2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin aramıza canım :)

hoşgeldin aramıza:)

geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

hoş geldin :) inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın...
bende henüz hiçbirşey almadım, ramazandan sonra inşallah hazırlanmayı düşünüyorum

Herkese selam, 50 gr şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktığı için,dün 3 saatlik 100 gr yükleme yaptırdım ve maalesef o da yüksek çıktı,doktorum hemen bir diyetisyenle görüşmem gerektiğini söyledi, eğer kontrol altına alınmazsa bebek açısından ciddi riskleri olabileceğinden bahsetti.bugün diyetisyene gideceğim.

Sizlere tavsiyem bu ölçümü mutlaka yaptırın, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşılabiliyor ama bu şekilde tespit edilip önlem alındığı ve kontrol edildiği takdirde bir sıkıntı oluşmuyormuş.bir de ben hamileliğim boyunca aşırı tatlı yemedim yada canım istemedi.çikolata vs.haftada bir falan yedim ama gebelik diyabeti buna bakmıyormuş.sakın aldanıp zaten yemiyorum diye düşünmeyin...

Bseylül ,canım sen de bir an önce yaptır 100 gr yüklemeni,boşuna zaman kaybetme lütfen...

Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum...

Canim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacak neyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim

Canim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacak neyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim

Tabiki haber veririm canım, dün çok moralim bozuldu, resmen bunalıma girdim ameliyatın üstüne bir de bunun çıkmasına ama neyski bugün kendimi toparladım ve araştırmalara başladım. Allah'ın izniyle şu 3,5 ayı da bir atlatsak başka bir sorun çıkmadan...

Dün eşimle aynı anda kesinlikle 2. çocuğu yapmayalım dedik :) Sanırım süreç bizi biraz yıprattı :)

inşallah senin 100 lük testin sonucu küçük çıkar canım..

geçmiş olsun , bu süreçte sanırım bir çok mutu oluyoruz, birde çöküyoruz :) dediğiniz gibi inşallah hepimiz şu süreci tamamlayıp yavrumuzu kucağımıza sağlıkla alırız,

hamile olduğumu öğrendiğimde tek kalmasın kardeşi olsun hemen bir tane daha yapalım demiştim, şimdi Allah yavruma sağlık sıhhat hayırlı uuzun ömür versin ,kardeşi olmasa da olur diyorum , eşimse bak bu çocuk seni zayıflattı, güzelleştirdi bence ikinciyi düşün diyor :)))

Haklisin canim bizim icin normal hamilelere gore daha da stresli geciyo neyse insallah bu gunlerimizde gececek...aclik sekerim 75 cikti benim canim ama yuklemeden sonra 164 cikti senin nasildi sonuclar?

canım 50 lik kaç çıkmıstı.benim persembe randevum var canım yaptırıcam mutlaka dediğin gibi bebek için ciddi riskler oluşturuo

bende yaptırdım sınırda çıktı. diyet yapmaya başladım bile. bu haftasonu tekrar gidicem diyetisyene. hergün 7 kere ölçüyorum şekerimi. bi deftere not alıyorum. sonuçlarıma bakıp değerlendircek bakalm hem iç hastalıkları uzmanı hem kadın doğum hem de diyetisyen. diyete dikkat edip biraz da yürüyüşle şeker sorun değilmiş. çok da üzülme cnm. kesinlikle tatlı şeyler yemiyorum fazla diye yaptırmamazlık etmeyin.

Haklisin canim bizim icin normal hamilelere gore daha da stresli geciyo neyse insallah bu gunlerimizde gececek...aclik sekerim 75 cikti benim canim ama yuklemeden sonra 164 cikti senin nasildi sonuclar?

kızlar bugun aile hekimim 50 lik genelde herkeste yüksek cıkıo sen 100 lüğü mutlaka yaptır dedi.birde yemekten sonraki yarım saatlik yürüyüş şekerin düşmesine sebeb oluyomus.benim gibi sıcak bi memlekette yasamıyosanız mutlaka yemek sonrası yürüyüş yapın ben sadece iş çıkısı yürüyebiliorum malesef.ama 100 lük şekerim yüksek çıkarsa sabahlarıda işe gelmeden en azından bi yarım saat yürüyüş yapıcam.

şekerini nasıl ölçüosun canım???

Geçmiş olsun canım diyete başlarsın bir sorun olmaz inşallah...
Ben de 4 temmuzda yaptırıcam. Ama bizim devlet hastanesinde 75 gr yükleme yapılıyormuş. İnşallah şekerim çıkmaz.

geçmiş olsun kızlar... Dikkat edin kendinize, doktor gözetiminde olun sürekli. cool senin daha zor bir süreç oldu hamileliğin ama ilerde kardeş isterse bebeğin reddedemeyebilirsin
her zorluğun ardından bir kolaylık vardır... Bebeklerimiz iyi olsunlar da... Kucağımıza aldığımızda her şeyi unutacağız kesinlikle

Yaa marmaris yaniyor canim yuruyus yapmak mumkun diil o yuzden sadece aksamlari yurumeye baslicam bnde benim doktor da bu 50 lik icin bu bir test bunda yuksek ciktigi icin 100 luk yapicaz o da teshis olmus olacak dedi... Yani sende seker hastaligi varsa 100 lukten sora cikacak ortaya bugunkunu cok kafana takma anlik bisey de olabilr dedi...
Aclik sekerim 75 cikti sadece ona baksam sorun yok diyip eve donebilirdim iyi ki yaptirmisim

ben de neredeyse her gün iğne olmaya alıştım sayılır,ikinciyi de belki yaparız diyordum ama büyük konuşmayım şu an kesinlikle düşünmüyorum.Allah karnımdaki bebeğe sağlık versin onu dünyaya sağlıkla getireyim başka bir dileğim yok...İstemiyorsan eğer öyle laflarla gaza gelme canım, güzelleşmek üğruna bu kadar strese değmez :))

Önce her gün iğne olayı, sonrasında ameliyat ve erken doğum riski,şimdi de şekerin getirdiği riskler vs. derken iyice gerildik.Her sorundan sonra buna da şükür diyoruz tabiki de ama yine de insan yıpranıyor...İnşallah geçecek bu sreçler,Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize...50'liktestim 169 çıktı

canım 50 lik kaç çıkmıstı.benim persembe randevum var canım yaptırıcam mutlaka dediğin gibi bebek için ciddi riskler oluşturuo

50'lik olan 169 çıktı canım

kendin nasıl ölçüyorsun canım?

Geçmiş olsun canım diyete başlarsın bir sorun olmaz inşallah...
Ben de 4 temmuzda yaptırıcam. Ama bizim devlet hastanesinde 75 gr yükleme yapılıyormuş. İnşallah şekerim çıkmaz.

İnşallah yüksek çıkmaz canım,dualarım seninle

Daha önce de sordum ama cevap alamadım... tetanoz aşısının ikinci dozunu ne zaman yaptırdınız? ne kadar süre sonra yapılıyor en geç, benim 1 hafta gecikti de, yardımcı olur musunuz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…