2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım aslında ben çok yediklerimizle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama yine de dikkat etmekte fayda var tabi ki. Meyveyi çok yemiyorum canım günde en fazla 2 porsiyon yiyorum. Ama hamur işine ara vermem şart :26:

1 sene miii, hiç böyle düşünmemiştim Benim de alt kısımda oluşmuş, dün farkettim. Ne ilginç birşey, neden oluyor acaba ?

evet tamamen kaybolmasi 1 seneyi buldu rengi acilarak kayboluyor, gayet normal cizgi olusmasi ama bu sefer hic bisey yok bende, neden oldugunu hic arastirmadim vllh, ama annemde hic olmamis cizgi oda ablamda ve bende gorunce sasirmisti...

mrb kızlar bugün ayrıntılı ultrason için hastaneye gttik dr bize söylemedi ama cerdiği raporda sol böbrekte 6 mm ektazi görüldü yazıyor bende kendi dr umun yanına giremedim muayene olcam zaman göstercem bu önemli bişeymi acaba varmı böle bişe başına gelen

Ayyy çok güzel ya inşallah bu güzel takım içinde bebeğini de görücem:) Mavisi çok güzel bir mavi :) Oğluşunun ismi ne olacak lale karar vermediniz mi daha? :)
İnşallah canım mavisine turkuaz dedi tezgahtar doğru mu bilmiyorum ama çok tatlı demi teyzesi oğluşumun ismini 'erdem' koymayı düşünüyoruz. beğendin mi
Çok tatlı anneessiiiii bayıldım! Sağlıkla giysin kuzucuk
Teşekkür ederiz, bende çok beğenerek aldım, açtım tek tek baktım, çok keyifli anlar yaşadım:)))

Son düzenleme:
Kızlar bikaç günde bir heyecanla ilk sayfayı açıp isimlere bakıyorum ama hiç yeni göremiyorum hadi artık belli olan yok mu ismi?? çok merak ediyorum

evet çok keyifli gerçekten ben de her seferinde çok mutlu oluyorum, artık kendime bişey almaz oldum zaten

bu arada ismi çok beğendim, adıyla yaşasın erdemcik

Çoooook beğendimmmm isminiiiiii
Yedi güzel adam dizisindeki erdemi hatırlattı bana. Çok iyi kaliteli bir rolü var :))) Daha önce söyledin mi ismini ben hiç görmedim yazdığını :)
Mustafa Cihangirimin yakışıklı arkadaşı Erdemmm :)))))

İnşallah bir şeyi yoktur bebeğinin. Benim sonuçta öyle bir şey yazmıyor canım o yüzden bilemiyorum ama inşallah bi sorun yoktur..

Canım açıkçası ne olduğunu bilmiyorum ama internetten baktığımda organın genişlemesi gibi bir şey diyor, bebeklerde olabiliyor böbreklerde böyle şeyler sonra düzeliyor diye biliyorum, içini ferah tut inşallah önemli bişey değildir ama olsaydı doktor söylerdi bence.

evet çok keyifli gerçekten ben de her seferinde çok mutlu oluyorum, artık kendime bişey almaz oldum zaten

bu arada ismi çok beğendim, adıyla yaşasın erdemcik
bende bebek mağazası vitrinlerine yapışıyorum resmen henüz çok bir şey almadık ama en kısa zamanda hızlanıcam alış veriş konusunda:))
Sağolun teyzesi diziyi bilmiyorum ama iyi bir karakteri hatırlattığına sevindim bir kere söylemiştim ismini bir arkadaşımız sormuştu:)
çok yakışıklı bizim oğullarımız yaaa nazar değmesin

bende öle düşündüm acil olan bişe yok kendi dr unuza şimdi muayene olmanız gerekmez dedi ama yinede korkuyorum açıkçası teşekkrler

canım bencede önemli bişey olsaydı doktorun mutlaka sölerdi.ama sen yine danış tabi allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Maşallah maşallahhhh Allahım nazarlardan korusun. Bebeğinin resmini görücem ama doğumdan sonra ona göre :) Çok merak ediyorum bebeklerimizin yüzleri ten renkleri nasıl olacak :)
Oğlunun isim anlamı gerçekten çok güzel ve ağır bir isim. İnşallah yavrularımız isimlerini layıkıyla taşırlar... Amin.

aaa fotosunu koysana canım merak ettim, nerden aldın? Ben hala nasıl bişey alacağıma karar veremedim. Gecelik mi alsam pijama mı bilemedim.

ben gecelik ve sabahlık aldım. sezeryan olursam rahatsız etmesin dikişleri diye. ama sanırım bide üşürsem diye mecbur pijama takımı alcam. şuanda ona bakıyorum netten nerden sipariş versem diye. hatta sonra bir tane daha tek gecelik ekleyeceğim cantaya kan falan olursa değiştirirm hastahanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…