Sağol canım eşim hala inanamıyor :)
Amin canım teşekkür ederim. Yaşım geçiyor kardeş yapamayacağız derken Allah 2 tane verdi çok şükür.
Amin, inşallah hepimiz hep mutluluk gözyaşı dökeriz.
Doktorun anlattıkları mantıklı geldi, benim sonuçlarımı 2 başka doktor daha gördü. İkisi de kesin konuşmadı riske atmamak için kullan nasıl olsa zararı yok dedi. Bu akşam yapmadım iğnemi inşallah sorunsuz devam ederiz.
Teşekkürler canım.
Amin canım teşekkürler.
Arkadasim cok cok tebrik ederim Rabbim in rahmetini nekadar genis olduguna bikez daha sahit olduk sen sabrini gosterdin Rabbim de sana hediyeni cift gonderdi insallah hersey sorunsuz devam eder... kanda pihtilasma testlerini yaptirmismiydin bende bi perinatologa danismani tavsiye ederim onlarin riskli gebeliklerde tecrubeleri cok iyi bakis acilarida ona gore bi yok cizilir mesela ben igne ve aspiri kullaniyorum bizim plasentada bi kanama olmus ve kan akimlarinda ufak bi problem var kadin dogum igneye ve aspirine devam mi edilmeli kesilmeli mi bunun kararini veremedi ve perinatologabasvurdum oda bazi testler istedi ona gore birakicam veya devam edicem bugun belli olucak
maşşallah canım kocaman olmuş bebişin, nasıl da belli yüzü öyle :)) ben de 20+3 te yaptırmıştım tabi renkli değildi ultrason ama benim minik meleğimin de görünürde hiç bir problemi yoktu... inşallah sağlıklı sıhatli doğarlar hiç bir sıkıntıları olmadan ... bu da benim prensesimin resmi :))Eki Görüntüle 1165210
iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165223 Eki Görüntüle 1165224 Eki Görüntüle 1165225 Eki Görüntüle 1165226 Eki Görüntüle 1165227 Eki Görüntüle 1165228 Eki Görüntüle 1165229 Eki Görüntüle 1165230 Eki Görüntüle 1165231 Eki Görüntüle 1165238 Eki Görüntüle 1165240 Eki Görüntüle 1165241 Eki Görüntüle 1165244 Eki Görüntüle 1165246
Eki Görüntüle 1165335 teyzoslari buda bizim oglumuz eklemeye vaktim olmamisti
Şuanda oğlumun ilk yeleğini bitirdim:)) ve ilk sizinle paylaşmak istedim:) geriye sadece düğmelerini dikmek kaldı:) diktikten sonra da paylaşırım:)) oğluşuma çok yakışacak:)) ilk deneyimim yelekte:)
Eki Görüntüle 1165346
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cuma günü de benim kontrolüm vardı. Doktor yeşile dönük ve kokulu bir akıntı ise önlem almalıyız diğerleri normal demişti.
İsterseniz yarın bir idrar kültürü verin.
Gecmiş olsun, dilerim birşey yoktur.
benim de yeşilimsi oluyor bazen, sonra geçiyor renksz oluyor..doktora sordğmda açık kahverengiye bile normal demişti.. sadece kaşıntı yanma vs var mı diye sormştu, yoksa normal demşti..
Bende de sarı akıntı var ve son birkaç gündür kokulu olmaya başladı. Yarın idrar tahlili yaptrıcam. Sen de tam idrar tahlili yaptır. En azından içimiz rahat eder.
Ayrıntılı ultrasyonumuz çok şükür çok güzel geçti bebeğim 482 gr 26 cm olmuş organlarında hiçbir problem yok dawn sendromunun belirtilerininde olmadığını söyledi yani şimdilik her şey yolunda çok şükür darısı yaptırmayanların başına bu da kızımın resmi Eki Görüntüle 1165010
iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165223 Eki Görüntüle 1165224 Eki Görüntüle 1165225 Eki Görüntüle 1165226 Eki Görüntüle 1165227 Eki Görüntüle 1165228 Eki Görüntüle 1165229 Eki Görüntüle 1165230 Eki Görüntüle 1165231 Eki Görüntüle 1165238 Eki Görüntüle 1165240 Eki Görüntüle 1165241 Eki Görüntüle 1165244 Eki Görüntüle 1165246
herkese günaydın cok şükür yeni bir haftaya başlıyoruz.bebekler bir hafta daha büyüdü yaşasınnnn:)))
ben ilk bebeğimde vitamin kullandım bu bebeğimde başka bir doktora gittim ve o vitamin vermedi. sadece demir ilaci kullanıorum. merak ettiğim balık yağı hapı. son trimestrde kullanılması önerilio ama ilk bebeiğimde doktor vermediydi. bebek için çok faydalıymış beyin gelişimi için.hangi balık yağını kullanıosunuz? ayrıca bulantı vs. yapıo mu?bende doktora gittiğimde tekrar bu konuyu sorayım.
Bir ara bende de kabızlık vardı , doktorum ıkınma zorlama dedi . Akşamları akive yoğurt önerdi
Canım örmemişler yada unutmuşlardır arkadaşlar , alınma lütfen . Gitme bir yere :)))
Geçmiş olsun canım , iyi ki gitmiş sormuşsun doktoruna . Dikkat et kendine
27 haftalık doğum mu Rabbim yardım etsin inşAllah
Afiyet olsun canım , fakat ikisini bir arada yeme . Kalsiyum ve demir bir arada alınmaz diye biliyorum
Yiyebilsen çok iyi olur canım , bunlar bebeklerimiz ve bizler için çok önemli . Özellikle bu aylar da , bol yemek gerekiyor .
Maşallah kızına , dahada büyüsün :) testlerde iyi çıkar umarım , sen alışverişe başladın dimi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?