2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Kızlar nihayet biz de hazırlıklara başladık, son ay alırım deyip duruyordum ama hem fiziksel olarak hem maddi olarak bunun pek mümkün olmadığını anlayınca bu ay başladım birşeyler almaya:) Allah sağlıkla tamamlamayı ve kullanmayı nasip etsin.
Bunlar kızımın ilk eşyaları: 4lü ve 5li setler halinde aldım, hem daha uygun hemde uyumlu oldular:)

Bunlar da benim hastane eşyalarım İç çamaşırları ablamın deyimiyle hiç seksi değil ama çok rahatlar:) burdaki tavsiyelere uyarak, hamile altlarından ve penye emzirme sütyenlerinden koydum. Göğüs pedlerini lohusa tacını falan da sırayla ekleyecem. Bu arada ben tesettürlü olduğum için taç yerine şal üzerine lohusa taçlarının başlığını iğne olarak takacam, hazırlayınca resim koyarım ama şimdiden fikir olsun sizede..

Canım ya bu durumda bile bizi düşünüyorsun. Allahım senin güzel yüreğine göre versin inşallah. Hakkımızda hayırlı olanı birtek Rabbim bilir. Allahım sana güç kuvvet versin inşallah. Amin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heyyy cokguzellerrr:)) en soldakinden bende kizima aldim teyzesi:) gule gule giysinnkuzucukk:)

Çok güzel aldığın her şey. Allahım güzel günlerde giymeyi ve kızına giydirmeyi nasip etsin. Amin.

Heyyy cokguzellerrr:)) en soldakinden bende kizima aldim teyzesi:) gule gule giysinnkuzucukk:)

Evet yengeçli takım sizde de görmüştüm ama interentte göründüğünden daha tatlılarmış değil mi?:) Sağlıkla giysinler ama dikkat edelim pişti olmasınlar, büyüyünce kızmasın bize cadılar:)

Rabbim saglikla giydirmeyi eskitmeyi nasip etsin inslah ...cok tatlilar zaten onemli olan rahatligi :))) evet resimleri kat bizede guzel fikir oldu hem :))))

Hahahha evett pisti olabilirlerr:)) gercekten elime gecince cok daha hosuma gitti internette gordugumden bayildim

Kızlar ben şimdi ultrason kağıdıma baktım. Bebeğimin 862 gram olduğu yazıyor. Kilosu çok mu sanki. Bana gelişimi güzel demişti doktor. Hiçbir sorun yok demişti. Sanki kilosu fazla geldi bana. Zaten FL ölçümünde 1 hafta, bpd ve hc ölçümünde 2 hafta önde gösteriyor kağıtta. Siz de ultrason çıktısında ne görünüyor

Ben bu hafta gitcem doktr ...persembe inslah giderim..:)

Ben bu hafta gitcem doktr ...persembe inslah giderim..:)

İki ölçüm yapmış. Birinde 862 diğerinde 947 gram yazıyor. Bıgün 25+3üm adet tarihime göre. Sen perşembe kaç haftalık olacaksın? Aynı isek kıyaslama yapabilirim:)

merhaba canim, bende sezeryan sonrasi sikintili gecti, dikislerim bir acayip agriyodu emzirirken kasilmalar oluyodu hep bi agri vardi hatta belim kopuyodu bazen, egilip dogrulurken hep agri hissediyodum evi bile supuremedim tam 1 ay, 40 ima dogru hafiflemisti... ama bazilari cirit atiyomus sezeryan sonrasi ben psikolojik dikisler acilacak saniyordum 14 ay sonra tekrar hamile kaldim ama bende sadece kasinti oldu bi kac sefer, sezeryan agrilarindan eser kalmadi cok sukur, ama genital bolgede varis olustu bende o yonde sikintiliyim, hamilelik sonrasi geciyomus insallah... pijama ya gelince bende giyememistim, cunku lastikliydi hic rahat degildi bu sefer hamile geceliklerden alicam simdide giyerim dogum sonrasida, gobek hemen inmiyo zaten...

Tesekkurler, iyi olmus ozaman yazmam..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzeller gule gule kullanin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar uyku tutmadı..
bu demir hapı hani dışkı renginde değişik yapıyor ya.. Acaba idrarda da koyuluk vs yapıyor mu. yani böyle akıntı değilde lekelenme gibi kahverengilikler var. Aslında suyu az içtiğimde özellikle geceleri içmemişsem veya az içmişsem sabah idrarın rengi öyle oluyor. ama tabi tuv.kağıdıyla sildiğim için çamaşıra geçmiyordu. bugün tuv.kağıdıyla silemedim evde değildim çamaşırımda vardı. suyu da az içtim gündüz aslında yudum yudum içiyordum ama başka güne göre az içtim. akşam üstü susadım bir iki içişte bir ltreyi bitirdim..lekelenme öğlene kadar daha az akşam eve geldiğimde biraz daha dağılmış vaziyette idi. şimdi çamaşırı değiştirdim.

drlardan yeni geldim sayılır. 10 gün sonrada gitmem lazım. iğne yazdıracağım son durum hakkında bilgi alacağım gelişimi ne durumda. ben şimdi su içmeye başlayım inşallah geçer..

Son düzenleme:

Bilmiyorum ki canım belki erken doğumlar olur onlar ilki Yaşar ama sanırım ilk giden ben olacağım cok heyecanlı bir durum gercekten. Bıgun 22 Haziran Sezaryen olursa 80 günüm kaldı normal olursa 90 günüm kaldı. Doktorum %80 sezaryrn demişti ama 36. Haftada belli olacakmış. Ben 80 fiyorum o yüzden az olunca daha güzel geliyor kulağıma :)) bende inanılmaz sabırsız biriyimdir kızımla bu durumu aştım galiba. Hamile kalmayı bekle cift çizgiyi bekle ypk kese görmeyi bekle yok kalp atışı cinsiyet falan derken sonunda geldik 28. Haftaya çok şükür :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…