Güle güle giyinsin miniğin çok güzelEki Görüntüle 1165591 kızımın çeyizleri :) umarım eklemeyi becerebilmişimdir
günaydın canımHerkese Günaydınnn,
Tatilden döndük ve sizi çok özledik teyzoşlarıı
ohhhhhhhhhhh güle güle kullanınGünaydın arkadaşlar çok güzel hafta diliyorum hepimiz adına :) dün eşimle park yatak almaya diye gittik ama oğluşumuza arabasını alıp geldik :) hiç düşünmemiştim nuna nın arabalarını ama ordaki görevli anlatınca kraft yerine nuna yı tavsiye etti ve hoşumada gitti indirimdeydi bide 1034.00 tl yerine 750tl ye aldık işteee arabamızzz :))) ARABAMIZI KIRMIZI ALDIK PUSETIMIZI GRİ
Eki Görüntüle 1165633 Eki Görüntüle 1165634
Aldıklarınızı ördüklerinizi gördüm bayıldım arkadaşlarbende hafta sonu oğluşuma hastane çıkışı aldım:))) sevip sevip duruyorum
geçmiş olsun canım ihmal etme başka bir doktorda olsa git farketmez benceGunaydin kizlar..dun gece sancim vardi cok.kotuydu ve afedersiniz ishal olmustum..
Gece doktr aradim ..kapaliydi teli( sancidan mahfoldum bugun aradim randuvu icin doktr izinliymis (( ne yapacagimi bilmiyorum suan fazla sancim yok..sancim fazla olurrsa baska doktr gitcem
Gunaydin kizlar..dun gece sancim vardi cok.kotuydu ve afedersiniz ishal olmustum..
Gece doktr aradim ..kapaliydi teli( sancidan mahfoldum bugun aradim randuvu icin doktr izinliymis (( ne yapacagimi bilmiyorum suan fazla sancim yok..sancim fazla olurrsa baska doktr gitcem
Gunaydin kizlar..dun gece sancim vardi cok.kotuydu ve afedersiniz ishal olmustum..
Efa Daily markası. Yatmadan önce içiyorum. Hiçbir yan etkisini görmedim. Belki iştah açıyordur. Ama direk onu sorumlu yapamam bu konuda :) Dr um yazmadan önce eczanede hamile bir bayan vardı o da bana balık hapı tavsiye etmişti. Kulak arkası yapmıştım. Dr yazınca hemen aldım ama...Kış ayı olsa dr yazmazdı. Balık mevsemi olmadığından yeterli omega alamayacağım için yazdığını söyledi.
günaydın annişler ve datlı bebişleri :)
inşallah iyi bi hafta olur.
ne güzel herkes aldıklarını ördüklerini paylaşıyor.
herkes iyi günlerde sağlıkla sıhhatle kullanır inşallah.
ben daha alışveriş pek yapmayanlardanım. ramazandan sonra inşallah başlıcam kısmetse.
bnm ayrıntılı yılan hikayesine döndü. 3 haftadır ayrıntılı ultrasona gidiyorum. her seferinde pozisyondan dolayı dr tam muayene edemiyor.
başta çok kızmıştım kendisine ama şimdi işime de geliyor açıkcası. her hafta kızımı görüyorum :)
ayrıntılı da inanamadm beklerken bi çift vardı. dördüz bekliyorlarmış. bende tüp bebek heralde dedim anneme.
meğerse normal yollaymış. allahım nasıl büyük hepsi de sağlıklıymış maşallah.
inşallah herkes bu duyguları yaşar bi kadının yaşayabileceği en güzel duygular bunlarmış meğer.
herkesi öptüm. çalışmaya devam :)))
Herkese Günaydınnn,
günaydın canımenerji depolamışsındır tatilin nasıl geçti yorucu oldu mu. Sıcakla aran nasıldı
geçmiş olsun canım ihmal etme başka bir doktorda olsa git farketmez bence
geçmiş olsun. bol su iç bir de patates haşlayıp sade bir şekilde ye..
ishalin geçmezse dr a git ihmal etme.
geçmiş olsun, ihmale gelmez bence başka bir doktora görünün
Canım çok güzeldi, bol bol dinlendim, yüzdüm hatta bronzlaştımarabayla gitmemize rağmen hiç yorucu olmadı, ayaklarım da şişmedi. Tek kötü yanı 1 haftada 2 kilo aldım :26:
Günaydın arkadaşlar çok güzel hafta diliyorum hepimiz adına :) dün eşimle park yatak almaya diye gittik ama oğluşumuza arabasını alıp geldik :) hiç düşünmemiştim nuna nın arabalarını ama ordaki görevli anlatınca kraft yerine nuna yı tavsiye etti ve hoşumada gitti indirimdeydi bide 1034.00 tl yerine 750tl ye aldık işteee arabamızzz :))) ARABAMIZI KIRMIZI ALDIK PUSETIMIZI GRİ
Olsun canım artısı daha fazla olmuş senin için bizde kilo alıyoruz ki artık sürekli kiloda artışlar devam ediyor
Kızlar kilo deyince, bende çok ağırlaştım galiba. Kaçar kilo aldınız bu döneme kadar ?
Ben altı kilo aldım şimdiye kadar ama kilo artışımız oluyor ağırlaşıyoruz zor oluyor tabi...
Günaydın arkadaşlar çok güzel hafta diliyorum hepimiz adına :) dün eşimle park yatak almaya diye gittik ama oğluşumuza arabasını alıp geldik :) hiç düşünmemiştim nuna nın arabalarını ama ordaki görevli anlatınca kraft yerine nuna yı tavsiye etti ve hoşumada gitti indirimdeydi bide 1034.00 tl yerine 750tl ye aldık işteee arabamızzz :))) ARABAMIZI KIRMIZI ALDIK PUSETIMIZI GRİ
Saolun arkdslar..ishal durdu ama halsizlik ve hafif sanci var..inslh durur yarin kendi doktrma giderim
Eki Görüntüle 1165591 kızımın çeyizleri :) umarım eklemeyi becerebilmişimdir
iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165262 Eki Görüntüle 1165263 Eki Görüntüle 1165264 Eki Görüntüle 1165265 Eki Görüntüle 1165266 Eki Görüntüle 1165267 Eki Görüntüle 1165268 Eki Görüntüle 1165269 Eki Görüntüle 1165270 Eki Görüntüle 1165271 Eki Görüntüle 1165278 Eki Görüntüle 1165280 Eki Görüntüle 1165281 Eki Görüntüle 1165283 Eki Görüntüle 1165284
Eki Görüntüle 1165335 teyzoslari buda bizim oglumuz eklemeye vaktim olmamisti
Ellerine sağlık, gayet başarılı olmuş güle güle giysin inşallah:)Şuanda oğlumun ilk yeleğini bitirdim:)) ve ilk sizinle paylaşmak istedim:) geriye sadece düğmelerini dikmek kaldı:) diktikten sonra da paylaşırım:)) oğluşuma çok yakışacak:)) ilk deneyimim yelekte:)
Eki Görüntüle 1165346
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güle güle kullanın, hayırlı olsun...Günaydın arkadaşlar çok güzel hafta diliyorum hepimiz adına :) dün eşimle park yatak almaya diye gittik ama oğluşumuza arabasını alıp geldik :) hiç düşünmemiştim nuna nın arabalarını ama ordaki görevli anlatınca kraft yerine nuna yı tavsiye etti ve hoşumada gitti indirimdeydi bide 1034.00 tl yerine 750tl ye aldık işteee arabamızzz :))) ARABAMIZI KIRMIZI ALDIK PUSETIMIZI GRİ
Ben şimdiye kadar 5 aldım ama ağırlaştığımı hissediyorum ya, şu 3 ayda da çok almayız inşallah..Kızlar kilo deyince, bende çok ağırlaştım galiba. Kaçar kilo aldınız bu döneme kadar ?
ayy canim sorma ayaga birden kalkinca elektrik carpintisi gibi oluyor ve igne gibi batiyor, zaten rahatsizlaninca aynadan baktim bayagi bi sismis ne oldugunu bende anlayamadim acile gittim orda ebe soyledi vulvar varis diye...etrafimdakilere soruyorum jinekoliji uzmanina gorun diyolar oysaki ebe cok onemli degil dogumdan sonra gececegini soyledi... bide ben 2. normal dogum istiyorum yani gittigim devlet hastanesi bi tehlike olmadigi surec normal denicez diyor (acilma, bebegin inmesi hizli olursa normal kesin olurmusum) ama gunum gecer yada suni falan verilirse cok az dozda veririz diyor sonuc olarak daha once sezeryan oldugum icin zorlayamayiz dedi ebe... tabi herseyi rabbim bilir
Herkese Günaydınnn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?