Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sizler de benim dualarımdasınız hep. Zaten dün duada doz aşımı oldu galiba Allah ikiz verdi dedim arkadaşlara
Azure'cim iğne konusunda doktorum isteksiz aslında. Ben sana kullanma demem ama senin yerinde olsam kullanmam dedi, kafam karıştı. Önceki iğne kullandığım halde düştüğü için gerek görmüyor. Birkaç tane de örnek verdi şu an hamile olup iğneyi hiç kullanmayan pıhtılılarla ilgili.
Kizlar burasi asiri sicak(( ramazana az kaldi ....
demir hapı kullanmıyorum cnm. zeytinyağınadan nefret ediyorum bir kaşık mı içtin ıyyyyy .... kiraz yiyorum.
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
Kızlar ben şimdi ultrason kağıdıma baktım. Bebeğimin 862 gram olduğu yazıyor. Kilosu çok mu sanki. Bana gelişimi güzel demişti doktor. Hiçbir sorun yok demişti. Sanki kilosu fazla geldi bana. Zaten FL ölçümünde 1 hafta, bpd ve hc ölçümünde 2 hafta önde gösteriyor kağıtta. Siz de ultrason çıktısında ne görünüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bileklik yok burada. bileklik ne ki oda mı gerekli yok ya ben yaptırmayacagım sıkar falan bileğimi diye düşündüm yaptırsam mı acaba bak bşilemedim şimdi yine.
bunu sorun olarak görme bence.bebeğinin gelişimi normalden ilerde demek ki. maaşallah de. iyi bakıyorsun demek ki bebişine. bnmde ilk bebeğimin gelişimi için doktor hep iki hafta ilerde diyordu. bu iyi birşey. doğduktan sonra iştahsız olursa eğer en azından anne karnında iyi vitamin almış olacak.
Canım ben ayrı yerlerde iki kez ayrıntılıya girdim, ikisinde de farklı çıktı. Birindeki kilosu diğerinden oldukça farklıydı. Çok net değil bence ultrason verileri. Bir de 2 hafta önden gidince arkadaşlarımdan öğrendiğime göre 4 kilo üstü birşey olabilirmiş diye biraz dikkat ettim beslenmeme. Abartmadan yedim bu ay. Pirinç pilavı hiç yemedim mesela, o da şeker sonuçta. Daha protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Vitamini de hergün içmedim. Bu sefer o kadar koca kafalı çıkmadı tosunum , babası üzüldü sanki ama bence sağlıklı olanı bu. Çünkü fazla kilolu bebeklerin annelerinde şeker problemi olabiliyormuş ve benim dün şeker yüklememde bir değerim sınıra yakın çıktı sanırım. Sağlıkla gelsinler de kuzucuklar, herşeyi takıyoruz işte.
merhaba annecikler .. 2 sorum olucak 1.si bu bebişleri 2 hafta 3 hafta önden gidenlere ne yiyorsunuz? :) ben şiştikce şiştim benım bebişim normal seyirinde devam ediyor, kordonda mordonda da bi sıkıntısı yok cok şükür..2. sorumda bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz .
merhaba annecikler .. 2 sorum olucak 1.si bu bebişleri 2 hafta 3 hafta önden gidenlere ne yiyorsunuz? :) ben şiştikce şiştim benım bebişim normal seyirinde devam ediyor, kordonda mordonda da bi sıkıntısı yok cok şükür..2. sorumda bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz .
herkese iyigünler,
son birkaç sayfayı okudum, aslında cevap yazmak istediğim arkadaşlarda oldu ama biraz moralin bozuk ,yazı yazamadım,bir süredir akıntım oluyordu doktor normal demişti, dün dilimdeki yaralar için hastaneye gittim sanırım biraz yoruldum dünden beri akıntılar sarımsı yada açık kahverengi gibi oldu, yarın doktorumu arayıp bi sorucam bakalım ne diyecek ,inşallah sorun yoktur
Bence dr unu ara yada hastaneye git. Su icmekle idrar renginin bi alakasi olabilir ama akinti baska biseyden olabilir. Tedbirli olmak da fayda var.
slm bayanlar, çok giremiyorum tanışamadık daha.. nasılsınız? bir sorum olacaktı size; plesantası aşağıda olan var mı içinizde?
hıı bir tane daha var: bebeğinizin vuruşlarını nerenizde hissediyorsunuz? ben bazen çoook aşağıda hemen vajinannın üzerindeymiş gibi hissediyorum
herkese iyigünler,
son birkaç sayfayı okudum, aslında cevap yazmak istediğim arkadaşlarda oldu ama biraz moralin bozuk ,yazı yazamadım,bir süredir akıntım oluyordu doktor normal demişti, dün dilimdeki yaralar için hastaneye gittim sanırım biraz yoruldum dünden beri akıntılar sarımsı yada açık kahverengi gibi oldu, yarın doktorumu arayıp bi sorucam bakalım ne diyecek ,inşallah sorun yoktur
herkese iyigünler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?