Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)
Benimle aydınlatın kızlar nolur :) 28. Haftama giriyorum yarın kac aylık oluyorum? 7 bitiyor sanırım bu hafta peki ben şimdi soranlara ne soyleyeceğim
29.haftan bittiginde 7 ayi bitirmis oluyosun
S.a iyi akşamlar herkese canlarım inş herkes iyidir minik kuzularıma dikkat edin 4 gözle bekliyorum doğacakları günü mutluluğunuz mutluluğum bu saatten sonra Allah en ufak sıkıntı vermesin bizim durumumuz aynı minik kızımla sın günlerimin tadını çıkarıyorum sadece konuşuyorum,seviyorum onu bu dünyadan daha güzelliklerin olacağı bir yere gideceğini anlatıyorum toparlanmaya çalışıyorum Bi yandan sinir katsayılarım artıyo bazen kaynanamla görümcem geldi pislik temizlemekten bıktım canım zaten burnumda acımı bile yaşayamıyorum daral geldi hemen gidecekler Allahtan oğlum Bi huysuz kaynanama siniri gelio sevmiyo hiç anlayacağınız böyle kızlar aman doğum edince sizden hizmet beklemiycek insanlar olsun yanınızda çok yıpratıcı oluyor oğlumu sallıyorum şimdi uyudu sayılır bşan önce sabah olsun diye vurup kafayı uyucam başka turlu saatler geçmiyor sizleri çok öptüm kuzularıma iyi bakın rabbime emanetsiniz bacılarım yine gelirim
Kızlar nihayet biz de hazırlıklara başladık, son ay alırım deyip duruyordum ama hem fiziksel olarak hem maddi olarak bunun pek mümkün olmadığını anlayınca bu ay başladım birşeyler almaya:) Allah sağlıkla tamamlamayı ve kullanmayı nasip etsin.
Bunlar kızımın ilk eşyaları:Eki Görüntüle 1164328 4lü ve 5li setler halinde aldım, hem daha uygun hemde uyumlu oldular:)
Bunlar da benim hastane eşyalarımEki Görüntüle 1164330 İç çamaşırları ablamın deyimiyle hiç seksi değil ama çok rahatlar:) burdaki tavsiyelere uyarak, hamile altlarından ve penye emzirme sütyenlerinden koydum. Göğüs pedlerini lohusa tacını falan da sırayla ekleyecem. Bu arada ben tesettürlü olduğum için taç yerine şal üzerine lohusa taçlarının başlığını iğne olarak takacam, hazırlayınca resim koyarım ama şimdiden fikir olsun sizede..
Kızlar nihayet biz de hazırlıklara başladık, son ay alırım deyip duruyordum ama hem fiziksel olarak hem maddi olarak bunun pek mümkün olmadığını anlayınca bu ay başladım birşeyler almaya:) Allah sağlıkla tamamlamayı ve kullanmayı nasip etsin.
Bunlar kızımın ilk eşyaları:Eki Görüntüle 1164328 4lü ve 5li setler halinde aldım, hem daha uygun hemde uyumlu oldular:)
Bunlar da benim hastane eşyalarımEki Görüntüle 1164330 İç çamaşırları ablamın deyimiyle hiç seksi değil ama çok rahatlar:) burdaki tavsiyelere uyarak, hamile altlarından ve penye emzirme sütyenlerinden koydum. Göğüs pedlerini lohusa tacını falan da sırayla ekleyecem. Bu arada ben tesettürlü olduğum için taç yerine şal üzerine lohusa taçlarının başlığını iğne olarak takacam, hazırlayınca resim koyarım ama şimdiden fikir olsun sizede..
Heyyy cokguzellerrr:)) en soldakinden bende kizima aldim teyzesi:) gule gule giysinnkuzucukk:)
Çok güzel aldığın her şey. Allahım güzel günlerde giymeyi ve kızına giydirmeyi nasip etsin. Amin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet yengeçli takım sizde de görmüştüm ama interentte göründüğünden daha tatlılarmış değil mi?:) Sağlıkla giysinler ama dikkat edelim pişti olmasınlar, büyüyünce kızmasın bize cadılar:)
Kızlar ben şimdi ultrason kağıdıma baktım. Bebeğimin 862 gram olduğu yazıyor. Kilosu çok mu sanki. Bana gelişimi güzel demişti doktor. Hiçbir sorun yok demişti. Sanki kilosu fazla geldi bana. Zaten FL ölçümünde 1 hafta, bpd ve hc ölçümünde 2 hafta önde gösteriyor kağıtta. Siz de ultrason çıktısında ne görünüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bu hafta gitcem doktr ...persembe inslah giderim..:)
Saol canım bende netten baktığımda 28-29 bittiğinde 7. Ayı doldurmus oluyorsunuz diyordu dediğin gibi yani. Ama şimdi ben ozaman 7 mi dicem 8 mi sanırım doldurduğum ayı söylüyorum dimi?
merhaba canim, ben 6 aylik hamileyim diyorum 2 hafta sonra 7 aylik derim, sende bizden buyuk olduguna gore 7 aylik olmus oluyosun, gerci sonra kac aylik degil ne kadar kaldi diye sorarlar :)
ben ilk doğumumda sadece gecelik kullandım. pijama tavsiye etmem.sürekli kanama için ped değişimi yapılacağı için. bir de pijamanın lastikleride sıkabilir. ben sezeryan olmuştum baya sıkıntılı geçti. kanama çok oldu. hatta yorganım kanlı su oldu hemde 2 litre rahat aktı. çoğu kişi sezeryandan sonra hemen ayağa kalkıyormuş benim 40ım çıktı ancak rahatladım. oturup kalkarken canım muazzam yanıyordu. dikişlerden bacağıma doğru çekme oluyordu. sanırım doktor beni baya bi parçalamış. 9 ay üstüne tekrar hamile kaldım. şuan hamiileliğim zor geçiyor dikiş yerleri içten içe çok sancıyor. kasıklarım kasılıo ağrıo. sizde ağrı sızı var mı?
Amin cumlemizinki inslahh...uyusma benimde bacaklarimda var arada geceleride ellerimde oluyor..ilk hamileligimde hic bilmmezdim nasip iste her biri degisik demek hamileligin inslah hep iyi olirsun cnm :)
Benimle aydınlatın kızlar nolur :) 28. Haftama giriyorum yarın kac aylık oluyorum? 7 bitiyor sanırım bu hafta peki ben şimdi soranlara ne soyleyeceğim
Ayy damla senin gebelik takvimine gozum carpti da 90 gunun kalmış ya.galiba topigimizden ilk doğum haberi senden gelicek. Keske bende bi 100 den dusseydim.bi eşimi askerden beklerken boyle sabirsizdim birde hamileliklerimde.gerci yapim geregide sabirsizlik ileri derecede var ama bunlar daha agir basiyo
doğru demişler. 3.de 2.sinden 6 ay sonra oluyor. sonuncuda bir sene akabinde. ben üç kere aşı oldum. sonuncuda eylülde inşallah. iyi ki yazmışsın buraya tamamen aklımdan çıkmıştı. şimdi aşı kartıma baktım.
Ayy damla senin gebelik takvimine gozum carpti da 90 gunun kalmış ya.galiba topigimizden ilk doğum haberi senden gelicek. Keske bende bi 100 den dusseydim.bi eşimi askerden beklerken boyle sabirsizdim birde hamileliklerimde.gerci yapim geregide sabirsizlik ileri derecede var ama bunlar daha agir basiyo
Bende oyle duydum.kiloi aldiriyormus ...ben ilk bebisimde kullanmadim pek bu hamileligimde de yirgun ve halsiz okdugumda kullaniyorum ..dojtr ekevit verdi ozMn istemedim ..decavit istedim onu atiyorum..
1 ay var sanirim ...21 haftalikti ilk gittigimde cuma gittim 24 haftamdi..
Bence 7.5 dicen :))))
Ne güzel geliyor kulağa oyle ya :) cok az kaldı :))
Aman yalan olmasında sonra ben 7. Aydayım diyim ozaman artık. Evet cok karışık oldu ama cok tesekkür ederim :)Tatlım 28 hafta 6.5 ay yapıyor,çünkü 4 hafta 1 aydan 2-3 gün eksik oluyor, bu durumda 7 ayı doldurmak için 28 hafta +7*2_14 gün yani 2 hafta daha eklemen gerekiyor. Biraz detaylı oldu ama anlatabilmişimdir umarum:) soranlara öyle diyebilirsin yada 7.ayımdayım dersin:) ben bu ay 6.ayımdayım diyordum, 10 gün sonra falan 7ye girdik derim inşallah:)
Peki sonra ne soyleyeceğim 30. Haftada :) ne kadar sabırsızım dimi :) bu arada cok tesekkür ederim bugun madame cocco ya gidiyim de bi bakıyım. Kendi sitelerinde cok cıvıl cıvıl model yoktu belki mağazada vardır ama fiyatlar cok iyi. Pikeler cok ucuzlamış29.haftan bittiginde 7 ayi bitirmis oluyosun
Ee bunlar süper :)) Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah
merhaba canim, ben 6 aylik hamileyim diyorum 2 hafta sonra 7 aylik derim, sende bizden buyuk olduguna gore 7 aylik olmus oluyosun, gerci sonra kac aylik degil ne kadar kaldi diye sorarlar :)
Bazıları kac aylık diyor bazıları nw kadar kaldı diyor karışık oluyor ama ben çoğunlukla kac aylık diye sorduklarında 2,5 ay kaldı diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?