2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Oğluşumun babası ipleri seçti:) iki Yelek daha örücem kızlar:) düğmelerini de aldık:) bitince paylaşıcam sizinle:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bize de geçmiyor zaman:) benim eşim bile bu 9 ay ne çok diyor:) ama iş güç uğraşırken geçiriyoruz işte:) sen öğretmen misin? :)

Gerçektende hep yazlık şeyler var. Kışlık bulmak zor. İnşallah sütüm yarar teyzesi,) mağazalar öyle ya ne kadar kar ederlerse... netten alcam bi daha ama. Bir de penye battaniye çok lazım oluyormuş. İlk zamanlar bebekler kusabiliyor sık sık değiştirmemiz lazımmış. Ben de çok almamayı düşünüyorum temel ihtiyaçları alıyım yeter. Çok çabuk büyüyorlar ilk dönemler.

Ben de sana özelden göndericem zaten:) resmini paylaşmaya korkArım ne de olsa çok minikler:))

Evet canım özelden gönderelim inşallah Aldığınız ipleri gördüm çok tatlı renkleri. Bende akıllı ipten bir tane yelek ördüm. Bir de sade beyazdan örmek istiyorum. Pirinç örneği var ya hani o çok güzel duruyor beyaz iple. Senin ördüğün yeleğin aynı modelinden ördüm:)))

Eki Görüntüle 1167777 Eki Görüntüle 1167778

resim eklemeye çalıştım, inşallah başarmışımdır, kuzenim oğluşuma ilk hediyesini gönderdi :)

Çok güzel ya ben de alıcam da gs Store heryerde yok. Carrefour'a eşime ayakkabı almaya gittiğimde mutlaka alıcam:)) eşim sinir olacak ama olsun:)) sağlıkla giysin miniğin inşallah çok yakışır bu renkler herkese:))))

Bize de geçmiyor zaman:) benim eşim bile bu 9 ay ne çok diyor:) ama iş güç uğraşırken geçiriyoruz işte:) sen öğretmen misin? :)

Evet öğretmenim okulda bir şekilde zaman geçiyordu şimdi evde kalınca zaman daha zor geçer gibi geliyor benimki normal sabırsızlık değil artık saplatı halini aldı

Benim klasiğim zeytinyağı, yiyorum, içiyorum, sürüyorum
:))) canım ya zeytinyağ denilince aklıma sen geliyorsun:) ben göbeğime sürdüm zeytinyağını iyi geldi, rahatlatıyor.. göğsümün ucuna da deneyeceğim.

Bizde oglumuz a Ata ismini koymayı düşünüyoruz. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ilk isim Ahmet, ikinciyi babası düşünüyor

maşallah. adıyla yaşasınlar. Benim kızımın ismi de Doğa hayırlısıyla.. Damla teyzesi bir de listeye yazsaydı

Son düzenleme:

Eline sağlık annesi :) Güle güle giysin Erdem :)))

Evet öğretmenim okulda bir şekilde zaman geçiyordu şimdi evde kalınca zaman daha zor geçer gibi geliyor benimki normal sabırsızlık değil artık saplatı halini aldı

Ben de okulda memurum. Bi an önce yıllık izne çıkmak istiyorum, çok sıkıldım. Ben de aksine şu seminerlerin bitmesini ve öğretmenlerin artık gitmesini istiyorum
Az bi zaman kaldı artık tatile falan bi yerlere gidersen daha çabuk geçer.

Günaydınnnnnnn sevgili arkadaşlarım ve kızımın arkadaşları

Alın size ay hesaplaması :)

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Hamur işleri öyle ama yaa. geçen mantı yedim oğluşum bi hareketlendi hiç öyle hissetmemiştim. Oda kayserili olduğunu belli etti hemen.

valla ya Kayserili olmak ne zormuş çiğ çiğ yicem hamurları nerdeyse Allahtan annem yok da sürekli mantı, yağlama, katmer yemiyorum yoksa bitmiştim

Eşimin iznini kullanmasını istemiyorum doğum sonrası kullansın diye düşünüyorum o nedenle tatilede gitmeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…