sMerhaba herkese bebişlerine yeni giyecek alanlar güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin kızlar ya bana hiç zaman geçmiyor sanki sürekli kalan zamanın ne kadar çok olduğunu düşünüp bunalıma giriyorum sanki zaman hiç geçmiyor bu haftadan sonrada seminerler bitiyor hep evde olucam nasıl zaman geçiricem hiç bilmiyorum
Gerçektende hep yazlık şeyler var. Kışlık bulmak zor. İnşallah sütüm yarar teyzesi,) mağazalar öyle ya ne kadar kar ederlerse... netten alcam bi daha ama. Bir de penye battaniye çok lazım oluyormuş. İlk zamanlar bebekler kusabiliyor sık sık değiştirmemiz lazımmış. Ben de çok almamayı düşünüyorum temel ihtiyaçları alıyım yeter. Çok çabuk büyüyorlar ilk dönemler.Csnim ben ayni markayı 60 liraya buldum demekki magazalar nekadar kar koyarlarsa öyle islerine geliyor. Besli takım cok alma iki tane yeter ikililer oluyor onlardanda bi kactane al yeter bide sutun yarasa tombis bebek olur hic giydiremeden kuculur zaten o zibinli takimlar kirkindan sonra olmaz mevsimine gore alisveris ysparsin bizim bebeklerimiz kış ayinda dogcagi icin duanda uygun biseyler bulamıyoruz onun icin cok bisey alma bide hediyede gelicek zaten
Evet canım özelden gönderelim inşallahBen de sana özelden göndericem zaten:) resmini paylaşmaya korkArım ne de olsa çok minikler:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1167777 Eki Görüntüle 1167778
resim eklemeye çalıştım, inşallah başarmışımdır, kuzenim oğluşuma ilk hediyesini gönderdi :)
Cok guzel bir isim masallah, adiyla yasasin Ata :)
Bize de geçmiyor zaman:) benim eşim bile bu 9 ay ne çok diyor:) ama iş güç uğraşırken geçiriyoruz işte:) sen öğretmen misin? :)
:))) canım ya zeytinyağ denilince aklıma sen geliyorsun:) ben göbeğime sürdüm zeytinyağını iyi geldi, rahatlatıyor.. göğsümün ucuna da deneyeceğim.Benim klasiğim zeytinyağı, yiyorum, içiyorum, sürüyorum
Bizde oglumuz a Ata ismini koymayı düşünüyoruz. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim ilk isim Ahmet, ikinciyi babası düşünüyor
üfff ben deeeeacaip canım çekiyor bizim kız hamurcu olucak diye korkuyorum :26:
Gerçektende hep yazlık şeyler var. Kışlık bulmak zor. İnşallah sütüm yarar teyzesi,) mağazalar öyle ya ne kadar kar ederlerse... netten alcam bi daha ama. Bir de penye battaniye çok lazım oluyormuş. İlk zamanlar bebekler kusabiliyor sık sık değiştirmemiz lazımmış. Ben de çok almamayı düşünüyorum temel ihtiyaçları alıyım yeter. Çok çabuk büyüyorlar ilk dönemler.
Evet canım özelden gönderelim inşallahAldığınız ipleri gördüm çok tatlı renkleri. Bende akıllı ipten bir tane yelek ördüm. Bir de sade beyazdan örmek istiyorum. Pirinç örneği var ya hani o çok güzel duruyor beyaz iple. Senin ördüğün yeleğin aynı modelinden ördüm:)))
Evet öğretmenim okulda bir şekilde zaman geçiyordu şimdi evde kalınca zaman daha zor geçer gibi geliyor benimki normal sabırsızlık değil artık saplatı halini aldı
Teşekkür ederim canım sen ne koymayı planliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamur işleri öyle ama yaa. geçen mantı yedimoğluşum bi hareketlendi hiç öyle hissetmemiştim. Oda kayserili olduğunu belli etti hemen.
Ben de okulda memurum. Bi an önce yıllık izne çıkmak istiyorum, çok sıkıldım. Ben de aksine şu seminerlerin bitmesini ve öğretmenlerin artık gitmesini istiyorum
Az bi zaman kaldı artık tatile falan bi yerlere gidersen daha çabuk geçer.
hepinize günaydın kızlar .bugun benim meleğim pek hareketli değil(
valla ya Kayserili olmak ne zormuş çiğ çiğ yicem hamurları nerdeyse Allahtan annem yok da sürekli mantı, yağlama, katmer yemiyorum yoksa bitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?