2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Babamın adı olduğu için severim ismiyle yaşasın paşan canım

hiç düşünmediğim bir isimdi ,birkaç yıl önce rüyamda bir dede söyledi "kızın olursa adını MİNA koy" dedi ve gidiyordu peşinden oğlum olursa ne olsun diye seslendim "o zaman AHMET koy ahmet'te güzel isim" dedi, böylece Ahmet kaldı :)

Vaaaay gerçekten çok etkileyici, demek ki hayırlısı buymuş canım.. ben de cinsiyeti belli olmadan rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm. Anne diye bağırıyordu, kaybolmuştu ve ben de Masal diye bağırıyordum.. Bizimki de bu yüzden Masal olacak

Sen de zevkli annelerdensin cnm gule gule kullajin ins saglikla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizin isimde çok etkileyici bir hikayeye sahip :) ilerde bebişlere anlatırız inşallah

Cok guzel saglikla giyip eskitir ..inslah :))

annneeemmmm severim o cicileri. sağlıkla giydirin inşallah

çok tatlı ya ben daha hiç bişe almadım bir an önce başlamam lazım.
sağolun teyzecikleri oğluşuma giydirdiğim günler biran önce gelsin inşallah:))))
İnşallah canım, sağlıkla kucağımıza alalım, resmini de özelden gönderirim artık babası izin vermiyor çünkü:)))
çok güzeller canım bende bugün internetten araştırıyordum gecelik
lale bayıldım hastahane cıkısına. Erdem sağlıkla giysin inşallah cicilerini :)
teşekkürler damla teyzesi, bir tane de sade beyaz almak istiyorum

Son düzenleme:
Valla cok begendim cnm gule gule giy insallah:)

Ben 9 ayin sonundaki halimizi cok iyi gormuyorum arkadasim:))

hahahaha öyle deme bak az önce birinin doğum günü vardı pasta kesildi yemedim mesela, aslında çok açım ama yemedim yemiycem dikkat edicez ve çok almıycaz kilo inşallah

sanırım annem benim için gerekli olanları alacak, kayınvalidem ve görümcelerde bebişe hazırlık yapacak, banada yatıp göbişi büyütmek düşüyor :)

Sen de zevkli annelerdensin cnm gule gule kullajin ins saglikla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım, insan bebişine daha bir hevesli ve zevkli oluyor herhalde :)) bebek mağazalarından çıkmak istemiyorum :))

Kızlar göğüs ucum ağrıyor ağrıyordan ziyade sızlıyor demek daha uygun sanırım. Kullandığınız bir yumuşatıcı var mı? Yağ, krem v.s. önerilerinizi bekliyorum..

Canım sen öğretmen değil miydin? Öğlen evden yemek götürmüyor musun? Ben seminerlerden önce de götürüyordum hep. Dikkat et bebişine annesi. Semizotunun salatasını da yap, çiğden elinle kopar yapraklarını, domates salatasına bile katabilirsin. İçine de biraz peynir, ceviz, nefissss

Kızlar göğüs ucum ağrıyor ağrıyordan ziyade sızlıyor demek daha uygun sanırım. Kullandığınız bir yumuşatıcı var mı? Yağ, krem v.s. önerilerinizi bekliyorum..

Benim klasiğim zeytinyağı, yiyorum, içiyorum, sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…