2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar,

Forumu yeni keşfettim bilgi paylaşımı açısından çok başarılı şimdiden çok şey öğrendim :) Yalnız dikkat ettimde bir çoğunuzda kramp sorunu var. Benim doktorum 4.5 -5 aylık olduğumda kramp sorunları başlayacak diyerek kalsiyum hapına başlattı ... Ve cidden başlıyordu. Siz kullanmıyor musunuz? Kullanımın hamile açısında bilmediğim bir riski mi var ? Yardımınız için teşekkürler...

Kalsiyum ben de alıyorum içinde magnezyum da var hatta ama kan pıhtılaşması riskim olduğu için hayvansal proteinleri herkes kadar tüketemediğimden başlamıştık
kramp bi kaç kez yaşadım hamile olmadan önce yaşadığım gibiydi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim dr um da kalsiyum hapı vermişti ve bugüne kadar bende de herhangi bir kramp oluşmadı.

Benim de kan pıhtılaşması sorunum var,hergün iğne oluyorum ama hayvansal proteinler konusunda dikkat etmem gerektiği konusunda bir bilgim yoktu.biraz bilgi verebilir misin, yumurta, et vs. Çok yememek mi gerekiyormuş?

Benim kanımda bi madde vardı hayvansal proteinden ediniliyormuş, adını şimdilik hatırlayamadım canım, bi vitamin vermişti dr daha bilmiyorken inçinde balık yağı olan sanırım o yükseltmiş olabilir bu maddeyi. O da kan pıhtılaşmasına neden oluyormuş
et ür. haftada bir yiyordum, yumurta haftada 3, süt bi bard içebiliyordum.
Sebze meyve ağırlıklı besleniyordum, iğne hergün ben de oluyordum hamileliğin başında.
Şimdi hala dikkat ediyorum ama iğnelerden ve vitamini bırakmaktan ve hayvansal ürünleri az tüketmekten sanırım değerlerim normal sınırlara geldi çok şükür..iğneyi bıraktım, corasprin alıyorum günlük
Kalsiyum hapını da ben yeterli kalsiyum alamadığım için başlamıştım

Günaydın herkese bugün ilk kez sabaha karşı krampla uyandım iki kere oldu uyanınca da bir süre üzerine basamadım bugün kontrolüm var doktoruna sorucam ayrıca kızımı ilk kez üç boyutlu görücem ayrıntılı ultrasyona giricem

Ohh çok şükür, darısı diğer kontrollerinin de başına. Ağlamanın da güzeli bu oluyor işte. Gözünden hep sevinç yaşları dökülsün. Maşallah kuzuna da sana da

Nasıl sevindim anlatamam , maşallah . Rabbim ne büyük nelere kadir , iyi bir hamilelik sürecin olsun inşallah :)))

Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sizler de benim dualarımdasınız hep. Zaten dün duada doz aşımı oldu galiba Allah ikiz verdi dedim arkadaşlara
Azure'cim iğne konusunda doktorum isteksiz aslında. Ben sana kullanma demem ama senin yerinde olsam kullanmam dedi, kafam karıştı. Önceki iğne kullandığım halde düştüğü için gerek görmüyor. Birkaç tane de örnek verdi şu an hamile olup iğneyi hiç kullanmayan pıhtılılarla ilgili.

Inanmıyorum hayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu sonla biter hersey çok cok sevindim :)) maşallah canım ya :))

Ahh pek güzel birşeymiş o ayıptır sorması ne kadara yapıyorlarmış?

Terlik 15,loğusa tacı 15, bebek bandı 15 kapı süsü 50 lira canım benimde hoşuma gitti en iyisi sipariş veriyim ben bu seti

Ayyyy inanamiyorummmm harikaa bi haberr buuu cokk sevindimm canimm benimm masallahh em sana hem bebislereee Allahim sagliklaa kucagina almayi nasip etsinnnnn :))

Eki Görüntüle 1164484

Kızlar sizce nasıl? Siparişini veriyim mi bu setin?

Ben cok begendimm canim

benzer problemler yaşamışız çok şükür şimdi bişeyin kalmamış inşallah ikinci sezeryanın ağrısız sızısız geçer. benim bugün sağ kasık tarafımdaki ağrı iyice şiddetlendi. oturduğumda kalkmak çok zorluo beni. canım yanıo. şu doktor randevumu sabırsızlıkla bekliyorum.2 temmuza. bugün aradım yarına randevu alayım ağrım çok diye ama malesef doktor full dolu. biraz daha katlanacağım artık. genital bölgedeki varis nasıl bişeymiş iilk defa duyuyorum. canın acıo mu çok?

evet bileklik yok burada. bileklik ne ki oda mı gerekli yok ya ben yaptırmayacagım sıkar falan bileğimi diye düşündüm yaptırsam mı acaba bak bşilemedim şimdi yine.

ay cnm bnm! yazdıklarını okuyunca içim doldu çok mutlu oldum senin için. Allahım o kadar büyük ki 4 defa ağlayarak çıktığın muayeneden 5.de sana çifte sevinç yaşatmış! Allahıma şükürler olsun! seni tebrik ederim. Allahım bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. her zaman böyle mutlu ol inşallah. Allahım nazarlardan korusun. iyi bak onlara annesi!

Arkadaşlar ikinci bebegime hamileyken okadar kotu kramplarim olduki ayaklarimdan cok ellerime kramp giriyodu ayrica Allah korusun sanki ellerime felc gelmis gini kasiliyo ellerimi acamiyodum cok zordu.syanda bende daha kramplar baslamadi insallah baslamaz.ams yine kramp ve kasilmalar baskarsa agrisinin nasil oldugunu biliyorum. bi cocuk ne sartlarda dunyaya geliyo boyle seyleri yasarak herseyin farkina daha cok varip annemizin kiymetini anliyoruz

Arkadaşlar bugun ikeaya gidicez bebegime nevresim takimi bakicaz insallah istedigim gibi bişey bulurum daha yatagini almafan nevresimi alsam hatami yaparim acaba gerci alcagim yatagin ebatlari belli ama bilemedim neyapsamki

Gercekten cok zor haklisin...inslah annelerimizi koymetini daha cokk cokkk biliriz ... amin inslah kramplar sana ugramaz :)

bunu sorun olarak görme bence.bebeğinin gelişimi normalden ilerde demek ki. maaşallah de. iyi bakıyorsun demek ki bebişine. bnmde ilk bebeğimin gelişimi için doktor hep iki hafta ilerde diyordu. bu iyi birşey. doğduktan sonra iştahsız olursa eğer en azından anne karnında iyi vitamin almış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…