olacak. pek ara yok. her sene bir çocuk ama hespladım 2015e bebek yetiştiremiyorum sezeryanlar arası tekrar hamiş kalmak için en az 6 ay beklemek gerekiyormuş ondan.:)

Canim ne dicemi bilmiyorum.sma su halinle bile bizi düşünüyorsun.seni tanimasam bile nekadar temiz bif bir kalbin oldugunu bize yansittin. Allah yar ve yardimcin olsun arkadaşım inşallah bize en kisa zsmanda hayirli haberler verirsin

Benimde artik cocuk dogurmam bitti doktorum artik yeter yipraniyosun dedi ve yadagi koydu bitti artik dedi ama bencede yeter artik Rabbim cocuklarima saglik versin.Allah olmayana isteyene versin

Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)

Kızlar tetanozlarin 1. Ve 2. Sinin arasinda ne kadar sure olucakti 1 ay dediler ama bana??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dikkat et canım, atlatırsın inşallah...

Teşekkürler canım , Havuzlu handan 200 e aldık , Rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşAllah Amin

Kızlar şekerim 186 çıktı moralim cok bozuk haftaiçi 100 grlık olanı yaptırıcakmısım ondada 4 kez kan alınıyormuş ( inşallah o iyi çıkar çıkmaZsa diete başlıcam

Yediklerine dikkat et , hiç bir şey olmaz inşallah . Bir sonraki ni yaptıracağın da tatlı yememeye dikkat et

Canim benimm Allahim sabir versinn sana...

Kızlar tetanozlarin 1. Ve 2. Sinin arasinda ne kadar sure olucakti 1 ay dediler ama bana??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğru demişler. 3.de 2.sinden 6 ay sonra oluyor. sonuncuda bir sene akabinde. ben üç kere aşı oldum. sonuncuda eylülde inşallah. iyi ki yazmışsın buraya tamamen aklımdan çıkmıştı. şimdi aşı kartıma baktım.

İyi akşamlar canım ,Rabbim dayanma gücü versin sana Aminn ...
Bu drumd a k.v kafana takma birde lütfen ...

Ne güzel sevindim valla:) seviyorlar seni ailecek:) böyle güvenilir bir işyeri ortamı bulmak zor. Çalışmaya alışkınsın, evde zor geçerdi günler. Hadi hayırlısı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım minik kızının sağlıkla uyumasını nasip etsin yatağında. Aminnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…