2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Saol canimm su kalan aylari da bi sagsalim atlatip minikleri kucagimiza alsak baska ne isterim ki...

Eğer kardeş isterse popişinden bir tane ısırırırım ve derim ki annen kardeş için bu acıdan daha fazlasını hergün yaşayacak :) tekrar düşün :)İnşallah unutacağız canım...

Açlık şekerinde benim de iki testte de sorun çıkmadı canım.O nedenle iyi ki yptırmışsın...

Son düzenleme:

Benimde 164 cikti

Daha önce de sordum ama cevap alamadım... tetanoz aşısının ikinci dozunu ne zaman yaptırdınız? ne kadar süre sonra yapılıyor en geç, benim 1 hafta gecikti de, yardımcı olur musunuz:26:

Benim doktorum istemedi,o nedenle ben hiç yaptırmadım canım

Geçmiş olsun hiç dert etme yediklerine biraz dikkat ettin mi inşallah bir sorun olmaz.Doktor bana 50 gr şeker yüklemesi verdi haftasonu yaptırıcam.Birde şeker testinin yanında kan ve idrar testleri de verdi.Bu testleri verdi mi sizin doktor da?

Daha önce de sordum ama cevap alamadım... tetanoz aşısının ikinci dozunu ne zaman yaptırdınız? ne kadar süre sonra yapılıyor en geç, benim 1 hafta gecikti de, yardımcı olur musunuz:26:

Canim ben tam 1 ay sonrasinda yaptirdim o yuzden bilmiyorum gecikmede sorun olur mu ama bi senle ilgilenen ebeyi yada hemsireyi arasan var mi numarasi

canim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacak neyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim

kızlar geçmiş olsun dikkat edin kızlar diyetinizi uyguladığınızda inşallah bi sorun kalmıcak. Bebeğinizin gelişimi hızlı mı peki. Benim bebeğim 2 2buçuk hafta önden gidiyo doktorum şekeri olabilir dedi 75gr yukleme yapıldı temiz çıktı.bı problem yok dedi sizin bebeklerinizin nasıl gelişimi ben taktım biraz ilerde inş haftasıyla uyumlu olur. Sizlerde sıkmayın canınızı allahtan biliosunz ve tedavisi var iyi olucak herşey sıkmayın canınızı....

Yok aslında iki tane hastane çıkışımız var ama pembe olan daha süslü püslü diğeri koyu gri. Neyse artık pembeye kaldım ben çünkü bugun sonunda lohusa gecelik takımımında siparişini verdim kızımla aynı model tac takcaz inşallah

şekerini nasıl ölçüosun canım???

cihaz vardı annemde onu kullanarak ölçüyorum. zaten 100 lük testinizde sorun olursa dr size de yazıcak şeker ölçüm cihazından. hergün sabah öğle akşam yemeklerden önce ölçüyorsunuz. yemekten bi saat sonra tekrar ölçüyorsunuz. bi de gece 23.00 de. açlık 80-90 arası olacak, tokluk 120 nin üstünde olmamalı. eğer 200 leri görüyorsanız herhangibi ölçümde o zaman maalesef insülin başlıyorlar. benim bi hafta oldu diyeti yapalı. bakalm haftasonu göstericem ne dicekler. 200 ü hiç görmedim çok şükür arada kaçamak yapsam da..

Cool ve first cok gecmis olsun. Imiallah ikinvi yüklemenizde bir problem olmadığı ortaya cıkar. Diyetle hersey yoluna girer inşallah ya üzülmemeye çalışın diyetle bunu yenen cok kişi var. Benim annemde de önceden söylediğim gibi gebelik şekeri vardı ben o yüzden 4.80 kg doğdum ama sağlıklıymışım cok şükür korkmayın sizde inşallah hersey yoluna girer

Saol canim...benim bebis 4 gun ilerden gidiyo detayli ultrasonda dr boyle giderse 3.5 kilo ve uzerinde olur demisti o zaman hic seker flan dusunmemistim bakalim yarin 100 luk bi yapilsin da insallah bisey cikmaz cikarsa diyetle idare edecek kdr olur insallah insulin flan demez

Benimde 164 cikti

lalecim 2.tetanoz asısını ilkinden tam 1 ay sonra yaptırman gerekiyor.tabi bir hafta önce veya sonrası sorun yaratmıyomuş.

kızlar benimkisi sizdenden yüksek açlık kan şekerim 86,şekerli sudan sonra 186 çıktı.ama aile hekimim kafana takma cok yüksekte değil dedii.((

Saol canim ...coolda maalesef ikinci yuklemede yuksek cikti benimki de yarin ...sende cok dikkat et canim risk altinda olabilirsin

glprenses için aile hekimime sormuştum. Aralarında 1 ay olacak demişti. Hemen yaptır canım ikinci dozunu. Daha fazla zaman geçirme.

A.s cnm uzulme Rabbimin izniyle hic bisey olmaz sadece kendine eskisinden biraz daha ozen gostereceksin......

benim bebeğim 2 haftada hemen hemen 400gr kilo almıştı ve normalde 650 700gr olması gerekirken 815gr çıktı doktorum şeker olabilir diyet yapabilirsin demişti ama bişiy çıkmadı çok şükür benim bebişim iri olucak sanırım ama kilosunu kafaya takıyorum nedense
inş çıkmaz canım eğer ki çıkarsa da çok üzmeyin kendinizi tedavisi var tamam mı canım.

evet kan ve idrar testi de verdi,onlar normal çıktı çok şükür...

canım ben ve abim de 4 kilonun üzernde doğmuş.o zamanlar bu şekilde ölçüm yoktu ama muhtemelen annemde de varmış gebelik şekeri.Bu nedenle senin de dikkat etmen gerekiyor.sanırım sen yaptırmak istemiyordun ama ennende de varsa bir daha düşün istersen canım...

nasıl çok yüksek değilmiş, benim doktorum 169 u görünce hemen testlere başla dedi...Bence sen de ihmal etme canım...

A.s cnm uzulme Rabbimin izniyle hic bisey olmaz sadece kendine eskisinden biraz daha ozen gostereceksin......

teşekkür ederim,inşallah bir şey olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…