- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Offf hamurisinii cok seviyorum ama ben yaa
bende cok seviyorum ama yememek lazım da şöyle bir hamur kızartması olsa ne güzel olurdu
Eki Görüntüle 1167585
Eki Görüntüle 1167586
ben gecelik ve sabahlık aldım. sezeryan olursam rahatsız etmesin dikişleri diye. ama sanırım bide üşürsem diye mecbur pijama takımı alcam. şuanda ona bakıyorum netten nerden sipariş versem diye. hatta sonra bir tane daha tek gecelik ekleyeceğim cantaya kan falan olursa değiştirirm hastahanede.
bende cok seviyorum ama yememek lazım da şöyle bir hamur kızartması olsa ne güzel olurdu
bizimde canımız çekio ama olmuo böle yapcak kimse de yok kendim yapsam yiyemem kokusundan :)
Eki Görüntüle 1167585
Eki Görüntüle 1167586
ben gecelik ve sabahlık aldım. sezeryan olursam rahatsız etmesin dikişleri diye. ama sanırım bide üşürsem diye mecbur pijama takımı alcam. şuanda ona bakıyorum netten nerden sipariş versem diye. hatta sonra bir tane daha tek gecelik ekleyeceğim cantaya kan falan olursa değiştirirm hastahanede.
Güle güle giy canım gecelik ve sabahlık çok güzel. Ben kararsızım aslında pijama alıcam ben sanırım. Çünkü gelen giden olur, ayağa kalkmam gerekebilir belki yürümek için, tuvalete gitmek için ne biliyim. Gecelikle kalkamam :/
Ama pijamanın yanına geceliğini de alabilirim tabi ikisi takım oluyor ben geçen baktım beğendim zaten. Sanırım onları alıcam :)))
benimde cekiyor ama yiyemem ki diyet yapıyorum ancak pazar günü yiyebilirim :s
Benn bayildim geceligee nerden aldin canim
:)) ne diyetiymiş ya hamilelikte diyet mi olur dermişim tabi demiyorum ben kendime hiç kilo almıyorum ne yesemde onun için öle bi derdim yok ne bulursam yiyorum sadece göbüşüm var hep bebeğime alıyorum galiba 1 hafta önden gidiyormuş gelişimi.neyse bencede siz yemeyin o zaman :)
ben dışaardan bakamadım henüz ya gecen gün madamme cocco ya gitmiştim ordada kalmamıs hiç güzel birsey netten bakındım durdum oyle üçlü setler genelde pahalıydı mecbur gecelik sabahlık aldım. aldığın seyin sabaahlığı olsun da problem değil. ama gecelikte al mutlaka sezaaryen falan olursan pijama zorlar seni.
Eki Görüntüle 1167585
Eki Görüntüle 1167586
ohh ne güzel :) benimde sadece göbeğim var gibi gozukuyor ama kendimi biliyorum ne yazıkki pzar günü yediklerimden dolayı yarım kilo daha almışım toplamda 9 kilo aldım ama herkes hiç kilo almamıssın diyor da değil işte :) sen almıyorsan ye valla hatta bizim yerimize de ye
Evet sezeryan ihtimalini düşünerek gecelik de almak lazım. Anlaşılan üçünden de almamız lazım canım. Pijama, gecelik ve sabahlık. Sen bedenini kaç aldın peki, biliyorsun çok şişicez ve doğumdan sonra hemen inmiyor şişlik. Büyük mü almamız lazım acaba? Gerçi onların önünde pay bırakıyorlar. Herhalde normal bedenimizi alıyoruz. Onlar kendinden hamileye göre ayarlı sanırım :)
Offf hamurisinii cok seviyorum ama ben yaa
Eki Görüntüle 1167585
Eki Görüntüle 1167586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?