2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ohhhhhhhhhhh güle güle kullanın :d

gule gule kullanin canim cok guzel bizim pusetimizde gri

güle güle kullanın, hayırlı olsun....

hepinize çoook teşekkür ediyoruz teyzeleri ... Damlacım görmedim tulumu ya 1 saat arabayı inceledik yorulmuştum pek bakamadım mağazaya. Nuna nın park yatağına bakmadım hiç kraftın var ona baktık dün onu alıcaz sanırım... Eşim onu beğendi yakışır aslanıma dedi :))) bana da peki demek düştü

Kızlar konu açmıştım şuraya http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729779 doktor+hastane önerisi için. Bana yakın olduğundan dolayı şimdilik kontrole Avcılar hospital'a gidiyorum. Temmuz'un ilk haftasında da şeker yüklemem var. Ama burada devam edip etmeme konusunda kararsızım. Normal doğum olsun istiyorum. Her anne adayı gibi iyi şartlarda bir doğum olsun istiyorum vs. Önerilerinizi bekliyorum.

Çok sağol canım yaramazlık yapıp saat 3ten sonra güneşlendim :26: sende ne var ne yok?

İyi yapmissinn canim leke olmasin da vucudunda biraz gunes gormek iyidir:) bende surekli denize gidiyorum yuzuyorum ama gunese cikmamaya calisiyorum cunku biyik kismim leke olmus:) halbuki o kdr koruyucu kullandim golgede oturdum ama yine de oldu:)

çok beğendim cicilerini sağlıkla giysin inşallah annesi resminde de kulaklarını kapatmış sanki:))) maşallah minik kuşa
Eki Görüntüle 1165335 teyzoslari buda bizim oglumuz eklemeye vaktim olmamisti
Maşallah annesi nasıl da büyümüş
bir maşallah da size annesi nasıl da büyüdü yavrucuklar Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah Aminnn..
yelek çok güzel olmuş eline sağlık güle güle giysin oğluşun ölçümler normal bence kafana takma annesi 150 gr'a kadar eksik ya da fazla ölçebiliyormuş ultrasonlar

Çok şükür bugünleri görmek nasip oldu hayırlısıyla doğu dan so raki resmilerinide paylaşırız inşallah seninkininde maşallahı var allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin

amin canım, insan minicik bir hareketinde bile ne kadar mutlu oluyor, özledikçe bakıyorum bu fotosuna :)) hatta pc de masaüstü yaptım bebişim sürekli gözümün önünde :))

Kızlar kilo deyince, bende çok ağırlaştım galiba. Kaçar kilo aldınız bu döneme kadar ?

ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum. boyum 1,70. dr um şimdiye kadar bir kez tarttı. o zaman daha 62'ydim. Daha sonra da anormal bir artış görmediğinden ilgilenmedi sanırım. Yavaş yavaş aldım boyum da olduğundan sırıtmıyor ama 12 kilo açıkçası ben biraz endişeliyim. Asıl kiloyu şimdiden sonra alacaksın diyorlar hafif gıdım bile çıktı

teşekkürler canım, inşallah sağlıklı olarak doğsunlar da hepsini güle güle güzel günlerde giysinler bebişlerimiz :))

inşallah, ben sanırım doğumdan sonra alışveriş yapıcam, doğuma kadar ailedekiler ne alırsa onunla idare edicez. Allahtan zevkli insanlar var çevremde :)

D olsun canım verirsin ama dikkat et yinede senin yine boyun uzunmuş bende boyada yok
Ama daha 3 ay var sonum ne olacak bilmiyorum bildiğin fil olucam sanırsam
:)))))
benimde alnımda güneş lekesi çıkmaya başladı. dediğin gibi ne kdar korusakda oluyor gibi
amin canım, insan minicik bir hareketinde bile ne kadar mutlu oluyor, özledikçe bakıyorum bu fotosuna :)) hatta pc de masaüstü yaptım bebişim sürekli gözümün önünde :))

:)) anne olmak böyle birşey galiba cnm değil mi

Bugün tiroid için kanımı verdim :)
İdrar tahlilimi yaptırdım.
Sonuçlarına bakıcam gün içerisinde çıkar herhalde.

Şeker yüklemem de 4 temmuz sabahı olacak. 75 mg yükleme yapılıyormuş. Onun ertesi günü de doktor randevum var. Sonucumu aynı gün içinde alırsam çok iyi olacak. Bakalım kısmet.

Canım sana ve ailene bol sabır diliyorum. İnşallah bugünleri de oğlunla ve eşinle atlatıcaksın. Rabbim sana en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin, dualarım seninle..

Canım çok geçmiş olsun, neyse ki dalında en iyi olan doktorlardan birinden güzel haberlerle dönmüşsün. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım.

Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah bi daha böyle bir şey yaşamazsın. Erken doğum riskini de hiç düşünme, Allah'ın takdiri. Yeter ki sağlıklı olsun canım.

Gözün aydın canım :)

Oh maşallah kocaman olmuş bebişkon canım, gözünüz aydın :)

Canım geçmiş olsun, dikkat et lütfen kendine. Bundan sonra hiç bir şey kaldırma, dayan az kaldı zaten.

Yeni üye oldum. Benim de (ilk) doğumum Ekim'de olacak. Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar :)

Hoş geldin canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…