2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar..dun gece sancim vardi cok.kotuydu ve afedersiniz ishal olmustum..
Gece doktr aradim ..kapaliydi teli ( sancidan mahfoldum bugun aradim randuvu icin doktr izinliymis (( ne yapacagimi bilmiyorum suan fazla sancim yok..sancim fazla olurrsa baska doktr gitcem

kamurancım ne güzel örmüşsün oğluna yeleğini.. çok tatlı..allah güle güle giymeyi giydirmeyi nasip etsin.
msa cım senin cicilerde çok güzel..allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. valla öyle hevesleniyorum ki ne alacağımı bilmiyorum. kuzenlerinden gelecek birşeyler. o yüzden gereksiz birşey almak istemiyorum. ama bu sağlık gereçleri tırnak makası, dereceler vs ya da hastane çıkışını almak istiyorum. biraz daha yaklaşsın istiyorum.
Bseylül evet canım yeni bir hafta bebeklerimiz bir hafta daha büyüdü. artık günler bana Doğa cığımın büyüdüğü geliştiğini düşündürerek daha güzel geliyor.
..

sağlık ocağında 2nci doz tetanos aşısını da oldum. orada 6 aylık falan bir kız bebek vardı sürekli bana bakıyordu. çok şekerdi.allah bağışlasın. annesi de çok sempatik biriydi biraz ayak üstü konuştuk. onun doğumu eylül sonuymuş ama eylül 16sında geldi dedi. normal doğum yapmış. önerdi. kendini kasmassan çok zor değil. daha rahat edersin dedi.

hemşire bana decavit verdi. demirini ihmal etme halsizlik, sürekli uyku hali yapar dedi.
neyse kızımla kahvaltı yapıyoruz. bugün henüz bir tekmesini duymadım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1165591 kızımın çeyizleri :) umarım eklemeyi becerebilmişimdir
Güle güle giyinsin miniğin çok güzel
Herkese Günaydınnn,

Tatilden döndük ve sizi çok özledik teyzoşlarıı
günaydın canım enerji depolamışsındır tatilin nasıl geçti yorucu oldu mu. Sıcakla aran nasıldı
ohhhhhhhhhhh güle güle kullanın
Aldıklarınızı ördüklerinizi gördüm bayıldım arkadaşlar bende hafta sonu oğluşuma hastane çıkışı aldım:))) sevip sevip duruyorum
güle güle giyinsin oğlulun canım
geçmiş olsun canım ihmal etme başka bir doktorda olsa git farketmez bence

geçmiş olsun. bol su iç bir de patates haşlayıp sade bir şekilde ye..
ishalin geçmezse dr a git ihmal etme.

geçmiş olsun, ihmale gelmez bence başka bir doktora görünün

ben druma sordum gerek yok değerlerin normal demişti. benim içimde de kaldı. dr önermeyince ben de almadım.

biz de pozisyonundan dolayı cinsiyetini görememiştik. canım kaç haftalık bebeğin. ben hastanenin ayrıntılısına girmiştim özele gitmedim.

dördüz bebek maşallah. bir seferde iki bebek dört bebek gerçekten güzel olur. zor olur tabi ama iyi de olur:) allah bağışlasın.

Herkese Günaydınnn,

Tatilden döndük ve sizi çok özledik teyzoşlarıı

hoşgeldin canım.

Son düzenleme:
günaydın canım enerji depolamışsındır tatilin nasıl geçti yorucu oldu mu. Sıcakla aran nasıldı

Canım çok güzeldi, bol bol dinlendim, yüzdüm hatta bronzlaştım arabayla gitmemize rağmen hiç yorucu olmadı, ayaklarım da şişmedi. Tek kötü yanı 1 haftada 2 kilo aldım :26:

geçmiş olsun canım ihmal etme başka bir doktorda olsa git farketmez bence

geçmiş olsun. bol su iç bir de patates haşlayıp sade bir şekilde ye..
ishalin geçmezse dr a git ihmal etme.

geçmiş olsun, ihmale gelmez bence başka bir doktora görünün

Saolun arkdslar..ishal durdu ama halsizlik ve hafif sanci var..inslh durur yarin kendi doktrma giderim

Canım çok güzeldi, bol bol dinlendim, yüzdüm hatta bronzlaştım arabayla gitmemize rağmen hiç yorucu olmadı, ayaklarım da şişmedi. Tek kötü yanı 1 haftada 2 kilo aldım :26:

Olsun canım artısı daha fazla olmuş senin için bizde kilo alıyoruz ki artık sürekli kiloda artışlar devam ediyor

Hayırlı uğurlu olsun :)) bizde gecen ay almıştık bu bebek arabasını. Ama bizimki petrol mavisi indirim cok güzelmiş biz aldığımızda sadece arabada indirim vardı şimdi anakucagında indirim olmasını bekliyoruz :)) bide yatağın içine bebek arabası uyku tulumu ve mutlaka gormüşsündür oda nunanın. Oda cok güzel bence onu da almalısın. Bence cok güzel bir secim yapmışsın nunanın malları cok kaliteli. Hatta park yatak alacaksan onuda Nunadan almalısın fazla yer kaplamıyor ve demirleri falan cpk sağlam

Bir de aklınızda olsun karnımızda çatlak olmaması için yağlarla, kremlerle masaj yapmanın yanında aldığımız kalsiyuma da dikkat etmeliymişiz. Vücutta kalsiyum eksilince daha çok çatlak oluşuyormuş.

Gule gule kullanin canim cok guzel bizim pusetimizde gri

Eki Görüntüle 1165591 kızımın çeyizleri :) umarım eklemeyi becerebilmişimdir

İkinizin çeyizine de bayıldım kızlar, çok zevkli şeyler almışsınız:) sağlıkla giysinler güzel güzel yalıştırsınlar inşallah:) kızçen de çok net görünüyor maşallah...

Eki Görüntüle 1165335 teyzoslari buda bizim oglumuz eklemeye vaktim olmamisti

Allah bağışlasın, tombiş bi yüzü var gibi, yakışıklı bi oğlana benziyor hadi bakalım:)

Ellerine sağlık, gayet başarılı olmuş güle güle giysin inşallah:)

Güle güle kullanın, hayırlı olsun...

Kızlar kilo deyince, bende çok ağırlaştım galiba. Kaçar kilo aldınız bu döneme kadar ?
Ben şimdiye kadar 5 aldım ama ağırlaştığımı hissediyorum ya, şu 3 ayda da çok almayız inşallah..

Günaydin kizlar.. yarin kontrolumuz var bebegin kalp atışlarına bakılacak kilo tansiyon falan..umarim usgyede girerim bebişim ne durumda meraktayim.. yarin kimler nebisini gorecek hanımlar

ay kötüymüş bu vulvar varis ya. geçmiş olsun. çekeceksin bunu şimdi doğuma kadar di mi herhangi ilacı yok mu ? Allah yardım etsin cnm. artık 3 ay daha sıkıcan dişini. bu arada ben ilki sezeryan oldunca sonraki hamileliklerinde sezeryanla devam etmesi gerektiğini biliyordum. şaşırdım ikinciyi normal istyrm deyince. ben ilk doktoruma sormuştum çünkü o da türkiyede ilkini sezeryanla başladıysan sonrakilerde öyle devam eder dedi. sadece yurtdışında sonraki bebeklerde duruma göre normal doğum yapılıo dediydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…