Ben şimdiye kadar 5 aldım ama ağırlaştığımı hissediyorum ya, şu 3 ayda da çok almayız inşallah..
ohhhhhhhhhhh güle güle kullanın :d
hayırlı uğurlu olsun :)) bizde gecen ay almıştık bu bebek arabasını. Ama bizimki petrol mavisi indirim cok güzelmiş biz aldığımızda sadece arabada indirim vardı şimdi anakucagında indirim olmasını bekliyoruz :)) bide yatağın içine bebek arabası uyku tulumu ve mutlaka gormüşsündür oda nunanın. Oda cok güzel bence onu da almalısın. Bence cok güzel bir secim yapmışsın nunanın malları cok kaliteli. Hatta park yatak alacaksan onuda nunadan almalısın fazla yer kaplamıyor ve demirleri falan cpk sağlam
gule gule kullanin canim cok guzel bizim pusetimizde gri
güle güle kullanın, hayırlı olsun....
Gunaydin cnm bende seni merak etmeye baslamistim:) hosgeldinn tatilin de guzel gecmis cok sevindim:)
Olsun canım artısı daha fazla olmuş senin için bizde kilo alıyoruz ki artık sürekli kiloda artışlar devam ediyor
Çok sağol canımyaramazlık yapıp saat 3ten sonra güneşlendim :26: sende ne var ne yok?
İkinizin çeyizine de bayıldım kızlar, çok zevkli şeyler almışsınız:) sağlıkla giysinler güzel güzel yalıştırsınlar inşallah:) kızçen de çok net görünüyor maşallah...
çok teşekkür ederim canım, daha da bir sürü alınacak var yavaş yavaş ama çok da ağırlaşmadan almak gerek, malum gitgide ağırlaşıp tombalaklaşıyoruz :)) bu kızımın ilk 3 boyutlu görüntüsü bakalım haftaya pazartesi şeker yükleme için gideceğim o zaman inşallah yüzünü gösterir de daha net bir fotoğrafı olur bebişimin, en azından kime benzediği az da olsa belli olur :))
çok beğendim cicilerini sağlıkla giysin inşallah annesiiyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165223 Eki Görüntüle 1165224 Eki Görüntüle 1165225 Eki Görüntüle 1165226 Eki Görüntüle 1165227 Eki Görüntüle 1165228 Eki Görüntüle 1165229 Eki Görüntüle 1165230 Eki Görüntüle 1165231 Eki Görüntüle 1165238 Eki Görüntüle 1165240 Eki Görüntüle 1165241 Eki Görüntüle 1165244 Eki Görüntüle 1165246
Maşallah annesi nasıl da büyümüşEki Görüntüle 1165335 teyzoslari buda bizim oglumuz eklemeye vaktim olmamisti
bir maşallah da size annesiAyrıntılı ultrasyonumuz çok şükür çok güzel geçti bebeğim 482 gr 26 cm olmuş organlarında hiçbir problem yok dawn sendromunun belirtilerininde olmadığını söyledi yani şimdilik her şey yolunda çok şükür darısı yaptırmayanların başına bu da kızımın resmi Eki Görüntüle 1165010
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yelek çok güzel olmuş eline sağlık güle güle giysin oğluşunKızlar ben şimdi ultrason kağıdıma baktım. Bebeğimin 862 gram olduğu yazıyor. Kilosu çok mu sanki. Bana gelişimi güzel demişti doktor. Hiçbir sorun yok demişti. Sanki kilosu fazla geldi bana. Zaten FL ölçümünde 1 hafta, bpd ve hc ölçümünde 2 hafta önde gösteriyor kağıtta. Siz de ultrason çıktısında ne görünüyor
ohh maşallah çeyizler hazırlanmış, inşallah giydiği günleri de görürüz :)
Maşallah ne güzel şeyler almışsıngüzel günlerde giymeyi nasip etsin
Çok şükür bugünleri görmek nasip oldu hayırlısıyla doğu dan so raki resmilerinide paylaşırız inşallah seninkininde maşallahı var allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Canim maasallah cicileriniz cok tatli Rabbim gule gule eskitmeleri nasip etsin insallah
çok beğendim cicilerini sağlıkla giysin inşallah annesiresminde de kulaklarını kapatmış sanki:))) maşallah minik kuşa
teşekkür ederiz teyzesi :)) ben de o kadar gaz oluyo ki ( huzursuz bağırsak sendromu diye bir hastalığım var) o bağırsak seslerini duymamak için kulaklarını kapatmış meleğim :)))
çok beğendim cicilerini sağlıkla giysin inşallah annesiresminde de kulaklarını kapatmış sanki:))) maşallah minik kuşa
çok teşekkür ederiz teyzesi :) bende o kadar gaz var ki (huzursuz bağırsak sendromu denilen bir hastalığım var) o bağırsak seslerini duymamak için kulaklarını kapatmış meleğim :))
Kızlar kilo deyince, bende çok ağırlaştım galiba. Kaçar kilo aldınız bu döneme kadar ?
teşekkürler canım, inşallah sağlıklı olarak doğsunlar da hepsini güle güle güzel günlerde giysinler bebişlerimiz :))
ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum. boyum 1,70. dr um şimdiye kadar bir kez tarttı. o zaman daha 62'ydim. Daha sonra da anormal bir artış görmediğinden ilgilenmedi sanırım. Yavaş yavaş aldım boyum da olduğundan sırıtmıyor ama 12 kilo açıkçası ben biraz endişeliyim. Asıl kiloyu şimdiden sonra alacaksın diyorlarhafif gıdım bile çıktı
:)))))Ama daha 3 ay varsonum ne olacak bilmiyorum bildiğin fil olucam sanırsam
benimde alnımda güneş lekesi çıkmaya başladı. dediğin gibi ne kdar korusakda oluyor gibiİyi yapmissinn canim leke olmasin da vucudunda biraz gunes gormek iyidir:) bende surekli denize gidiyorum yuzuyorum ama gunese cikmamaya calisiyorum cunku biyik kismim leke olmus:) halbuki o kdr koruyucu kullandim golgede oturdum ama yine de oldu:)
amin canım, insan minicik bir hareketinde bile ne kadar mutlu oluyor, özledikçe bakıyorum bu fotosuna :)) hatta pc de masaüstü yaptım bebişim sürekli gözümün önünde :))
Eki Görüntüle 1165591 kızımın çeyizleri :) umarım eklemeyi becerebilmişimdir
Arkadaşlarım hepiniz bu geçen zor zamanımı benimle paylaştınız acım acınız oldu Allah hepinizden razı olsun bugün heyet toplandı ama malesef karar olumsuz üroloji doktoru ve 3profesor girdi toplantıya bebek sonlanma kararı alındı ve ben ellerim titreyerek imzaladım o kağıdı 😢 çapa da alınacak bebeğim 4gun sonra çağırdılar 5alınacak bebek var benden önce Allah kimseyi evladıyla sınamasın size iyi haber vermek isterdim ama olmadı psikolojim hiç iyi değil kendime zor geldim bgn Bi umutla gitmiştim oysa 😢 minik kızımla 4gunum daha var onu nomal doğurucam ve koklıycam son kez opucem öyle vericem onlara daha fazla yazamıycam rabbime emanetsiniz sonra kendinize çnku Bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez ara ara uğruycam yanınıza hepinizi çok öpüyorum destekleriniz için sağ olun bacılarım ...
Merhaba arkadaslar bugun detayli sonuclarimi tup doktoruma mail attim ve sonrasinda tel de konustuk doktorum bi perinatolog a gorunmemi tavsiye etti ilaclara ona gore devam edilir dedi.sonra kendi doktorumu aradim tup doktorum boyle boyle dedi dedim oda beni prf.doktor Recep has a yonlendirdi telefon num verdi aradim ve sagolsunlar aksam 8 e randevu ayarladilar ve dustuk annemle yollara once tum hikayemi anlattiktan sonra muayne oldum oda tum sorunlari siraladi plasentadaki kanama durmus devam etmiyomus ama bi ihtimal erken dogumu tetikleyebilir dedi damarlarin biri iyi digerinde akim biraz artmis dedi alttan muaynede etti rahim agzini cok sukur kapaliymis sonuc olarak prf.endise edilecek buyuk bi problem yok dedi ve icimizi epey rahatlatti yavrumuzun heryeri ne bakti yuzunu 4 boyutlu gosterdi tum muayneyi cd ye cekip verdiler.bobreklerde ki ufak kalinlasmadan oda soz etti ama hic problem degil dedi.bebek genel olarak iyi gelisimi guzel dedi ilaclar konusunda benden bi test istedi kanla alakali onu yaptirip bana faxla ben sana ona gore ilaclari kesipkesmeyecegini soyleyecegim dedi ... sonuc olarak icim biraz rahatladi arkadaslar insallah yavrumuzun gelisiminde bi sikinti cikmaz boyle guzel devam eder kanamada tekrar olmaz Rabbim korusun onlari bugun annemle saatlerce bekledik cok sitrese girdik kotu biseyler soyleyecek diye cok korktum ama cok sukur guzel ayrildik oradan ... yarinda istedigi test icin burada bi hastaneye gidecegiz gelismelerden haberdar ederim herkese hayirli geceler...
Canım arkadaşlarım daha iyiyim çok teşekkür ederim.FOruma giremedim çünkü eşim evdeydi bana bakmak için o da yat dinlen deyip, ipadi vermiyordu.çok şükür artık tek başıma lavaboya vs. Gidebiliyorum,eşim de 1 hafta aradan sonra işine döndü...
Bebeğimin hareketlerinde vs. Bir sıkıntı yok çok şükür, şu an sadece dikiş yerlerindeki ağrı sorun ama ona da şükür,bebek iyi olsun da...bu ay içerisinde bebek odası, arabası vs. Alırız diyorduk ama erken doğum riski hevesimi kaçırdı,nbiraz ona canım sıkılıyor...zatenzar zor korkularımı yenip birşeyler almaya başlamıştım,şimdi elim yine gitmiyor...neyse bunlar çok önemli değil...
Beni merak etmeyin arkadaşlarım,çok şükür iyiyim....
Kızlar doktordan geldik çok şükür herşey yolunda miniğimin haftaya da şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah bakalım onda da sorun çıkmazsa ohh ne rahat:)
Bu arada göğsümün altında ağrı var demiştim ya doktor ayadan başlamaz daha şimdiden dedi..
Kızlar günaydın ben şimdi ilk kanımı verdim şekerli suyumu içtim tekrar kan vermek için bekliorm .bebeğim çok tatlı kızlar maşallah herşey yolunda bi de şeker çıkmaZsa cok mutlu olucam:)) kilosu 710 gr boyuda 30cm olmus meleğim doktor cd verdi videosu da var artık
canım dün bana teşhisi koymuştun ve de dediğin oldu tebrik. Dün göbeğim iyice çıkınca korktum gece acile gittik ve göbek fıtığı olmuşum. Doğuma kadar idare edebilirsem böyle olcak sonrasında ameliyat olmalıymışım
Yeni üye oldum. Benim de (ilk) doğumum Ekim'de olacak. Keyifli paylaşımlarda bulunmak dileğiyle herkese selamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?