geçmiş olsun kızlar... Dikkat edin kendinize, doktor gözetiminde olun sürekli. cool senin daha zor bir süreç oldu hamileliğin ama ilerde kardeş isterse bebeğin reddedemeyebilirsin
her zorluğun ardından bir kolaylık vardır... Bebeklerimiz iyi olsunlar da... Kucağımıza aldığımızda her şeyi unutacağız kesinlikle
geçmiş olsun kızlar... Dikkat edin kendinize, doktor gözetiminde olun sürekli. cool senin daha zor bir süreç oldu hamileliğin ama ilerde kardeş isterse bebeğin reddedemeyebilirsin
her zorluğun ardından bir kolaylık vardır... Bebeklerimiz iyi olsunlar da... Kucağımıza aldığımızda her şeyi unutacağız kesinlikle
Yaa marmaris yaniyor canim yuruyus yapmak mumkun diil o yuzden sadece aksamlari yurumeye baslicam bndebenim doktor da bu 50 lik icin bu bir test bunda yuksek ciktigi icin 100 luk yapicaz o da teshis olmus olacak dedi... Yani sende seker hastaligi varsa 100 lukten sora cikacak ortaya bugunkunu cok kafana takma anlik bisey de olabilr dedi...
Aclik sekerim 75 cikti sadece ona baksam sorun yok diyip eve donebilirdim iyi ki yaptirmisim
ben de neredeyse her gün iğne olmaya alıştım sayılır,ikinciyi de belki yaparız diyordum ama büyük konuşmayım şu an kesinlikle düşünmüyorum.Allah karnımdaki bebeğe sağlık versin onu dünyaya sağlıkla getireyim başka bir dileğim yok...İstemiyorsan eğer öyle laflarla gaza gelme canım, güzelleşmek üğruna bu kadar strese değmez :))
Önce her gün iğne olayı, sonrasında ameliyat ve erken doğum riski,şimdi de şekerin getirdiği riskler vs. derken iyice gerildik.Her sorundan sonra buna da şükür diyoruz tabiki de ama yine de insan yıpranıyor...İnşallah geçecek bu sreçler,Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize...50'liktestim 169 çıktı
50'lik olan 169 çıktı canım
kendin nasıl ölçüyorsun canım?
İnşallah yüksek çıkmaz canım,dualarım seninle
Daha önce de sordum ama cevap alamadım... tetanoz aşısının ikinci dozunu ne zaman yaptırdınız? ne kadar süre sonra yapılıyor en geç, benim 1 hafta gecikti de, yardımcı olur musunuz:26:
Benimde 164 cikti
Herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.
Sizlere tavsiyem bu ölçümü mutlaka yaptırın, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşılabiliyor ama bu şekilde tespit edilip önlem alındığı ve kontrol edildiği takdirde bir sıkıntı oluşmuyormuş.bir de ben hamileliğim boyunca aşırı tatlı yemedim yada canım istemedi.çikolata vs.haftada bir falan yedim ama gebelik diyabeti buna bakmıyormuş.sakın aldanıp zaten yemiyorum diye düşünmeyin...
Bseylül ,canım sen de bir an önce yaptır 100 gr yüklemeni,boşuna zaman kaybetme lütfen...
Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum...
Daha önce de sordum ama cevap alamadım... tetanoz aşısının ikinci dozunu ne zaman yaptırdınız? ne kadar süre sonra yapılıyor en geç, benim 1 hafta gecikti de, yardımcı olur musunuz:26:
herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.
Sizlere tavsiyem bu ölçümü mutlaka yaptırın, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşılabiliyor ama bu şekilde tespit edilip önlem alındığı ve kontrol edildiği takdirde bir sıkıntı oluşmuyormuş.bir de ben hamileliğim boyunca aşırı tatlı yemedim yada canım istemedi.çikolata vs.haftada bir falan yedim ama gebelik diyabeti buna bakmıyormuş.sakın aldanıp zaten yemiyorum diye düşünmeyin...
Bseylül ,canım sen de bir an önce yaptır 100 gr yüklemeni,boşuna zaman kaybetme lütfen...
canim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacakneyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim
Bir tane mi aldın canım hastane çıkışı? Bikaç tane götürmek gerekiyormuş ya sen bi de krem ya da beyaz tulum al fotoları onunla çektir :)
İnşallah canım hayırlı doğumlarımız olsunİki isim mi istiyorsunuz? Bence ikisi de güzel ve uyumlu olmuş
Üffff en fazla 1 kilo almaya çalışayım bari
ben de neredeyse her gün iğne olmaya alıştım sayılır,ikinciyi de belki yaparız diyordum ama büyük konuşmayım şu an kesinlikle düşünmüyorum.Allah karnımdaki bebeğe sağlık versin onu dünyaya sağlıkla getireyim başka bir dileğim yok...İstemiyorsan eğer öyle laflarla gaza gelme canım, güzelleşmek üğruna bu kadar strese değmez :))
Önce her gün iğne olayı, sonrasında ameliyat ve erken doğum riski,şimdi de şekerin getirdiği riskler vs. derken iyice gerildik.Her sorundan sonra buna da şükür diyoruz tabiki de ama yine de insan yıpranıyor...İnşallah geçecek bu sreçler,Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize...50'liktestim 169 çıktı
50'lik olan 169 çıktı canım
kendin nasıl ölçüyorsun canım?
İnşallah yüksek çıkmaz canım,dualarım seninle
şekerini nasıl ölçüosun canım???
kızlar geçmiş olsun dikkat edin kızlar diyetinizi uyguladığınızda inşallah bi sorun kalmıcak. Bebeğinizin gelişimi hızlı mı peki. Benim bebeğim 2 2buçuk hafta önden gidiyo doktorum şekeri olabilir dedi 75gr yukleme yapıldı temiz çıktı.bı problem yok dedi sizin bebeklerinizin nasıl gelişimi ben taktım biraz ilerde inş haftasıyla uyumlu olur. Sizlerde sıkmayın canınızı allahtan biliosunz ve tedavisi var iyi olucak herşey sıkmayın canınızı....
Benimde 164 cikti
Eğer kardeş isterse popişinden bir tane ısırırırım ve derim ki annen kardeş için bu acıdan daha fazlasını hergün yaşayacak :) tekrar düşün :)İnşallah unutacağız canım...
Açlık şekerinde benim de iki testte de sorun çıkmadı canım.O nedenle iyi ki yptırmışsın...
Cool ve first cok gecmis olsun. Imiallah ikinvi yüklemenizde bir problem olmadığı ortaya cıkar. Diyetle hersey yoluna girer inşallah ya üzülmemeye çalışın diyetle bunu yenen cok kişi var. Benim annemde de önceden söylediğim gibi gebelik şekeri vardı ben o yüzden 4.80 kg doğdum ama sağlıklıymışım cok şükür korkmayın sizde inşallah hersey yoluna girer
Herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.
saol canim...benim bebis 4 gun ilerden gidiyo detayli ultrasonda dr boyle giderse 3.5 kilo ve uzerinde olur demisti o zaman hic seker flan dusunmemistimbakalim yarin 100 luk bi yapilsin da insallah bisey cikmaz cikarsa diyetle idare edecek kdr olur insallah insulin flan demez
Geçmiş olsun hiç dert etme yediklerine biraz dikkat ettin mi inşallah bir sorun olmaz.Doktor bana 50 gr şeker yüklemesi verdi haftasonu yaptırıcam.Birde şeker testinin yanında kan ve idrar testleri de verdi.Bu testleri verdi mi sizin doktor da?
Cool ve first cok gecmis olsun. Imiallah ikinvi yüklemenizde bir problem olmadığı ortaya cıkar. Diyetle hersey yoluna girer inşallah ya üzülmemeye çalışın diyetle bunu yenen cok kişi var. Benim annemde de önceden söylediğim gibi gebelik şekeri vardı ben o yüzden 4.80 kg doğdum ama sağlıklıymışım cok şükür korkmayın sizde inşallah hersey yoluna girer
lalecim 2.tetanoz asısını ilkinden tam 1 ay sonra yaptırman gerekiyor.tabi bir hafta önce veya sonrası sorun yaratmıyomuş.
kızlar benimkisi sizdenden yüksek açlık kan şekerim 86,şekerli sudan sonra 186 çıktı.ama aile hekimim kafana takma cok yüksekte değil dedii.((
A.s cnm uzulme Rabbimin izniyle hic bisey olmaz sadece kendine eskisinden biraz daha ozen gostereceksin......
aşı olmadım, doktorum gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?