2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar herkese mutlu musmutlu pazarlar diliyorum. Bugun hava cok güzel olacakmış sahile gitmek isteyen bizlere duyurulur :))

Sabahın köründe uyanmamın sebebide bacağıma giren ve bir türlü gitmeyen bu iğrenç kramplar. Ayağa kaktım yürümeye çalıştım hala bacagımdaydı. Şimdi de onun acısıyla uyuyamıyorum uykum kaçtı kızımda bi yandan tekmeliyor sanırım acıktık :)) hepinizin günü Aydın olsun bu arada sizleri cok özlemişiz kızımla biz yazılanlara cevap verince anladık hepiniz iyiki varsınız. Sizi çok seviyoruzz

Bence dr unu ara yada hastaneye git. Su icmekle idrar renginin bi alakasi olabilir ama akinti baska biseyden olabilir. Tedbirli olmak da fayda var.

Kızlar sizce nasıl? Siparişini veriyim mi bu setin?

Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk

Ohh çok şükür, darısı diğer kontrollerinin de başına. Ağlamanın da güzeli bu oluyor işte. Gözünden hep sevinç yaşları dökülsün. Maşallah kuzuna da sana da

Son düzenleme:

Çok güzellerrr :) iyi günlerde kullanın canım , kendin artık çantanı bile hazırlayabilir sin .

Nasıl sevindim anlatamam , maşallah . Rabbim ne büyük nelere kadir , iyi bir hamilelik sürecin olsun inşallah :)))

Hayırlı sabahlar herkese. Bugün yine krampla uyandım. Doğum yapmamın en güzel taraflarından biri de bu kramplardan kurtulmak olacak sanırım. Anne olmak zormuş gerçekten. Hergün krampla uyanıyorum. Muz da fayda etmiyor artık yetmiyor. Ilaç da almak istemiyorum. Böyle gidecek 3 ay da artık. Oğluşumun yeleğinin de yarısına geldim artık:) yakında sizinle paylaşıcam tombik oğlumun yeleğini:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımm ikiz miiiii :) sabah sabah ağlaytın beni,çok şükür,çok çok sevindim :) bu aralar keyfim yoktu bu haber ilaç gibi geldi...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.çok öpüyorum canım seni ve çok çok tebrik ederim

Canımm ikiz miiiii :) sabah sabah ağlattınbeni,çok şükür,çok çok sevindim :) bu aralar keyfim yoktu bu haber ilaç gibi geldi...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.çok öpüyorum canım seni ve çok çok tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…