2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

korkma canım benimde pazar günü evimin dış kapısını acaracmaz yangın alarmı çaldı bozulmuş ne aman allahım okadar yüksek bi seski anlatamam .korkudan asansöre binemedim eve kaçtım resmen okadar kokrtumki anlatamam.ama sonra meleğim kıpırkıpırdı allahın izniyle bişey olmamaştır.

Bol tekmeli gunler olsun insallah benim oglum maasallah dunden beri cok siddetli vuruslar yapiyo bu sabah tam gobek deligime vurdu hep hep asagilara vururdu sanirim pozisyon degistirdi ve biraz yukariya cikti canim oglum benim dun lohusa picamamin yanina ic camasiri ve corap alip koydum aklet ve sudyen kaldi terligimde vardi ceyizimden hic acilmamis pembis picamamin renginde onuda yanlarina koydum

Sağolun kızlar bende tekme attığını hissettim yoksa içim rahat etmezdi.. Bugünlerde herşeye içim bir kötü oluyor ağlayasım geliyor dün otobüste kavga çıktı benimle alakası dahi yok ama gözlerim doldu ya ben olsaydım karnıma vursalar falan diye ağlayasım geldi benim hormonlar şimdi yükselişte galiba:)

Maşallah oğluna giydiklerini de güle güle giy canım..Ben daha birşey alamadım yaa bakalım ne zaman alıcam kendime birşeyler..

Gunaydin..dun doktr gittim ve serum igne yedim ..cok kotu sancilarim artmisti dayanamadim artik baska doktr gittm bugun iyiyim amannn kizlar kendinize dikkat edin ...yedigim biseyler dokunmus bana oyuzden sancilarim olusmus bagirsak kramplarini sanci olarak hissetmisim dikkat edin kendinize ....

Benimki ilk aylarda baslamisti simdi daha belirginlesti

Hadi ya :) belki de ben yeni fark etmişimdir yalnız olmadığıma sevindim

Oooo bnde kac haftair varrr hemdee gogsumun altindan gobek deligimin altina kadar devam ediyo:)

Göğsünün altından mııı benim henüz yukarı çıkmadı, aşağıdan göbek deliğime kadar geliyor

Canım ben eczaneden avene aldım, paraben içermiyor istersen bir bak

Canımmm çok sağol hoşbulduk :109: Benim de randevum 5 temmuzda ya geçmiyor günler yine neyseki hareket ediyorlar da rahatız :)

Yatak bence gayet uygun canım.

Canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah

herkese günaydın, çalışmaya başlamadan önce selam vereyim dedim, inşallah sağlıklı güzel bir gün olur :)

Günaydın canım inşallah senin de öyle

oh oh maşallah oğluşuna yerim onu ben canım neler koyuyorsunuz bu çantanın içine ben de başlayayım bari hazırlamaya geç kalıcam diye korktum şimdi :26:

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine lütfen.

Günaydınlar herkese :)

Halsiz kalmamak şartıyla artık bu dönemde dikkat etmek lazım tabi. Çok kilo doğumu da zorlaştırıyor neticede. Kiloları geri vermek konusunda bende pek endişe etmiyorum artık düşününce, zaten koşturmacadan ne olduğunu anlayamıcaz :)

herkese günaydın, çalışmaya başlamadan önce selam vereyim dedim, inşallah sağlıklı güzel bir gün olur :)

Günaydın :) İnşallah , Amin.

Günaydın :) Sonuç elindeyse ilk kontrolü sen yapabilirsin aslında, nette normal değerlerin kaç olması gerektiği yazıyor. Benimde Temmuzun ilk haftasına verdi şeker yükleme randevusunu doktor. Bakalım inşallah iyi çıkar.

Hareketli olunca insanın keyfi yerine geliyor dimi :)) Anladığım kadarıyla hastane çantası hazırlıyorsun, sağlıkla güle güle giymek nasip etsin Allah. Ben daha bir şey hazırlamadım, artık yavaş yavaş hazırlanmak gerek kaliba :/

Yelek örmek çok kolay canım örebilirsin merak etme :) Sen benden 4 gün önce göreceksin bebişini :)

Merhabalar,

Ben de aranıza yeni katıldım. Yapılan hazırlıkları ilgiyle takip ediyorum. Ben henüz çanta hazırlamadım.
Alışverişi son zamanlara doğru hızlandırayım istiyorum yaz sıcağında yapmaktansa ama çok mu ağırlaşırım acaba?

Benim oğlum da iki haftadır belirgin şekilde kendini hissettiriyor. Daha öncesinde çok az hissediyordum hatta korkuyordum ters bir durum mu var diye?
Şu an sağolsun hiç kendini unutturmuyor:)

Allah hepimizin bebeklerine sıhhat versin.
Selamlar

Hoş geldin canım aramıza bence ufak ufak başla canım, hem yorulmadan halledersin hem de maddi açıdan da çok zorlanmazsın çünkü maşallah düğün yapar gibi hazırlık yapılıyor

maşallah oğluna tekmeleri eksik olmasın

H geldin cnm...masllah bebisine...amin 8nslah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz

kızlar dün bi arkadasım güzel bi defter almış içine bebeğim için ilk yazısını yazmıs ve bana teslim etti gerisini sen getir doğuma kadar annesi die.okadar duygulandımki işyerindeyim bi de bi ağladım anlatamam size bende dün ve bugun bebeğim için yazdım.hergün yazmaya calsııcam büyüdüğünde hediye edicem meleğime.aramızda yazanlar vardı yanlış hatırlamııyosam .herkese tavsiye ediorum kızlar cok hoş bi anı ki benim gibi yazı yazmayı pek beceremeyen bi tip bile söz konusu kızım olunca şair oldum valla :)))

Bende dun vurdurdum canim ilk asim hic acimamisti ama sora 3-4 gun agri yapmisti, dun yaptirdigim vururken de acidi ve hemen agrimaya basladi simdi kolumu kaldiramiyorum:)

Yaa evett henuz acik kahve ama koyulasacak sanirim:)

Annem bende yoktu diyor olmamış hiç. Bende görünce şaşırdı :)))

Aaaa bnm annem de bende hic olmadi demisti kadina inanmamistim demek olmayabiliyomus:)

Aramiza hosgeldin arkadasim :)

Kızlar ben internetten bir şey almıyorum. Eşime bi ayakkabı alıcam da kapıda nakit ödemeli olsun istiyorum. Böyle bir site var mı bildiğiniz?
Ya da carrefora gidip alıcam. Eğer kargo parasıyla dışarıda satılan fiyatına geliyorsa gider alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…