2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok şükür bugünleri görmek nasip oldu hayırlısıyla doğu dan so raki resmilerinide paylaşırız inşallah seninkininde maşallahı var allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Maşallah ne güzel şeyler almışsıngüzel günlerde giymeyi nasip etsin

Çok güzel olmuş eline sağlık ilk denemeye göre çok güzel örmüşsün

jasminnaa çok güzel kıyafetler almışsın. hayırlı olsun. çok tatlılar. güle güle kullansın.. nerden aldın?

arkadaşlar az sonra sağlık ocağına 2 nci tetanos aşısını olmak için gideceğim. ne yalan söyleyim korkuyorum.çünkü geçen ay olduktan sonra iltihaplar başlamıştı. İlgisi yok diyeceksiniz ama ne biliyim endişeliyim işte..

kol ağrısı, halsizlik,ateş vs durumları olursa diye gitmeden birkaç küçük ev işim var onları hallediyim. Bir de geli gelmez duşa girsem sıkıntı olmaz herhalde..

bakalım şeker yüklemesi konusunda ne diyecekler. hastanede yattığımdan dolayı geriden geliyordu. eğer yapılacaksa da uygun zaman mı bilmiyorum. umarım sadece kandan değere bakılır. neyse hayırlısı olsun..

gelince görüşürüz..

Son düzenleme:

benim de yeşilimsi oluyor bazen, sonra geçiyor renksz oluyor..doktora sordğmda açık kahverengiye bile normal demişti.. sadece kaşıntı yanma vs var mı diye sormştu, yoksa normal demşti..

teşekkürler arkadaşlar, çok korkmuştum ama tek değilmişim, bugün doktoru arayıp hangi tahlilleri yaptırayım diye sorucam, yarın sabahta sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp doktora götürürüm, inşallah bir şey çıkmaz, Allahın izniyle şu günleri sağlıkla atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alsak ne güzel olacak :)

sanırım sizin bebişte elleriyle yüzünü kapatmış, oğluşumda öyle yapmıştı,bir türlü yüzünün fotoğrafını çekemedi doktor, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)

ohh maşallah çeyizler hazırlanmış, inşallah giydiği günleri de görürüz :)

günaydın kızlar jhayırlı sabahlar hepiniz çok güzel şeyler almıssınız bebişlere güle güle giymek nasip etsın

Efa Daily markası. Yatmadan önce içiyorum. Hiçbir yan etkisini görmedim. Belki iştah açıyordur. Ama direk onu sorumlu yapamam bu konuda :) Dr um yazmadan önce eczanede hamile bir bayan vardı o da bana balık hapı tavsiye etmişti. Kulak arkası yapmıştım. Dr yazınca hemen aldım ama...Kış ayı olsa dr yazmazdı. Balık mevsemi olmadığından yeterli omega alamayacağım için yazdığını söyledi.

günaydın annişler ve datlı bebişleri :)
inşallah iyi bi hafta olur.
ne güzel herkes aldıklarını ördüklerini paylaşıyor.
herkes iyi günlerde sağlıkla sıhhatle kullanır inşallah.
ben daha alışveriş pek yapmayanlardanım. ramazandan sonra inşallah başlıcam kısmetse.
bnm ayrıntılı yılan hikayesine döndü. 3 haftadır ayrıntılı ultrasona gidiyorum. her seferinde pozisyondan dolayı dr tam muayene edemiyor.
başta çok kızmıştım kendisine ama şimdi işime de geliyor açıkcası. her hafta kızımı görüyorum :)
ayrıntılı da inanamadm beklerken bi çift vardı. dördüz bekliyorlarmış. bende tüp bebek heralde dedim anneme.
meğerse normal yollaymış. allahım nasıl büyük hepsi de sağlıklıymış maşallah.
inşallah herkes bu duyguları yaşar bi kadının yaşayabileceği en güzel duygular bunlarmış meğer.
herkesi öptüm. çalışmaya devam :)))

Günaydın arkadaşlar çok güzel hafta diliyorum hepimiz adına :) dün eşimle park yatak almaya diye gittik ama oğluşumuza arabasını alıp geldik :) hiç düşünmemiştim nuna nın arabalarını ama ordaki görevli anlatınca kraft yerine nuna yı tavsiye etti ve hoşumada gitti indirimdeydi bide 1034.00 tl yerine 750tl ye aldık işteee arabamızzz :))) ARABAMIZI KIRMIZI ALDIK PUSETIMIZI GRİ

Son düzenleme:

burada birisi yazmıştı doktoru süt içmek çok önemli çocuga giden beslendiği damarları açıyor demiş. onu okuduğumdan beri akşamları bir bardak zorla da olsa süt içiyorum:)

Aldıklarınızı ördüklerinizi gördüm bayıldım arkadaşlar bende hafta sonu oğluşuma hastane çıkışı aldım:))) sevip sevip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…