benimde cekiyor ama yiyemem ki diyet yapıyorum ancak pazar günü yiyebilirim :s
Kızlar bikaç günde bir heyecanla ilk sayfayı açıp isimlere bakıyorum ama hiç yeni göremiyorumhadi artık belli olan yok mu ismi?? çok merak ediyorum
benim ilk isim Ahmet, ikinciyi babası düşünüyor
Babamın adı olduğu için severimismiyle yaşasın paşan canım
hiç düşünmediğim bir isimdi ,birkaç yıl önce rüyamda bir dede söyledi "kızın olursa adını MİNA koy" dedi ve gidiyordu peşinden oğlum olursa ne olsun diye seslendim "o zaman AHMET koy ahmet'te güzel isim" dedi, böylece Ahmet kaldı :)
iyi geceler ve uyumuş olanlar için şimdiden günaydın annişler :)
foruma bakıyorum herkes bebişlerine aldıkları cicileri paylaşmış, çok güzeller hepsi güle güle kullanır inşallah...
ben de minik meleğime biraz bişeyler aldım da ne zamandır fırsat bulup koyamadım resimlerini, bunlar da benim meleğimin cicileri teyzeleri ve bir de 19 gün önceki kontrolümüzde meleğimin fotosu :))
Eki Görüntüle 1165223 Eki Görüntüle 1165224 Eki Görüntüle 1165225 Eki Görüntüle 1165226 Eki Görüntüle 1165227 Eki Görüntüle 1165228 Eki Görüntüle 1165229 Eki Görüntüle 1165230 Eki Görüntüle 1165231 Eki Görüntüle 1165238 Eki Görüntüle 1165240 Eki Görüntüle 1165241 Eki Görüntüle 1165244 Eki Görüntüle 1165246
Eki Görüntüle 1165335 teyzoslari buda bizim oglumuz eklemeye vaktim olmamisti
Vaaaay gerçekten çok etkileyici, demek ki hayırlısı buymuş canım.. ben de cinsiyeti belli olmadan rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm. Anne diye bağırıyordu, kaybolmuştu ve ben de Masal diye bağırıyordum.. Bizimki de bu yüzden Masal olacak
Cok guzel saglikla giyip eskitir ..inslah :))
annneeemmmm severim o cicileri. sağlıkla giydirin inşallah
sağolun teyzecikleri oğluşuma giydirdiğim günler biran önce gelsin inşallah:))))çok tatlı ya ben daha hiç bişe almadımbir an önce başlamam lazım.
İnşallah canım, sağlıkla kucağımıza alalım, resmini de özelden gönderirim artıkMaşallah maşallahhhhAllahım nazarlardan korusun. Bebeğinin resmini görücem ama doğumdan sonra ona göre :) Çok merak ediyorum bebeklerimizin yüzleri ten renkleri nasıl olacak :)
Oğlunun isim anlamı gerçekten çok güzel ve ağır bir isim. İnşallah yavrularımız isimlerini layıkıyla taşırlar... Amin.
çok güzeller canım bende bugün internetten araştırıyordum gecelikEki Görüntüle 1167585
Eki Görüntüle 1167586
ben gecelik ve sabahlık aldım. sezeryan olursam rahatsız etmesin dikişleri diye. ama sanırım bide üşürsem diye mecbur pijama takımı alcam. şuanda ona bakıyorum netten nerden sipariş versem diye. hatta sonra bir tane daha tek gecelik ekleyeceğim cantaya kan falan olursa değiştirirm hastahanede.
teşekkürler damla teyzesi, bir tane de sade beyaz almak istiyorumlale bayıldım hastahane cıkısına. Erdem sağlıkla giysin inşallah cicilerini :)
netten aldım canım renklidolap diye bir siteden. teşekkür ederimmmm :))
Ben 9 ayin sonundaki halimizi cok iyi gormuyorum arkadasim:))üfff ben deeeeacaip canım çekiyor bizim kız hamurcu olucak diye korkuyorum :26:
Valla cok begendim cnm gule gule giy insallah:)
Ben 9 ayin sonundaki halimizi cok iyi gormuyorum arkadasim:))
sizin isimde çok etkileyici bir hikayeye sahip :) ilerde bebişlere anlatırız inşallah
sanırım annem benim için gerekli olanları alacak, kayınvalidem ve görümcelerde bebişe hazırlık yapacak, banada yatıp göbişi büyütmek düşüyor :)
sanırım annem benim için gerekli olanları alacak, kayınvalidem ve görümcelerde bebişe hazırlık yapacak, banada yatıp göbişi büyütmek düşüyor :)
Sen de zevkli annelerdensin cnm gule gule kullajin ins saglikla :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahahahaöyle deme bak az önce birinin doğum günü vardı pasta kesildi yemedim mesela, aslında çok açım ama yemedim yemiycem dikkat edicez ve çok almıycaz kilo inşallah
Kızlar bikaç günde bir heyecanla ilk sayfayı açıp isimlere bakıyorum ama hiç yeni göremiyorumhadi artık belli olan yok mu ismi?? çok merak ediyorum
Tsh hamileliğin başında ölçüldü normaldi bir daha istemediler. Öğlen yemeğinde sıkıntı var benim dışarda olduğumdan aman onun içinde bu vardır zararlı falan diye yemiyorum
Semizotunu yemek yapıyım bu hafta ama hamile kalınca sebze yemeklerinden soğudum çok severdim halbuki. Yumurtanın beyazını çocukluktan beri yiyememsen maşallah güzel besleniyorsun. 1 temmuz da tatile gircem ben de inşallah o zaman daha iyi beslenirim. Senden tüyo alırım artık:) çok sağol canım
Kızlar göğüs ucum ağrıyor ağrıyordan ziyade sızlıyor demek daha uygun sanırım. Kullandığınız bir yumuşatıcı var mı? Yağ, krem v.s. önerilerinizi bekliyorum..
benim ilk isim Ahmet, ikinciyi babası düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?