Merhabalar,
Ben de aranıza yeni katıldım. Yapılan hazırlıkları ilgiyle takip ediyorum. Ben henüz çanta hazırlamadım.
Alışverişi son zamanlara doğru hızlandırayım istiyorum yaz sıcağında yapmaktansa ama çok mu ağırlaşırım acaba?
Benim oğlum da iki haftadır belirgin şekilde kendini hissettiriyor. Daha öncesinde çok az hissediyordum hatta korkuyordum ters bir durum mu var diye?
Şu an sağolsun hiç kendini unutturmuyor:)
Allah hepimizin bebeklerine sıhhat versin.
Selamlar
İnşallah canım. Medical park düşünüyorum şimdilik ama tam karar veremiyorum ne zormuş ya
Merhabalar,
Ben de aranıza yeni katıldım. Yapılan hazırlıkları ilgiyle takip ediyorum. Ben henüz çanta hazırlamadım.
Alışverişi son zamanlara doğru hızlandırayım istiyorum yaz sıcağında yapmaktansa ama çok mu ağırlaşırım acaba?
Benim oğlum da iki haftadır belirgin şekilde kendini hissettiriyor. Daha öncesinde çok az hissediyordum hatta korkuyordum ters bir durum mu var diye?
Selamlar
Gunaydin..dun doktr gittim ve serum igne yedim ..cok kotu sancilarim artmisti dayanamadim artik baska doktr gittm bugun iyiyim amannn kizlar kendinize dikkat edin ...yedigim biseyler dokunmus bana oyuzden sancilarim olusmus bagirsak kramplarini sanci olarak hissetmisim dikkat edin kendinize ....
hoşgeldin aramıza canım :)
Merhabalar,
Selamlar
Herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.
Sizlere tavsiyem bu ölçümü mutlaka yaptırın, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşılabiliyor ama bu şekilde tespit edilip önlem alındığı ve kontrol edildiği takdirde bir sıkıntı oluşmuyormuş.bir de ben hamileliğim boyunca aşırı tatlı yemedim yada canım istemedi.çikolata vs.haftada bir falan yedim ama gebelik diyabeti buna bakmıyormuş.sakın aldanıp zaten yemiyorum diye düşünmeyin...
Bseylül ,canım sen de bir an önce yaptır 100 gr yüklemeni,boşuna zaman kaybetme lütfen...
Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum...
Canim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacakneyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim
Tabiki haber veririm canım, dün çok moralim bozuldu, resmen bunalıma girdim ameliyatın üstüne bir de bunun çıkmasına ama neyski bugün kendimi toparladım ve araştırmalara başladım. Allah'ın izniyle şu 3,5 ayı da bir atlatsak başka bir sorun çıkmadan...
Dün eşimle aynı anda kesinlikle 2. çocuğu yapmayalım dedik :) Sanırım süreç bizi biraz yıprattı :)
inşallah senin 100 lük testin sonucu küçük çıkar canım..
Tabiki haber veririm canım, dün çok moralim bozuldu, resmen bunalıma girdim ameliyatın üstüne bir de bunun çıkmasına ama neyski bugün kendimi toparladım ve araştırmalara başladım. Allah'ın izniyle şu 3,5 ayı da bir atlatsak başka bir sorun çıkmadan...
Dün eşimle aynı anda kesinlikle 2. çocuğu yapmayalım dedik :) Sanırım süreç bizi biraz yıprattı :)
Herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.
Sizlere tavsiyem bu ölçümü mutlaka yaptırın, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşılabiliyor ama bu şekilde tespit edilip önlem alındığı ve kontrol edildiği takdirde bir sıkıntı oluşmuyormuş.bir de ben hamileliğim boyunca aşırı tatlı yemedim yada canım istemedi.çikolata vs.haftada bir falan yedim ama gebelik diyabeti buna bakmıyormuş.sakın aldanıp zaten yemiyorum diye düşünmeyin...
Bseylül ,canım sen de bir an önce yaptır 100 gr yüklemeni,boşuna zaman kaybetme lütfen...
Haklisin canim bizim icin normal hamilelere gore daha da stresli geciyoneyse insallah bu gunlerimizde gececek...aclik sekerim 75 cikti benim canim ama yuklemeden sonra 164 cikti senin nasildi sonuclar?
bende yaptırdım sınırda çıktı. diyet yapmaya başladım bile. bu haftasonu tekrar gidicem diyetisyene. hergün 7 kere ölçüyorum şekerimi. bi deftere not alıyorum. sonuçlarıma bakıp değerlendircek bakalm hem iç hastalıkları uzmanı hem kadın doğum hem de diyetisyen. diyete dikkat edip biraz da yürüyüşle şeker sorun değilmiş. çok da üzülme cnm. kesinlikle tatlı şeyler yemiyorum fazla diye yaptırmamazlık etmeyin.
bende yaptırdım sınırda çıktı. diyet yapmaya başladım bile. bu haftasonu tekrar gidicem diyetisyene. hergün 7 kere ölçüyorum şekerimi. bi deftere not alıyorum. sonuçlarıma bakıp değerlendircek bakalm hem iç hastalıkları uzmanı hem kadın doğum hem de diyetisyen. diyete dikkat edip biraz da yürüyüşle şeker sorun değilmiş. çok da üzülme cnm. kesinlikle tatlı şeyler yemiyorum fazla diye yaptırmamazlık etmeyin.
Geçmiş olsun canım diyete başlarsın bir sorun olmaz inşallah...Herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.
geçmiş olsun kızlar... Dikkat edin kendinize, doktor gözetiminde olun sürekli. cool senin daha zor bir süreç oldu hamileliğin ama ilerde kardeş isterse bebeğin reddedemeyebilirsinCanim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacakneyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim
kızlar bugun aile hekimim 50 lik genelde herkeste yüksek cıkıo sen 100 lüğü mutlaka yaptır dedi.birde yemekten sonraki yarım saatlik yürüyüş şekerin düşmesine sebeb oluyomus.benim gibi sıcak bi memlekette yasamıyosanız mutlaka yemek sonrası yürüyüş yapın ben sadece iş çıkısı yürüyebiliorum malesef.ama 100 lük şekerim yüksek çıkarsa sabahlarıda işe gelmeden en azından bi yarım saat yürüyüş yapıcam.
geçmiş olsun , bu süreçte sanırım bir çok mutu oluyoruz, birde çöküyoruz :) dediğiniz gibi inşallah hepimiz şu süreci tamamlayıp yavrumuzu kucağımıza sağlıkla alırız,
hamile olduğumu öğrendiğimde tek kalmasın kardeşi olsun hemen bir tane daha yapalım demiştim, şimdi Allah yavruma sağlık sıhhat hayırlı uuzun ömür versin ,kardeşi olmasa da olur diyorum , eşimse bak bu çocuk seni zayıflattı, güzelleştirdi bence ikinciyi düşün diyor :)))
Haklisin canim bizim icin normal hamilelere gore daha da stresli geciyoneyse insallah bu gunlerimizde gececek...aclik sekerim 75 cikti benim canim ama yuklemeden sonra 164 cikti senin nasildi sonuclar?
canım 50 lik kaç çıkmıstı.benim persembe randevum var canım yaptırıcam mutlaka dediğin gibi bebek için ciddi riskler oluşturuo
Geçmiş olsun canım diyete başlarsın bir sorun olmaz inşallah...
Ben de 4 temmuzda yaptırıcam. Ama bizim devlet hastanesinde 75 gr yükleme yapılıyormuş. İnşallah şekerim çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?