2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim walla ven saglikli seyleri de yemeye calisiyorum ama tatliya cikolataya hamilelikten oncede duskundum simdi istegim hat safhada insallah sekerimiz flan cikmaz

Aynen canim gebelikte abuk sabuk hersey seker yapiyo heralde Allahtan az bi zamanimiz kaldi insallah hepimizn testleri temiz cikar da bosuna stres yasamayiz ama galiba hepimizin damla gibi cikolatayi flan terketmesi lazim

Canım ben de 1 saat önce öğrendim'benim de 169 çıktı,dr 100 lük yaptırmamı istedi.pazartesi günü yaptıracağım.benim de moralim çok bozuk inşallah ikinci test yüksek çıkmaz...

Ahh canim ya bozma moralini belki 100 lukte seker flan cikmaz sende su 1-2 gun biraz dikkat et bakalim

Canım bende kredi kartı yok. Eşimde var. O da pek kullanmaz kartı. Ben internetten alışveriş yapmıyorum. Kargo parasıyla daha pahalıya geliyor. Alışveriş merkezinde bütün mağazalar var ve çok yakınlar. Onlardan almayı tercih ederim:) ama ben iki tane nevresim takımı aldığımda her şeyini almış oluyorum demek ki bunu anladım:) şu güvenli yatış yastıklarından da alıcam onu unutmamam lazım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende güvenli yatış yastığı alacaktım ama sonra vazgeçtim ne olur olmaz dedim yatmasın yastıkta ne yapalım belli bir süre kullanmayacağım yastık. Onun dışında banka kartın varsa butikbebe den alışveriş yapabiliyorsun hatta markafoni ve trendyolda da banka kartı geçiyor haberin olsun güzel güzel indirimler oluyor ahh bide şu loğusa takımımı halletsem herseyim bitecek ama bi gecelik takımı ve pijama takımı beğenemedim

Her şey bir zıbın almakla başladı kendimi durduramıyorum her gördüğümü almak istiyorum bu gidişle ilkokula başlayana kadar olan her şeyi alıcam :)

Herkes ayni dertten muzdarip demek ki:) gule gule saglikli gunlerde kullansin kuzucugun:)

Herkes ayni dertten muzdarip demek ki:) gule gule saglikli gunlerde kullansin kuzucugun:)

Teşekkür ederim bir sürü şey aldım bir sürü şeyde de gözüm kaldı bebeğimde ona bir şeyler aldığımı hissetti sanırım bugün ilk kez bu kadar yoğun hissettim

demir hapı kullanmıyorum cnm. zeytinyağınadan nefret ediyorum bir kaşık mı içtin ıyyyyy .... kiraz yiyorum.

yeşilçay zararlı değil mi

Slm arkdslar ben suan 25 + 2 kac aylik olmus oluyorum ...dun hemsire dedi 6.aya yeni girmissin ..doktrlar 10 ay hesap ederler hamilelgi dedi ...
banada kalirsa 7.ci aya girdim :)) sizce ?

Slm arkdslar ben suan 25 + 2 kac aylik olmus oluyorum ...dun hemsire dedi 6.aya yeni girmissin ..doktrlar 10 ay hesap ederler hamilelgi dedi ...

Bencede 7. Aya girmissin cnm :) en boyle biraz daha ilerdeymisim gibi dusununce daha mutlu oluyorumm bosver hemsireyi:)

Canim valla ben öyle 6 aylık 7 aylik gibi hesaplamiyorum.benim dogumum 10 ekim bugun ayin 21 i geriye 3.5 kaliyo boyle hesapliyorum soranlarada 3.5 ayim var diyorum sanki boyle 23 haftadayim deyince daha doğuma cok var gibime geliyo.bi 30 haftama gelseydim sanki azaliyo gibi oluyo yada onuda soyle yorumlayslim bi ramazan bitseydi

Banada öylesi daha iyi geliyor hafta hesabı yapınca çok var diyorum bende zamanı bölümlere ayırdım öğretmen olduğundan önce okul bitsin diyordum şimdi iki hafta seminer bştsin diyorum sonra ramazan bitsin derim sonra eylülde seminer başlayacak o nedenle ağustos bitsin derim artık ondan sonrada hayırlısıyla doğumu bekleriz

Himm dogru aslinda ..:)))) benimde 2 ekim ...ilk bebisimde 10 gun gecmisti gunum bakalim bu bebsim nasil olcak ..kurban bayramina gelcek diye korkuyorum ...kismet insalh bayramdan ince veya sonra olur tabi hayirlisi hepimiz icin ..zaten surda ramazana ne kaldiki
Hehehe 7 ayliksin 7 :) amin cnm insallah dogum hikayelerimizi de okumak nasip olur:)

Aminnnnnn cnm inslahhh Rabbim hepimize kolay dogum nasio etsin...hurma yemeye basladinizmi :))

Ben iç çamaşır Dükkanından yeni bi model gördüm. Iki taraflı düğmeli mavi renk alıcam:) 50 lira uygun da:) geceliği de 40 lira:)

Yaa yanlis hatirlamiyosam burdaki arkadaslar hamileligin baslarinda hurma yemenin erken dogumu tetikledigiji ki yoksa dusuge neden oldugunu mu ne oyle bisey iste solemislerdi bnde artik korkuyorum yemeye halbuki cok faydaliymis hamileler icin yemek lazim heralde

Madame coco da cok guzel gecelikler vardi oraya da bi bak istersen canim

Valla ben kurban temizliğiyle dogum temizliğini yapicam bi guzel etleride yiyip iki gun sonrada sezeyana giricem..
Aslinda dogum tarihiminde belli olmasi guzel bisey yoksa beklemek zor olcak acaba sabahmi dogurcam aksammi dogurcam busefer onu dusunerek kafayi yerdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…