2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
nasıl çok yüksek değilmiş, benim doktorum 169 u görünce hemen testlere başla dedi...Bence sen de ihmal etme canım...

169 normalin çok üstünde. 140 en yüksek değer olmalı demişti benim dr um. bende de 140 çıkınca hemen diyete başladık ilk gebeliğimde. sık ve az yedim. ekmek, pirinç, patates, tatlı vb gıdaları tamamen kestim, bol bol süt ve et ürünleri (işlenmiş gıdalar hariç salam, sosis vs) yedim. ekmek yerine galeta önerdi abartmamak kaydıyla.

Ben 20 gun once gittigimde 530 gramdi bakalim yarin kontrolum var kac ge olmus bi anormallik gorcekmiyiz cok sukur ki seker cikmamis sende tosun gibi bi bebiss geliyo aileye desene:) insulin kullanma biyutuna gelmedigi surece kafama cok takmicam duyetle halledebilirim sanirim canim...

canım geçmiş olsun.. şeker yüklemeni nerde yaptırdın?

aaa fotosunu koysana canım merak ettim, nerden aldın? Ben hala nasıl bişey alacağıma karar veremedim. Gecelik mi alsam pijama mı bilemedim.

inşallah canım diyetle halledebilirsin insuline gerek kalmaz iyi düşün iyi olsun canım. Valla ben bu çocuğu böyle giderse normal çıkaramam

Canim bende simdi sonuclarimi aldim 50 lik benim de yuksek yarin 100 luk yapilcak bakalim o nasil cikacak neyse ki teshis edildigi takdirde tedavisi var canim sende uzulme diyetisyenle gorustukten sonra bana da haber ver olur mu canim

Kızlar geçmiş olsun, inşallah diyetle kontrol altına alınır. Coolcum üst üste çok aksilik yaşadın canım ama inşallah bundan sonrası rahat geçer bebişin çok uslu olur

Benim de cumartesi testim inşallah bir sorun çıkmaz şu şekerden çok korkuyorum :26:

inşallah canım diyetle halledebilirsin insuline gerek kalmaz iyi düşün iyi olsun canım. Valla ben bu çocuğu böyle giderse normal çıkaramam

Ayy alemsin canim yaa guldurdun beni:) hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bebisler saglikli olsun da gerekirse sezaryen bile olurum ama tabiki bnm de gonlumden gecen normal dogum...

aaa yarın kontrolün mü var? Ne güzel benim 5 temmuzda daha çok var bizim de 20 gün önce 500 gr dı, acaba ne kadar oldu çok merak ediyorum.. Seninkini de sabırsızlıkla bekliyorum.

Canım inşallah insülin seviyesine gelmez ki diyetine dikkat edersen geleceğini sanmam. Belki de 100lük testin normal çıkar

Saol canim insallah sende bisey cikmaz o gune kadar biraz yediklerine dikkat et bari canim

Evet canimm aslinda bugun bakicakti bebise ama 50 lik yukleme yuksek cikinca nasilsa yarin da gidicem diye yarin bakalim dedi bakalim ne kadar uzamis ne kadar kilo almis bizim pitircik:) walla 100 lukte bisey cikmasa bile bana bu korku yeter canim hamileligin sonuna kadar diyabeti olanlara verilen diyetlerden yapcam:)

ayyy çok heyecanlı ben de iki gündür yediklerime dikkat ediyorum canım, kilo olayına takılıyorum ben de :26: artık pilav makarna hiç yemiyorum, ekmek kepekli yiyorum. meyveye de dikkat etmek gerekir mi acaba? Ben zaten tatlı çok yemem de

Benim doktorum istemedi,o nedenle ben hiç yaptırmadım canım

Canim ben tam 1 ay sonrasinda yaptirdim o yuzden bilmiyorum gecikmede sorun olur mu ama bi senle ilgilenen ebeyi yada hemsireyi arasan var mi numarasi

aşı olmadım, doktorum gerek yok dedi

glprenses için aile hekimime sormuştum. Aralarında 1 ay olacak demişti. Hemen yaptır canım ikinci dozunu. Daha fazla zaman geçirme.
sağolun kızlar... Fazla geciktirmemem gerekiyor anladığım kadarıyla ama işler yoğun bugünlerde, cumaya izin alabilirsem hem aşımı yaptırcam hem de bebeğimi görmeye başka bir doktora gideceğim:))Bakalım oğluşum ne yapıyormuş:)) internetten baktım ikinci doz en geç doğuma iki hafta kalana kadar yapılmalı yazıyor. İşyeri hekimime sordum tam gün söyleyemedi gibi açıklayıcı konuşmadı. Fazla geciktirme yap dedi.

benim oglumun maşallahı war cnım inan ki fazla dikkat etmyorum fazla süt içmyorum yumurtada her sbah yemiyorum ama peynir domats salata yerm kavaltı 1dilm ekmek fazlasnı yiyemyorum yemek 2 3tabk yiyorum senin gbi pasta börek yiyorum çikolata meyve çok yiyorum tavk eti hemen hemen her hafta yiyorum :) ama kırmzi eti sewmiyorum ama mecburi yiyorum canım ben çok su içiyorum gece gunduz 2kg yu geçyo içtgm su gunluk :) kola içmem hazr meyve suyu içmem komposta içerm onlarn yerne yogurt yerm ayran içerm cewiz fındk yerm :) çokta dikkat ettgm yok aslnda ama yinede iyi beslenyo babsda bende boylu olduguma ogluşmda boylu olck galba biraz :))aman saglıklı olsunlarda gerisi boş :))

Bana en basinda pirinc yerine bulgur,beyaz ekmek yerine tam bugday ekmgi demisti ve meyveyi gunde 2 defa 1 porsiyon olarak yiyebilirsin dedi ben bunlara cok dikkat etmistim ama son zamanlarda biraz nutellaya fazla dustum acaba onun etkisi var mi merak ediyorum sen de meyveyi cok yiyosan azalt tatlim ozellikle de cok sekerli meyveleri az ye

ayy alemsin canim yaa guldurdun beni:) hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bebisler saglikli olsun da gerekirse sezaryen bile olurum ama tabiki bnm de gonlumden gecen normal dogum...

:) aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı doğumlar yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…