Günaydın kızlar,
Forumu yeni keşfettim bilgi paylaşımı açısından çok başarılı şimdiden çok şey öğrendim :) Yalnız dikkat ettimde bir çoğunuzda kramp sorunu var. Benim doktorum 4.5 -5 aylık olduğumda kramp sorunları başlayacak diyerek kalsiyum hapına başlattı ... Ve cidden başlıyordu. Siz kullanmıyor musunuz? Kullanımın hamile açısında bilmediğim bir riski mi var ? Yardımınız için teşekkürler...
Kalsiyum ben de alıyorum içinde magnezyum da var hatta ama kan pıhtılaşması riskim olduğu için hayvansal proteinleri herkes kadar tüketemediğimden başlamıştık
kramp bi kaç kez yaşadım hamile olmadan önce yaşadığım gibiydi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmiyorum ki canım belki erken doğumlar olur onlar ilki Yaşar ama sanırım ilk giden ben olacağım cok heyecanlı bir durum gercekten. Bıgun 22 Haziran Sezaryen olursa 80 günüm kaldı normal olursa 90 günüm kaldı. Doktorum %80 sezaryrn demişti ama 36. Haftada belli olacakmış. Ben 80 fiyorum o yüzden az olunca daha güzel geliyor kulağıma :)) bende inanılmaz sabırsız biriyimdir kızımla bu durumu aştım galiba. Hamile kalmayı bekle cift çizgiyi bekle ypk kese görmeyi bekle yok kalp atışı cinsiyet falan derken sonunda geldik 28. Haftaya çok şükür :)
Bende oyle duydum.kiloi aldiriyormus ...ben ilk bebisimde kullanmadim pek bu hamileligimde de yirgun ve halsiz okdugumda kullaniyorum ..dojtr ekevit verdi ozMn istemedim ..decavit istedim onu atiyorum..
1 ay var sanirim ...21 haftalikti ilk gittigimde cuma gittim 24 haftamdi..
Ne güzel geliyor kulağa oyle ya :) cok az kaldı :))
Aman yalan olmasında sonra ben 7. Aydayım diyim ozaman artık. Evet cok karışık oldu ama cok tesekkür ederim :)
Peki sonra ne soyleyeceğim 30. Haftada :) ne kadar sabırsızım dimi :) bu arada cok tesekkür ederim bugun madame cocco ya gidiyim de bi bakıyım. Kendi sitelerinde cok cıvıl cıvıl model yoktu belki mağazada vardır ama fiyatlar cok iyi. Pikeler cok ucuzlamış
Ee bunlar süper :)) Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah
O zamanda 8. Aya girdim kismetse su kadar zaman sonra dogum var dersin:) internet sitesinden bnde hic begenmedim ama burdaki magazasinda guzel modeller vardi sanirim ist te daha da guzelleri vardir fikir olur en azindan canim:)
Benim dr um da kalsiyum hapı vermişti ve bugüne kadar bende de herhangi bir kramp oluşmadı.
Benim de kan pıhtılaşması sorunum var,hergün iğne oluyorum ama hayvansal proteinler konusunda dikkat etmem gerektiği konusunda bir bilgim yoktu.biraz bilgi verebilir misin, yumurta, et vs. Çok yememek mi gerekiyormuş?
Ohh çok şükür, darısı diğer kontrollerinin de başına. Ağlamanın da güzeli bu oluyor işte. Gözünden hep sevinç yaşları dökülsün. Maşallah kuzuna da sana da
Nasıl sevindim anlatamam , maşallah . Rabbim ne büyük nelere kadir , iyi bir hamilelik sürecin olsun inşallah :)))
Ayy maşallah barekallah süphanallah, ve daha bilumum dualar gönderiyorum size canımhem de 2 kalp atışı ha Rabbim sabredenleri ne güzel de müjdeliyor.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım. Bu arada iğne oluyor musun sen de, şimdi bu durumda 2 iğne yazmadı sana değil mi inşallah?:)
Canımm ikiz miiiii :) sabah sabah ağlaytın beni,çok şükür,çok çok sevindim :) bu aralar keyfim yoktu bu haber ilaç gibi geldi...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.çok öpüyorum canım seni ve çok çok tebrik ederim
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
Ahh pek güzel birşeymiş oayıptır sorması ne kadara yapıyorlarmış?
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
merhaba canim, bende sezeryan sonrasi sikintili gecti, dikislerim bir acayip agriyodu emzirirken kasilmalar oluyodu hep bi agri vardi hatta belim kopuyodu bazen, egilip dogrulurken hep agri hissediyodum evi bile supuremedim tam 1 ay, 40 ima dogru hafiflemisti... ama bazilari cirit atiyomus sezeryan sonrasi ben psikolojik dikisler acilacak saniyordum14 ay sonra tekrar hamile kaldim ama bende sadece kasinti oldu bi kac sefer, sezeryan agrilarindan eser kalmadi cok sukur, ama genital bolgede varis olustu bende o yonde sikintiliyim, hamilelik sonrasi geciyomus insallah... pijama ya gelince bende giyememistim, cunku lastikliydi hic rahat degildi bu sefer hamile geceliklerden alicam simdide giyerim dogum sonrasida, gobek hemen inmiyo zaten...
Canım bileklik yaptırmayacak mısın? Gördüğüm kadarıyla içinde yok ama özellikle söylersen yapılacaktır. Ben bilekliğini de yaptırıcam:)
ay cnm bnm! yazdıklarını okuyunca içim doldu çok mutlu oldum senin için. Allahım o kadar büyük ki 4 defa ağlayarak çıktığın muayeneden 5.de sana çifte sevinç yaşatmış! Allahıma şükürler olsun! seni tebrik ederim. Allahım bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. her zaman böyle mutlu ol inşallah. Allahım nazarlardan korusun. iyi bak onlara annesi!Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Arkadaşlar ikinci bebegime hamileyken okadar kotu kramplarim olduki ayaklarimdan cok ellerime kramp giriyodu ayrica Allah korusun sanki ellerime felc gelmis gini kasiliyo ellerimi acamiyodum cok zordu.syanda bende daha kramplar baslamadi insallah baslamaz.ams yine kramp ve kasilmalar baskarsa agrisinin nasil oldugunu biliyorum. bi cocuk ne sartlarda dunyaya geliyo boyle seyleri yasarak herseyin farkina daha cok varip annemizin kiymetini anliyoruz
bunu sorun olarak görme bence.bebeğinin gelişimi normalden ilerde demek ki. maaşallah de. iyi bakıyorsun demek ki bebişine. bnmde ilk bebeğimin gelişimi için doktor hep iki hafta ilerde diyordu. bu iyi birşey. doğduktan sonra iştahsız olursa eğer en azından anne karnında iyi vitamin almış olacak.Kızlar ben şimdi ultrason kağıdıma baktım. Bebeğimin 862 gram olduğu yazıyor. Kilosu çok mu sanki. Bana gelişimi güzel demişti doktor. Hiçbir sorun yok demişti. Sanki kilosu fazla geldi bana. Zaten FL ölçümünde 1 hafta, bpd ve hc ölçümünde 2 hafta önde gösteriyor kağıtta. Siz de ultrason çıktısında ne görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?