2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür çok güzel geçti bebeğim 482 gr 26 cm olmuş organlarında hiçbir problem yok dawn sendromunun belirtilerininde olmadığını söyledi yani şimdilik her şey yolunda çok şükür darısı yaptırmayanların başına bu da kızımın resmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maşallah ALLAH güzel kaderlerini yazsın inşallah. Rabbim size bağışlasın:) kime benziyor anneyemi babayamı ?

ben ilk bebeğimde vitamin kullandım bu bebeğimde başka bir doktora gittim ve o vitamin vermedi. sadece demir ilaci kullanıorum. merak ettiğim balık yağı hapı. son trimestrde kullanılması önerilio ama ilk bebeiğimde doktor vermediydi. bebek için çok faydalıymış beyin gelişimi için.hangi balık yağını kullanıosunuz? ayrıca bulantı vs. yapıo mu?bende doktora gittiğimde tekrar bu konuyu sorayım.

canım maşallah ALLAH güzel kaderlerini yazsın inşallah. Rabbim size bağışlasın:) kime benziyor anneyemi babayamı ?

Amin canım sağol yüzünü göstermedi sürekli elleri yüzündeydi benim kuzom utangaç şimdiye kafar hiç yüzünü göstermedi en net görünen bu bundanda biz bir şey anlamadık

ilk soru hakkında bir fikrm yok da, bizimki de bi aşağıda kıpırdanıo bi yukarda, çok ilgnç oluor..ya yer değiştiriyor ya biri eli biri ayağı.. keşke göreblsek napio içerde

benimde detaylı ultrasnumda aşagda yazıyor cnım servikse uzakligı 30 mm yazıyor hatta senin nekadar yazıyor ve bende aşagda hissediyorum ogluşumu hep aşagda kıprdıyor :) saglıklı olsunlarda canım warsn aşagda olsunlar :))

Gozunaydinn canim masallahh prensesineee nazar degmesinn:)

HTML:
Terlik 15,loğusa tacı 15, bebek bandı 15 kapı süsü 50 lira canım benimde hoşuma gitti en iyisi sipariş veriyim ben bu seti
Uygunmuş fiyatı baya. Dur bakayım ben de Ramazan sonu dolaşacağım. Ne kadar zamanda teslim ediyorlarmış?

Merhaba canım, plasentasını bilmiyorum ama ben genelde göbek hizasında hissediyorum kızımı, bazen döndüğünde aşağılarda da hissettiğim oluyor

maşşallah canım kocaman olmuş bebişin, nasıl da belli yüzü öyle :)) ben de 20+3 te yaptırmıştım tabi renkli değildi ultrason ama benim minik meleğimin de görünürde hiç bir problemi yoktu... inşallah sağlıklı sıhatli doğarlar hiç bir sıkıntıları olmadan ... bu da benim prensesimin resmi :))

iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))

Eki Görüntüle 1165246

Eklentiler

• $IMG-20140528-WA0002 (150 x 200).webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 40
iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165262 Eki Görüntüle 1165263 Eki Görüntüle 1165264 Eki Görüntüle 1165265 Eki Görüntüle 1165266 Eki Görüntüle 1165267 Eki Görüntüle 1165268 Eki Görüntüle 1165269 Eki Görüntüle 1165270 Eki Görüntüle 1165271 Eki Görüntüle 1165278 Eki Görüntüle 1165280 Eki Görüntüle 1165281 Eki Görüntüle 1165283 Eki Görüntüle 1165284

Bebek fotoğrafları kıyafetler falan şenlenmiş burası :) Güle güle sağlıkla büyütmek nasip etsin Allah hepimizin bebeklerini İnşallah.

Bizimkiler sağolsun ben henüz bir şeye elimi atamıyorum. Daha alışveriş için erken onlara göre, son bir ayda atağa kalkcaz heralde :)

Bir de benimki çok kıpırdanıyor üç gündür , noldu anlamadım. Az evvelde aşağı doğru bir hareket yaptı kasıklarımda bi baskı var çok fena. Aşağıya mı indi acaba? Şimdiden rahat durmuyor doğunca napcaz bakalım :44:

Şuanda oğlumun ilk yeleğini bitirdim:)) ve ilk sizinle paylaşmak istedim:) geriye sadece düğmelerini dikmek kaldı:) diktikten sonra da paylaşırım:)) oğluşuma çok yakışacak:)) ilk deneyimim yelekte:)

ayy canim inanamiyorum, masallah sana ve bebislerine, allah mutlulugunu daim etsin, 2 aylik olmussun bile cok sasirdim bi an... zaman ne hizli geciyor :)

Inanmıyorum hayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu sonla biter hersey çok cok sevindim :)) maşallah canım ya :))
Sağol canım eşim hala inanamıyor :)

Ayyyy inanamiyorummmm harikaa bi haberr buuu cokk sevindimm canimm benimm masallahh em sana hem bebislereee Allahim sagliklaa kucagina almayi nasip etsinnnnn :))
Amin canım teşekkür ederim. Yaşım geçiyor kardeş yapamayacağız derken Allah 2 tane verdi çok şükür.

Amin, inşallah hepimiz hep mutluluk gözyaşı dökeriz.

Doktorun anlattıkları mantıklı geldi, benim sonuçlarımı 2 başka doktor daha gördü. İkisi de kesin konuşmadı riske atmamak için kullan nasıl olsa zararı yok dedi. Bu akşam yapmadım iğnemi inşallah sorunsuz devam ederiz.

Ay canım inanmıyorum ya çok ama çok sevindim.gözünaydın sağlıkla büyüt bebeklerini :))
Teşekkürler canım.
Çok sevindim canım, hayırlı olsun yavruların. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözünaydın annesi
Amin canım teşekkürler.
İnsan kalp atışını görünce bile acayip oluyor. Mucize.
ayy canim inanamiyorum, masallah sana ve bebislerine, allah mutlulugunu daim etsin, 2 aylik olmussun bile cok sasirdim bi an... zaman ne hizli geciyor :)
Hakikaten öyle, ben dedim ama siz doğurmadan müjde veririm diye

ayy canim sorma ayaga birden kalkinca elektrik carpintisi gibi oluyor ve igne gibi batiyor, zaten rahatsizlaninca aynadan baktim bayagi bi sismis ne oldugunu bende anlayamadim acile gittim orda ebe soyledi vulvar varis diye... etrafimdakilere soruyorum jinekoliji uzmanina gorun diyolar oysaki ebe cok onemli degil dogumdan sonra gececegini soyledi... bide ben 2. normal dogum istiyorum yani gittigim devlet hastanesi bi tehlike olmadigi surec normal denicez diyor (acilma, bebegin inmesi hizli olursa normal kesin olurmusum) ama gunum gecer yada suni falan verilirse cok az dozda veririz diyor sonuc olarak daha once sezeryan oldugum icin zorlayamayiz dedi ebe... tabi herseyi rabbim bilir

peki ailede varmi ikiz bebekler merak ettim ??

hayilrli si insallah canim sicaklar hafiflerde bizde bi kac gun tutma imkanimiz olur, cok sukur tutmamayadabiliriz de allah bunda bi kolaylik vermis...

Canim maasallah cicileriniz cok tatli Rabbim gule gule eskitmeleri nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…