Bilmiyordum ben yeninduydum ..sadeece gecen gun bir arkds dedi unutma hergun ye hem bebge faydali hem doguma dedi ama daha bende baslamadim ozman son aya yakinmi yesek bilemedimki simdi :))Yaa yanlis hatirlamiyosam burdaki arkadaslar hamileligin baslarinda hurma yemenin erken dogumu tetikledigiji ki yoksa dusuge neden oldugunu mu ne oyle bisey iste solemislerdi bnde artik korkuyorum yemeye halbuki cok faydaliymis hamileler icin yemek lazim heralde
Valla ben kurban temizliğiyle dogum temizliğini yapicam bi guzel etleride yiyip iki gun sonrada sezeyana giricem..
Aslinda dogum tarihiminde belli olmasi guzel bisey yoksa beklemek zor olcak acaba sabahmi dogurcam aksammi dogurcam busefer onu dusunerek kafayi yerdim heralde
Madame coco da cok guzel gecelikler vardi oraya da bi bak istersen canim
ben ilk doğumumda sadece gecelik kullandım. pijama tavsiye etmem.sürekli kanama için ped değişimi yapılacağı için. bir de pijamanın lastikleride sıkabilir. ben sezeryan olmuştum baya sıkıntılı geçti. kanama çok oldu. hatta yorganım kanlı su oldu hemde 2 litre rahat aktı. çoğu kişi sezeryandan sonra hemen ayağa kalkıyormuş benim 40ım çıktı ancak rahatladım. oturup kalkarken canım muazzam yanıyordu. dikişlerden bacağıma doğru çekme oluyordu. sanırım doktor beni baya bi parçalamış. 9 ay üstüne tekrar hamile kaldım. şuan hamiileliğim zor geçiyor dikiş yerleri içten içe çok sancıyor. kasıklarım kasılıo ağrıo. sizde ağrı sızı var mı?Ben sadece pijama takimi ve sabhlik alcam gecelik alicaam :))
ben ilk doğumumda sadece gecelik kullandım. pijama tavsiye etmem.sürekli kanama için ped değişimi yapılacağı için. bir de pijamanın lastikleride sıkabilir. ben sezeryan olmuştum baya sıkıntılı geçti. kanama çok oldu. hatta yorganım kanlı su oldu hemde 2 litre rahat aktı. çoğu kişi sezeryandan sonra hemen ayağa kalkıyormuş benim 40ım çıktı ancak rahatladım. oturup kalkarken canım muazzam yanıyordu. dikişlerden bacağıma doğru çekme oluyordu. sanırım doktor beni baya bi parçalamış. 9 ay üstüne tekrar hamile kaldım. şuan hamiileliğim zor geçiyor dikiş yerleri içten içe çok sancıyor. kasıklarım kasılıo ağrıo. sizde ağrı sızı var mı?
ben ilk doğumumda sadece gecelik kullandım. pijama tavsiye etmem.sürekli kanama için ped değişimi yapılacağı için. bir de pijamanın lastikleride sıkabilir. ben sezeryan olmuştum baya sıkıntılı geçti. kanama çok oldu. hatta yorganım kanlı su oldu hemde 2 litre rahat aktı. çoğu kişi sezeryandan sonra hemen ayağa kalkıyormuş benim 40ım çıktı ancak rahatladım. oturup kalkarken canım muazzam yanıyordu. dikişlerden bacağıma doğru çekme oluyordu. sanırım doktor beni baya bi parçalamış. 9 ay üstüne tekrar hamile kaldım. şuan hamiileliğim zor geçiyor dikiş yerleri içten içe çok sancıyor. kasıklarım kasılıo ağrıo. sizde ağrı sızı var mı?
sğl cnm . hayır aynı doktora gitmiyorum. ilk doğumu antalyada yapmıştım. şimdi istanbula taşındım. bu ayıma kadar dora hastanesine gittim ama temmuzda mega medipole gideceğim. inşallah bu sefer rahat bir sezeryan olur. acı çekmem. valla her sezeryanlı senin dediğin gibi diyordu bana hiç acı yok hemen ayağa kalkıyorsun ertesi gün normal hayatına devam ediyorsun diye. bende çok mutlu olmuştum doktoruma da çok güveniyordum ama hayal kırıklığı oldu işte. inşallah şimdi gideğim doktor iyidir. çok merak içindeyim.Gecmis olsun arkadaşım baya sikinti cikmissin. Ben iki defa sezeryan oldum ama Allah 'ima sukurler olsun hemen ayaklandim hic dogum yataginda uyumadim.bence senin bukadar sikinti yasaman doktorundan kaynaklaniyor seni baya bi hirpalamis
Simdide ayni doktorami gidiyorsun
Neden ayrıldın? Umarım küçük bi şey için ayrılmamışsındır. Zaten doğum iznimize çok da uzun zaman kalmadı. Biraz daha sabretseydin. Benim de bazen şartellerim atıyor ama ayrılmayı düşünmüyorum. Böyle işi zor bulurum:)))))) patronun tarafından sevilen birisin belli ki. Bi kere daha düşünseydin.. Hakkında hayırlısı olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende öğretmenim tatile girdim yaxın ne yapıcam nasıl zaman geçitçrecem diye kara kara düşünüyorum artık birbirimize sararız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun. biz adını Doğa koyacağız. isim konusu kişiye göre değişiyor. mesela bir isim birilerine çok güzel geliyor kimisine de sıradan geliyor. içine sinen bir isim olunca zaten bu olsun diyorsun. ben doğuma kadar koymam diyordum. ama içime çok sindi. hem değişik hem anlamlı geliyor.böyle bir şey arıyordum.
inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız...
canım keşke bu kadar kesin konuşmadan biraz düşünsen. elbette en iyisini en uygun olanı sen bileceksin ona göre de yaparsın. ama ben iş konusunda maalesef pek şanslı değildim. çıkışlarımda yorgunluk,kırgınlık hatta adaletsizlik olduğunu düşündüm ama yine de çıktığım için pişman olduğum işlerim oldu. şimdi belli ki senin durumunda benzer..
doğum iznine az kaldı. o zamana kadar idare edebilirsin.hamileliğin de etkileriyle çok yorulmuş olabilirsin.
ondan sonra daha iyi karar vereceğini düşünüyorum. en azından yaşadığın durumun etkisinden uzak ama bebeğin için kendin için bir karar vereceksin.
nasıl üzücü olay oldu bilmiyorum ama birşeyler yoluna girmiş ki patronun çağırıyor. veya hataları anlamışlar. ama şunu söyleyim patronun yine fırsattan istifade etmek istememiş seni çıkarmak için can atmamış..
ayrıca durumunuz nasıl bilmiyorum ama iyi de olsa o kadar emeğin var geleceğin için de doğuma kadar çalışabilirsin..
tabiki karar senin hayırlısı olsun canım.
Canim bende bi ev hanimi olaraktan sana hosgeldin diyorum...inanki buraya girince vakit geciyor gerci beni evde iki cocuk baya peşinden kosturup vaktimi aliyor
valla ben çok sıkıntı yaşadım karnım marnım her yerim ağrıyordu, sızlıyordu. o yüzden pijamamı indirip çekecek hiç halim yoktu. birde albümin olduydum. ellerim balon gibiydi o yüzden ellerimde çok fonksyonel değildi. ama sıkıntısı olmayan için problem olmayabilir tabi. ben gecelikte daha rahat ettiydiim. inşallah bu sefer sizinkiler gibi rahat bir doğum sonrası yaşarım.Unutmusum yazmayi ben pijama Takımı kullandim sezeryan yeri zaten asagida kaliyo bikini bolgesinde..pijamanin lastigi yukarda kalıyo zaten
sğl cnm . hayır aynı doktora gitmiyorum. ilk doğumu antalyada yapmıştım. şimdi istanbula taşındım. bu ayıma kadar dora hastanesine gittim ama temmuzda mega medipole gideceğim. inşallah bu sefer rahat bir sezeryan olur. acı çekmem. valla her sezeryanlı senin dediğin gibi diyordu bana hiç acı yok hemen ayağa kalkıyorsun ertesi gün normal hayatına devam ediyorsun diye. bende çok mutlu olmuştum doktoruma da çok güveniyordum ama hayal kırıklığı oldu işte. inşallah şimdi gideğim doktor iyidir. çok merak içindeyim.
hangi doktora gidiyorsun acaba? ben nagihan kaya diye bir doktora randevu aldım? ayrıca hastane nasıl gözün tuttu mu? ilgi alaka nasıl? birde tahlil fiyatları makul mu?bilgi verebilir misin? kusura bakma soru bombardmanına tuttum seni canım:26:Canım bende medipol megaya gidiyorum eski doktorum oraya basladi buldum tekrar ona devam ediyorum ucuncu sezeryanimi yapicak ve doktorumdan cok memnunum
canım arkadaslarım benim sağolun ilginiz için bugün mesajı yazdıktan sonra patronumun annesi kız kardesi ( aynı zamanda iş arkasım ) evime geldiler. o yaşta kadın gelmiş benim hayır deme lüksüm kalmadı.beni işe götürdüler tekrar sonra yemek yedik.benim sitenin karşısında harika bir bahce var envai çeşit ağaç sebze meyve çicek yetiştiren biryer patronun eşide bize katıldı. gittik dalından vişne topladık,dut,erik, salatalık.... falan filan sonra benım eve geçtik. velasıl kelam onlarda yeni gitti. ancak size yazabildim.yani ev hanımı hayallerim
ay daha ertelendi yapacak bişey yok.Allah hayırlısını versin hakkımızda. ihtiyaç meselesine gelirse yeni evliyim ev kira arabam yok.eşim polis ben ortak direk maaşlı çalısanım. yani ihtiyacım var desem yalan olur yok desem yalan olur...
hangi doktora gidiyorsun acaba? ben nagihan kaya diye bir doktora randevu aldım? ayrıca hastane nasıl gözün tuttu mu? ilgi alaka nasıl? birde tahlil fiyatları makul mu?bilgi verebilir misin? kusura bakma soru bombardmanına tuttum seni canım:26:
teşekkür ederim cevabın için fiyatlar gerçekten uygunmuş. ben antalyada da dora hastanesinde de 100-150 tl den aşağı test yaptırmamıştım. bnmde şeker yüklemesi yaptırmam lazım. 2 temmuzda randevum ama doktor ilk defa beni göreceği için şeker yüklmesi ertesi gün falan yapılır herhalde. aslında 2 temmuzda dora hastanesinde şeker yüklemesi randevum vardı ama sezeryan fiyatı 3800 tl! indirimle en fazla 3000. mega medipolu arayıp sezeryan ücreti öğrendim. normal op. dr. yaparsa 1600 tl , doçent sezeryan yaparsa 2400 tl miş.gayet uygun değil mi?Canim doktorum Ayfer Ozbek hamileligin basinda yapilan testlerin yarisini saglik ocaginda yaptim yarisinida orda 80 lira vermistim ayrintili ultrasona 300 istedi cok geldi onuda bezmi alem universitesinde 90 liraya yaptim
5 temmuzda Ayfer hanima gidicem seker yuklemesi yapicak onuda 22 liraya yapiyorlar uygun gelfi bana daha dogum fiyatlarini konusmadik aslinda odalarida gezmek istiyorum ama ben genel olarak hastaneyi beğeniyorum cocuklarim bile hastalandiginda oraya goturuyorum ayagimizda alisti artik
sormayı unuttum ayfer özbek nasıl bir doktor. güler yüzlü mü ilgili mi? bu arada doğumların arasında ne kadar zman bıraktın cnm?Canim doktorum Ayfer Ozbek hamileligin basinda yapilan testlerin yarisini saglik ocaginda yaptim yarisinida orda 80 lira vermistim ayrintili ultrasona 300 istedi cok geldi onuda bezmi alem universitesinde 90 liraya yaptim
5 temmuzda Ayfer hanima gidicem seker yuklemesi yapicak onuda 22 liraya yapiyorlar uygun gelfi bana daha dogum fiyatlarini konusmadik aslinda odalarida gezmek istiyorum ama ben genel olarak hastaneyi beğeniyorum cocuklarim bile hastalandiginda oraya goturuyorum ayagimizda alisti artik
canım kendini yormamaya dikkat et. valla ben hastaneye ya da bir işimiz vardı onun için iki saatlik yola gidiyordum eve gelince pestilim çıkıyor. iki gün kendime gelemiyorum.
Tek Deniz ve sen iyi olun da, ne yapalım bir süre yorumlarını özlemeye razıyız...
o tereddüt bende de var..
canım geçmiş olsun. benimde oldu. gyneferro sanola a başlayınca..ama sonra yavaşladı. ama dediğin gibi ilk seferinde
o ıkınmayı ben de yaşadım.. allah kurtarsın diyorlar ya tam öyle bir durum..
bol su içiyorum demişsin ama günde 3 lt içiyor musun? sonra meyve yiyormuşsun zaten. zeytinyağı tavsiye ederim.çünkü benim geçmeseydi onu deneyecektim.
geçmiş olsun..
aaa çok geçmiş olsun.. fıtık mı! inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım. dikkat etmeye bak.. yalnız olduğun için işin yükü sendeymiş ama yine de dediğin gibi dikkat etmeye çalış. iş neyse de bir de allah bağışlasın kızının ihtiyaçları var.. allah yardımcın olsun..
allah yardımcıları olsun.. erken doğumu ne tetiklemiş.. arkadaşlar da sormuş ama bir de ben soruyum. cevabı yazılmamış sanırım ben mi göremedim bilmiyorum.
canım doğumdan önce içti mi bilmiyorum da abimin eşi doğumdan sonra içiyordu. malt içeçeklerinden meyveli falan da oluyor. sütü de iyi oluyordu. faydası olduğunu düşünüyorum. ama kullanır mıyım bilmiyorum. sanırım kullanırım.. onun yanında elbette tavsiye edilen gidalardan da alacağız ama işte onlarda bir yere kadar etkiliyor. yani takviye için zaten.
hayırlı olsun. inş işe yarar. onu araştırmadım da krem tarzı birşey mi..
hoşgeldin.. inşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız..
dr beğendiyse kızımızı maşallah diyelim:) evet ya yaklaştığı o günler konuşunca insan bir tuhaf oluyorhayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.
aa canım ne sordun? telefondan girince okuyamıyoruz bir de kendi adıma söyleyim şu sıralar çok yorgunum ve sağlık prob.olunca hepsine cevap yazılamıyor. forumda şu sıralar sağlık prob.ve kontrollerle gidenler oluyor dolayısıyla hepsine cevap verilemiyor.
hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. ben onu kullanmıyorum muadilini kullanıyorum ama kullanan çok.. bu dönem kullanıyoruz.
canım biyokimyadan ne için randevu alacaksın..
bir de hayırlı olsun bebeğinin kıyafetleri. çok güzeller..
Rica ederim canım:)Birkaç tablet alabilirim belki aslında evet, bi doktoruma sorayım bakalım. Teşekkür ederiz canım:)
Aaa maşallah barekallah anneneİlk yıllar çok zor olmuştur eminim özellikle bu nesilde o kadar erken evlilik yok ama şimdi çocuklarıyla arkadaşlık ederek ve doyasıya gezerek acısını çıkartıyordur umarım:) Senin gibi cimcime bi kızı da varmış oh ne güzel, inşallah bu da sağlıklı ve tatlı bi kızçe olur.
Benim bebeğim de kız ve ilk öğrendiğim anda gözümde kızımla kahve içmelere gideceğim, alışveriş yapıp dertleşeceğim günlerin hyali belirdi:) Sizi böyle görünce haksız olmadığımı anladım şimdi:) hoşgeldiniz analı-kızlı:)
Günde maksimum 2 fincan içilebilirmişyeşilçay zararlı değil mi
S.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
evet cnm herkesin acı eşiği farklı oluyormuş. inşallah doğumun rahat geçer. bir avazda meleğin dünyaya gelir. kramplar için muz yemeyi tavsiye etmişti doktorum. yatmadan önce muz ye potasyum içerdiği için iyi geliyor hakikaten. bnm ilk hamileliğimde el uyuşmalarım çok müthiş oluyordu onun için magnezyum verdiydi doktor. ilkimde zaten hamileliğin bütün yan etkilerini yaşamıştım. şuan dikiş yerlerimin ağrıları kasılmaları hariç iyi gidiyrm.Slm cnm..benim ilk dogumum normal oldu kismet olursa yine normal olcak...ben gecelik giyemm ama pijama rahat oluyor benim icin ...sen baya bir zorluk yasamassin inslah bu dogumun kolay gecer ...ablamda sezeryan okdu 10 cu gun ayaktaydi aslinda kisiden kisiye degisiyor aci esigi ..sen baya bir kan kaybetmissin ..beninde agrim okuyor be bacaklarinda gecekeri krap oluyor ..doktr dedim magnezyum verdi inslah iyi olur..
Ay olarak doldurmak için 26. haftayı bitrmek gerekiyor, ben 26ya bugün girdim ama geçen haftadan beri 6 aylık olduk diyorum, haftaya 7ye girecez inşallah, çünkü bizim bebişler 3 aşağı 5 yukarı takvimle aynı gidyorlar, 7. ayda 7ye giriyorlar yani, hemşire yanlış söylemiş bakma sen ona:)Slm arkdslar ben suan 25 + 2 kac aylik olmus oluyorum ...dun hemsire dedi 6.aya yeni girmissin ..doktrlar 10 ay hesap ederler hamilelgi dedi ...
banada kalirsa 7.ci aya girdim :)) sizce ?
S.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?