Bende hiç dikkat etmiyorum daha tahlil yaptırmaya var ama dondurmadan vaçgeçemiyorum çikolata da yiyorum zaten sağlıklı olan hiçbir şey yemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bozma moralini. Ben de deminden beri araştırıyorum. İlk yüklemede yüksek çıkıp, 100 lükte düşük çıkan çok insan varmış. Benim 75 lik yükleme yaptılar. Yükleme öncesi açlık 81, 60. dak 167 , 120. dak 153 çıktı.
75 g 2 saat şeker yükleme testi için belirlenen eşik değerler şöyleymiş:
Açlık 92 mg /dl
1.saat 180 mg / dl
2.saat 153 mg /dl
Yani benim 2. saat sınırda çıkmış değerim sanırım. Ama sıkmıyorum canımı. Gece yatmadan çikolata, 3 kayısı ve keçiboynuzu yemiştim. Demek ki boğazımı biraz tutmam gerekiyormuş. Test yaptırmamayı düşünmüştüm, normalde şekerim olmadığından ve tatlı yemediğimden. Ama gebelik başka birşeymiş, tüm değerlerimiz alt üst olabiliyor. Ben de pazartesi doktoruma uğramayı planlıyorum.
Çok şükür ki çekilmeyecek bir derdimiz yok. Bebeklerimiz sağlıklı. Beslenmemize dikkat edersek daha da iyi olacaktır. Mesela bak et yemediğimden hemoglobinim düşmüştü benim. Şimdi her öğlen köfte, et falan götürüyorum yanımda. Değerim 1 ayda düzeldi maşallah. Ne olacak şunun şurasında 3 ayımız kaldı, yemeyiveririz tatlıdır, karbonhidrattır. Yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun, bizim de moralimiz iyi olsun
Canım ben de 1 saat önce öğrendim'benim de 169 çıktı,dr 100 lük yaptırmamı istedi.pazartesi günü yaptıracağım.benim de moralim çok bozukinşallah ikinci test yüksek çıkmaz...
Tabiki canım hepsi var hatta bunda birde kırlent kılıfı nevresim yani yorgan kılıfı çarşaf ve yastık kılıfı var canım. Bak english home bak netten bebek nevresim takımlarına cok uygun. Bu takımda 60 dan 25 e düşmüştü aldığımda. Yorganda 80 den 40 A düşmüştü onuda markafoniden aldım. Indirimleri takip et canım. Ben şimdi o uyku setleri yerine 2 tane nevresim takımı yorgan ve alez almış oluyorum. Yorganın kalitesini bilemiyorum uyku setlerinin içinde. Bi kaç yere baktım elyaf falan vardı o yüzden vazgeçmiştim. Bu direk antialerjik %100 pamuk. Ama pişman oldum keske bu yorgan yerine english home dan yorgan alsaydım o daha kaliteliymiş ve yine uygun geldi bana
Canım bende kredi kartı yok. Eşimde var. O da pek kullanmaz kartı. Ben internetten alışveriş yapmıyorum. Kargo parasıyla daha pahalıya geliyor. Alışveriş merkezinde bütün mağazalar var ve çok yakınlar. Onlardan almayı tercih ederim:) ama ben iki tane nevresim takımı aldığımda her şeyini almış oluyorum demek ki bunu anladım:) şu güvenli yatış yastıklarından da alıcam onu unutmamam lazım:)
Evet canım meyvenin fazlasına zararlı ve meyveden sonra 1bardak süt içmek gerekiyormuş şekeri yükseltmesin die
Her şey bir zıbın almakla başladı kendimi durduramıyorum her gördüğümü almak istiyorum bu gidişle ilkokula başlayana kadar olan her şeyi alıcam :)
Herkes ayni dertten muzdarip demek ki:) gule gule saglikli gunlerde kullansin kuzucugun:)
Anlıyorum seni, ben bayılacak gibi olmuştum bir seferinde. Eşim korktu, nolur bayılma diye. Demir hapını değiştir doktoruna danışarak istersen. Bana en iyi gelen ve bağırsaklarımı düzene sokan sabah aç karnına içtiğim zeytinyağı oldu. Gece de yatmadan içtim bazen. Sabahları da iki bardak ılık su. Ananası da deneyebilirsin. 3-4 dilim yersen iyi gelir. Dut da çok fayda etti. Kiraz da rahatlattı.
yeşilçay zararlı değil miKahvaltıda yediğimin haricinde meyvelerin yanında, ara öğünlerde yoğurt, süt, peynir yemeye gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Canım çok tatlı isterse de sade dondurma yiyorum 2 kaşık kadar. O da çok iyi bir kalsiyum kaynağıymış
Sanal market uygulaması işine yarar mı acaba?
Ortalama her ay iki katı olurmuş. Yani istersen birkaç akşam magnezyum takviyesi yap. Normale dönünce bırakırsın. Bana diğer doktorum 3 hafta önce verdi, sadece 2 kere ihtiyaç duydum kullanmaya
Canım güne yeşil çay içerek başla, bir de zeytinyağı tavsiye ederim. Birkaç gün süt ürünlerini de azalt istersen. Fazlası bazı bünyelerde kabızlık ya da şişkinlik gibi problemler yapabiliyor
Slm arkdslar ben suan 25 + 2 kac aylik olmus oluyorum ...dun hemsire dedi 6.aya yeni girmissin ..doktrlar 10 ay hesap ederler hamilelgi dedi ...
banada kalirsa 7.ci aya girdim :)) sizce ?
Bencede 7. Aya girmissin cnm :) en boyle biraz daha ilerdeymisim gibi dusununce daha mutlu oluyorumm bosver hemsireyi:)
Slm arkdslar ben suan 25 + 2 kac aylik olmus oluyorum ...dun hemsire dedi 6.aya yeni girmissin ..doktrlar 10 ay hesap ederler hamilelgi dedi ...
banada kalirsa 7.ci aya girdim :)) sizce ?
Evetyaa inslah 9.aya girdigimizide hesaplariz ..hic icimden 6 demek gelmiyor benimde 7 iste ohhh :)))
Canim valla ben öyle 6 aylık 7 aylik gibi hesaplamiyorum.benim dogumum 10 ekim bugun ayin 21 i geriye 3.5 kaliyo boyle hesapliyorum soranlarada 3.5 ayim var diyorum sanki boyle 23 haftadayim deyince daha doğuma cok var gibime geliyo.bi 30 haftama gelseydim sanki azaliyo gibi oluyo yada onuda soyle yorumlayslim bi ramazan bitseydi
Himm dogru aslinda ..:)))) benimde 2 ekim ...ilk bebisimde 10 gun gecmisti gunum bakalim bu bebsim nasil olcak ..kurban bayramina gelcek diye korkuyorum ...kismet insalh bayramdan ince veya sonra olur tabi hayirlisi hepimiz icin ..zaten surda ramazana ne kaldikiCanim valla ben öyle 6 aylık 7 aylik gibi hesaplamiyorum.benim dogumum 10 ekim bugun ayin 21 i geriye 3.5 kaliyo boyle hesapliyorum soranlarada 3.5 ayim var diyorum sanki boyle 23 haftadayim deyince daha doğuma cok var gibime geliyo.bi 30 haftama gelseydim sanki azaliyo gibi oluyo yada onuda soyle yorumlayslim bi ramazan bitseydi
Hehehe 7 ayliksin 7 :) amin cnm insallah dogum hikayelerimizi de okumak nasip olur:)
Bende güvenli yatış yastığı alacaktım ama sonra vazgeçtim ne olur olmaz dedim yatmasın yastıkta ne yapalım belli bir süre kullanmayacağım yastık. Onun dışında banka kartın varsa butikbebe den alışveriş yapabiliyorsun hatta markafoni ve trendyolda da banka kartı geçiyor haberin olsun güzel güzel indirimler oluyor ahh bide şu loğusa takımımı halletsem herseyim bitecek ama bi gecelik takımı ve pijama takımı beğenemedim
Himm dogru aslinda ..:)))) benimde 2 ekim ...ilk bebisimde 10 gun gecmisti gunum bakalim bu bebsim nasil olcak ..kurban bayramina gelcek diye korkuyorum ...kismet insalh bayramdan ince veya sonra olur tabi hayirlisi hepimiz icin ..zaten surda ramazana ne kaldiki
Aminnnnnn cnm inslahhh Rabbim hepimize kolay dogum nasio etsin...hurma yemeye basladinizmi :))
Bende güvenli yatış yastığı alacaktım ama sonra vazgeçtim ne olur olmaz dedim yatmasın yastıkta ne yapalım belli bir süre kullanmayacağım yastık. Onun dışında banka kartın varsa butikbebe den alışveriş yapabiliyorsun hatta markafoni ve trendyolda da banka kartı geçiyor haberin olsun güzel güzel indirimler oluyor ahh bide şu loğusa takımımı halletsem herseyim bitecek ama bi gecelik takımı ve pijama takımı beğenemedim
Himm dogru aslinda ..:)))) benimde 2 ekim ...ilk bebisimde 10 gun gecmisti gunum bakalim bu bebsim nasil olcak ..kurban bayramina gelcek diye korkuyorum ...kismet insalh bayramdan ince veya sonra olur tabi hayirlisi hepimiz icin ..zaten surda ramazana ne kaldiki
Aminnnnnn cnm inslahhh Rabbim hepimize kolay dogum nasio etsin...hurma yemeye basladinizmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?