Bana en basinda pirinc yerine bulgur,beyaz ekmek yerine tam bugday ekmgi demisti ve meyveyi gunde 2 defa 1 porsiyon olarak yiyebilirsin dedi ben bunlara cok dikkat etmistim ama son zamanlarda biraz nutellaya fazla dustum acaba onun etkisi var mi merak ediyorumsen de meyveyi cok yiyosan azalt tatlim ozellikle de cok sekerli meyveleri az ye
1 sene miii, hiç böyle düşünmemiştimBenim de alt kısımda oluşmuş, dün farkettim. Ne ilginç birşey, neden oluyor acaba ?
canım geçmiş olsun.. şeker yüklemeni nerde yaptırdın?
İnşallah canımAyyy çok güzel ya inşallah bu güzel takım içinde bebeğini de görücem:) Mavisi çok güzel bir mavi :) Oğluşunun ismi ne olacak lale karar vermediniz mi daha? :)
Teşekkür ederiz, bende çok beğenerek aldım, açtım tek tek baktım, çok keyifli anlar yaşadım:)))Çok tatlı anneessiiiii bayıldım! Sağlıkla giysin kuzucuk
İnşallah canımmavisine turkuaz dedi tezgahtar doğru mu bilmiyorum ama çok tatlı demi teyzesi oğluşumun ismini 'erdem' koymayı düşünüyoruz. beğendin mi
Teşekkür ederiz, bende çok beğenerek aldım, açtım tek tek baktım, çok keyifli anlar yaşadım:)))
İnşallah canımmavisine turkuaz dedi tezgahtar doğru mu bilmiyorum ama çok tatlı demi teyzesi oğluşumun ismini 'erdem' koymayı düşünüyoruz. beğendin mi
Teşekkür ederiz, bende çok beğenerek aldım, açtım tek tek baktım, çok keyifli anlar yaşadım:)))
mrb kızlar bugün ayrıntılı ultrason için hastaneye gttik dr bize söylemedi ama cerdiği raporda sol böbrekte 6 mm ektazi görüldü yazıyor bende kendi dr umun yanına giremedim muayene olcam zaman göstercem bu önemli bişeymi acaba varmı böle bişe başına gelen
mrb kızlar bugün ayrıntılı ultrason için hastaneye gttik dr bize söylemedi ama cerdiği raporda sol böbrekte 6 mm ektazi görüldü yazıyor bende kendi dr umun yanına giremedim muayene olcam zaman göstercem bu önemli bişeymi acaba varmı böle bişe başına gelen
bende bebek mağazası vitrinlerine yapışıyorum resmenevet çok keyifli gerçektenben de her seferinde çok mutlu oluyorum, artık kendime bişey almaz oldum zaten
bu arada ismi çok beğendim, adıyla yaşasın erdemcik
Sağolun teyzesiÇoooook beğendimmmm isminiiiiii
Yedi güzel adam dizisindeki erdemi hatırlattı bana. Çok iyi kaliteli bir rolü var :))) Daha önce söyledin mi ismini ben hiç görmedim yazdığını :)
Mustafa Cihangirimin yakışıklı arkadaşı Erdemmm :)))))
Canım açıkçası ne olduğunu bilmiyorum ama internetten baktığımda organın genişlemesi gibi bir şey diyor, bebeklerde olabiliyor böbreklerde böyle şeyler sonra düzeliyor diye biliyorum, içini ferah tut inşallah önemli bişey değildir ama olsaydı doktor söylerdi bence.
bende öle düşündüm acil olan bişe yok kendi dr unuza şimdi muayene olmanız gerekmez dedi ama yinede korkuyorum açıkçası teşekkrler
bende bebek mağazası vitrinlerine yapışıyorum resmenhenüz çok bir şey almadık ama en kısa zamanda hızlanıcam alış veriş konusunda:))
Sağolun teyzesidiziyi bilmiyorum ama iyi bir karakteri hatırlattığına sevindim bir kere söylemiştim ismini bir arkadaşımız sormuştu:)
çok yakışıklı bizim oğullarımız yaaa nazar değmesin
canım bencede önemli bişey olsaydı doktorun mutlaka sölerdi.ama sen yine danış tabi allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin.
Canım aslında ben çok yediklerimizle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama yine de dikkat etmekte fayda var tabi ki. Meyveyi çok yemiyorum canım günde en fazla 2 porsiyon yiyorum. Ama hamur işine ara vermem şart :26:
aaa fotosunu koysana canım merak ettim, nerden aldın? Ben hala nasıl bişey alacağıma karar veremedim. Gecelik mi alsam pijama mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?