- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kızlar uyku tutmadı..
bu demir hapı hani dışkı renginde değişik yapıyor ya.. Acaba idrarda da koyuluk vs yapıyor mu. yani böyle akıntı değilde lekelenme gibi kahverengilikler var. Aslında suyu az içtiğimde özellikle geceleri içmemişsem veya az içmişsem sabah idrarın rengi öyle oluyor. ama tabi tuv.kağıdıyla sildiğim için çamaşıra geçmiyordu. bugün tuv.kağıdıyla silemedim evde değildim çamaşırımda vardı. suyu da az içtim gündüz aslında yudum yudum içiyordum ama başka güne göre az içtim. akşam üstü susadım bir iki içişte bir ltreyi bitirdim..lekelenme öğlene kadar daha az akşam eve geldiğimde biraz daha dağılmış vaziyette idi. şimdi çamaşırı değiştirdim.
drlardan yeni geldim sayılır. 10 gün sonrada gitmem lazım. iğne yazdıracağım son durum hakkında bilgi alacağım gelişimi ne durumda. ben şimdi su içmeye başlayım inşallah geçer..
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
7ayın içindeyiz diyeceksin , 29 haftan dolunca 7 ay bitecek 8 e doğru gideceksiniz :)Saol canım bende netten baktığımda 28-29 bittiğinde 7. Ayı doldurmus oluyorsunuz diyordu dediğin gibi yani. Ama şimdi ben ozaman 7 mi dicem 8 mi sanırım doldurduğum ayı söylüyorum dimi?
Allahım minik kızının sağlıkla uyumasını nasip etsin yatağında. Aminnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sağol canım , çok mutlu ettin beni bu güzel duan ile ...Allah razı olsun
Kızlar nihayet biz de hazırlıklara başladık, son ay alırım deyip duruyordum ama hem fiziksel olarak hem maddi olarak bunun pek mümkün olmadığını anlayınca bu ay başladım birşeyler almaya:) Allah sağlıkla tamamlamayı ve kullanmayı nasip etsin.
Bunlar kızımın ilk eşyaları:Eki Görüntüle 1164328 4lü ve 5li setler halinde aldım, hem daha uygun hemde uyumlu oldular:)
Bunlar da benim hastane eşyalarımEki Görüntüle 1164330 İç çamaşırları ablamın deyimiyle hiç seksi değil ama çok rahatlar:) burdaki tavsiyelere uyarak, hamile altlarından ve penye emzirme sütyenlerinden koydum. Göğüs pedlerini lohusa tacını falan da sırayla ekleyecem. Bu arada ben tesettürlü olduğum için taç yerine şal üzerine lohusa taçlarının başlığını iğne olarak takacam, hazırlayınca resim koyarım ama şimdiden fikir olsun sizede..
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
Bilmiyorum ki canım belki erken doğumlar olur onlar ilki Yaşar ama sanırım ilk giden ben olacağım cok heyecanlı bir durum gercekten. Bıgun 22 Haziran Sezaryen olursa 80 günüm kaldı normal olursa 90 günüm kaldı. Doktorum %80 sezaryrn demişti ama 36. Haftada belli olacakmış. Ben 80 fiyorum o yüzden az olunca daha güzel geliyor kulağıma :)) bende inanılmaz sabırsız biriyimdir kızımla bu durumu aştım galiba. Hamile kalmayı bekle cift çizgiyi bekle ypk kese görmeyi bekle yok kalp atışı cinsiyet falan derken sonunda geldik 28. Haftaya çok şükür :)
Bende oyle duydum.kiloi aldiriyormus ...ben ilk bebisimde kullanmadim pek bu hamileligimde de yirgun ve halsiz okdugumda kullaniyorum ..dojtr ekevit verdi ozMn istemedim ..decavit istedim onu atiyorum..
1 ay var sanirim ...21 haftalikti ilk gittigimde cuma gittim 24 haftamdi..
Ne güzel geliyor kulağa oyle ya :) cok az kaldı :))
Aman yalan olmasında sonra ben 7. Aydayım diyim ozaman artık. Evet cok karışık oldu ama cok tesekkür ederim :)
Peki sonra ne soyleyeceğim 30. Haftada :) ne kadar sabırsızım dimi :) bu arada cok tesekkür ederim bugun madame cocco ya gidiyim de bi bakıyım. Kendi sitelerinde cok cıvıl cıvıl model yoktu belki mağazada vardır ama fiyatlar cok iyi. Pikeler cok ucuzlamış
Ee bunlar süper :)) Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah
Cok guzeller gule gule kullanin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederiz kızlar:)
Günaydınlar herkese mutlu musmutlu pazarlar diliyorum. Bugun hava cok güzel olacakmış sahile gitmek isteyen bizlere duyurulur :))
Sabahın köründe uyanmamın sebebide bacağıma giren ve bir türlü gitmeyen bu iğrenç kramplar. Ayağa kaktım yürümeye çalıştım hala bacagımdaydı. Şimdi de onun acısıyla uyuyamıyorum uykum kaçtı kızımda bi yandan tekmeliyor sanırım acıktık :)) hepinizin günü Aydın olsun bu arada sizleri cok özlemişiz kızımla biz yazılanlara cevap verince anladık hepiniz iyiki varsınız. Sizi çok seviyoruzz
Kramplar beni de bırakmıyor canım, özellikle bacaklarımın iç kısmını tutunca birkaç günde anca geçiyor, ama her gün muz yiyorum şimdi o azalttı gibi biraz, tabi birde ani hareketten kaçınmamız lazım, o da çok yapıyor.Size sahilde keyifli saatler diliyorum canım, bizde bugün karşıya geçecez, bi yakınımızın terasında geçirecez fünü, o tarafta da hava güzeldir inşallah:)
Ayy maşallah barekallah süphanallah, ve daha bilumum dualar gönderiyorum size canımhem de 2 kalp atışı ha Rabbim sabredenleri ne güzel de müjdeliyor.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Bu arada iğne oluyor musun sen de, şimdi bu durumda 2 iğne yazmadı sana değil mi inşallah?:)
Çok güzellerrr :) iyi günlerde kullanın canım , kendin artık çantanı bile hazırlayabilir sin .
Sağol canım:) Evet canım önce hastane çantasına ve 0-6 ay giyimine başladım. İlk ihtiyaçlarımız hazır olsun da cicileri süslüleri sonra da alırız diye
düşündüm. Ee sizin isim ne oldu Gül hanım?:)
Bilmiyorum ki canım belki erken doğumlar olur onlar ilki Yaşar ama sanırım ilk giden ben olacağım cok heyecanlı bir durum gercekten. Bıgun 22 Haziran Sezaryen olursa 80 günüm kaldı normal olursa 90 günüm kaldı. Doktorum %80 sezaryrn demişti ama 36. Haftada belli olacakmış. Ben 80 fiyorum o yüzden az olunca daha güzel geliyor kulağıma :)) bende inanılmaz sabırsız biriyimdir kızımla bu durumu aştım galiba. Hamile kalmayı bekle cift çizgiyi bekle ypk kese görmeyi bekle yok kalp atışı cinsiyet falan derken sonunda geldik 28. Haftaya çok şükür :)
Teşekkür ederiz kızlar:)
Kramplar beni de bırakmıyor canım, özellikle bacaklarımın iç kısmını tutunca birkaç günde anca geçiyor, ama her gün muz yiyorum şimdi o azalttı gibi biraz, tabi birde ani hareketten kaçınmamız lazım, o da çok yapıyor.Size sahilde keyifli saatler diliyorum canım, bizde bugün karşıya geçecez, bi yakınımızın terasında geçirecez fünü, o tarafta da hava güzeldir inşallah:)
Ayy maşallah barekallah süphanallah, ve daha bilumum dualar gönderiyorum size canımhem de 2 kalp atışı ha Rabbim sabredenleri ne güzel de müjdeliyor.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Bu arada iğne oluyor musun sen de, şimdi bu durumda 2 iğne yazmadı sana değil mi inşallah?:)
Sağol canım:) Evet canım önce hastane çantasına ve 0-6 ay giyimine başladım. İlk ihtiyaçlarımız hazır olsun da cicileri süslüleri sonra da alırız diye
düşündüm. Ee sizin isim ne oldu Gül hanım?:)
Mantıklı düşünmüşsün :) çanta hazırlama çok önemli , hazırlayalım dursun . Ben yeni başladım bakalım, hayırlısıyla :)
İsimimizi söyliyim mi ? söylüyoruuummmm Berenolacak inşAllah Rabbim ismiyle yaşamayı nasip etsin AMİN
Tabi ben rüyalara inanırım son anlarda rüyamda bir isim görmez sem , ve fikrimiz değişmez se bu isim olacak hayırlısıyla
Hayırlı sabahlar herkese. Bugün yine krampla uyandım. Doğum yapmamın en güzel taraflarından biri de bu kramplardan kurtulmak olacak sanırım. Anne olmak zormuş gerçekten. Hergün krampla uyanıyorum. Muz da fayda etmiyor artık yetmiyor. Ilaç da almak istemiyorum. Böyle gidecek 3 ay da artık. Oğluşumun yeleğinin de yarısına geldim artık:) yakında sizinle paylaşıcam tombik oğlumun yeleğini:)))
Günaydın , kramp çok zor oluyor geçmiş olsun . Yeleği bitiricen hadi az kaldı :)
Bende oyle duydum.kiloi aldiriyormus ...ben ilk bebisimde kullanmadim pek bu hamileligimde de yirgun ve halsiz okdugumda kullaniyorum ..dojtr ekevit verdi ozMn istemedim ..decavit istedim onu atiyorum..
1 ay var sanirim ...21 haftalikti ilk gittigimde cuma gittim 24 haftamdi..
Ne güzel geliyor kulağa oyle ya :) cok az kaldı :))
Aman yalan olmasında sonra ben 7. Aydayım diyim ozaman artık. Evet cok karışık oldu ama cok tesekkür ederim :)
Peki sonra ne soyleyeceğim 30. Haftada :) ne kadar sabırsızım dimi :) bu arada cok tesekkür ederim bugun madame cocco ya gidiyim de bi bakıyım. Kendi sitelerinde cok cıvıl cıvıl model yoktu belki mağazada vardır ama fiyatlar cok iyi. Pikeler cok ucuzlamış
Ee bunlar süper :)) Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah
Kız kıyafetleri çok şirin gerçekten Güle güle giysin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mantıklı düşünmüşsün :) çanta hazırlama çok önemli , hazırlayalım dursun . Ben yeni başladım bakalım, hayırlısıyla :)
İsimimizi söyliyim mi ? söylüyoruuummmm Berenolacak inşAllah Rabbim ismiyle yaşamayı nasip etsin AMİN
Tabi ben rüyalara inanırım son anlarda rüyamda bir isim görmez sem , ve fikrimiz değişmez se bu isim olacak hayırlısıyla
Günaydın , kramp çok zor oluyor geçmiş olsun . Yeleği bitiricen hadi az kaldı :)
Hızlı ilerliyor gerçekten. Sonra başka bi renk daha örmeyi düşünüyorum:)) kolaymış Yelek örmek:)
Kızının adı da hayırlı olsun çok güzel bir ismi var:) artık beren derim kızın demem:)))))))) ismi belli çünkü :)
Aaa çok güzel bir isim, senin daha tam içine oturmamış gibi ama bir süre sonra belli olur zaten değişip değişmeyeceği. Yine de çok tatlı bir isim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?