Ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür çok güzel geçti bebeğim 482 gr 26 cm olmuş organlarında hiçbir problem yok dawn sendromunun belirtilerininde olmadığını söyledi yani şimdilik her şey yolunda çok şükür darısı yaptırmayanların başına bu da kızımın resmi Eki Görüntüle 1165010
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
araştırmalarıma göre daha çok erkek bebeklerde hızlı gelişim oluyor. benim de bebeğim normalden 2-3 hafta ileride... ben ilk 5 ay grip olduğum için doktorum gün aşırı içmem için vitamin hapı vermişti.
merve ağırlıklı besleniyorum. sabahları 2 ceviz 3-4 badem ve fındık yiyorum. bol peynir ve gün içinde 1 bardak süt ya da 1 kase yoğurt yemeye özen gösteriyorum. çiğ ıspanak yiyordum. mevsim değiştikçe mevsime uygun meyveler ve sebzeler yiyorum. eti de mümkün mertebe ihmal etmiyorum. yaz geldiği için dr artık balık bulamayacağımdan gün aşırı içmem için balık hapı verdi. demir ve kalsiyum hapı da içiyorum.
henüz şeker ölçümü yaptırmadım. bu konuda kararsızım bol karpuz, kavun ve diğer meyvelerden yiyorum. Allah a şükür hiçbir şikayetim yok. bebeğim de oldukça sağlıklı :))
tüm anne adaylarına sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim :)
canım maşallah ALLAH güzel kaderlerini yazsın inşallah. Rabbim size bağışlasın:) kime benziyor anneyemi babayamı ?
ilk soru hakkında bir fikrm yok da, bizimki de bi aşağıda kıpırdanıo bi yukarda, çok ilgnç oluor..ya yer değiştiriyor ya biri eli biri ayağı.. keşke göreblsek napio içerde
slm bayanlar, çok giremiyorum tanışamadık daha.. nasılsınız? bir sorum olacaktı size; plesantası aşağıda olan var mı içinizde?
hıı bir tane daha var: bebeğinizin vuruşlarını nerenizde hissediyorsunuz? ben bazen çoook aşağıda hemen vajinannın üzerindeymiş gibi hissediyorum
Ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür çok güzel geçti bebeğim 482 gr 26 cm olmuş organlarında hiçbir problem yok dawn sendromunun belirtilerininde olmadığını söyledi yani şimdilik her şey yolunda çok şükür darısı yaptırmayanların başına bu da kızımın resmi Eki Görüntüle 1165010
Uygunmuş fiyatı baya. Dur bakayım ben de Ramazan sonu dolaşacağım. Ne kadar zamanda teslim ediyorlarmış?Terlik 15,loğusa tacı 15, bebek bandı 15 kapı süsü 50 lira canım benimde hoşuma gitti en iyisi sipariş veriyim ben bu seti
slm bayanlar, çok giremiyorum tanışamadık daha.. nasılsınız? bir sorum olacaktı size; plesantası aşağıda olan var mı içinizde?
hıı bir tane daha var: bebeğinizin vuruşlarını nerenizde hissediyorsunuz? ben bazen çoook aşağıda hemen vajinannın üzerindeymiş gibi hissediyorum
Selam hanımlar. Dün ilk kontrolüme gittim. cool'a çok özenmiştim sabretti, tek seferde kese, kalp ne varsa gördü rahatladı diye. Ben de ağrım, akıntım, kanamam olmayınca dayandım 8+1'e kadar.
Daha önce 4 defa ağlaya ağlaya çıktığım muayenehaneden 5. kez ağlayarak çıktım. Ama bu sefer mutluluktan. 2 tane gümbür gümbür atan kalple karşılaştık. Şok, şaşkınlık, sevinç hepsi karıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağımıza alırız. Çok mutluyum çokkk
Sağol canım eşim hala inanamıyor :)Inanmıyorum hayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu sonla biter hersey çok cok sevindim :)) maşallah canım ya :))
Amin canım teşekkür ederim. Yaşım geçiyor kardeş yapamayacağız derken Allah 2 tane verdi çok şükür.Ayyyy inanamiyorummmm harikaa bi haberr buuu cokk sevindimm canimm benimm masallahh em sana hem bebislereee Allahim sagliklaa kucagina almayi nasip etsinnnnn :))
Amin, inşallah hepimiz hep mutluluk gözyaşı dökeriz.ay cnm bnm! yazdıklarını okuyunca içim doldu çok mutlu oldum senin için. Allahım o kadar büyük ki 4 defa ağlayarak çıktığın muayeneden 5.de sana çifte sevinç yaşatmış! Allahıma şükürler olsun! seni tebrik ederim. Allahım bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. her zaman böyle mutlu ol inşallah. Allahım nazarlardan korusun. iyi bak onlara annesi!
Doktorun anlattıkları mantıklı geldi, benim sonuçlarımı 2 başka doktor daha gördü. İkisi de kesin konuşmadı riske atmamak için kullan nasıl olsa zararı yok dedi. Bu akşam yapmadım iğnemi inşallah sorunsuz devam ederiz.Doktorun haklı olabilir canım, zaten bu iğneler konusunda tam bi uzlaşma yok doktorlar arasında, sağlıklı hamileleik yürüyor bir şekiide. Doktorunun bilgi ve tecrübesine güven?yorsan sorun yok ama için rahat edecekse bir perinatoloji uzmanında fikrini alabilirsin. Bana Çapanın Proflarından Recep Hası tavsiye etm?şlerdi, nişantaşında muayenehanesi. Normalde gebe olmayanlara bakmıyormuş ama danışma randevuları da veriyorlardı, düşünebilirsin canım. Ama bence bu kez hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle, bizler bunu yaşadık zaten, sağlıklı gebelik en başından belli ediyor zaten kendini, senin kuzucuklarında uslu uslu gelecekler inşallah:)
Teşekkürler canım.Ay canım inanmıyorum ya çok ama çok sevindim.gözünaydın sağlıkla büyüt bebeklerini :))
Amin canım teşekkürler.Çok sevindim canım, hayırlı olsun yavruların. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözünaydın annesi
İnsan kalp atışını görünce bile acayip oluyor. Mucize.çok sevindim. inşallah canım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.. inşallah sağlıklı bir hamilelik de geçirirsin.. allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.. anne olmak ne güzel birşeymiş. bize en güzellikleriyle yaşatsın.. bu düşünce içimi şimdiden titretiyor.
Hakikaten öyle, ben dedim ama siz doğurmadan müjde veririm diyeayy canim inanamiyorum, masallah sana ve bebislerine, allah mutlulugunu daim etsin, 2 aylik olmussun bile cok sasirdim bi an... zaman ne hizli geciyor :)
benzer problemler yaşamışız çok şükür şimdi bişeyin kalmamış inşallah ikinci sezeryanın ağrısız sızısız geçer. benim bugün sağ kasık tarafımdaki ağrı iyice şiddetlendi. oturduğumda kalkmak çok zorluo beni. canım yanıo. şu doktor randevumu sabırsızlıkla bekliyorum.2 temmuza. bugün aradım yarına randevu alayım ağrım çok diye ama malesef doktor full dolu. biraz daha katlanacağım artık. genital bölgedeki varis nasıl bişeymiş iilk defa duyuyorum. canın acıo mu çok?
Sağol canım eşim hala inanamıyor :)
Amin canım teşekkür ederim. Yaşım geçiyor kardeş yapamayacağız derken Allah 2 tane verdi çok şükür.
Amin, inşallah hepimiz hep mutluluk gözyaşı dökeriz.
Doktorun anlattıkları mantıklı geldi, benim sonuçlarımı 2 başka doktor daha gördü. İkisi de kesin konuşmadı riske atmamak için kullan nasıl olsa zararı yok dedi. Bu akşam yapmadım iğnemi inşallah sorunsuz devam ederiz.
Teşekkürler canım.
Amin canım teşekkürler.
İnsan kalp atışını görünce bile acayip oluyor. Mucize.
Hakikaten öyle, ben dedim ama siz doğurmadan müjde veririm diye
Canım sizin oranın sıcağını biliyorum, tandırın içinde gibi oluyor insan ama çok etkilenirsen oruç tutma aen, susuz kalmak ödem falqn yapabilir. Ben istanbulda olduğum için gün aşırı tutmayı planlıyorum ama zorlanorsam onu da tutmam çünkü Allah bize o izni veriyor, sonra kışın günler kısayken telafi ederiz:)
iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165262 Eki Görüntüle 1165263 Eki Görüntüle 1165264 Eki Görüntüle 1165265 Eki Görüntüle 1165266 Eki Görüntüle 1165267 Eki Görüntüle 1165268 Eki Görüntüle 1165269 Eki Görüntüle 1165270 Eki Görüntüle 1165271 Eki Görüntüle 1165278 Eki Görüntüle 1165280 Eki Görüntüle 1165281 Eki Görüntüle 1165283 Eki Görüntüle 1165284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?