2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
lale bayıldım hastahane cıkısına. Erdem sağlıkla giysin inşallah cicilerini :)

Güle güle giy canım gecelik ve sabahlık çok güzel. Ben kararsızım aslında pijama alıcam ben sanırım. Çünkü gelen giden olur, ayağa kalkmam gerekebilir belki yürümek için, tuvalete gitmek için ne biliyim. Gecelikle kalkamam :/
Ama pijamanın yanına geceliğini de alabilirim tabi ikisi takım oluyor ben geçen baktım beğendim zaten. Sanırım onları alıcam :)))

ben dışaardan bakamadım henüz ya gecen gün madamme cocco ya gitmiştim ordada kalmamıs hiç güzel birsey netten bakındım durdum oyle üçlü setler genelde pahalıydı mecbur gecelik sabahlık aldım. aldığın seyin sabaahlığı olsun da problem değil. ama gecelikte al mutlaka sezaaryen falan olursan pijama zorlar seni.

benimde cekiyor ama yiyemem ki diyet yapıyorum ancak pazar günü yiyebilirim :s

:)) ne diyetiymiş ya hamilelikte diyet mi olur dermişim tabi demiyorum ben kendime hiç kilo almıyorum ne yesemde onun için öle bi derdim yok ne bulursam yiyorum sadece göbüşüm var hep bebeğime alıyorum galiba 1 hafta önden gidiyormuş gelişimi.neyse bencede siz yemeyin o zaman :)

ohh ne güzel :) benimde sadece göbeğim var gibi gozukuyor ama kendimi biliyorum ne yazıkki pzar günü yediklerimden dolayı yarım kilo daha almışım toplamda 9 kilo aldım ama herkes hiç kilo almamıssın diyor da değil işte :) sen almıyorsan ye valla hatta bizim yerimize de ye

Evet sezeryan ihtimalini düşünerek gecelik de almak lazım. Anlaşılan üçünden de almamız lazım canım. Pijama, gecelik ve sabahlık. Sen bedenini kaç aldın peki, biliyorsun çok şişicez ve doğumdan sonra hemen inmiyor şişlik. Büyük mü almamız lazım acaba? Gerçi onların önünde pay bırakıyorlar. Herhalde normal bedenimizi alıyoruz. Onlar kendinden hamileye göre ayarlı sanırım :)

kendimi kasmıyorum o konuda normalde çok zayıftım zaten kilo almak için neler yapmıodum ama alamıodum belki doğumdan sonra biraz alırım kiloda

ben şuanda s-m arası giyiyorum. bu geceliği her ihtimaale karsı m aldım ama geldiğinde bakcam cok bol duruyor gidip terziye vercem daraltsın. ama dediğin gibi şişeceğimiz için m bana tam olur heralde. gerci ozaman gobek olmayacak. ay bilmiyorum ki karban corman oldu şimdi. pijamayı ne alsam acaba?

canım çok güzelmiş çok beğendim. Ben de hem gecelik hem pijama alıcam sanırım. İlk gün gecelik giymeyi düşünüyorum daha şık duruyor sanki zara home da çok güzel pijama takımları var. ayy bu noktalara geldiğimize inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…