Günaydın Kızlar,
Bugün sabah işe gelirken arabanın altından kedi fırladı önüme birden olunca çok korktum bebeğime birşey olmuş mudur acaba? Sonrasında oynadı ama hafif..Sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl inşallah herşey yolundadır
herkese günaydın, çalışmaya başlamadan önce selam vereyim dedim, inşallah sağlıklı güzel bir gün olur :)
Canım yoktur bir şey inş. Ben gün içinde kaç kere korkuyorum kalbim yerinden çıkcakmış gibi oluyor bir an
Allah korusun bebişlerimizi. İçini ferah tut Allah a emanet bebişlerimiz. İçini rahatlatmak istersen iş çıkışı sağlık ocağına uğra dinle kalp atışlarını
korkma canım benimde pazar günü evimin dış kapısını acaracmaz yangın alarmı çaldı bozulmuş ne aman allahım okadar yüksek bi seski anlatamam .korkudan asansöre binemedim eve kaçtım resmen okadar kokrtumki anlatamam.ama sonra meleğim kıpırkıpırdı allahın izniyle bişey olmamaştır.
Bol tekmeli gunler olsun insallah benim oglum maasallah dunden beri cok siddetli vuruslar yapiyo bu sabah tam gobek deligime vurdu hep hep asagilara vururdu sanirim pozisyon degistirdi ve biraz yukariya cikti canim oglum benimdun lohusa picamamin yanina ic camasiri ve corap alip koydum aklet ve sudyen kaldi terligimde vardi ceyizimden hic acilmamis pembis picamamin renginde onuda yanlarina koydum
Bende de doğum çizgisi var bayağıdır:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki ilk aylarda baslamisti simdi daha belirginlesti
Oooo bnde kac haftair varrr hemdee gogsumun altindan gobek deligimin altina kadar devam ediyo:)
Bir sorum daha var benim clldim çok hassas ve sicaklar başladı İzmir de oturuyorum güneş bol. Güneş kremi tavsiyemiz var mi? Kozmetik hic kullanmiyorum hamile kaldigimdan beri şampuan bile bebek sampuani.zarari olur diye korkuyorum
Geçmişi okuduğum kadarı ile herkes maşallah iyi :)
Kamuran yelek çok güzel olmuş , oğluşun iyi günlerde giysin
snowwhite hoş geldin canım , tatilin güzel geçmiş :)
jasmina ve msa aldıklarınız çok güzeller , bebişleriniz iyi günlerde giysinler
Lale bence aldığın 6,5 kilo çok değil , ama bundan sonra ne oluruz hiç bilemiyorum .
Ben 1 aydır kızımı göremedim en uzun randevu bu oldu , çok özledim . Daha 1 hafta var kontrole hayırlısıyla ...
Bu gün modokoya karyola bakmaya gittim çilek mobilya da beyb coton karyolasını görmüşsünüzdür , yatak hariç 470 TL fiyat aldım ,
Yatağıda Divan firmasından 100 TL fiyat aldım . 570 biraz yatakta indirim yaptırsam 550 TL nasıl sizce ?
Anneannem ikiz oğlanlar doğurmuş. Tek yumurta mı çift mi bilmiyor annem, çok küçükmüş onlar doğduğunda. Biri bebekken hastalanmış ölmüş, diğeri de 1 yıl fazla yaşamış. İkiz gen anne tarafından geçer derler. Annemler 5 kız kardeş onlardan ikiz doğum yapan yok. Doğum yapmayan tek kız torun benim, şimdiye kadar torunlarda da yok. Kısmet işte
herkese günaydın, çalışmaya başlamadan önce selam vereyim dedim, inşallah sağlıklı güzel bir gün olur :)
Bol tekmeli gunler olsun insallah benim oglum maasallah dunden beri cok siddetli vuruslar yapiyo bu sabah tam gobek deligime vurdu hep hep asagilara vururdu sanirim pozisyon degistirdi ve biraz yukariya cikti canim oglum benimdun lohusa picamamin yanina ic camasiri ve corap alip koydum aklet ve sudyen kaldi terligimde vardi ceyizimden hic acilmamis pembis picamamin renginde onuda yanlarina koydum
Gunaydin..dun doktr gittim ve serum igne yedim ..cok kotu sancilarim artmisti dayanamadim artik baska doktr gittm bugun iyiyim amannn kizlar kendinize dikkat edin ...yedigim biseyler dokunmus bana oyuzden sancilarim olusmus bagirsak kramplarini sanci olarak hissetmisim dikkat edin kendinize ....
aa gerçekten mi? Çok ilginç değil mi? Bana garip geliyor sürekli bakmak istiyorum
Düne kadar sağlıklı olan istediğim herşeyi doyana kadar sınırsızca yiyordum. Aslında hamile kaldığımızda çok kilolu değilsek biraz fazla almanın sakıncası yok. Ben 25-30 kilo alanların doğum sonrası hepsini verdiğini gördüm. Ama almamak sonrasında da uğraşmamak en mantıklısı ben de bu kararla dün akşamdan başladım :) Normalde yiyeceğim meyvenin 4'te biriniyedim diyebilirim
selam arkadaşlar herkese günaydın ben ctesi şeker yükleme testimi yaptırdım ama doktorum bir gün önce nöbetteymiş erken çıkmış sonuçları gösteremedim bebeğimide göremedim( siz ne yaptınız randevu zamanınız ne zaman ben doktorla görüşemediğimden randevu zamanınıda konuşamadım oof ne aksilik
Amin . Bana fiyat iyi geldi . Alıp almama arasında kararsızdım, aslında park yatağımızda var biliyorsun akrabamız verdi :)Ama yinede kızıma kendim karyolasını almak istiyorum . Yelek gerçekten güzel olmuş , üstelik ilk defa yaptın :) Heves var sende , ben izne çıkınca yapayım dedim ama yapabilir miyim acaba :26: Randevum 30 haziran canım , daha 1 hafta var . Bu randevumu bilerek geç aldım , sürekli gitmeye gerek yok dedim ama çok özledim
Çok şükür ki hareketlerini hissediyoruz .
Annem bende yoktu diyor olmamış hiç. Bende görünce şaşırdı :)))
Merhabalar,
Ben de aranıza yeni katıldım. Yapılan hazırlıkları ilgiyle takip ediyorum. Ben henüz çanta hazırlamadım.
Alışverişi son zamanlara doğru hızlandırayım istiyorum yaz sıcağında yapmaktansa ama çok mu ağırlaşırım acaba?
Benim oğlum da iki haftadır belirgin şekilde kendini hissettiriyor. Daha öncesinde çok az hissediyordum hatta korkuyordum ters bir durum mu var diye?
Şu an sağolsun hiç kendini unutturmuyor:)
Allah hepimizin bebeklerine sıhhat versin.
Selamlar
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine lütfen.
Merhabalar,
Ben de aranıza yeni katıldım. Yapılan hazırlıkları ilgiyle takip ediyorum. Ben henüz çanta hazırlamadım.
Alışverişi son zamanlara doğru hızlandırayım istiyorum yaz sıcağında yapmaktansa ama çok mu ağırlaşırım acaba?
Benim oğlum da iki haftadır belirgin şekilde kendini hissettiriyor. Daha öncesinde çok az hissediyordum hatta korkuyordum ters bir durum mu var diye?
Selamlar
kızlar hepinize günaydın bugun tetanoz aşımın ikincisini yaptırdım ve işe yeni geldim.ilk aşım çok acımıştı vurulduktan sonra kolumu kaldıramıyodum şimdi hiç acımadı inşallah ağrısıda başlamaz.
Hadi ya :) belki de ben yeni fark etmişimdir yalnız olmadığıma sevindim
Göğsünün altından mıııbenim henüz yukarı çıkmadı, aşağıdan göbek deliğime kadar geliyor
Canım ben eczaneden avene aldım, paraben içermiyor istersen bir bak
Canımmm çok sağol hoşbulduk :109: Benim de randevum 5 temmuzda ya geçmiyor günler yineneyseki hareket ediyorlar da rahatız :)
Yatak bence gayet uygun canım.
Canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Annem bende yoktu diyor olmamış hiç. Bende görünce şaşırdı :)))
Merhabalar,
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?